keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

NOLLATTU TILANNE

Brysselissä tapahtui taas se, mikä edes hieman ajattelukykyiselle ihmiselle ei ollut mikään yllätys, eli islamilaiset profeettaansa kumartavat ja hänen oppiensa mukaan pilkulleen toimivat häiskät menivät ja lahtasivat kymmeniä viattomia ihmisiä. Meillä länsimaissa höyrähtäneistö tosin jatkaa hyväksi havaitsemallaan linjalla eli jollain ihmeellisellä tavalla päätyvät johtopäätökseen, ettei islamilla ollut asian kanssa mitään tekemistä. Lieneekö valkoisten ihmisten ilmassa vellova ja leijaileva rasismi ajanut nuo epätoivoiset miehet epätoivoiseen tekoon.

Hotellin respassa, niin kuin epäilemättä muuallakin on pantu merkille, että niin poliittinen koneistomme kuin valtamediamme on keksinyt asian tiimoilta eräänlaisen ikiliikkujan. Kommentit tulevat kuin levyautomaatista aikanaan Esson baarissa ja ne menevät yksi yhteen hokemana ”emme saa antaa pelolle valtaa”, mikä hokema sinänsä ei tarkoita yhtään mitään, mutta kuulostaapahan siltä että tulipa loihelausuttua komea julkilausuma.

Tämä itseään toistava hokema on lausuttu joka kerran kun islamilaiset terroristit lahtaavat ihmisiä ja oikeastaan suvaitsevaisten taholta se on varsin viisas valinta, sillä heille terrori-isku on joka kerran uusi ja yllättävä kokemus, jollaista ei aikaisemmin ole tapahtunut. Pelonpoistohokemalla tilanne tavallaan nollataan ja jäädään odottelemaan seuraavaa ensimmäistä kertaa tapahtuvaa yllättävää terrori-iskua. Ja koska tilanne on nollattu, voidaan vakuutella itselleen, että itse järjestelmässä ja maahanmuuttopolitiikassa ei ole mitään vikaa. Onhan se seuraava, noin kuudettakymmenettä kertaa ensimmäisenä tuleva isku jälleen kerran uusi ja yllättävä, joten meilläkin voidaan keskittyä pääasiaan, eli etsimään, löytämään ja keksimään suomalaista rasismia.

Oma kokoomuspuoluemme veti tässä äärimmäiset pohjat facebook-epistolallaan:

Brysselissä tapahtuu nyt kauheita, mutta samalla on muistettava se rasismi, jota tapahtuu Suomessa joka päivä. Syrjintä, kiusaaminen ja vihapuhe ovat arkea liian monelle.

Puheiden lisäksi tarvitaan nyt konkreettisia tekoja. Kerätään yhdessä ideoita arkipäivän syrjinnän ratkaisemiseksi. Otamme parhaat edistääksemme. Kirjoita ajatuksesi alle tai jaa somessa tunnisteella #ratkaisujarasismiin.

Muistakaapas tätäkin blogia lukevat ja tänne kommentoivat tytöt ja pojat, naiset ja miehet, että vihakommenttinne on kokoomuksen puntarissa samalla viivalla sen kanssa, että kymmeniä ihmisiä räjäytetään pommilla.

Kannetaanpa porukalla säkillä valoa tupaan ja pimeyttä ulos ja esitetään syvä halveksunta sille, joka tarjoaa käyttöön lamppua. Ja odotellaan sitä uutta, taas ensimmäistä kertaa tapahtuvaa yllättävää iskua.


39 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehkäpä kokoomuksen torakat vihjasivat että vihapuheen aika on ohi ja on ryhdyttävä vastustamaan tätä paskaa asein.Sehän on heidän mielestään yksiselitteisesti ihan samantasoista toimintaa.

Imulippo kirjoitti...

Kun tulijat eivät osoita mitään myötätuntoa ja ymmärrystä isäntiä kohtaan halutessaan pitää oman maansa mansikkana, ei sellaisia tulijoita kohtaan ole myöskään syytä osoittaa mitään myötätuntoa ja ymmärrystä. Voisi jopa sanoa, että sellaiset tulijat ovat vihollisia.

Kumitonttu kirjoitti...

Tuo Sekoomuksen sekoilu on niin karmeaa ettei sitä todeksi meinaa uskoa. Helvetin noloa. Pahempi kuin SKP aikoinaan.

Anonyymi kirjoitti...

Media, politiikka, yhteiskuntataiteilijat, viihdelligentsia ja kulttuurikupla loivat mediatyhjiön. Ne kertoivat kauheita sepitettyjä tarinoita hallitsemattoman maahanmuuton vastustajista ja kaunistelevia, utooppisia tarinoita hallitsemattoman maahanmuuton tulokkaista. Ne jättivät kertomatta asiaa, uutisia, tietoa ja todellisia kokemuksia.

Näin syntyi informaatiotyhjiö. Tai ainakin alipaine.

Scripta lähti täyttämään tuota tyhjiötä. Sitten perässä tuli Homma ja valtava määrä blogeja. Sitten somesöpinät. Lopulta Magneettimedia, MV sun muut vastaavat.

Pikkuhiljaa yhä isompi ja isompi osa väestöstä sai huomata, että kaikki muu paitsi monikultturismin internationaalin laulaminen käsi sydämellä ja toinen käsi jonkun muun lompakossa on rasismia. Rasismileimoja lätkittiin kuin viimeistä päivää.

Niihin totuttiin. Niitä alettiin pikkuhiljaa pitää lähestulkoon kunniamerkkeinä. Etenkin siinä vaiheessa, kun kaikki islamkritiikki muuttui julkisessa keskustelussa vihapuhe -otsikon alla käsitellyksi.

Nyt maailmalla paukkuu. Eri puolilla Eurooppaa tapahtuu aivan täsmälleen niitä asioita, joita maahanmuuttopolitiikan kriitikot ovat halunneet välttää ja estää.

Tässä tilanteessa on jo pikkuhiljaa parasta katsoa jokaista islamin puolestapuhujaa, islamistisen muuttoaallon ylläpitäjää ja voimistajaa ISIS-järjestön, Al Gaidan, Talibanien ja satojen muiden jihadististen järjestöjen apulaisina.

Islam käy sotaa juutalais-kristillistä sivilisaatiota ja kaikkia sen jäseniä vastaan. Kyseinen sota on ideologista, kulttuurillista, kylmää, kuumaa, hybridiä, piilotettua, terroristista, poliittista, uskonnollista, likaista, kemiallista, biologista ja kaikkea muuta sellaista mitä sota voi olla. Se on niin todellista ja tuhoisaa kuin mahdollista. Se tähtää kansanmurhaan ja käyttää välineenään kansanmurhaa.

Ne, jotka ovat valinneet olla islamin, islamismin, jihadin, intifadan jne. apuna, ovat valinneet puolensa - pysyvästi. Heitä tulee kohdella meitä vastaan sotivina meidän puoleltamme vastustajan puolelle kääntyneinä.

Tom Kärnä kirjoitti...

Tämä alleviivaa sitä, että on turha äänestää ei-maahanmuuttokriittistä puoluetta, koska sellaisilta puuttuvat aivot.

Anonyymi kirjoitti...

Koska arabiankielisillä huuteluilla ennen paukahdusta Brysselin lentokentällä ei ollut mitään tekemistä minkään kanssa, voitanee asian käsittelyssä oikoa muutamia turhia mutkia ja todeta että mitään ei tapahtunut - ei siis ole mitään syytä huolestua tahi antaa pelolle valtaa. EU-valtakunnassa kaikki hyvin ja business as usual, voidaan keskittyä todellisiin ongelmiin, kuten kantaväestön rasistiseen käytökseen… ja odottelemaan seuraavaa yllätystä, jonka jälkeen pelolle ei taaskaan pidä antaa valtaa…

Tuo kokkareitten Face-päivitys/twiitti on kyllä aika huima. Kannattaa käydä lukemassa kommentteja (jos ovat vielä tallella), ovat meinaan aika murhaavaa sorttia - muntakohan äänestäjää tuo päivitys maksoi viheroikeistosuvaitsevaiskapitalistiselle puolueelle?

Seuraavaa ylläripylläriä odotellessa,
Riku Raunioilla

ps. niin joo, ymmärsinköhän hyvien ihmisten puheet oikein: heidän mukaansa Halla-aho sardonisine kommentteineen pelaakin vain isisin pussiin, eli hän onkin islamistien kätyri?!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Imulipolle, Kumitontulle, Ano2:lle, Tom Kärnälle ja Rikulle Raunioilla & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Luulen, että kokoomuksella on kuitenkin suurin hätä siitä, että ihmiset hoksaavat sen, että kokoomus ei ole ratkaisu, vaan se on osa ongelmaa.

Imulippo: Näinpä voisi. Meitä on opetettu kerta toisensa jälkeen kääntämään toinen poski ja ajattelemaan että se litsari oli meidän omaa syytämme. Ei ole. Se on aivan toisten syy. Niitten, jotka löivät.

Kumis: Itse asiassa väittäisin, että entinen SKP:n puheenjohtaja Aarne Saarinen oli sata kertaa nykykokoomusta isänmaallisempi mies.

Ano2: Paljolti näin. Tosin tuon Magneettimedian jättäisin muualle, sillä se menee jo niin pahasti foliopipo-osastolle.

Tom: Sekä aivot, että ennen kaikkea moraali.

Riku: Joo. Mitään ei tapahtunut. Ja kun seuraavalla kerralla tapahtuu se, mitä ei ole koskaan ennen tapahtunut, todetaan, että pelolle ei saa antaa valtaa, joten silloinkaan ei ole mitään tapahtunut. Halla-ahon kohdalla voi todeta, että tokihan suvaitsevan ihmisen mielestä Halla-ahon faktoihin pohjautuvat väitteet aiheuttavat vihaa islamilaisissa, joten tavallaan Halla-aho on osaltaan aiheuttanut nämä iskut. Jos Halla-aho olisi ollut koko ajan hiljaa, niin ne iskut olisivat kyllä tulleet joka tapauksessa, mutta suvaitseva ihminen ei takerru yksityiskohtiin.

Anonyymi kirjoitti...

"Emme saa antaa pelolle valtaa" on perusluonteeltaan hokema suoraan ala-asteen välitunnilta. Silloin se tosin oli yleensä muodossa "et muuten uskalla...". Pelosta pyritään maalaamaan jonkinlainen negatiivinen, luonnoton reaktio, josta itsemurhayksiöstään twiittaava evoluution seuraava askel, homo vihervasenicus, on jo päässyt eroon.

Kylmä tosiasia on se, että normaali ihminen ei aja tonttikadulla 120 km/h, koska *pelkää* moisen seurauksia. Normaali ihminen ei yritä pysäyttää sirkkeliä jortikallaan, koska *pelkää* pikkuveljensä puolesta. Pelko on täysin normaali reaktio silloin kun päässä pyörii suurella todennäköisyydellä tragediaan johtava ajatusketju. Omien tai lajitovereidensa tekojen seurauksia pelkäävä ihminen ei "anna pelolle valtaa", vaan yksinkertaisesti pelon turvin tajuaa sen, että jollain teoilla on tuhoisat seuraukset ja näitä tulisi välttää. Homo vihervasenicus puolestaan ei moisesta primitiivireaktiosta kärsi, vaan hamstraa maahan lisää potentiaalisia jihadisteja ja järjestää näille napatanssitunteja.

Becker kirjoitti...

Jaaha, viime aikoina on ollut taas tapahtumia oikein roppakaupalla. Minä olen saanut kyseenalaisen ilon seurata median ulostuksia kahden maan kielellä. Tosin kirjoitusten sanoma on ollut sitä samaa kuin akaisemminkin. Sanoja islam tai muslimi ei näy missään, ei edes vahingossa. Kuten tuolla totesit, samat vanhat fraasit kaivetaan taas esille ja onhan se tietty kätevää. Eurooppalaisia tapetaan ja päättäjät suoltavat sitä samaa vanhaa mantraa kuin aikaisemminkin. Kuinkahan paljon meitä pitää tappaa ennekuin väki alkaa todella heräämään ja huomaamaan hallinnon kaksinaamaisuuden.
En minä terroristeja pelkää, minä pelkään näitä munattomia poliitikkoja joita olemme "edunvalvojiksemme" valinneet. Rajatarkastukset takaisin ja muslimit ulos Euroopasta, ei se ole sen kummempaa.
Kokoomuksen esilletulo alkaa olla jo härskiydessään ennekuulumatonta. Ja sitten joku Orpo on kuulema Suomen suosituin ministeri. Missä ja kuka on valinnut. Jos näin on asia niin alkaa todella hirvittämään. Poliitikkojen taso ei ole korkea, mutta että se on näin matala on siinä jo katastrofia kerrakseen.
Tapaus Valtteri on myös aika mielenkiintoinen. MV:n mukaan taustalla saattaa olla muutakin kuin pelkästään pojan mollaaminen. En pidä siitä että lapsia kiusataan ihon värin perusteella, mutta kuinka ollakkaan niin Stubbido heräsi ja ilmoitti menevänsä tapaamaan poikaa. Ei toki Valtterin vuoksi, vaan jotta itsekeskeinen ministeri saa otta pojan kanssa pari selfietä ja julistaa omaa rasisimin vastaista agendaansa. Tuolla Göranilla ei ole minkäänlaista häpyä, ei sitten pienintäkään.

Tuli tässä muuten mieleen, että oletteko panneet merkille, että jokainen Bilderbergin puhuttelussa käynyt on suhtaustunut myönteisesti muslimi invaasion Euroopassa. Karmein heistä lienee Ruotsin Quisling eli Reinfeldt, joka nyt sitten palkitaan tunnollisuudestaan Amerikkalaisen pankin huippuviralla. Miehellä, jolla ei ole mitään aikaisempaa työkokemusta millään saralla. Oligarkit kiittää.

Aikaisemmasta blogistasi tuli mieleeni uusi termi, "Haittakantaasukas." Se suomalainen rasisti, joka ei pidä siitä että maahan lappaa parasiitteja elämään hänen kustannuksellaan. Poliitikkojen hellimät uussuomalaiset, joiden kotoutuksen suurin este on kotoutuksen maksaja, raiskausten ja ryöstelyn uhri, haittakantaasukas.

Anonyymi kirjoitti...

Tere Ykä!

Heitän tämän saman linkin kuin RM:n blogiin näin Belgiassa, eli jos Molenbeek'in kaupunginosaan haluaa mennä, niin takuulla yllätyt. Se on kuin jokin mini-Lähi-itä. Kommenttiosio kuvineen on suht'koht tyhjentävää luettavaa.

Molenbeek alkaa olemaan ns. no-go-zonea normi-belgialaiselle. Tätä samaa varoitettiin aikoinaan kun olin Hollannissa n. 10 vuotta sitten opiskelemassa, heidän osaltaan tietyistä alueista. "Randstadin" (se hieno neliö Amsterdam, Rotterdam, den Haag ja Utrecht) alueelle tunki yhä enemmän ja enemmän siirtolaisia tietyille alueille. Tuskin siellä mikään on muuttunut? Pitää oikein lukea paikallisesta lehdistä, kuten "de Telegraaf" mitä siellä oikein tapahtuu. Uuden Suomen puolelta löytyy muuten muuan Ilmari S. jonka blogista on hyviä linkkivinkkejä maan tilanteeseen. Kannattaa tutustua.

Hollannissa jo aikoinaan "poistettiin kuvioista" parit maahanmuuttokriittiset äänet, kuten Pim Fortuijn ja Theo van Gogh, saas nähdä koska on Geert Wildersin vuoro? Miehellä on taatusti paljon vihamiehiä ja sen mukaan suht'koht kova henkivartiosto taustalla.

Ongelma on tässä se, että nyt tämä p*ska näyttää liikkuvan etelästä pohjoiseen, ensin Ranska ja nyt Belgia. Mikä maa on seuraavaksi vuorossa, Hollanti, Saksa, Tanska vai jopa Ruotsi? Saksassa varsinkin alkaa olla jo tungosta, ja kuka heittää sen symbolisen soihdun heinäkasaan, jotta saadaan joku isompi rähinä aikaiseksi? Pahalta näyttää, ei tässä enää Turkin itärajakontrollit auta....

- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Beckerille ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne. Pelko on normaalia ja järkevää. Niin kuin myös oppiminen. Kun ihminen laittaa kätensä kuumalle hellanlevylle, niin hän oppii yleensä kerrasta. Nyt ihmisten pitäisi olla pelkäämättä sitä hellanlevyä ja laittaa käsi siihen aina uudestaan. Meitä vaaditaan olemaan pelkäämättä. Meitä vaaditaan antamaan anteeksi kerta toisensa jälkeen ja hyväksymään vielä entistäkin enemmän. Ja samalla meiltä vaaditaan omat aseemme pois, että meillä ei ole sen jälkeen enää puolustuksenamme kuin se kokoomuksen julistama pelottomuus.

Niin kuin Becker totesi, niin suurin pelon aihe ovat munattomat poliitikot. He ovat saaneet tämän tilanteen aikaan, ja tekevät kaikkensa, etteivät menettäisi kasvojaan. Ja samalla he vaativat meitä osallistumaan kasvojensäilyttämistalkoisiinsa. Tapaus Valtterista en pysty varmaksi sanomaan mitään, mutta jotenkin tulee mieleen Espoon junacausti. Ja silloin, kun mamujengit pieksivät Helsingissä kymmeniä suomalaisnuoria, ei presidentti jyrähtänyt niin kuin nyt. Onko useampi kymmenen hakattua suomalaista vähempiarvoinen asia kuin yksi musta poika, jonka ohi bussi ajoi pysähtymättä?

Soomepois tuumaili, että missä seuraavaksi. Se voi olla Suomikin. Kuunnellaan sitten selittelyjä, kuinka me saimme tämän itse aikaiseksi.

korpisoturi kirjoitti...

Törmäsin tänään pieneen kulttuurien kohtaamisongelmaan bussissa matkatessani. Ratissa oli musta neekeri ja korttia leimatessani se mulkaisi mua pahasti, syytä en tiedä. Sitten sinne tuli iso pottunokkamies paiskasi rahat lavaan ja meni istumaan. Neekeri huuteli sen perään lipun ja vaihtorahojen vuoksi. Mies sano, että heitä lippu ulos ja anna loppurahat punaselle ristille. Ilmeisen vittuuntunut kansalainen kyseessä. Ja seuraavalla pysäkillä tunki bussiin lisää matuja. Se oli liikaa "pottunokkarasitille", lähti ulos ja huusi erittäin kovaa, LIIKAA NEEKERITÄ! Musta kuski rupes huutamaan ja kiroamaan suomeksi. Että tällästä rikkautta, afrikkalaista palvelukulttuuria. Mullekkan se ei aukassu heti ovea, vaan vituillakseen viivyytti sitä. Melkonen mulkku ja se paisto siitä selvästi.

Anonyymi kirjoitti...

Ei saa antaa pelolle valtaa...ja sitten pelätään niin helvetisti, ettei edes uskalleta nimetä ongelmaa tai edes katsoa sen suuntaan. Tämä on tällaista lampaan määkimistä muistuttavaa taustahälyä, joka aina seuraa tällaisia terrori-iskuja. Mutta olipa kerrassaan ala-arvoista läppändeerusta kokoomuksen edustajilta. No omatkin siellä alkoivat jo hermostua ja aiheesta. Jos itsellä olisi kokoomuksen jäsenkirja niin tekisin selväksi, että joko vaihtuu linja tai sitten puolue. Musta tosin tuntuu, että vihdoin nämä voiman pimeällä puolella tiedetyt tosiasiat alkavat leviämään myös tavallisen kansan keskuuteen. Piti tähän vielä jotain lärpättää mutta kun ei pysty. Ei vain riitä sanat kuvailemaan sitä vitutuksen ja kiukun määrää, minkä tuollainen itsensä ylentäneiden ylimielisten mitättömyyksien besserwisseröinti aiheuttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Case Valtterista sen verran, että pikku neekerpojan ohi posottavat bussit vain osoittavat sen, kunka kamalan rasistista sakkia HSL:n mamu-bussikuskit ovat...
Eikä äippä ole mikään ihan normiäiti, kyseessä taitaa olla jonkinmoinen mini-biaudet...
T. Riku Raunioilla

Juha kirjoitti...

Tjaa.a Looginen päätelmä olisi, että tilanteen korjaamiseksi pitää poliitikot+virkahenkilöstöä vaihtaa kyvykkäämpiin. Nykyisten kyvyt eivät näyttöjen pohjilta riitä, joten parempia kanditaatteja kehiin. Ei taida tämäkään vaihtoehto heitä miellytää, joten seuraavaksi ratkaisuksi voidaan odottaa lisääntyvää kansalaisten tarkkilua, urkintaa ja kontrollointia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Korpisoturille, Anolle, Rikulle ja Juhalle & kiitos kommenteistanne.

Korpisoturi: Vaan ilman näitä mustia bussikuskia Helsinki tukehtuisi välittömästi. Eikös se mennyt niin?

Ano: Joo, kokoomuksen puolella on kyllä todettu, että tulipa munattua. Jos nykyajasta jotain positiivista etsii, niin se on juuri se, mitä sanoit eli aina useampi ihminen löytää vaihtoehtoisia tiedonlähteitä. Matka on vielä pitkä, mutta on se sentään saatu alkuun.

Riku: Niin eikös tämä nainen ollut jonkunlainen demarien viestintäspesialisti joka yritti jo aikaisemmin saada adoptiomuksunsa kautta caustia aikaiseksi?

http://mvlehti.net/2016/03/23/millainen-aiti-marssittaa-kiusatun-lapsensa-julkisuuteen/

Tämä kyseinen Valtteri totesi, että ”toivon, että kenenkään toisen ei tarvitse kokea sitä mitä minä olen kokenut”. Minä myös toivon, että kenenkään ei tarvitse kokea sitä, minkä mamujengien hakkaamat suomalaiset ovat kokeneet.

Juha: Yhdyn päätelmääsi. Valitettavasti emme elä reaalimaailmassa, vaan poliittisten realiteettien maailmassa jossa neliskulmainen palikka saadaan aivan helposti survottua pyöreään reikään, joten tilanne ei muutu mihinkään ennen kuin se menee huomattavasti pahemmaksi. Ei välttämättä sittenkään.

Anonyymi kirjoitti...

http://mvlehti.net/2016/03/23/kuinka-valtterin-aiti-salla-saarinen-kusetti-suomalaisia-edellisen-kerran-katso/

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Kyllähän tuo Espoo-caustilta vähän haiskahtaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Toivon, ettei kukaan joutuisi kokemaan...jne." kyllähän Se jäljet saattaa jättää kun myöhemmin ymmärtää, että OMA ÄITI on kyynisesti käyttänyt poikaa pelinappulana. Sairas äiti: "tässä on meidän Valttei, ihailkaa minua."

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Ykä, tästä ja myös edellisestä, aivan hykerryttävän hauskasta jutusta! Nauroin ääneen, vaikka itse asia, jossa totta toinen puoli, ei paljon nauratakaan. Natsojen värimaailma (muotisana) ja niiden sanoma oli myös huippuartistin työtä. Jatkoon.

Itselleni tuli mieleen, että tuoreimpien iskujen ajankohta oli huolella ajoitettu aamuun, jolloin työtä tekevä väki on liikkeellä sankoin joukoin. Näin jäi pois se mahdollisuus, että etnistantteja olisi mennyt mukana!

Tämän aamun Iltalehdessä oli epäilys, että yksi terroristeista olisi käynyt katolista koulua. Siis epäilys, mutta sekin piti saada julki, koska sehän vei ajatukset heti pois islamista. Samoin kuin toinen uutinen, joka koski Jihadisti Johnia ja hänet uutisoitiin otsikossa brittimiehenä, vaikka oikea nimi viittaa vahvasti Lähi-itään. Kotimaassa sivuutettiin kokonaan Andre Vikströmin twiittaus Soinin rukousaamiaisesta. Hän toivoi, että Jeesus tulisi ja tappaisi kaikki. En ole tippaakaan uskovainen ihminen, mutta verrattuna esim. Immosen naamakirjapäivitykseen kesällä, josta hän sai saavillisen sitä itteään niskaansa, ihmisten kuoleman toivominen ymmärtääkseni on monin verroin tuomittavampaa kuin unelmoiminen oman maan monikulttuurilta säästymisestä. Kauanko meidän täytyy tällaista mediaa sietää ja kauanko toimittajat luulevat, että heidän juttujaan enää uskotaan? No, mitä enemmän sananvapautta suitsitaan ja väärää ja asenteellista tietoa jaetaan, sitä nopeammin toimittajat omaa oksaansa sahaavat. Tähänkään huusholliin ei tule enää yhtään paperista sanomalehteä ja televisionkin voi helposti sammuttaa, eikä todellakaan jää mistään paitsi.

Jäämme siis valitettavasti vaan taas odottamaan uutta iskua ja veikkailemaan, milloin räjähtää seuraavan kerran ja missä. Ja sen jälkeen uusi kauhistus, ihmettely, selittely ja hätä tavallisten muslimien puolesta. Samaan aikaan lappaa rajojen yli porukkaa sotaa käyvistä maista ilman minkäänlaisia papereita tai väärillä papereilla, mutta mitään ei voida tehdä, kun kansainväliset sopimukset ja blaa blaa blaa! Arabit halveksivat näin lammasmaista porukkaa ja nauravat varmaan itsensä kipeiksi, kun kaikki tehdään heille niin helpoksi.

Olisiko seuraava kohde Pietarinkirkon aukio Roomassa? Siellähän tämän kristillisen juhlan pääsiäisen aikoihin on kymmeniä tuhansia ihmisiä tiukasti yhteen sulloutuneena? Mutta näinhän se oli, että pelätä ei saa, se on pois muodista ja vanhanaikaista. Tällä pelottomuudella kun tämäkin "pakolais"kriisi varmaan ratkaistaan...

Hyvää pääsiäistä Ykälle, vaimolleen ja kaikille kommentoijille!

Rouva AnoAnonyymi kirjoitti...

Hyvä kirjoitus taas kerran Yrjö, perskeles. Joo-o. Monikultturisti- ja federalisti-idioottiemme taholta ulostulot mallia "ei liity mihinkään uskontoon, vaan ovat yksittäistapauksia" eivät yllätä ketään ajattelemaan kykenevää ihmistä. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että omien virheiden myöntäminen sattuu liikaa. Maahanmuuttopolitiikassa on tehty virheitä, joita nämä "iskut eivät liity mihinkään"-tyypit ovat ajaneet ja mikään ei ole niin kallista kuin "iskut eivät liity mihinkään"-tyyppien kasvot. Vaakakuppia ei kallista edes sadat viattomat eurooppalaiset uhrit.
Se, että Halla-ahon ja parin muun perussuomalaisen edustajan irvailua rasisminvastaisesta viikosta - ehdittiin tällä kertaa toiseen päivään ennen kuin monikulttuuri pamahti omaan jalkaan - kauhistellaan samaan aikaan kun syyttömien eurooppalaisten uhrien ruumiita kerätään kadulta, kertoo mediamme tilasta lähes kaiken oleellisen. Se että Stubb (ja hänen marionettinsa), Ahrinmäki (ja hengenheimolaiset) eivät osaa hävetä mitään, ei kaiketi yllätä ketään.
--Viikon radiokasvo

Anonyymi kirjoitti...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3506275/Publicity-boss-asked-Muslim-woman-street-explain-Brussels-deluged-angry-hilarious-Tweets-reply.html

Pidätettiin...

Anonyymi kirjoitti...

Minulle tulee Yrjö tästä nykypäivästä yhä enemmän mieleen kulunut gramofonilevy. Siis tiedäthän sen kun levyssä joku ura on niin kulunut että neula jää siihen jumiin ja levy toistaa samaa. Samoja mantroja vain hoetaan. Asia vain on Yrjö ikävä kyllä niin kuten vanha sanonta sanoo että totuus ei pala tulessakaan. Toisaalta on hupaisaakin seurata epätoivoa mikä valtamediassa vallitsee, ei mene osalle ihmisistä kaikki propaganda enää läpi, vaikka sitä syötettäisiin entistä lujempaa. Minä voin Yrjö sanoa että seurasin aikaisemmin valtamediaa, pidin sitä luotettavana ja totuuden kertovana tietolähteenä, sitten aloin seuraamaan aluksi siinä rinnalla näitä valtamedian valhemediaksi nimittämiä sivustoja, huomasin että kuinka paljon valtamedia pimittää kaikenlaista tietoa. Sitten jätin valtamdedian seuraamisen todella vähälle, joskus tulee katsottua jotain ja voi vain todeta että mikään ei ole muuttunut, samaa yksipuolista propagandaa. Olen sen vain huomannut että vielä on paljon ihmisiä jotka uskovat valtamediaan kuin kirveen silmään.

Kahden vuoden karkoitus kirjoitti...

Mitähän se sitten käytännössä tarkoittaisi, jos pelolle annettaisiin valta? Olisiko täällä sotilaita ympäriinsä? Pitäisikö avata reppunsa kauppaan mennessä? Olisiko puolet bussilinjoista peruttu? Olisiko koulut kiinni? Olisiko lentokenttä kiinni?

Tullaan muuten huomenna pääsiäiseksi Suomeen: junalla Pariisiin ja sieltä Finskillä. Arvatkaapa miksi moinen kunniakierros. Että kiitti vaan!

T. Brysselin Bobrikov

P.S. Aikaisemmin Belgit kokivat olevansa Belgejä vain maajoukkueen futismatsissa, kansallistunne oli vieras asia. Nyt täällä liehuu Belgian lippu joka toisella parvekkeella.

Anonyymi kirjoitti...

Ette ole hoksanneet, että tuo jargon "ei saa antaa pelolle valtaa" on tarkoitettu omille politiikko kavereille. Pelkäävät, että ihmiset järkiintyisivät.

Anonyymi kirjoitti...

"... iskut, joihin islamilainen yhteisö ei millään tavoin ole syyllinen." Tuollainen julistus osui korviini telkkarista ja kun vilkaisin, että kuka siellä moista kornia hevosenleikkiä laskee, niin eikös vaan tämä Oulun lahja maailmalle - Liisa Jaakonsaari. Uskooko nämä Jaakonsaaret, että ihmiset tosissaan uskoo heidän löysiä aivopieruja.

Näinhän se YKä on kuin sanot! Joka kerta sama liturgia iskujen jälkeen. Ei saa antaa pelolle sijaa. KUitenkin varoitellaan ihmisiä tietyistä paikoista ja kehotetaan välttämään liikkumista tietyillä alueilla. Kaupunkimatkailu kuulemma vähenee. Valtiot pallottelevat näillä pomminviskojilla, kun palauttelevat niitä toisilleen ja sitten katsotaan kenen kohdalle arpa osuu. Kuka saa Mustan Pekan. Eurooppa on tullut hulluksi. Ei tässä muuta!

Jaa, niin, EU:n sisäministerit pitävät hätäkokouksen tänään iskujen johdosta. Se on kuulemma heidän mielestään myötätunnon osoitus uhreille! Kyllä asiat muuttuu paremmaksi. No, onhan siinä taas kelpo syy kokoontua syömään kampaviinereitä Brysselin kirkolle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Rouva Anolle, Viikon radiokasvolle, Ano2:lle, Ano3:lle, Brysselin Bobrikoville, Ano4:lle ja Ano5:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Tästä tulee kovasti mieleen se, kun Umayya Abu-Hanna nosti egoaan ja sai palstatilaa viemällä linnan juhlissa Haloselle mukamas viisivuotiaan adoptiotyttönsä kirjoittaman kirjeen, jossa närkästeltiin sitä, että tyttöä ei oltu kutsuttu kyseisiin juhliin.

Rouva Ano: Kiitokset sinullekin. Antero Lärvänen on minulle mukava formaatti jossa voi päästellä vähän höyryjä. Niin kuin totesit, niin tässä kyllä tekijä tiedetään, mutta yritetään kovasti selittää asian tiimoilta ympyrä neliöksi, että päädyttäisiin johtopäätökseen, että tekijä ei oikeastaan ollutkaan se tekijä. Seuraavaa iskupaikkaa en osaa arvailla, mutta se on varmaa, että se tulee. Oikein hyvää pääsiäistä sinullekin.

Viikon radiokasvo: Sen lisäksi että puhutaan yksittäistapauksista puhutaan tietysti myös ekstremisteistä ja aivan pokkana väitetään, että on olemassa organisaatio, joka ampuu ja räjäyttää ihmisiä nimenomaan sen vuoksi että se haluaa ampua ja räjäyttää ihmisiä ilman minkäänlaista poliittista tai uskonnollista tavoitetta. Luulen, että isisin jätkät nauravat turapartaansa ja ihmettelevät, että ovatko nuo ihan oikeasti noin typeriä.

Ano2: Kiitos linkistä. Aikamme kuvaa.

Ano3: Kyllähän suurin osa ihmisistä saa vieläkin tietonsa valtamediasta, mutta vaihtoehtomedian seuraajien määrä kasvaa jatkuvasti, eikä sitä määrää oikein voida enää pienentääkään, sillä niin moni ihminen on huomannut virallisen epistolan perustuvan valheelle.

Brysselin Bobrikov: Turvallista matkaa. Mutta kuinka on, mieltävätkö belgialaiset olevansa ensisijaisesti belgialaisia vaiko flaameja/valloneja?

Ano4: Tuossa on kyllä vinha perä.

Ano5: Sehän tässä on ihmeellisintä, että Jaakonsaari löytää kerta toisensa jälkeen ihmisiä, jotka äänestävät hänet läpi.

Anonyymi kirjoitti...

Jeps,ja muistetaan nuo viikottaiset Afrikassa tapahtuvat hotelli- ja turistikohdeiskut,jotka kohdistuu ei-muslimeihin,ja joissa tekijät usein kysyvät onko ihminen muslimi,tai käskevät toistaa jonkun muslimien tarkkaan tuntevan koraanin pätkän,niin näilläkään ei tietysti ole mitään tekemistä islamin kanssa-jos näistä edes Suomi-mediassa mitään sanotaan...
Jaakonsaaren ulostulot ja surkuttelut Brysselin uhrien kohtalosta ovat tekopyhyydessään kyllä aivan omaa luokkaansa,akka on liittovaltio- ja NWO-politiikan suurimpia ajajia tässä maassa,ja kuuluu juuri sen porukan eturiviin,joiden syytä tämäkin isku oli,mutta kun monikulttuuri on rikkautta ja etninen värinä on niin ihkua...Olisipa joku pommeista jysähtänyt EUn rakennuksessa,niin olisi kerrankin se sylttytehdas,johon jäljet johtavat,saanut omaa lääkettään.Ja yhdyn kyllä täysin James Hirvisaaren kommenttiin Suomen tulevista iskuista ja keitä uhrit toivottavasti ovat-islamisaatioon syyttömät ovat jo saaneet maksaa liian paljolla verellä suvakki-idioottien ajamasta islamilaisinvaasiosta ympäri maailmaa!
T:Vesku

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vesku. Näistä Afrikassa tehdyistä teurastuksista ei mediamme ole yleensäkään hirveän innostunut uutisoimaan, ja itselläni ilkeämielisellä ihmisellä käy mielessä, että eikös ne afrikkalaisetkin ole ihmisiä? Jaakonsaarta voi verrata Valentin Konoseen (kaikki kunnia Konoselle) maailmanmestaruuskävelyssään, jolloin valmentaja totesi jossain vaiheessa ”Valentin ei ota enää vastaan ulkopuolista informaatiota. Hän voittaa”. Liisa on lakannut ottamasta vastaan reaalimaailman informaatiota jo aikaa sitten. Ihmettelen vaan, että mistä hän aina vaan saa ne äänestäjänsä? Ehkä reaalimaailma on vaan joillekin ihmisille liian raskas. Mitä tulee seuraaviin iskuihin, niin olen samaa mieltä kanssasi, että tulkoon se niitten osaksi, jotka tätä tilasivatkin.

Strix Senex kirjoitti...

Näiden piirien suhteellisuudentajusta kertoo hyvin Brysselin iskujen ja kotimaisen rasismin rinnastaminen. Esimerkkinä eräs kommentti: "Belgian terroriteot ja Suomessa keskusteluun noussut lapsiin kohdistuva rasismi eivät ole niin kaukana toisistaan kuin äkkipäätä luulisi. Molemmat ilmiöt purkautuvat samasta syvyyden lähteestä, jossa kanssaihmisellä ei ole yhtäläistä ihmisarvoa, vihan kohteena hän kelpaa oman aatteen polttovoimaksi ja silloin hänen kohtelullaan ja kohtalollaan ei ole väliä. Maanantain aamu-tv:ssä vauvana Suomeen adoptoitu Valtteri-poika ihmettelee kun bussit ajavat pysäkillä pysähtymättä hänen ohitseen. Tummaihoisena hän saa kuulla ”neekeri”-kommentteja."

Mitäs tämän hirvittävän, Brysselin iskuihin rinnastettavan tapahtuman takaa löytyy, kun sitä hiukan raaputtaa. HSL kertoo, että alkuvuonna sille on valitettu jo 660 kertaa pysäkin ohi ajaneesta bussista. Niitä sattuu kaikenikäisille ja kaikille kansalaisuuksille. Palautteista ei nouse esille, että ihonväri olisi syy pysäkille jättämiseen.
Valtterin -pojan äiti, Adoptioperheet ry.n hallituksen puheenjohtaja, on tunteisiin vetoavan markkinoinnin asiantuntija, joka mainostaa olevansa kokenut järjestöasiantuntija, mukaansa tempaava kouluttaja joka toteuttaa viestinnän ja varainhankinnan sparrausta, kampanjointia, suunnittelua ja toteutusta.

Hän on kunnostautunut aikaisemminkin. Elokuussa 2015 Valtterin äiti oli kertonut, kuinka leikkipuistossa Valtterin ystävä, myös Etelä-Afrikasta adoptoitu poika oli joutunut vanhempien tyttöjen hyökkäyksen kohteeksi. Häntä oli potkittu jalkoihin ja mahaan ja hän oli saanut kuulla olevansa neekeri ja raiskaaja. Helsingin Sanomat ja MTV tekivät tapahtumasta jutun ja poliisi aloitti tapahtuman esitutkinnan. Muutamaa viikkoa myöhemmin MTV:ssä oli uutinen, jonka mukaan esitutkinta oli keskeytetty, koska kerrottu tapahtumien kulku ei lainkaan pitänyt paikkaansa. Tapahtuman silminnäkijät eivät aluksi edes tunnistaneet, että kyse oli samasta tapahtumasta.

Valtteri -pojan äiti ei tunnu olevan mitenkään tarkka totuuden kanssa, mutta vedätys kyllä onnistuu paremmin kuin kukaan uskoisi.

Tom Kärnä kirjoitti...

Karl Marxin (1818-1883) aikana oopiumia ei pidetty kauhean pahana asiana. Joten Marxin lausunto "uskonto on oopiumia kansalle" tarkoittaisi nykykulttuurille käännettynä "uskonto on diatsepaamia kansalle".

Kristinuskosta on kuitenkin Suomessa ja muualla Euroopassa laajalti luovuttu. Siksi on suuri tarve uudenlaiselle diatsepaamille, uskonnonkorvikkeelle. Sen nimi on monikulturismi.

Anonyymi kirjoitti...

Toi Valtterin Äippä alkaa pikkuhiljaa kuulostamaan hyvin samankaltaiselta henkilöltä kuin Aarniokeissin Saara.

Valtterin Äippä tuo varmaankin muutaman kuukauden päästä julkisuuteen sellaisen tapauksen, jossa isot pahat pottunokkaiset lihaa syövät heteromiehet ovat potkineet kymmenen mustaa lasta kuoliaiksi ja nauraneet räkäisesti päälle. Pravda, Reporadio ja kymmenen muuta luotettavaa tiedostusvälinettä uutisoi sitten asian osaamatta pisaraakaan epäillä että Valtterin Äippä valehtelisi taas... ja taas... ja taas... ja taas....

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Strix Senexille, Tom Kärnälle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Strix Senex & Ano: Kyllähän tuo näyttää olevan juuri sellainen kusetus kuin mitä Strix Senex totesi. Ja näitä vedätyksiä on sinänsä helppo yrittää, sillä jo vedätyksen taustojen tönkiminenkin voidaan tulkita rasismiksi. Sitä kyseistä Valtteri-poikaa en sinänsä syytä mistään.

Tom: Sinne päin juu. Tosin sitä tarvetta ei ole tavallisilla ihmisillä, vaan enempi näillä ”mä haluun, ja mun täytyy saada siks kun mä haluun”-ihmisillä. Kristinuskossa ja protestanttisessa etiikassa on viljalti yhteiskuntaa ylläpitäviä moraalikäsityksiä. Monikultturismi ei pysty kuin hajoittamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ja Orpokin sitten myöntää,että marraskuun jälkeenkin maahan on "saapunut" joitakin kymmeniä terroritaustan omaavia,kun marraskuussa SUPOn tiedossa oli jo n.300 terroritaustaista.Eli paljonko näitä oikeasti on,kun tiedetään se vyöryn alussa rekisteröimätön porukka sekä myöhemmin "kadonneet"?Alkaa olla melkonen prosentti koko tulijamäärästäkin tämä "terroritaustainen porukka",jota ei siis pitänyt joidenkin "asiantuntijoiden" mukaan olla pakolaisten joukossa ollenkaan,oliko ne nyt Punahilkka-satuja vai mitä nämä terroristihuhut?
Ei kai tässä muuta voi sanoa kuin että:Voi vittu tätä touhua!
T:Vesku

Kahden vuoden karkoitus kirjoitti...

Kotimatka meni lopulta varsin siedettävästi. Siinä matkaa taittaessa toki kävi pariinkin otteeseen mielessä, että on se Hitlerin kirous pitkä ja karvainen kätensä ylettyy moneen paikkaan. Niitä hedelmiähän tässä napsitaan, vaikkakin aika monen mutkan kautta.

Luulisin että belgit identifioituvat enemmän juurikin kieliryhmiensä mukaan. Belgialaisuus ei ole heille niin merkittävä asia kuin monelle muulla omaan maahan kuuluminen.

Jos on joskus Suomessa kieliriitoja suomen ja ruotsin välillä, niin Belgiassa menevät ihan eri potenssiin. Lisäksi molempien kielien hallinta on kai harvinaisempaa kuin Suomessa. Tästä aiheutuu ongelmia mm. Brysselin poliisirekrytointiin: on vaikeaa löytää sekä kielitaitoisia että päteviä ihmisiä. Samoin kielimuuri hankaloittaa turvallisuusyhteistyötä ja terrorismin torjuntaa, kun kaikki pitää kääntää molemmille kotimaisille.

Vaikka Suomessa moni asia voisi olla paremmin, on terveellistä huomata, että moni asia voisi olla huonommin. Paljon huonommin.

t. Brysselin Bobrikov

Juha kirjoitti...

Ongelmana taitaa olla valtaa pitävä klikki, joka koostuu maailman rikkaimmista henkilöistä, joiden tarkoituksena on alistaa kansat totalitaariseen orjuuteen. He ovat pesiytyneet lähes jokaisen valtion hallintaelimiin ym. järjestelmiin, pitämään huolta siitä, että heidän agendansa toteutuu. Mikäli kansa olisi yhtenäinen ja samaa mieltä tästä vallitsevasta tilasta, niin silloin voisimme helpostikin poistaa tämä aines maamme rajojen sisäpuolelta. Kansa pitää yllä yhteiskuntaa ja niiden toimintoja, joten tämän sektorin asiantuntijoina voisimme ensimmäisenä katkaista sähkön-, lämmön- ja vedenjakelun kaikkiin kuntien ja kaupunkien "valtiovallan" toimipisteisiin, mukaanlukien eduskuntatalon, presidentinlinnan. Tämän jälkeen etsintäkuulutettaisiin kaikki valtion virkamiehet, poliitikot ja pankkiirit, mukaanlukien demlan lakimiehet yms. korruptoitunut aines. Tämän jälkeen tai samanaikaisesti em. tapahtuvan kanssa meidän tulisi taata kansan ravinnon- ja vedensaanti siten, että elvyttäisimme kotimaisen ruoantuotannon maa- ja karjatiloillamme. Mitään yhtä hallintaelintä ei tarvittaisi, vaan pelkästään alueelliset asiantuntijaryhmät, jotka huolehtisivat tarvittavien hyödykkeiden saannista. Tässä vaiheessa eu ja muut tahot huomaisivat, että hallinta tähän maahan on kadonnut ja tätä myöten kiinnostus lakkaisi. Emme tekisi yhteistyötä minkään poliittisen tai muun järjestötahon kanssa, koska kokemuksesta tietäisimme mihin se johtaa. Myöhemmin voisimme kehittää yhteiskuntaa haluamaamme suuntaan sekä kehittää puhtaan vaihdon välineen, jonka ei antaisi minkään tahon hallita, vaan palvelisi kaikkia tasavertaisesti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Veskulle, Brysselin Bobrikoville ja Juhalle & kiitos kommenteistanne.

Vesku: Kyllähän viime tietojen valossa se Teemu Sinkkosen Punahilkka-satu muuttuu tekijälleen päivä päivältä nolommaksi. Valtiovalta kaivaa tieten tahtoen verta ei omista, vaan kansalaisten nenistä ja pitää suurimpana uhkana edelleen sitä, että tavalliset suomalaiset puhuvat netissä rumia.

Brysselin Bobrikov: Varsinkin saksalaisethan ne saavat pyytää Hitlerin tekoja anteeksi varmaan seitsemänteen polveen. Belgiasta tuumailin niin kuin sinäkin, ja eikös se ollut niin, että flaaminkielinen Flanderi oli se maan talousveturi ja ranskankielinen Vallonia vähän niin kuin kiviriippa?

Juha: Jos tällä tavoin spekuloidaan, niin eihän siinä loppujen lopuksi tarvita kuin tusinan verran miehiä, jotka kääntävät sähkönjakelun hanikkaa. Tämä yhteiskunta, varsinkin kaupungeissa on niin totaalisen riippuvainen sähköstä.

Juha kirjoitti...

Nykyään informaation jako toimii kiitettävästi ja tähän globaaliin kusetukseen heränneitä on päivä päivältä enemmän. Monesti jäädään vain tuijottamaan niitä tapahtumia ja unohdetaan se, että meidän yhdessä tulisi tehdä jotain asioille, joihin haluamme muutosta. Usein tuntuu siltä, että ihmisiltä on viety usko omiin kykyihinsä ja täten luovutetaan se oma päätäntävalta muille ja näinhän vaalien kautta tehdäänkin. Silloin tuetaan valtaapitävää eliittiä, joka on läpeensä korruptoitunut, eikä täten mitään todellista muutosta saada politiikan avulla aikaiseksi. Tuo edellinen oli ehdotus siitä, mitä voisimme tehdä jos tarpeeksi yksimielisyyttä löytyisi. Jätetään siemen itämään... ehkä jossain vaiheessa kaiken viisauden yhdistyessä, voimme korjata kaikkia meitä hyödyttävän sadon.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Juha. Ymmärrän tuon täysin ja olen aivan samaa mieltä. Sen aika voi vielä olla edessä, kun yhä useampi ihminen tajuaa tämän kusetuksen määrän. Seuraavissa vaaleissa meillä on valitettavasti tarjolla (ainakin vielä) vain valtaapitävää eliittiä. Valitettavasti tähän kuuluvat myös perussuomalaiset, niin pitkään kun ne ovat Soinin johdossa. Mikäli mies vaihtuu, saattaa tilannekin muuttua. Varmaahan se ei ole.