tiistai 13. lokakuuta 2020

EI HÄVETÄ YHTÄÄN

Minähän luen säännöllisesti suuresti arvostamani blogikollegani Porstuan Pekan mainioita kirjoituksia. Tuoreimmassaan hän esitti kuvitteellisen haastattelun jossa haastateltiin erästä Cthulhu-kultin palvojaa. Juttu oli ihan mainio mutta oman kirjoitukseni aihe on Pekan jutun loppuosiossa olleet kuvakaappaukset ihmisistä jotka julkisesti häpeävät omaa valkoisuuttaan. Näitähän löytyy vaikka kuinka mutta nämä ovat hyviä esimerkkejä:

En tosin tiedä että ovatko nämä tyypit ja muut julkisesti rotuaan häpeävät oikeasti tätä mieltä vai keräävätkö he nykyisessä interperspiraationaalisessa yhteiskunnassa välttämättömiä tiedostavuuspisteitä ajatellen hyötyvänsä niistä. Tai ehkä he uhraavat typeryyden nektariaan jollekin Tuntemattomalle Jumalalle toivoen saavansa Siunauksen.

But I am not sorry. Not at all. Itseäni ei hävetä valkoisuuteni yhtään. Päinvastoin, olen pirun onnellinen että olen saanut syntyä ihmisrotuun joka on kaikkein eniten kehittänyt tiedettä, taidetta, tekniikkaa ja yhteiskuntaa yleensäkin. Saaden aikaan toimivat yhteiskunnat jossa ihmisen on kuitenkin – nykyisinkin – huomattavasti mukavampaa ja turvallisempaa elää kuin jossain Afrikassa tai lähi-idässä. Vieläkin. Vaikka noihin maihin – erityisesti Afrikkaan –  on dumpattu lukematon määrä tiedostavan omatunnon ruokkimismiljardeja joilla ei olla saatu aikaiseksi kuin aina vain enemmän afrikkalaisia.

Olen myös onnellinen kun olen sellaisen rodun edustaja joka ensimmäisenä lopetti orjuuden syövän omista maistaan. Jota taas puolestaan harjoitetaan vieläkin häpeilemättä juuri niissä etnisesti edistyksellisissä maissa joista meidän tulisi suvaitsevais-tiedostavien ihmisten mielestä ottaa oppia ja hyväksyä myös se, että heidän keskiaikainen yhteiskuntamallinsa siirretään meille. Niin että lopputuloksena ei olisi enää sivistyneitä länsimaita. Itä-aasialaisethan ovat siinä mielessä meitäkin fiksumpia että suojelevat omia maitaan etniseltä ja puolikuu-uskonnolliselta edistyksellisyydeltä.

Erityisen onnellinen ja ylpeä olen siitä että olen valkoiseen rotuun kuuluva suomalainen. Suomalaiset kun ovat omalla työllään onnistuneet nostamaan pohjoisen, kylmän ja raaka-ainevaroiltaan varsin niukan maan olosuhteet huomioon ottaen suoranaiseksi menestystarinaksi.

Se tietysti harmittaa, että valkoinen rotu on onnistunut liiankin hyvin ja sitä myötä sillä lähti jossain vaiheessa mopedi lapasesta. Se sai aikaan niin suuren hyvinvoinnin ja tasa-arvon että se alkoi omasta tahdostaan elättää loisporukkaa joka sekä ammatikseen että elämäntavakseen mitätöi valkoista rotua ja sen aikaansaamaa yhteiskuntaa. Yhteiskuntaa, jota ilman tuo suvaitsevais-tiedostava loisporukka ei eläisi viikkoakaan.

Muistan toki historiasta sen, että valkoiset osaavat puolustaa itseään erittäin tehokkaasti ja organisoidusti. Toivottavasti ne löytävät sen itsestään uudestaan ja lakkaavat pyytämästä anteeksi valkoisuuttaan. Kun katsoo arkipäivää Afrikassa niin sielläkö asiat paremmin ovat? Senkö pitäisi olla esimerkki?

Ollaan ylpeästi valkoisia. Ja vielä ylpeämmin valkoisia suomalaisia. Ei se ole rikos. Ei ainakaan vielä.30 kommenttia:

Kissamies kirjoitti...

http://memes.ucoz.com/_nw/63/70141637.jpg

Ei mulla muuta

Nimetön kirjoitti...

Eiköhän sama kopioida Suomeen.

Sama on minulla ollut mielessä. Kun on katsonut
telkkarin tiedeohjelmia. Suurin osa länsimaista.
On Venäjälläkin jotain kehitetty.

Kehitysapua vuosikymmenet annettu Afrikkaan,
siltikin mennyt kaikki nämä turhaan.
Afrikkaan on annettu, tälläinen auttaminen
ei ole toiminut.

Ja vielä lisäyksenä musiikki varsinkin rock,
en ole koskaan pitänyt räpistä. Tästä
USAn mustien musiikista. Eikö heiltä ole
lähtöisin, näin on kuva siitä.

Nimetön kirjoitti...

Tervehdys Ykä!

Eipä juurikaan lisättävää. Näille egosurffareille/egonarkkareille tuntuu olevan tärkeä tuoda esiin sitä itseen kohdistuvaa Tukholman syndroomaa juuri tällaisella "oletko jo lakannut hakkaamasta puolisoasi" -tason mölinällä somessa. No, mitäpä voi odottaa ihmisiltä, jotka ovat unohtaneet menneisyytensä ja sitä kautta myöskin tulevaisuutensa. Jäljelle jää lapsentasoinen kiukuttelu kaikesta sellaisesta mistä on helppo kiukutella. Sitten kun lapsellisimmat aiheet on käytetty niin siirrytään absurdiin, eli orjalaivojen tervaan ja kyläsepän takomaan ketjuun, joka edustaa sekin pimeyden ytimen voimia. Vaikka olisi ollut vain apuvälineenä tukkiajossa.

Se täytyy kyllä sanoa, että aika huolettomasti nuo käyttävät sanaa genocide eli kansanmurha. Pidän aika ikävänä, että joku, aikuiseksi ja täyspäiseksi laskettu ihminen iloisesti ilmoittaa toiselta puolelta maailmaa, että mm. suomalaiset voi toimittaa väitettyjen syntiensä tähden sammutetun kalkin alle - ja tähän joukkoonhan lasketaan kaikki. Lapset, mummot, vaarit, naapurin ukko ja se kaveri joka ei nillittänyt turhasta kun katsasti autoa vuonna 2001.

Sitten päästäänkin taas kyselemään: mitä nämä ihmiset ovat ikinä tehneet yhtään mitään kenenkään hyväksi? Siis sellaista kouriintuntuvaa l. konkreettista tekemistä, joka oikeasti vaikuttaa? Luulisi pahimpien syntisten olevan ensimmäisinä korjaamassa aiheuttamiaan tuhoja maailmalla.

Yst. terv. Ano Nyymi

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Braa, sano` tuotsalainsn.Terhofrån Åbo(men ine på botten)

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Hej, mihin mun kommenttini seikkaili? Ter
homatti

Nimetön kirjoitti...

Karkasi mopo käsistä sanotaan usein, tässäkin kirjoituksessa. Hyvinkin tuttu sanonta kuin myös se, että mopo keulii. Siitä johtuu tämä pohdintani: Onko tuo mopo kenties Pappa-Tunturi? Vai Solifer? Vaiko räyhäkämpi Tunturi Sport, tai Zyndapp ja mitä kaikkia näitä onkaan. Ja taisipa olla möys Jupiter myös aikoinaan. No, Suomessa kun ollaan, niin veikkaanpa se olleen sen perinteisen Pappa-Tunturin kuitenkin. Vai olisiko kuitenkin Ruotsalanen Monark? Siellä kun vaikuttaa mopo lähteneen totaalisesti käsistä. Tämmöisiä tuumi tänä aamuna kahvin kanssa yrittäessään heräillä a valmistautua vampyyrien vastaanotolle Huru-ukko.
Mukavaa alkanuta viikkoa kaikille. Huomenna kepun ja kepulaisten veri punnitaan.

Nimetön kirjoitti...

Siinä se oli, lyhyesti ja ytimekkäästi! Jokaisen sanan voin henkilökohtaisesti allekirjoittaa. En ole ennen muistanut kehua näitä Ykän juttujen kuvituksia, nekin osuvat aina nappiin ja tässäkin Hau, perkele! sai aikaan niin lämpöisen muiston omasta pystykorvastamme vuosien takaa; oikea suomalainen koira, terhakka ja metsässä viihtyvä pikinokka!

Rouva Ano!

Pinlaareni kirjoitti...

Kiitos kirjoituksesta, vinkistä lukea Pekan blogia. Siitä tuli hyvä mieli.

Mitä tulee kirjoitukseen, kaikenlaiset kuukereille kumartelut/polvistelut, kuukerien jalkojen peseminen, ja tuollaiset anteeksi, että olen olemassa/valkoinen, ovat ilmiöinä kuvottavia.

Jos kuukerit ja muhamettilaiset ovat kerran niin mahtavia, mikseivät ne ole onnistuneet rakentamaan kunnollisia yhteiskuntia... Afrikkaan syydetään Suomestakin lainaksi otettuja miljardeja gepardipipoille, leopardihatuille jne. Ei näy Wakandaa kartalla, ei.

Jälleen kerran täytyy nostaa esiin yksi yhteiskunnan kuukeroinnin muoto eli mainostaminen telkkarissa: useissa mainoksissa täytyy olla yksi tai useampia kiintiöityjä kunniakansalaisia. Alan kerätä listaa mainostajista - ihan boikotointia varten.

Lissu vaan kirjoitti...

Peli poikki! Rasismia ei saisi olla, mutta valkoinen rotu on häpeä. Sukupuolia ei saa tunnustaa, silti pitää olla niin pirusti feministiä. Onneksi on tämä intersektionaalisuus, sillä nyt varmaankin valkoisesta ihonväristä alkaa saamaan jo uhripisteitä!

Siellä Areiopagilla, Tuntemattoman jumalan alttarilla todettiin myös ihmisille annetun "määrätyt ajat ja asumisensa rajat." Kiistämätön fakta on se, että mitä tummempi ihonväri, sitä paremmin sietää auringon UV-säteilyä. Päiväntasaajalla on eri meininki kuin Kaamasen yössä pärjätä ja rakentaa elämisensä edellytyksiä. Sinänsä tuskin on kysymys rotujen paremmuudesta tai huonommuudesta, olosuhteet muokkaavat pitkälle kansan luonnetta. Sanoisinko, että pohjimmiltaan sama tavara eri paketissa.

Juutalais-kristillinen arvopohja on luonut länsimaiden yhteiskunnille edellytykset kehittyä ja edistää yleistä hyvinvointia. Mutta sydämestä lähtee kaikki pahuus, todettiin jo muinoin: hyväkin hanke pilataan kun kuvaan astuu ahneus, kateus, vallan- tai rahanhimo jne.

Näyttää vahvasti siltä, että kun tämä valkoinen rotu etääntyessään isiltä peritystä em. arvopohjasta alkaa kuunnella omaa sisintään, josta kaikki tämä tekopyhä egoilu nousee, sahaa omaa oksaansa poikki. Hyvästä tulee paha ja päinvastoin.
Omahyväinen lähimmäisen rakkaus ei ole sitä ollenkaan. Kaksoiskäskyn ensimmäisen osion noudattaminen tuottaa aidon jälkimmäisen.

Nimetön kirjoitti...

Yhdestä asiasta olen pahoillani. Että internetti vapautettiin kaikkien tampioden vapaaksi temmellyskentäksi. Ilman sitä ei aavikkopaimenet yms. tietäisi missä edes Suomi sijaitsee.

Lissu vaan kirjoitti...

Tässä muuten tervettä puhetta Ghanan päämieheltä Macronille. Tuo oikeaan valoon tämän tekopyhän länsimaisen kehitysavun.
https://youtu.be/aPEeiFBUwM4

Nimetön kirjoitti...

Kun katsoo mustien aikaansaannoksia, vaikkapa Zimbabwen menestystarinaa rassisitisesta Rhodesiasta monikulttuurisuuden loistoon ja vaurauteen, ei voi muuta kuin ihastua sanattomaksi.

Joopa. Mainittakoon nyt vielä, että noita kuvan kummallisia kahleita valmistivat paikalliset neekerit ja orjatukkukauppiaat arabit. Orjia myyntiin keräsivät siis neekerit, veivät naapureitaan orjiksi. Myivät arabeille. Lännen osuus orjakaupassa oli aika lyhyt - ja länsi lopetti orjakaupan. Rahalla - Iso-Britannia maksoi muistaakseni orjien vapaaksi ostamiseen ottanansa lainan pois joskus vuoden 2000 tienoilla. Ja aseilla, Royal Navy lopetti orjakaupan väkisin valtamerillä. Ja US Marines pohjois afrikassa yhdessä Royal Navyn ja länsimaiden laivastojen kanssa. Barbareskisodat avainsana, jos kiinnostaa.

Toki suomellakin on osansa orjakaupassa - ei, terva ei ole merkittävä. Ryssien, kasakoiden ja muiden koirankuonolaisten orjanhankintaretket suomeen olivat aika merkittäviä. Suomalaisia päätyi myyntiin Bagdadiin asti. Ja se terva - se oli tapa riistää köyhiä suomalaisia hieman lisää, suurin osa tuloista jäi tukholmaan. tervanpolttajille ja -soutajille jäi lähinnä ropoja.

Silti täältä ponnistettiin hyvinvointiin, aika vähistä lähtökohdista.

Pyssymies

Nimetön kirjoitti...

Eikä hävetä täälläkään. Noiden esimerkkien itseinho ja -ruoskinta on aivan sairasta. Aivopesulla saa paljon aikaan. Mikään muu rotu ei suostuisi moiseen.

Tähän liittyen olen aina ihmetellyt suvakkien ulinaa valkoisesta ylivallasta. Alunperin ajattelin heidän tarkoittavan globaalia valtaa, mutta nyt olen alkanut epäillä heidän tarkoittavan myös kutakin (vielä) valkoista maata. Tällaisena yksioikoisena ihmisenä ajattelen, että mielestäni valkoisessa maassa kuuluukin olla valkoisilla ylivalta.

Kiitos taas tästä ja aikaisemmistakin kirjoituksista. Luettu on, ja tulee samalla annos sielunhoitoa! :)

Terveisin

Ikätoveritar

Tuumailija kirjoitti...

Vai et sinä Yrjö ymmärrä hävetä??? Etkö muista miten sinäkin olit ahkerasti mukana valloittamassa Afrikan kansoja, sivelemässä tervaa orjalaivoihin, heittämässä suffragetteja vankilaan, ajamassa juutalaisia kaasukammioihin, polkemassa mustien oikeuksia ja sortamassa palestiinalaisia Israelin hyväksi? Välillisesti olet ollut ihan jokaisessa näistä mukana, älä yritäkään kiistää. Ja lisäksi olet alistanut vaimoparkasi nyrkin ja hellan väliin, samalla kun poltat sademetsiä. Ettet häpeä! Pyydä heti anteeksi, s*tanan SIKA! WÄÄ WÄÄ WÄÄÄ...!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kissamiehelle, Ano1:lle, Ano Nyymille, Terho Hämeenkorvelle, Huru-ukolle, Rouva Anolle, Pinlaarenille, Lissulle vaan, Ano2:lle, Pyssymiehelle, Ikätoverittarelle ja Tuumailijalle & kiitos hyvistä kommenteista ja lisäyksistä. Muutamia erillishuomioita:

- Kissamiehen kuva oli mainio.

- Ano Nyymi: Luulen, että se valkoisten kansanmurhaa toivova valkoinen jätkä huutaisi kirkuen meitä pottunokkia avukseen jos mustat panisivat häiskän toivetta toteen.

- Terho: Ainakin kaksi kommenttia tuli läpi.

- Huru-ukko: Luulenpa että sanonta sopii kaikille mopoille mutta olis mielenkiintoista tietää koska se sanonta on oikein keksitty.

- Rouva Ano: Suomenpystykorva on vaan niin mahdottoman nätti koira.

- Pinlaareni: Se etnisesti edistyksellinen mainostaminen sekä ärsyttää että ihmetyttää. Luuleeko firmat tosiaan että se on joku myyntivaltti?

- Ano2: Jep. Suomi mainostaa typeryyttään maailmalla ja viesti menee hyvin perille.

- Lissu vaan: Tuon Ghanan päämiehen kaltaisia tyyppejä Afrikka tarvitsisi.

- Pyssymies: Juuri näin.

- Ikätoveritar: Mikä lienee sen itseruoskinnan seuraava taso? Ja lämmin kiitos kannustuksesta.

- Tuumailija: Ei auta meikäläistä vaikka kuinka häpeäisin. Minä joudun tsuhnan helvettiin joka tapauksessa.

Qroquius Kad kirjoitti...

Katsotaanpa näitä itsensäpaheksujia.

Lorde on 23-vuotias lauleskelijatar, joa on aikaisemmin kunnostautunut mm. Israelia boikotoimalla. Tuskin iipot jaksavat kokea asiaa kovin suurena tappiona kansakunnalleen, valtakunnalleen ja taloudelleen.
Muita ansioita ei neitosella oikein ole, mutta kaipa nuoren neitosen kuuluu tuntea maailmantuskaa. Pitkän puberteetin tyttöjä?

Rosanna Arquette. Elokuvanäyttelijä, joka tunnetaan paljolti halustaan mennä häntä lahjakkaamman kollegasiskon Patrician ohi edes rinnanmitalla;
sen verran usein Rosanna on tissejään ja pilluaan elokuvissa itsetarkoituksellisesti esitellyt. Kuuluu samaan sarjaan Rakel Liekin kanssa?

George Ciccelicello (tulikohan nimi aivan oikein?) on puolestaan politiikantutkija. Jostain syystä he tapaavat olla enimmäkseen vasemmalta äärilaidalta.
Georgen toive Valkoisesta Kansanmurhasta oli viittaus Haitin vuoden 1804 vallankumouksen yhteydessä tehtyyn n. 3 000 - 5 000 ranskalaisen joukkomurhaan, jota Cicceli-George on kovasti fanittanut:

https://en.wikipedia.org/wiki/George_Ciccariello-Maher

Ja Haitissahan onkin siitä asti mennyt todella hyvin!
Vaan on se kumma, ettei Cicceli-George itse halua muuttaa asumaan tähän Onnelaansa, vaan mieluummin kärsii ja kituu inhoamansa valkoisen rodun luomassa yhteiskunnassa.
Mistähän ihmeestä se voisi johtua?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Joo, muodin mukana kulkevia kevytaktivisteja. Suosittelisin heille Pippa Baccan tyyliä:

https://en.wikipedia.org/wiki/Pippa_Bacca

Siinä se todellisuus alkaisi realisoitua. Sekä Haitin, Rhodesian ja Etelä-Afrikan valkoinen kansanmurha on suvaitsevais-tiedostavalle musta aukko. Joko sitä ei ajatella tai sitten se salaa jopa hyväksytään. Jaska Brown muuten kirjoitti vuonna 2010 Haitista osuvan sivalluksen:

”Haitin pääkaupunki oli tiistaina raunioina ja maa täysin katastrofaalisessa tilassa. Sitten tuli lisäksi maanjäristys.”

Musta menestystarina…

http://jaskanpauhantaa.blogspot.com/2010/01/sivallus-lxv.html

Huru-ukon horinoita kirjoitti...

Jyväskylässä saatu nauttia rikkaudesta ihan koko kädellä. Tuli mieleen eräs laulu menneitä ajoilta: Pingo pango Kongo sinne kuulun mä vaan..aina rakas on mulle Kongo sinne tahdon mä vaan..jotenkin noin se meni muistaakseni.
Eilen illalla katsoin NatGeo kanavaa, Brasilian rajavalvontaa ja sellaista. Oli maahan pyrkimässä oikein supermies, kolmessa kuukaudessa sai hankittua paikallisen naisen ja pantua sen paksuksi ja lapsikin ehti syntyä ennen hylsyä elatushakemukseen. Superhessukin jäisi toiseksi vaikka nopee sekin on käänteissäänmikäli uskominen Mikki Hiiren tarinoihin.
Huru-ukko

Pinlaareni kirjoitti...

"Katsotaanpa näitä itsensäpaheksujia."

Erittäin hyviä huomioita, veli QK. Jänskä juttu noin ylipäätään on se, etteivät valkoiset (mukamas) itseinhossa rypevät lähde rusketussuihkun kautta ihanuuksien ihmemaihin. No, turvallisissa olosuhteissahan on kiva aktivistiseerata.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Pinlaarenille & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Sitä Jyväskylän koronahommaa vissiin meinasit?

Pinlaareni: Juuri näin.

Nimetön kirjoitti...

Ka sitäpä mie aattelin, Jyväskylän Kongolaista koronaa...
Huru-ukko

Jaska Brown kirjoitti...

Vakioargumenttihan on ”ajattelepa itse jos olisit syntynyt afrikkalaiseksi”. Tähän voi aina vastata että olisi sitä savimajassa hämmästytty, jos sinne olisi pullahtanut tämmöinen valkoinen lapsi. Noituutena olisi pidetty, ja ihan aiheesta.
Argumentti perustuu siihen lystikkääseen ajatukseen, että ihminen olisi sattumalta sellainen kuin on eli genetiikalla ei olisi mitään merkitystä. Vielä lystikkäämpi on se selitys millä ”olisi siellä savimajassa hämmästytty” -vastaukseen annetaan, jos ei täysin suututa. Siis että olisinkin ollut ihan afrikkalaisen näköinen mutta muuten samanlainen kuin nyt. Eli ainoa ero genetiikassa olisikin, simsalabim, ulkonäössä!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Jaska Brownille & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Tätä ajattelinkin.

Jaska: Totta. Tästä tulee mieleen muuan nykyisin täysin vaiettu Tatu Vanhasen tutkimus. Josta aikanaan todettiin että ”sitä älykkyyttä on niin monenlaista”. Tosin ainoastaan tietyn sortin älykkyys saa aikaan toimivia yhteiskuntia.

R Leon kirjoitti...

Yksi parhaista ykän blogeista. Sanotaan asiat niin kuin ne ovat.

Se on kumma kun nuo moraalisäteilijät ja sairaalloista itseinhoa omaa rotuaan kohtaan kokevat vihervassarit eivät muuta noihin etelän paratiiseihin....sen sijasta se paska pitää roudata tänne, jotta kaikkialla on yhtä paskaa.

Italialainen edesmennyt morsian pippa on kyllä yksi legendaarisimmista esimerkeistä. Naiiviuden ja tyhmyyden huipentuma. Sama kuin ne kaksi tyttöä Norjasta ja Tanskasta vähän trippaamassa Marokon vuoristossa vaikka kuinka varoitettiin.

En pysty enää kokemaan empatiaa näitä ämmiä kohtaan. Mitä useampi kurkku auki sen parempi. Rajua, mutta minkäs teet.

Hokki kirjoitti...

Tässä alla erittäin hyvä esimerkki siitä, mihin ollaan menossa kouluissa ilmeisesti ympäri koko länsimaailman.

Ihan ala-asteelta yliopistoon.

https://www.dailywire.com/news/university-of-minnesota-offers-lecture-teaching-12-step-aa-type-program-to-recover-from-being-white


Ja tässä toinen esimerkki:
https://www.dailywire.com/news/high-school-student-kicked-out-of-virtual-class-for-trump-campaign-banner-at-home

Olihan tuossa jonkin aikaa sitten keissi Suomessa jossa hurraattiin koulussa jollekin koululaisen "taiteelle", jossa luki suurin piirtein että "pakolainen voisi saada elämän Suomeessa ellei Perussuomalainen ehdi tappaa häntä sitä ennen". Ei noilla sanoilla, mutta jokainen tajusi mistä puhuttiin.

No, Huhtasaari valitti ja sai osakseen kauheasti kritiikkiä ja vittuilua globalisteilta, mutta en ole kuullut tuosta mitään sen jälkeen.

Oli kai kaikin puolin parempi hyssytellä asiaa niin että bolshevikin opiskelu saa jatkaa ratojaan Suomessa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys R Leonille ja Hokille & kiitos kommenteistanne.

R Leon: En halua leikattuja kurkkuja yhtään enempää. Mutta selvää on että niistä leikatuista kurkuista ovat vastuussa utopistit. Emme me, jotka haluamme muuttaa asiantilan. Ja siellä ihanissa etelän maissa ei moraalisätelijöitämme kukaan elätä.

Hokki: Muistan tapauksen. Ongelmahan ei ollut se, että pennut pantiin tekemään valheellista propagandaa vaan se, että Huhtasaari siitä huomautti. Nuo linkit kuvaavat amerikkalaisen liberaalivasemmiston toimintaa varsin hyvin. Kannattaa muuten lukea Vasarahammerin pari tuoreinta kirjoitusta Amerikoista.

Hokki kirjoitti...

R Leon: En nyt muista tarkalleen mitä ruotsalainen media kirjoitti noista päättömien joukkoon joutuneista skandinaavinaisista, mutta jotain siihen suuntaan että naiset olivat saaneet "vähän puukosta".
Itse asiassa päät oli siis irrotettu kropasta.
Mutta kun kyseessä oli ählämi, niin piti tietysti valehdella.Tai ainakin vähän yrittää lieventää asiaa.

Hokki kirjoitti...

Hokki: Muistan tapauksen. Ongelmahan ei ollut se, että pennut pantiin tekemään valheellista propagandaa vaan se, että Huhtasaari siitä huomautti.

Juuri näin.

R Leon kirjoitti...

Sinäänsä en minäkään niitä ählyjen raakuuksia kaipaa, mutta tarpeeksi monen on valitettavasti ensin kärsittävä, jotta politiikkaan tulee muutos.

Että, ei muuta kuin minttupekat ja liimatilhet matkailemaan, jos nyt ei heti lähi-itään niin ainakin rinkebyhyn!! Kyllä se reaalimaailma jossain vaiheessa pamahtaa vasten kasvoja. Mitä pikimmiten, sen vähemmän kunnon rähinää.

Itse uskon, että lokaalit sisällissodat alkavat Saksassa tai englannissa. Skandeilla ei ole munaa puolustaa itseään eikä fransmanneilla.
Meillä ainoa toivo on, että järjestelmäpuolueet saavat kunnolla nenilleen tyyliin 34pinnaa persuille ja siihen kylkeen kd liikenyt reilut pinnat että saadaan persuhallitus. Eli helvetin ohkasessa on...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Hokille ja R Leonille & kiitos kommenteistanne:

Hokki: Näin minäkin tämän uutisointitavan muistan. Vaikka päät niiltä irroitettiin. Tuossakin tilanteessa pyritään vähättelemään asiaa. Mokomat paskat.

R Leon: Niitä lokaaleja sotia ei aloita paikalliset vaan tuontitavara kun ruokahalu kasvaa syödessä ja Libanon-kynnys ylittyy. Sitten kyse onkin vain siitä, ketkä panee hanttiin. Minä muuten veikkaan että edes se 34 pinnaa ei riitä vaan pinnoja pitää olla 51.