keskiviikko 26. helmikuuta 2014

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA XXXXVIII

1. No nyt vois tiedostaa mut ei sit kumminkaan

Kun Hotellin respassa on seurattu viimeaikaisia uutisointeja, on täällä päädytty johtopäätökseen, että Etelä-Venäjällä pidettiin hiljattain kahden viikon mittainen Sotshi Gay Pride-festivaali, jossa oli lisukkeena hieman talviurheilua. Festivaaleilla ihmisoikeustaistelijoiden ykkösenä oli korkeasti kunnioitettu ministerimme Paavo Arhinmäki joka jo viime vuonna uskalsi heiluttaa sateenkaarilippua Moskovan stadionilla ja nyt rohkeasti ilmoitti, että hänen tarkoituksenaan on tavata festivaaleilla / olympiakisoissa / whatever homoja ja tämähän luonnollisesti on hänen olennaisin tehtävänsä kulttuuri- ja urheiluministerinä. Tosin epäilemättä tämä voi olla hyvinkin se pääasiallinen syy miksi häntä on vaaleissa kannattajiensa taholta äänestetty. Jokainen valitsee omansa.

Yhtä kaikki, Paavoa suojeli hänen ihmisoikeussessionsa aikana monituhatpäinen hampaisiin asti aseistettu venäläinen turvallisuuskoneisto, joka piti taatusti huolen, että heppuun ei ota kipeää vaikka jätkä räkii kisajärjestäjien kengille ja pää humalapäissään vähän pöytään kopsahtaisikin. Myös Suomessa on asian tiimoilta monelta taholta poski solissut ja leuka laulanut ja kieltämättä manikyyrissä on käyty ottamassa useatkin sateenkaaren väriset tekokynnet ja sehän vastaa tekona vähintäänkin Sotkan tuhoamista panssarinyrkillä.

Venäjän suhtautuminen homoseksuaaleihin on varsin nuiva, joten on selvää, että tiedostava väkemme jaksaa muistuttaa asian tiimoilta. Pari päivää tuli sitten median kautta esille, että homoja kohtaan on olemassa maailmalla vielä huomattavasti nuivempaa kohtelua. Meinaten Ugandan presidentti  Yoweri Museveni allekirjoitti lain, jossa homoseksuaalisuudesta voidaan rangaista elinkautisella vankeudella. Alkuperäisessä lakiesityksessä rangaistuksena oli vielä mukana kuolemantuomio, mutta sen parlamentti poisti. Suuria humanisteja kun ovat.

Lisäksi ugandalainen Red Pepper-lehti julkisti listan kahdestasadasta yhteiskunnallisesti merkittävästä henkilöstä, jotka ovat homoseksuaaleja. On selvää, että nämä henkilöt voivat olla ihan perustellusti huolissaan turvallisuudestaan ja jopa hengestään. Afrikkalainen tapa sovitella asioita kun ei ole välttämättä aivan niin kehittynyt kuin Helsingin Sanomat joku vuosi sitten väitti.

Elikkä. Ugandalainen tapa kohdella homoja on monta astetta rankempi kuin venäläinen tapa. Ja kun venäläisestä tavasta on vedetty eräitäkin poroja nokkaan mm. koivun ja tähden alla, voisi tästä asiasta ainakin respan henkilökunnan käsityksen mukaan vedellä tiedostavan väen puolelta herneitä nenukkiin kokonaisen pellollisen. Ainakin loogisen ajattelun mukaan. Seurataanpa hieman reaktioita sellaisten henkilöitten taholta, joitten puolelta näitä reaktioita voisi odottaa. Reseptinä google ja hakusanaksi henkilön nimi ja homovastainen laki Uganda. Aikaa on mennyt kaksi vuorokautta ja mikäli esmes perussuomalainen puhuu tai kirjoittaa jotain epämiellyttävää, ensimmäiset avautumiset tulevat varttitunnissa. Tuorein päivitys on tehty hetkeä ennen tämän kirjoituksen julkaisemista.

Katsotaanpa reaktioita.

Paavo Arhinmäki: ei mitään

Pekka Haavisto: ei mitään

Anni Sinnemäki: ei mitään

Jani Toivola: ei mitään

Oras Tynkkynen: ei mitään

Päivi Lipponen: ei mitään

Krista Kosonen: No, oli melkein lesboillut kapakan vessassa. Sen verran rohkea veto, että lasketaan lausunnoksi myös tässä asiassa. Josta tosin varsinaisesti ei ole kommentoinut mitään.

Tarja Halonen: ei mitään

Eva Biaudet: ei mitään

SETA: ei mitään. Mainostaa sateenkaarinuorten leiriä Islannissa.

Tässä nimenomaisessa tilanteessa ollaan ns. tiedostavassa noitaympyrässä. Pari hyvin tärkeää tiedostavaa periaatetta kun ovat seuraavat:

a) Homojen kyykyttäminen on Herrasta Perkeleestä. Jos homoutta ei avoimesti hypetä, sekin on jo homojen kyykyttämistä.

b) Afrikkalaisten veljiemme kyykyttäminen on Herrasta Perkeleestä. Mikäli afrikkalaisten veljiemme toimintaa arvostellaan millään muotoa, perustellustikin, sekin on jo afrikkalaisten veljiemme kyykyttämistä.

Ja tässä vaiheessa meneekin sitten tiedostava sormi suuhun. Mielessä voi käydä tietysti se loihelausuma, että ”ymmärrän afrikkalaisten veljiemme toimintaa siinä mielessä, että he mieltävät tämän tavan tulleen länsimaisilta miehittäjiltä ja siksi olevan eräänlainen vastenmielinen muisto kolonialismista” mutta sehän tarkoittaisi sitä, että homoutta ei avoimesti hypetettäisi, homous miellettäisiin jopa jonkunlaiseksi ongelmaksi ja sehän olisi taas meidän kotimaisten homojen kyykyttämistä ja absoluuttisesti Herrasta Perkeleestä. Tietysti asiaan voisi todeta myös että ”millä oikeudella me pyrimme rajoittamaan itsenäisen valtion itsemääräämisoikeutta” mutta siihen tiedostavakin henkilö tietää saavansa vastaukseksi että ”just niin, millä oikeudella me pyrimme rajoittamaan itsenäisen valtion itsemääräämisoikeutta” ja röhönaurun myötä vastaajan peukalo vinkkaa kohti inhaa itää.

Joten seurauksena tiedostava henkilö joutuu kulkemaan eräänlaista Möbiuksen nauhaa ja kommentoi hän miten hyvänsä, niin reisille menee. Näin ollen suukki loksahtaa niin tiukasti kiinni, ettei se aukea taltallakaan. Tilanne voi olla sinänsä vaarallinenkin, mikäli henkilöllä on paha nuha. Silloin nenän kautta on vaikea hengittää.

Mainittakoon, että eliittimme ulkopuolelta on toimittaja Petri Burtsov kommentoinut asiaa aivan asiallisesti ja vielä Ylen sivuilla. Lisäksi ruotsalainen ministeri Anders Borg lensi tuoreeltaan asian tiimoilta Ugandaan.

Sen sijaan oma ”ykkösketjumme” mitä todennäköisimmin istuu facebookin ääressä ja tutkii, löytyisikö sopivia persujen homovastaisia lausuntoja tai ehkä persujen kännisekoiluja, joilla saataisiin ihan ikioma kotimainen skandaali aikaiseksi, niin että ugandalainen meininki voitais kerralla unohtaa. Sillä kotimaassa ja omissa porukoissa tapahtuvasta tiedostavasta pätemisestä tässäkin touhussa on kyse. Niin kuin koko vihervasemmistolaisessa piipertämisessä yleensäkin. On aivan sama pumppaako Kiina ilmakehän täyteen paskaa ja ihan yks lysti onko afrikkalaisten homojen henki höllässä. Kunhan päästään kotona pätemään. Omassa turvallisessa ja samanhenkisessä porukassa.

2. Kuolleet sielut ja poliittinen kaivosvaltaus

Sosialideodoraattien eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jouni Backman taas tuuletteli listavaalien puolesta. Näitähän mainostetaan aika ajoin, varsinkin vanhojen suurpuolueitten taholta. Ideana on tietysti se, että omankin puolueen mahdolliset harvat toisinajattelijat saadaan dumpattua sinne listan loppupäähän ja muutenkin vaalit saadaan pelkäksi muodollisuudeksi niin kuin ne hyvin pitkään olivatkin. Ei mitään uutta auringon alla sinänsä.

Jotenkin vaan pisti huvituksella silmään tuo Backmanin lause:

Valittavat edustajat noudattaisivat nykyistä tarkemmin kansalaisten, jopa äänestämättömien, koostumusta.

Tavallaan aika upea idea Backmanilta. Demareitten kannatus laskee jatkuvasti, mutta demarithan voivat tehdä eräänlaisen poliittisen kaivosvaltauksen toteamalla, että he edustavat myös äänestämättömiä ihmisiä. Luonnollisesti demarit voivat pokkana sanoa, että ne äänestämättömät kannattaisivat luonnollisesti listavaalien demarilistan kärkipäätä, mutta vaalipäivänä oli liian kylmä / liian kuuma ja ennakkoäänestyksen aikaan autosta oli jakopään hihna irti.

Samaa logiikkaa kun käytetään, voidaan toki etukäteen tehdä poliittinen tulkintasopimus siitä, kuinka moni ihminen mitäkin poliittista linjaa kannattaa. Säästytään kalliilta vaaleilta. Ehkä tulkinnan perusasetukset voidaan tehdä 1990-luvun demarivaalien pohjalta. Silloinhan päästäisiin samalla eroon politiikan nykyisestä häiriötilasta, jota ei saa ääneen sanoa sillä siitä tulee Paha Karma ja ahoillemme laskeutuu jo elokuussa julma halla.

Tai tietysti demarit voivat jatkossa etsiä lisää kannattajakuntaa vanhoista kirkonkirjoista. Meinaan, vaikka ihminen on kuopattu, niin aatetta ei.

3. Tavallinen suomalainen tenava

Tulipa hotellin respan henkilökunnan tietoon myös uutinen, että äitiyspakkaukseen palautetaan takaisin kuolalappu. Hieno juttu. Mikäs siinä. Tämä äitiyspakkaushan on asia, mitä muualla maailmassa ihmetellään ja todetaan, että Suomi on kyllä edistyksellinen maa. Ja niinhän me monessa mielessä ollaan. Varsin edistyksellisesti valokuvan muodossa asiaa uutisoi myös Iltalehti:


4. Maahanmuuttoteollisesta kompleksista

Vielä tuli törmättyä tuoreeltaan erääseen Ylen uutiseen. Siinä kerrotaan, että Lieksan kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta päätti äänestyksen jälkeen esittää kaupunginhallitukselle, että perheryhmäkoti Tuikkuun otettaisiin enintään yhdeksän alaikäistä kiintiöpakolaista. Tarkemmin sanottuna Syyriasta. Tämähän ei ole varsinainen uutinen sinänsä, mutta uutinen jatkuu, ja siinä tunnustetaan maahanmuuttoteollisuus olemassaolevaksi ja välttämättömäksi teollisuudenalaksi:

Tavoitteena on turvata Kylänlahdessa sijaitsevan perheryhmäkodin toiminta ja 13 työpaikkaa. Suuri osa Tuikussa asuvista maahanmuuttajalapsista on tulossa täysi-ikäisiksi.

Uutiseen sattuu vielä perheryhmäkodin nimeen sattuva, ja kieltämättä osuva tahaton / tahallinen typo:

Tukkua ylläpitää Lieksan kristillisen opiston kannatusyhdistys.

No, tämä uutinen on varmastikin työntekijöille iloinen sellainen. Työt jatkuvat. Mutta asian moraalista oikeutusta voi hieman kyseenalaistaa (varsinkin kun Lieksassa on sattunut asian tiimoilta tulemaan julki eräitäkin sotkuja, vyyhtejä ja kytkentöjä). Jos tavallinen lastensuojelun työntekijä perustaa yksityisen, suomalaisiin keskittyvän lastensuojelupulaakin, hän tietää, että mikäli sijoituksia ei tule, pulaaki menee pankrottiin, työntekijät joudutaan irtisanomaan, kiinteä ja irtain lyödään lihoiksi velkojen kuoletukseksi ja se siitä sitten.

Mutta jos valitsee kohderyhmän oikein, niin asiakaskunta lennätetään toiminnan ylläpitämiseksi vaikka ulkomailta. On tietysti hyvä, että tässä tapauksessa tunnustetaan ihan rehellisesti, että kyseessä on maahanmuuttoteollisuuden ylläpitäminen eikä mikään muu.

Tietysti kun ottaa huomioon missä kaupungissa päätös on tehty ja minkälainen asian tausta on, niin ehkä lieksalaisilta päättäjiltä olisi odottanut hieman  tilannetajua.

Vaan ehkä he eivät kertakaikkiaan välitä.

18 kommenttia:

Sandscorpion kirjoitti...

Ensimmäisen kohdan suvaitsevaisessa umpikujassa on yksi pakoreitti, ja mainitsemistasi henkilöistä varmasti ainakin osa sen tietää.

He nimittäin odottavat, että joku persu moittisi julkisesti afrikkalaisten uutta homolakia. Siihen suvaitsevainen voi sanoa, että "katsokaa kun suvaitsematon persu puolustaa homoja vain päästäkseen mollaamaan afrikkalaisia! Ei varmasti olisi tuota mieltä, jos tuo laki olisi Suomessa!"

Persu on paha, MOT. Afrikkalaisia on puolustettu, problem solved. Ai mitkä homot?

Anonyymi kirjoitti...

Suvaitsevaistolaisessa maailmankuvassa vallitsee omalakinen uhrihierakia, joten kuvaamassasi tapauksessa kävisi luullakseni niin, että afrikkalaiset (yleensä) tulkittaisiin uhrimmiksi kuin homot (siis jopa afrikkalaiset homot?), joten homojen oikeudet luultavasti oltaisiin ko. konfliktitilanteessa valmiita uhraamaan ensimmäisenä. Vielä todennäköisempi tuo (hypoteettinen) tilanne olisi silloin, jos esim. jossain eurooppalaisessa kaupungissa muslimit tekisivät rynnäkön gay prideen, sillä tällöin muslimeilla olisi puolellaan suurempi uhripääoma kuin (oletettavasti) pääosin etniseen valtaväestöön kuuluvalla sateenkaarikansalla. Näin siis omana vaatimattomana veikkauksenani. Jääpä nähtäväksi, milloin tuo jälkimmäinen tilanne kenties aktualisoituu?

(sanavahvistus: supremacy)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Sandscorpionille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Sandscorpion: Ajatuksesi kulku on niin kieroa, että se on jo kaunista. Eikä taatusti mene kaukana totuudesta. Onneksi olet ankkuroitunut tänne Voiman Pimeälle Puolelle.

Ano: Tuumailusi uhrihierarkiasta, uhripääomasta ja noista mahdollisista esimerkeistä sekä niitten aiheuttamista tiedostavista neuvottomisista päänraapimisista sattuvat hyvin kohdalleen. Ensimmäisenä näihin esimerkkeihin törmäämme varmaankin Ruotsissa. Tietysti pitää aina muistaa se, että eiväthän nämä ihmiset mitään maailmaa paranna, kunhan fiilistelevät omissa porukoissaan. Ja tässä pitää muistuttaa vanhasta kunnon termistä eli ”moraalisäteilystä”. Urbaani sanakirja määrittelee sen varsin hyvin:

Moraalisäteily: Ylemmyydentuntoinen pahennus, jota hieman "tiedostavammat" yksilöt levittävät, suuren henkilökohtaisten tuskan saattelemina, meidän tavallisten kurjimusten keskuuteen.

Anonyymi kirjoitti...

Pitää kuitenkin muistaa että akuliinoilla, haloskoilla ja vastaavilla on niin sanotusti usein oma lehmä ojassa sateenkaari-immeisten suhteen eli mahdollisessa gay pride -rynnäkössä uhreina olisi monen valtaa maistaneen henkilökohtaisia tuttuja/kavereita jne. Tosin eipä se takaisi etteikö mahdollista välikohtausta saataisi selitettyä "oppinut huonoja tapoja suomalaisilta", "ovathan ne suomalaisetkin vanhoilliset homoja vastaan" ja tietenkin perinteisen "syrjittynä marginaalissa oleminen on radikalisoinut poloisia koska suomalainen yhteiskunta" -klassikoilla oikeiden, uhripotentiaalia vailla olevien syyksi. Syylliseksi missään nimessä ei voitaisi todeta 1) kulttuurinrikastajia saati sitten 2) heidän täälläolonsa mahdollistanutta koneistoa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Totta tuo ja sama verorahoilla palkattu selänraaputtamis- ja puolestaloukkaantumiskoneisto elää erittäin voimakkaana myös tämän maahanmuuttoteollisen kompleksin kohdalla, mistä kirjoitin kohdassa 4. Se on kieltämättä aika uskomatonta. Siitä itsestään ja sen asiakaskunnasta ei ole Suomelle ja suomalaisille muuta kuin rahanmenoa ja haittaa, mutta se täytyy silti pitää pystyssä. Tulee mieleen pyramidien rakentaminen.

Sandscorpion kirjoitti...

Kunpa voisinkin sanoa keksiväni tällaiset skenaariot omasta päästäni. Valitettavasti vain tuokin perustuu erääseen tositapahtumaan, johon törmäsin marraskuussa: http://pekanporstua.blogspot.fi/2013/11/james-testini-tulokset.html

Edelleen joudutaan toteamaan, ettei mitään niin päätöntä voi keksiä, etteikö joku suvakki sitä olisi kohta julistamassa ihan tosissaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä ugandalaisia homppeleita ei tarvitse puolustaa siksi, että ongelma on jo ratkaistu.

Ugandalainen herrasneiti hyppää lentokoneeseen, tulee Suomeen, saa oleskelu-, maleskelu-, turva-, ylöspito-, majoittumis-, muotivaate- ja yökerho-oikeuden - joko humanitäärin perustein tai napsauttamalla jonkun lähiövalaan tiineeksi eli sanitäärisin perustein. Näin ollen hänellä ei ole Ugandassa hätäpäivää sillä hänhän ei kohta enää ole Ugandassa vaan erittäin hyvin ylläpidettynä ravintola Herculeksen baaritiskillä Lönnrotinkadulla. (Ja ehkä ylläpitämisen lisäksi myös allapidettynä, edessäpidettynä, takanapidettynä, vieressäpidettynä, päälläpidettynä, sisälläpidettynä...)

http://fi.yelp.fi/biz/hercules-helsinki

Uhri- ja uhriutumishierarkiaa hyödynnetään myös siloin kun lainsäädäntöön ja kulttuuriin ajetaan pakolla huonoja muutoksia.

Nyt on menossa tämä homoliittohössötys. Sitten kun se on saatu läpi, on jossain vaiheessa vuorossa "lukumääräneutraalin", "ikäneutraalin", "sukulaisuussuhdeneutraalin", "lajineutraalin", "avioliittomääräneutraalin" ja lopulta "lainsäädäntöneutraalin" avioliittokäsityksen läpi ajaminen. Joku varatuomari tosin osaa sanoa tuon asian paljon minua fiksummin.

http://mieheksijanaiseksi.blogspot.fi/2014/02/varatuomari-marika-visakorven-avoin.html?spref=fb&m=1

Toi on sen verran asiallinen ja fiksu kirjoitus että sitä kannattaa linkittää eteenpäin.

Ja Jumalan siunausta kaikille niille jotka eivät himoitse naapurinsa rappukäytävää.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.radixjournal.com/blog/risk-becoming-multicultural-hellhole-index

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Ykä olisi ollut yksi Pahkasian parhaista toimittajista, erotuksella, että Pahkasika oli huumoria.

Ykä kirjoittaa todellisista tapahtumista - joten ei paljon naurata.

- buuri johannesbuurista -

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta selänraaputtamis- ja puolestaloukkaantumiskoneistosta;
uusin erävoitto on näemmä jälleen saavutettu, ja nyt vaatimus todistaa tarvittaessa henkilöllisyytensä on luokiteltu lähtökohtaisesti Vihamieliseksi Toiminnaksi:

http://mediaseuranta.blogspot.fi/2014/02/hs-helsinki-lopettanee-ulkomaalaisten.html

Enpä ole esim. Venäjällä (ollaanpa ko. maasta ja sen käytännöistä noin muuten ihan mieltä eli toista) käydessäni sentään siitä keksinyt protestoida, että joudun pitämään passia mukanani ja esittämään sen esim. tullissa, ja säännönmukaisesti useampaankin otteeseen. Ja jotenkin minun on helppo arvata, ettei sikäläisille, enämpi viranomaisille kuin siviileillekään, tuota minkäänlaista probleemaa arvata kansalaisuuttani, vaikka en edes kummemmin puhua pukahtaisi... Olenkohan siis tietämättäni ollut Syrjivän Käytännön uhri? Jaa'a, kenellekähän tuosta nyt protestoisi... ;)

No, mitäpä tuo loppuviimein edes maalaiselle kuuluukaan, jos herrasväki Helsingin haluaa ajaa kaupunkinsa yhä tiukemmalle ahdinkoon. Tosin jutussa vaan pistää silmään jälleen kerran se, miten erilaiset Korkeasti Kunnioitetut Asiantuntijat siteeraavat suurella kunnioituksella toinen toistensa esittämiä näkemyksiä, joille ikään kuin automaationa annetaan asioiden tulkintaa ohjaava, auktoritatiivinen asema. Olisiko tuossa jo kehäpäättelyn tuntua?

"Totalitaarinen totuus kieltää suhteellisuuden, epäilyn ja kyselyn"
-Milan Kundera-

Castor kirjoitti...

Uutisten mukaan (ei Suomen uutisvälineissä) Norja ja Tanska ovat Musevenin viimeisimmän älynväläyksen vuoksi lopettaneet kehitysavun Ugandalta. Ruotsi uhkaa tehdä samoin.

Kirjoitin edellisen Ykän kirjoituksen kommenttiosaan hajatelman. Katsoessani Suomalien Sanomista erään somalin puheita, sen voisi tässä toistaa, mutta jääköön.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Sandscorpionille, Ano1:lle, Ano2:lle, Buurille Johannesbuurista, Ano3:lle ja Castorille & kiitos kommenteistanne.

Sandscorpion: No just niinhän se menikin, oli vaan päässy unohtumaan.

”Ero feministin ja valefeministin välillä on tämä: valefeministit vastustavat naisten ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksien sortoa silloin kun sitä harjoitetaan islamin nimissä. Feministit vastustavat naisten ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksien sortoa aina, myös silloin kun sitä harjoitetaan islamin nimissä.”

Sillähän sen selittää. Tuo tosin sisältää myös väitteen, että ns. feministi ihan oikeasti vastustaa islamin nimissä harjoitettua naisten sortoa. Varsinaista näyttöä ei kyllä ole, mutta sehän riittää, kun feministi väittää jotakin. Hänhän kun on niinqu hyvien puolella.

Ano1: Kovasti totta. Olen ennenkin kirjoittanut, että ei tälle tiedostavalle porukalle ole sinänsä tärkeää auttaa suuria määriä ihmisiä vaikkapa Afrikassa, vaan niitä täytyy saada jonkun verran tänne. Semmosiksi käveleviksi solidaarisuusjulisteiksi.

Tuosta Hercules-linkistä tuli mieleen se, että jos homot haluavat välttää tuon pervoilun maineen, niin ei se ihan tuolla lailla onnistu. Tuo Visakorven kirjoitus oli erittäin hyvä.

Ano2: Kiitos linkistä. Ikävän punaista oli Suomenkin kohdalla. Tuo Kypros oli mulle vähän yllätys, mutta kaipa se sellainen kauttakulkukohde on ja sitä kautta suuressa vaarassa. Liekö muuten miten suuri ero Kyproksen kreikkalaisen ja turkkilaisen puolen välillä?

Buuri Johannesbuurista: Olen pariinkin kertaan todennut, että Pahkasikahan suunnitteli joku vuosi sitten paluuta, mutta sen jälkeen ei ole kuulunut aiheen tiimoilta mitään. Ehkä heput vaan hoksasivat, että mistään ei oikein enää pysty tekemään parodiaa.

Ano3: Ja kukapas siellä takapiruna olikaan? No meidän Eva Biaudet. Sille fanaatikolle on annettu aivan liian suuri valta. Ämmän ns. näkemyksen mukaan hyppää koko Helsingin kaupunki. Ja mikäli oikein muistan, niin sehän vaati aikanaan suoria rangaistusvaltuuksia.

”Tämä on tärkeä viesti valtuustolta sen suhteen, että Helsinki suhtautuu vakavasti vähemmistövaltuutetun aiempaan ratkaisuun. On myös kyse siitä, miten profiloidumme ulospäin eli, että Helsinkiä kiinnostavat ihmisoikeudet.”

No nyt on sitten profiloiduttu. Tyhmien, torvien ja nenästävedettävien tsuhnien pääkaupungiksi. Sääliksi käy helsinkiläisiä.

Castor: Suomalaiset viranomaiset käsittääkseni luistelivat asiasta toteamalla, että Suomi tekee kehitysapua Ugandan suuntaan kansainvälisten järjestöjen kautta. Laitetaanpa sen Suomalian Sanomien jutun linkki vielä tähän. Ellilä kirjoittaa melko tylyllä tyylillä, mutta täyttä tottahan heppu puhuu:

http://suomaliansanomat.blogspot.fi/2014/02/somali-nimelta-farah-mohamed-hersi.html

Närpes varg (grrr....) kirjoitti...

No nyt se myrkyn lykkäs! Saksan liittokansleri Angela Merkel puhuu pahaa mamuista. Lukekaa Hesarista, ennenkuin nettiuutinen siirretään sivuun: "Merkel kannattaa työvoiman vapaata liikkuvuutta, mutta sen tarkoituksena ei hänen mukaansa ollut "maahanmuutto sosiaaliturvaan".
Hei haloo, Mika Illman ja muut sananvapauden vaalijat. Eikös tuo ole vihapuhetta? Mamutko tulisivat tänne sosiaaliturvan perässä? Ei, ei, ja vielä kerran ei, sanon minä ja varmaan koko Ykän ystäväjoukko yhtyy huutoon.
Aivan ensiksi on pantava pystyyn kansainvälinen etsintäkuulutus vihapuhuja Merkelin löytämiseksi ja viemiseksi Haagin kansainväliseen tuomioistuimeen syytettynä kansanryhmää vastaan kiihottamisesta. Sitä paitsi Merkel yllytti Britannian pääministeriä kiristämään myös maahanmuuttolakeja.Kiihotus ja yllytys yhdessä tekevät Suomen lakien mukaan tuollaiset kahdeksan-yhdeksän vuotta kovennettua vankeutta Spandaun vankilan kellarissa vedellä ja leivällä. Edes pleikkareita ei sinne anneta.
Voi paska, kun nuo Merkel ja Cameron eivät ole suomalaisia persuja! Häkki heiluisi jo aika huminalla.
Mutta tosiaan menkää ja lukekaa osoitteessa http://www.hs.fi/ tuo kauhea saksalainen vihapuhe. Eikö se saakelin ämmä enää muista polttouuneja?

Becker kirjoitti...

Nyt sinne Afrikkaan ollaan sitten lähettämässä suomalaisia järjestystä valvomaan. Mitähän ne siellä pystyy tekemään. Ampua ei ainakaan saa, ei ainakaan kohti, sillä sehän rasisimia raaimmillaan. Ranskalainen kyllä saa täräyttää jotain muslimisoturia päin näköä, mutta siitä ei ainakaan täkäläiset suvaitsevaistot nosta älämölyä.
Siellä sitten notkutaan seuraavat kaksikymmnetä vuotta pitämässä jöötä paikallisille ja se maksaa rahaa.
Noin nopeasti vilkaisten sain sellaisen vaikutelman että uudessa äitiyspakkauksessa tulisi mukana oikein soma afrikkalais lapsonen, mieluummin ehkä somali. Mutta kyseessä siis olikin joku kuolaus lappu. Ruotsissa jo varmaan kävi kohahdus, ennekuin joku saattoi kääntää tekstin ja pilata ilon aiheen. Että joku voisi keksiä ennen ruotsalaisia ovelan juonen, että laitetaan jokaiseen äitiyspakkaukseen mukaan pikku pakolainen. Mutta eihän se naapurimaassa voi toimia, kun ei siellä tunneta moisia pakkauksia. Eikä sitäpaitsi ruotsalaista voi laittaa pahvilaatikkoon nukkumaan, sehän olisi ennenkuulumatonta.
Tosin paikallisten poliitikkojen mielestä svenne joutaa hyvinkin nukkumaan pahvilaatikossa, mutta maahanmuuttaville parasiiteille pitää olla vähintään kolmella sähkömoottorilla varustettu Hästens-sänky, hinta tuhat ekee.
Juttelin tuossa kerran erään Nurmeksesta kotoisin olevan kanssa tuosta Lieksan koneinsinööriporukasta,ja hän kummasteli sitä, että ei niitä päiväsaikaan missään näy, mutta illan tullen alkavat parveilemaan kylän raiteilla. Sanoin hälle jotta selvähän se, nehän on duuneissa päiväseltään.

Tuolla edellisessä blogissa mainitsit naapurimaan mahdollisesta White Flightista, ja se muuten saattaa hyvinkin olla totta ihan lähtulevaisuudessa. Jahka svennet hiffaavat, että Suomessa on alueita, jossa pärjää erinomaisesti omalla äidinkielellään tai jopa englannilla, niin Suomi saa tulevaisuudessa hyvinkin nauttia aaltoliikkeestä, jossa ahkerat ja motivoituneet ihmiset muuttavat vaihteeksi kuningakunnan itäisiin osiin. Ruotsissa ongelma lähiöiden ja kaupunkien määrä sen kun vain kasvaa ja svennet muuttelee alta pois, mutta pian on Suomenlahti edesä.

Becker kirjoitti...

Unohdinpa tuossa mainita sellaisen itsestään selvyyden, että kaikki Ugandan homot ovat luonnollisesti tervetulleita Ruotsiin, jossa heitä odottaa elinikäinen täys ylläpito.
Valtio on satsaamassa n. 20 miljardia kruunua
lisärahoitusta integraatioon ja maahanmuuttoon, joten jo ennestään korkeiden verojen korotuksia on luvassa.
Homojen paratiisi, jossa viime kesänä n. 60.000 seksuaalisesti poikkeavaa marssi Tukholman kaduilla ilakoimassa kohtalostaan, ja noin 60.000 seisoi katujen varsilla niinikään ilakoimassa, jotta ehkäpä hekin jonain päivänä.

Kuten olen jo joskus todennut,niin minulle ei kuulu mitä ihmiset kammareissaan touhuu, mutta kun tilanne alkaa mennä sellaiseksi ettei pottunokka hetero uskalla liikkua kuin pimeän tullen, niin kyllä alkaa touhu jo pikkuhiljaa närästää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Närpes Vargille ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Närpes Varg: Laitetaanpas tuo juttu vielä suorana linkkinä:

http://www.hs.fi/ulkomaat/Merkelilt%C3%A4+tiukka+linjaus+maahanmuuttajien+sosiaalitukiin+EUssa/a1393476882249

Merkelhän on jo aikaisemminkin arvostellut maahanmuuttopolitiikkaa ja oliskos näin, että Saksassa aletaan yksinkertaisesti tajuta, että taikaseinällä on rajat. Mitä enemmän tommosia lausuntoja Saksasta tulee, sen parempi myös meille. Meidän nykyiset pomothan eivät ole hoksanneet, että suomalainen saattaisi päättää jotain ihan ominkin päin. Hyvä siis, että oppi tulee Saksasta. Niin kuin hyvin monelle kyllä aikanaan tuli Itä-Saksasta.

Becker:

Viesti 1: Taitaa olla niin, että noilla ranskalaisilla alkaa olla huomattava määrä sotakokemusta ja onnistunutta sellaista. Viimeksihän ne kävivät antamassa islamisteja selkään siellä Malissa. Minun mielestäni Suomen puolustusvoimien tehtävä on vain ja ainoastaan Suomen puolustaminen. Ei mikään muu.

Tosta afrikkalaislapsosesta Iltalehden jutussa voisi vaan todeta, että hieman tilannetajua voisi lehdellä olla, eikä sitä monikulttuuria tartte ihan joka läpeen tunkea. Se lapsi oli minun nähdäkseni muuten mulatti, joten sehän käy vallitsevaan ideologiaan vielä paremmin.

Sanoisin, että white flightin mukana tulleet asialliset ruotsalaiset ovat tänne ihan tervetulleita. Ruotsillakin pärjää pitkälle tietyissä Uudenmaan kunnissa, Varsinais-Suomessa ja Ahvenanmaalla. Svenska Österbotten voi olla vähän hankalampi kun käsittääkseni ne eivät oikein ymmärrä toisiaankaan. Ruotsalaisten muuttajien puolesta täytyy tietysti toivoa, että eivät odota liian pitkään ja sillä välillä Suomi muuttuu toiseksi Ruotsiksi. Hittoako sitä tänne enää sen jälkeen tulemaan.

Viesti 2: Tuohon sopikin hyvin tuo Närpes Vargin lähettämä linkki Merkelistä. Saksassakin ehkä aletaan pikku hiljaa tajuta se, mitä Ruotsissa kielletään tajuamasta.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Tuohon Merkel-uutiseen liittyen:

Muistaakseni tällä tai viime viikolla taisi olla joku kotimaisissa joku uutinen, että EU olisi haastamassa Suomea oikeuteen juuri tuohon työttömyysturvaan liittyvän rajaamissuunnitelman takia.

Tai sitten mun vanha muistini pätkii.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, V.N.V. Tuo on mennyt multa ihan ohi. Osaiskos joku laittaa linkkiä?