perjantai 30. lokakuuta 2020

YLEN VÄSYNYTTÄ

Ranskassa – tällä kertaa Nizzassa – Allahu oli taas suuremmoisen akpaar ja tuloksena oli kolme murhattua. Tekijä oli islamilainen joka huusi kuujumalaansa katkoessaan ihmisten kurkkuja. Niin kuin vastaavan laatuisissa tapauksissa joka allahin kerta. Mutta kuinkas asiaan suhtautuu Yle? Sillä perinteisellä tavalla eli se kaivaa jostain lävestä kommentoimaan yhteiskuntatanhuajan jota nimittää asiantuntijaksi ja kyseinen ”asiantuntija” vierittää syyn länkkäreitten väärälle asenteelle. Kyseistä Laura Parkkista otsikoidaan komeasti:

Tutkija Nizzan puukkoiskusta: Ranskan yhteiskunta on yhä jakautuneempi – populistit kyseenalaistavat, kuka on oikea ranskalainen.

Ja kyseinen tutkiskelija jatkaa:

Puukkohyökkäyksen ja muiden Ranskassa tehtyjen terroritekojen taustalla on yhteiskunnan syvä kahtiajako.

- Ranskassa puhutaan islam-fobiasta aivan hirvittävästi.

Olisiko islam-fobialle perusteita? Meinaan, länkkärit eivät sahaile islamilaisten päitä irti. Islamilaiset sahailevat. Ja voisiko kahtiajako johtua siitä että Ranskaan – niin kuin muuallekin Eurooppaan – ollaan väen vängällä haalittu ihmisiä joilla ei ole pienintäkään mielenkiintoa muuttaa omaa kulttuuriaan ja tapojaan?

- Populistit ja äärioikeisto ovat nostaneet esille kysymyksen siitä, kuka on oikea ranskalainen.

Olisiko kysymys aiheellinen? Kyseinen Nizzan puukkomurhaaja oli ollut Ranskassa vain hetken. Minkä ihmeen takia häntä tulisi sanoa ranskalaiseksi? Kansalaisuuden voi myöntää mutta kansallisuus on paljon muuta kuin ilmoitusasia. Niin kuin Suomessa valitettavasti asian kuvitellaan olevan.

Osaltaan jännitteitä ovat kiristäneet Parkkisen mukaan satiirilehti Charlie Hebdon julkaisemat pilakuvat profeetta Muhammedista.

Niin. Meillä länkkäreillä kun on ollut tapana että kuittailuihin vastataan kuittailulla eikä kaulan katkomisella. Tosin ollaanhan mekin kehityksessä mukana eli nykyisin kuittailuja käsitellään käräjillä.

Laura Parkkinen sanoo, ettei presidentti Emmanuel Macron ole kyennyt populismin ja lähestyvien vaalien paineessa yrittämäänkään eri ihmisryhmien yhdistämistä.

Vai olisiko niin että islamilaisilla ei ole pienintäkään aikomusta luopua niistä elämäntavoista mitä he oman kertomuksensa mukaan läksivät karkuun?

Jälleen kerran: Islamilainen murhaa ihmisiä kuujumalaansa ääneen huutaen. Yle etsii paikalle ”asiantuntijan” joka selittää että oikeastaan syy on murhattujen yhteiskunnan väärässä asenteessa ja länsimaisen kansallismielisen sanoma sana on pahempi uhka kuin islamilaisen tekemä väkivallan teko.

Pakko kysyä Yleltä: Eikö teitä ala jo väsyttää tuo toistuva paskanjauhaminen?50 kommenttia:

Joppos123 kirjoitti...

Tervehdys Ykä.
Oikeastaan tätä samaa ollaan tässä muutama viikko kollegoiden kanssa ihmetelty. Vielä enemmän ollaan jälleen kerran ihmetelty syntymäpahan mätäsalon edesottamuksia, lähinnä sen ämmän virkatöissä.
Samaan syssyyn menee, ilmeisen käsketty mantra millä SUPO tuli ulos koskien maamme sisäistä turvallisuutta.
Natsit ovat siis niin perkeleen yleisiä ja vaarallisia, että ovat jopa toisena uhkaamassa terrorismillä. Jihadistit kuitenkin ykkösenä.
Montakohan raiskausta tai raatoa karmeat natsit ovat tehneet vaikkapa viimeisen 10 vuoden aikana tässä maassa vs geelipäät/kunta kintet?
Ei jälleen ole epäilystäkään siitä, että mätisalo on pistänyt sanat suuhun SUPO:lle, se nautahan näkee natseja jokapuolella ja jaksaa twiittailla harhakokemuksillaan.
Taitaa ranskikset herätä pikkuhiljaa ja huomata sen tosiasian, että ne väkivallattomat musut suojelevat murhanhimoisia jihadisteja vaikka muuta väittävät.
Ei kaikista ole tappajiksi vaan ne odottavat muiden tekevän sen paskaisen työn ja nauttivat kuitenkin lopputuloksesta.
Ei ole olemassa maltillista islamia, näin sanovat entiset muslimit.
On vain ajan kysymys koska härmässäkin tulee uusia raatoja ja niitä voi tulla paljon.
Mätis varmaan selittää sen meidän kantisten syyksi kuten kirjoituksesi nauta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Tätä kannattaakin ihmetellä. Niin Ylellä, tutkiskelijoilla kuin Ohisalollakin kaikki pohjautuu siihen itselleen valehteluun että kaikki ihmiset, kansat ja kulttuurit ovat samanlaisia. Eli tänne rantautunut arabijätkäkin on aivan samanlainen pohjoismaalainen lällydemari kuin mekin. Joka on tietysti paskapuhetta mutta se on virallista paskapuhetta jota meidän tulisi uskoa. Ja se äärioikeiston etsintä on kuin demonien etsintää joskus keskiajalla. Ei niitä näy mutta varmasti niitä on olemassa…

Nimetön kirjoitti...

Moikka Ykä

Olen tässä odotellut, koska meilläkin puhallettaisi taas pilliin, ja mentäis vaikka toreille ja turuille rähmälleen noitten ranskassa murhattujen ihmisten kohtalon tähden, ja vastalauseeksi tehdyille teoille.

Mutta niinpä on hyytävän jäätävää hiljaisuutta. Korviin oikein koskee.Paitsi, kyllähän se äärioikeisto tietysti...

Vaan ans olla,jos sattuisi jollekin tietyn etnisyyden omaavalle huumehörhölle jotain sattumaan,vaikkapa amerikassa, niin mielenosoitushan polkaistaan pystyyn nopeammin kuin ehdit sanomaan "ihmisarvo on jakamaton,ja ei anneta pelolle valtaa"

T: Ymmi

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ymmi. Eipä Suomessa vielä puhalleta pilliin. Suomalaiset ovat kilttejä itäsaksalaisia vieläkin. Toisaalta historia kertoo että kun suomalaisella se pinna lopulta palaa niin jälki on rumaa. Etnisyyden omaavista huumehörhöistä voi muuten todeta että valtamedian suosikki eli pääministerimme Sanna Marin tukee BLM-mellakointia.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Se on tietysti vähän ihmeellinen tuo yleisesti käytetty argumentti, jonka mukaan "kaikki ihmiset ovat pohjimmiltaan samanlaisia".

Eikä siinä nähdäkseni ole mitään periaatteellista virhettäkään sikäli mikäli todellakin mennään tarpeeksi syvälle. Siis niin syvälle että kaikki se, minkä ihmisessä tunnistamme nimenomaan "ihmisyytenä", riisutaan kuvasta pois.

Mutta sellaista ihmistä ei todellisuudessa ole. Kaikki "ihmisyys" on kulttuurista ihmisyyttä, ja erot ihmisten välillä ovat sitä suurempia mitä erilaisemmissa kulttuureissa he elävät ollen osa historiallista jatkumoa.

Yksikään ihminenhän ei ala "minästä", vaan minää ennen on olemassa ne elämän tärkeimmät ensimmäiset vuodet, jollei kaikki tajunnassa tapahtuu "sinän" valtakunnassa. Ja juuri noissa perustavanlaatuisissa vaiheissa välittyvät kaikki ne "kulttuuriset" perinnöt, joita olemuksellisesti sosiaalinen lajimme lajiominaisuutena sukupolvijatkumoissaan kantaa.

Kuten mm. sosiologian perustaja Emile Durkheim pääteoksessaan "Uskontoelämän alkeismuodot" kertoo, hyvin primitiiviset kulttuurit eivät osaa "vierastaa" outoja muualta tulleita ihmisiä. Samaten pienet lapset voivat hyväksyä melkein millaisia leikkitovereita tahansa. Erot ja kulttuuriset hylkimisreakltiot alkavat vasta kun tietty kognitiivinen kehitys ja eriytyminen on saavutettu.

Eli silloin kun ihmisestä tulee se mikä hän nyt historiallisesti on: kulttuuri-ihminen, joka edustaa aina ihan tietynlaista "ihmisyyttä".

On turha odottaa nykyoppineilta kovin sycvällisiä käsityksiä tällaisista asioista. Kaikki "opillisuutemme" on romahtanut pinnallisiksi, skolastista käsiterealismia edustaviksi tiedollisiksi "ismeiksi", joihin sitten jo sulavat aatteellisetkin ismit. Durkheimia ymmärtää enää tuskin kukaan.

Qroquius Kad kirjoitti...

Eikö Ylenantoa ala jo kyllästyttää jatkuva paskanjauhaminen? Ei tietenkään!
Se kun ei heidän mielestään ole paskanjauhamista, vaan Oikean, Totuudellisen, Faktantarkistetun ja Valheenpaljastetun Tiedon levittämistä.

Ylenanto jatkaa ilomielin, koska se tietää suurimman osan suomalaisista olevan tänään ja keväällä 2023 samaa mieltä valepropagandansa olemuksesta:

en usko, että läheskään kaikki ylenantajat tuohon totuudellisuuteensa uskoisivat.
He valehtelevat häpeämättä ja häikäilemättä, koska se edistää heidän tarkoitusperiään Euroopan Neuvostoliitosta ja sen lopputulemasta Eurabiafrikasta.

Enkä usko, että läheskään kaikki heistä haluavat päästä siihen lopputulokseen;
kyllä he ymmärtävät heidän elonsa ja olonsa muuttuvan siellä kestämättömäksi tai saavan äkkilopun.
Vaihtoehtoina olisi kelju kivitys tai kerrostalon katolta putoamisen huikaisu.

Mutta aivan varmasti ylenantajissa on melkoinen määrä interperspirationaalisia feministejä, joiden tavoitteena on nimenomaisesti Eurabiafrikka, ja heidän toimenkuvansa siellä haaremihuorana.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Seppo Oikkoselle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Seppo: En minäkään ole sosiologi enkä ajattele asiaa sen kautta mutta miellänpä olevani oikeutettu mielipiteeseen. Joka mielipide on tosiasia ja se tosiasia on se, että esmes arabimaista tai Somaliasta tänne tulevat ihmiset eivät ole samanlaisia eivätkä arvosta samoja asioita kuin me. Mutta jostain syystä vain meidän tulisi alistua hyväksymään heidän näkemyksensä maailmasta. Ja jopa elämään sen mukaan. Vaikka me elätämme heidät emmekä ole heitä tänne pyytäneet.

Qroquius Kad: Olen vähän eri mieltä. En minä usko heidän haaremihuoraksi haluavan. Eivätkä he osaa edes kuvitella sitä tilannetta. Elävätpähän vain sinisilmäisinä idiootteina omassa maailmankuvassaan. Muistuttavat muuten kovasti Jehovan todistajia. Leijonat ja lampaat samalla niityllä. Mutta valitettavasti valtaosa kansalaisista vieläkin lukee ja uskoo heitä joten vuonna 2023 ei vielä suurta muutosta tapahdu.

Nimetön kirjoitti...

Onpa häkellyttävää kuinka ykä on onnistunut kaivamaan yhteiskuntatanhuajan, jonka havainnoista näyttäisin olevan kaikista samaa mieltä:

Terroritekojen taustalla todellakin on yhteiskunnan syvä kahtiajako.

"Populistit" ovat nostaneet pintaan mitä tarkoittaa olla ranskalainen.

Jännitteitä todellakin on nostaneet charlie hebdon uudelleen julkaisemat pilakuvat.

Macron ei ole kyennyt yhdistämään vastakkaisia väestöryhmiä (kuka pystyisi)

Nämä ovat kiistattomia faktoja. Tanhuajan kanssa luultavasti eroan johtopääyöksistä joihin moisten faktojen pitäisi normaalisti johtaa: islam ja kaikki kyseisen paskauskonnon edustajat vittuun sivistyneistä yhteiskunnista.

Joppos123 kirjoitti...

Sisäpuolelta lienee ollaan kaikki sitä samaa mutta ei päältä eikä pääkopasta.
Joka väittää vaikkapa 20v härmän junnun olevan samaa kuin Libyan vastaavan puhuu paskaa ja raakasti.
Heillä on yhteistä vain anatomia, ei mitään muuta.
Sitten kun me lällylänkkärit taas kerran tämä ymmärretään niin me ajetaan islam pois.
Siihen asti voi varautua "ykstittäistapauksiin" siellä sun täällä.
Mitä pidenpään se tajuaminen kestää sitä enemmän tulee yksittäistapauksia ja raatoja.
Ranska alkaa heräämään ja joku vitun Erdokan huudattaa vihaa. Antaa Erdokanin huutaa, ne ovat sitä valloitussakkia.
Ottomaanien perillisiä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Olen johtopäätöksissäsi kanssasi täysin samaa mieltä.

Joppos123: Onhan muuten niin että jos länkkärit mobilisoituvat niin ne murskaavat islamilaiset viikossa. Tarvitaan vain lupa. Mutta sitä ei vielä tule sillä elämme hyödyllisten idioottien johtamassa yhteiskunnassa. Siispä ”yksittäistapauksia” tulee aina uudestaan ja hyödylliset idiootit selittävät ne kerta toisensa jälkeen yksittäistapauksiksi joista ei pidä vetää johtopäätöksiä. Tuo Erdogan on vaarallinen jätkä. Turkilla on nimittäin varsin vahva armeija.

Strix Senex kirjoitti...

Silloin, kun minä opintoja harjoitin, tutkijat olivat sellaisia ihmisiä, jotka parhaansa mukaan pyrkivät ymmärtämään asioita, ilmiöitä ja syntyjä syviä. Siihen ymmärtämiseen kuului, että piti koota ilmiöön liittyvät tiedot ja havainnot, käsitellä ne mahdollisimman objektiivisesti, antaa merkittäville havainnoille suurempi paino, pikkuasioille pienempi paino ja vetää sitten loogiset johtopäätökset.

Nyt tapahtui niin, että Ranskassa opettaja piti oppitunnin sananvapaudesta ja nimenomaan sen puolesta.
Islaminuskoinen oppilas tuohtui tästä niin, että katkaisi hänen kaulansa.
Presidentti Macron ilmoitti tiukasti, että tämä ei nyt käy. Sananvapaus kuuluu niin olennaisesti ranskalaiseen kulttuuriin, että ne, jotka eivät siitä pidä, pitäkööt itsensä kurissa tai menkööt muualle.
Joku toinen islaminuskoinen tästä kiivastui niin, että ryhtyi Nizzassa heiluttelemaan isoa puukkoa ja kuolleitahan siinäkin tuli.
Malesian entinen johtaja loihe lausumaan, että muslimeilla on oikeus olla vihaisia ja tappaa miljoonia ranskalaisia. Turkin Erdogan oli suurin piirtein samoilla linjoilla.
Terrorismin tuntijat (ne oikeat) kertoivat, että Ranskassa on hyvin pitkälle kehittyneet jihadistiset yhteisöt. Siellä on monia aktivisteja, jotka edistävät tätä liikehdintää hyvin voimakkaasti.
Tilastonikkarit kertoivat, että muutaman vuoden sisällä on tehty ainakin 20 terroristista iskua.
Ja niin edelleen ja niin edelleen.

No mitä teräviä johtopäätöksiä näistä faktoista tekee meidän tutkijamme? Hänen mielestään Ranskassa esiintyy hirveää populismia ja yhteiskuntakin on kahtia jakautunut (puukottajiin ja puukotettaviin?) eikä presidentti Macronkaan ole yrittänyt yhdistää eri ihmisryhmiä.

En minä ihmettele, miten tuon tutkijan ajatus oikein kulkee. Fundamentalistisella uskovaisella ajatus ei kulje, vaan mielessä aina sama ajatus, joka istutetaan kaikkiin vastaantuleviin tilanteisiin. Sen sijaan minä ihmettelen, minkälainen hyperiflaatio tuota tutkijan titteliä on kohdannut. Tämä typykkä kun ei ole mikään poikkeus, vaan pikemminkin lauman edustaja.

Joppos123 kirjoitti...

Kalifi Erdoganilla on kyllä vahva armeija mutta ei siellä olevista kaikki diggaa itse kalifista.
Kalustoa löytyy mutta jätkät ovat keksimäärin aika onnettomia.
Kyllä ne aseettomia ampuvat mutta jos on vähäisintäkin vastarintaa niin alkaa kone yskimään.
Ihan vaan esimerkkinä heidän yrityksensä tappaa kurdit sukupuuttoon.
Omat kokemukset Turkkilaisista sotilaista eivät ole kovin hyviä. Laiskoja, tyhmiä, vähän lapsenmielisiä idiootteja.
Särmää saa hakea suurennuslasilla.
Joskus aikoinaan eräällä tarkastuspisteellä oli koko lauman suurin ihmetys nastarenkaat.
Siinä sitten odoteltiin,että jokainen turkkilainen vartiosolttu sai otettua niistä kuvan.
Meni siinä tovi vaikka olisi ollut tärkeämpääkin tekemistä.

Nimetön kirjoitti...

Nämä median esille nostamat ”asiantuntijat” antavat ymmärtää, että islamistien radikalisoituminen tapahtuu vasta lännessä, kun tänne tulleet syrjäytyvät ja kokevat rasismia. Tämä viimeinen heppu Nizzassa oli ainakin valmis tapaus jo tullessaan Ranskaan. Liian moneen suomalaiseen vielä uppoaa harjoitettu valkopesu ja propaganda ja herääminen todellisuuteen hidasta kun sitä sellaiset mediat kuin Yle ja Hesari tehokkaasti jarruttavat. Onkohan nuoremman polvenkaan suhteen toivoa olemassa, kun aivopesu aloitetaan jo kouluissa?

Rouva Ano

Joppos123 kirjoitti...

Sen verran vielä noista turkkilaisista soltuista, että en ole ikinä en koskaan nähnyt laiskempaa sakkia.
Eräässäkin maassa tuli keikalla nähtyä kuinka ne maallistuneetkin tapaukset käyttivät ramadania hyväkseen ollakseen vieläkin laiskempia.
Lämpöä pukkasi lähes 40 päivittäin ja ramadin aikaanhan ei syödä eikä juoda ennen auringon laskua.
Voitte vaan kuvitella mikä käyttöarvo mahdollisissa operaatioissa näillä perseilijöillä oli, eihän ne pysynyt omin avuin edes tolpillaan.
90 prosenttia turkin sotilaista oli koomassa koko ramadanin ajan ja muut hoitivat niiden hommat.
En niiden suorituskykyä ja ammattitaitoa ihan korkealle nosta.

Lissu vaan kirjoitti...

Meitä kaikkia ihmisiä yhdistää ihmisyys, rodusta riippumatta. Siitä käsin voi sanoittakin ymmärtää toista eläjää. Se on yhdistävä tekijä, ollaan ihmisarvon ytimessä.

Niitä erottavia ovat juuri nämä kulttuuriset tekijät, jotka selvimmin näkyvät ulospäin siinä, kuinka toimitaan suhteessa muihin. Kulmakivinä tietysti moraaliset ja eettiset seikat.

Olkoonkin, että kansoilla on omat luonteensa, geeniperimästä sekä muista ulkoisista asioista, kuten maantieteellisistä olosuhteista johtuen, niin lähtökohtaisesti ihmisarvo on jakamaton.
Siihen perustuu myös oikeus puolustautua pahuuden edessä. Tai oikeus olla notkistamatta polviaan minkään värin edessä.

Nämä utopistit eivät suuruudenhulluudessaan ymmärrä, että erilaiset kulttuurit ovat rikkaus juuri niin kauan kuin pysytään pääsääntöisesti siinä omassa ympäristössä, missä sitä omaa kulttuuriaan voi vapaasti viljellä.

Tästä omahyväisestä maailmanparannusharhasta ei anneta periksi, vaikka tosiasiat kirkuu päin näköä. Mikä näille on liikaa?

Unknown kirjoitti...

Minä en usko, että ranskassa mikään muuttuu. Kun sinne yökerhoon hyökkäsivät rynkyillä nämä parempi uskoiset, jossa kuoli yli 100, niin mitä on muuttunut? Ei yhtään mikään. Paitsi että katukuvissa on poliisit rynkkyjen kanssa vahtimassa arkipäivänä sitä, että mosjöö voi hakea patonkinsa tulematta matkalla tapetuksi. Macronin puheet ovat pelkkää jargonia. Täällä tilannetta kuvastaa se, että sellainen 100 tyyppiä on valjastettu selvittämään, miten laittomien olot saataisiin vieläkin paremmiksi. Ja että vihapuheet eli kriittinen arvostelu nationalistisesta näkökulmasta on kitkettävä.

Tupla-J kirjoitti...

Lissulle huomautan, että ei näy ihmisyys riittävän yhdistäväksi tekijäksi. Eikä ole koko maailmanhistorian aikana koskaan riittänyt.

Ei kannata hirttää itseään utopisiin kuvitelmiinsa.

Joppos123 kirjoitti...

Lissulle ja unknowille.
Jos pintaa raaputtaa niin kaikilla on se ihmisarvo mutta kun vastapauoli haistattaa sille paskat niin ei ne ymmärrä muuta kuin omaa kieltään.
Siinä Ranska on kunnostautunut.
Ranska on ihan itse antanut tämän tapahtua, samaa hakee Ohisalo tänne.
Minä jos olisin ollut sen poliisin haalareissa joka ampui Turun teroa niin olisin ampunut päähän.
Uhka poistettu ja se perustuu koulutukseen.
Sekin mulkku vapautuu aikanaan ja on kuulemani mukaan idoli tietyissä piireissä.
Saa varmaan kansalaisuudenkin jossain vaiheessa.
Jos kaduilla juoksee kaheli koira tai mikä tahansa paitsi matu, niin mitä sille tehdään?

Nimetön kirjoitti...

Kummallista, edes uskontotietielijät papistosta puhumattakaan eivät ymmärrä mitä eroa on islamin ja muiden uskontojen välillä. Lyhyesti: Toora & raamattu ovat ihmisten kirjoittamia tulkintoja jumalallisesta ilmoituksesta ja sukuluetteloita & historian muistelmia. Avoimia uudelleentulkinnoille. Koraani on jumalan sanelamaa lopullista totuutta. Siitä huolimatta, että on keskenään ristiriitaista. Erikoisesti ko. jumalan sanelun kirjaajan teot ovat KAIKKI esikuvallisia ja hyviä.

Mistä seuraa se, että on ollut mahdollista uudellen tulkita esimekiksi kuolemantuomio sekoitekankaan käytöstä - ei enää voimassa, vaikka se raamatussa langetetaan. Ei koske kristittyjä - kristittyjen kanta. Ei voimassa juutalaisuudessa, koska temppelineuvostoa ei saada temppelin puuttuessa koolle - juutalaisten kanta.

Kirjaimellinen pyhien tekstien tulkinta ei siis nauti suosiota juutalaisuudessa eikä kristinuskossa. Koska teksi on ihmisen tekosia.

islamissa kirjimellinen tulkinta on lähtökohtaisesti oikeaa, koska teksti on jumalan sanelemaa - eikä sitä saa tulkita.

Oma juttunsa on vielä se, että kristinuskossa esikuvana on jeesuksen elämä - saarnaava joutomies, Islamissa muhammed - raaka, sekopäinen rosvopäälikkö.

Naispiispat suomessakin kannattavat muhamettilaista saatanapalvontaa - ekumenian hegessä. Tutustuisivat ensin. Minua ei mikään uskonto innosta mutta uskontojen haitallisuudessa on eroja ja islam on pahin ja haitallisin laajalle levinneistä.

Pyssymies

Catilina kirjoitti...

Olen kutakuinkin varma, että kyseinen tutkija tutkii verovaroilla, eli minun rahoillani.
Haluan tietää, millä metodilla ja millä keinoilla hän on päätynyt tähän tulokseen.

Lissu vaan kirjoitti...

Tupla-J:lle vastaan, että pohdiskelin tätä ihmisyyttä todetakseni sen kautta, että rotu sinänsä ei ole se ratkaiseva asia. Kukaan ei synny terroristiksi. Mutta johonkin ideologiaan kasvaneena siitä voi tulla jopa tavoiteltava asia.
Sen sijaan suuria luuloja ihmisyydestä ja sen kaikkivoipaisuudesta ei suinkaan enää minun iässäni ole, ei utopiaksi asti ainakaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Strix Senexille, Joppos123:lle, Rouva Anolle, Lissulle vaan, Unknownille, Tupla-J:lle, Pyssymiehelle ja Ccatilinalle & kiitos kommenteistanne.

Strix Senex: Juuri näin. Ennen tutkija teki johtopäätöksen tutkimuksen jälkeen. Nyt se tehdään ennen tutkimusta. Kyseiset tutkijat eivät ole tutkijoita vaan politrukkeja.

Joppos123: Turkin armeijalla on sinänsä ollut suuri merkitys siinä että se on pitänyt Turkin sekulaarisena valtiona. Erdoganhan pyrkii kovasti islamilaistamaan armeijaansa. Toivotaan, että se jättää Armenian rauhaan. Kiitos myös yksityisviestistä ja pärjäilyjä.

Rouva Ano: Hyvä pointti joka kertoo ”asiantuntijoitten” paskapuheesta. Sinänsä veikkaan että ei nuorisoa ihan niin vaan aivopestä. Yritettiinhän meillekin sitä YYA-propagandaa aikanaan.

Lissu vaan, Tupla-J & Joppos123: Minä kyllä ymmärsin Lissun pointin. Mitä itse asiaan tulee niin tämä Joppos123:n lause:

”Jos pintaa raaputtaa niin kaikilla on se ihmisarvo mutta kun vastapauoli haistattaa sille paskat niin ei ne ymmärrä muuta kuin omaa kieltään.”

Tiivistää asian kyllä varsin täydellisesti.

Unknown: Täytyy vielä muistaa että Macron on tätä ennen vetänyt kyllä varsin suvakkilinjaa ja saattaa pian palata sille.

Pyssymies: Totta. Islam ei ole oikeastaan uskonto vaan kaikkeen vaikuttava pakkovalta.

Catilina: Tämän haluaisi moni muukin tietää.

Tinahattu kirjoitti...

Tässä tämä kuuluisa video.
Zionist Barbara Lerner Spectre calls for destruction of European ethnics
https://archive.org/details/zionistbarbaralernerspectrecallsfordestructionofeuropeanethnics

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tinahattu. Olen nähnyt, olen tietoinen ja kyseiseen naiseen on minulle vedottu ennenkin todisteena globaalista juutalaisten salaliitosta. Jokaisessa kansakunnassa on omat typeryksensä.

Catilina kirjoitti...

https://politiikasta.fi/category/kirjoittajat/laura-parkkinen/

Laura Parkkinen arkistot - Politiikasta
Hae sivustossa politiikasta.fi/category/kirjoittajat/laura-parkkinen/https://politiikasta.fi/category/kirjoittajat/laura-parkkinen/
VTM, FM Laura Parkkinen valmistelee väitöskirjaa populismista Jyväskylän yliopistoon ja toimii Ranskassa Sorbonnen yliopistossa suomen kielen opettajana sekä vapaana toimittajana.

Nimetön kirjoitti...

Ykä, en ikävä kyllä jaa luottamustasi nykynuorison aivopesemättömyyteen. Entäs jos YYA-aikana olisi jo ollut netti ja älypuhelimet käytössä? Nuoret ovat aina olleet samanikäisen laumansa hyväksyntää hinkuvia ääliöitä - jokainen meistä muistaa tämän omasta nuoruudestaan - ja kun keksivät että älynsä voi ulkoistaa tekniselle vempeleelle niin mitäpä turhaa omia aivojaan vaivaamaan. Riittää kun myötäilee netissä niitä kovimpia huutajia, peukuttaa (nykykäsitys yhteiskunnallisesta osallistumisesta - olen antanut merkittävän panostukseni), seuraa vain tosi-tv:tä ja netflixiä, vihaa jenkkejä mutta apinoi sieltä BLM:n kaltaisia liikkeitä ja tietenkin räppiä koska se on niin hieno taidemuoto. - En paheksu nuorisoa, suurin osa fiksua mutta jostain syystä nämä eivät ole nykyään esillä mediassa koska klikkauksia saa vain friikeillä.

Olen totaalisen täynnä näitä mantroja: jakamaton ihmisarvo, olemme kaikki samanlaisia, kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevat, Suomea sitovat kv. sopimukset. Keksikää jotain uutta, media.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Catilinalle ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

Catilina: Kiitos linkeistä.

tira+: Osittain samaa mieltä. Minä nimittäin en vihaa niitä älypuhelimia vaan minä suorastaan pelkään niitä. Sillä niin moni ihminen elää nykyisin elämäänsä niitten kautta. Meidän huushollissa ei sellaisia ole eikä tule.

Mutta toisaalta: Kyllä nykynuoriso varsin hyvin myös näkee että se monikultturismin todellisuus on jotain aivan muuta kuin mitä heille mainostetaan.

Mitä tulee noihin mainitsemiisi hokemiin niin olen niitä aivan yhtä täynnä kuin sinäkin. Mutta eihän media muuta keksi kun ei sillä muuta ole.

Nimetön kirjoitti...

Yrjöperskeles:
Niinhän se on, aivan hupsua.
Ruotsin kehitys 70-luvulta nykyiseen tilaan on tutkittu ja tiedetty asia. Arvaappa mikä mörkö löytyi.

Tuossa joku engelsmanni tunteilee. Jeremy Corbyn lienee saanut potkut brittien työväenpuolueesta.
4. anon[239] says:
https://www.unz.com/gatzmon/corbyn-and-the-tyranny-of-correctness/#comment-4253708
October 30, 2020 at 11:19 pm GMT • 16.1 hours ago • 100 Words   ↑
The subversive Jews in Britain are a problem, but that doesn’t change the fact that Corbyn is a vile anti-English Marxist who supported Irish terrorists, doesn’t care at all about Pakis forcing English girls into sex slavery and even wants more black and Muslim mass immigration so the English will become a minority in their ancestral home even quicker.


What’s really needed in Britain is a fascist government which puts the interests of real Englishmen first and deports subversive foreigners. Yids can go to Israel (and that very much includes you, Gilad, you don’t belong in England or any other European country). Corbyn and other anti-patriotic socialists should be put into concentration camps in South Georgia (not the US state, but the British territory in Antarctica) and worked to death as punishment for their treason.
• Agree: RodW
• Replies: @jacobs-adder, @saggy, @RodW

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Joku anon[239] siis sanoi noin. Merkitään tiedoksi. Ei aiheuta toimenpiteitä.

Tinahattu kirjoitti...

21.39: Sen piti olla “Tinahattu” mutta näkyi nimettömänä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tinahattu. Joo. Näin minä arvelinkin.

Ekku kirjoitti...

Eurooppa voisi kyllä "riisua housut Erdoganilta, jos tahtoa olisi. Ilmoittaisivat vaan kylmästi, että matkustaminen ja rahaliikenne Turkin ja Eu:n välillä lyödään jäihin alkuun vaikka määräajaksi. Siinä nähtäisiin melko nopeasti, kuinka kantti kestää.

Ei siitä sotaa tulisi, mutta Turkin johto kyllä vaihtuisi melko nopeasti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ekku. Ymmärrän pointtisi ja kannatankin sitä. Plus sitä että Turkkiin ei myytäisi enää mitään sotilasteknologiaa. Mutta vaihtuisiko Turkin johto? Kas kun Erdogan on saanut valtansa demokraattisilla vaaleilla. Ellilähän se aikanaan sanoi että yhteiskunta koostuu ihmisistä ja sama on Turkissakin. Kai turkkilaiset haluavat Erdoganin islamilaista komentoa.

Ekku kirjoitti...

Se on kyllä hankala asia tuo demokratia. Voihan siellä olla olleet ihan rehellisetkin vaalit. Tässä esittämässäni vaihtoehdossa nähtäisiin, että onko nämä miljoonat Euromaissa olevat turkkilaiset valmiita noudattamaan näitä "eurooppalaisia" arvoja vai onko Erdoganin komento enemmän mieleen. Ehkäpä armeija kaappaisi vallan?

Catilina kirjoitti...

Tässä nyt Ekku ilmeisesti vuorollaan luulee, että maailman kaikkien ihmisten sisällä asuu pieni länsimainen liberaali, joka vain haluaa ulos haalimaan hyvinvointia ja vaurautta.

Ekku kirjoitti...

En todellakaan luule niin. Olen kuitenkin sitä mieltä, että nämä eu-alueella asuvat turkkilaiset kyllä haalivat sitä vaurautta täällä ja lähettävät siitä ison osan Turkkiin sukulaisilleen.

Vaikka iso osa Turkin turkkilaisista luultavasti on arvoiltaan takapajuisia, niin en pätkääkään usko että niitä kovin helposti saadaan liikkeelle sotimaan eurooppalaisia vastaan.


Qroquius Kad kirjoitti...

Tuskinpa veli Ekku luulee kaikkien ihmisten sisällä piilevän vaurautta ja hyvinvointia himoitseva länsiliberaali.
Uskoisinpa hänen sen sijaan olettavan Turkin kansakunnan joukossa olevan yllämainittuja siinä määrin, etteivät he katso nykymenoa lainkaan hyvällä silmällä.

Kuinka paljon sellaisia on tai voisi olla?
Islamismin kannatus tiettävästi vahvistuu Turkissa sitä myöten, mitä kauemmas Euroopasta ja suurkaupungeista edetään maaseudulle, luku- ja kirjoitustaidottoman väestön piiriin.

Heille se imaami oli Allahin Seuraaja Maan Päällä kautta kemalismin satavuotisen kauden, joka näyttäisi nyt olleenkin vain välivaihe ja häiriötila;
Erdo-kaanin johdolla ollaan palaamassa normaalitilaan eli islamismiin.

Kysymys kuuluu silti:
kunka paljon Turkissa on tämän imaamien komentaman örkkilauman lisäksi länsiturkkilaista ja suurkaupunkiväestöä, jotka eivät halua palata toistatuhatta vuotta taaksepäin Mordoriin?

Siunatuksi lopuksi:
ovatko Turkin asevoimat täysillä Erdo-kaanin puolella, vai onko siellä hiljainen, mutta sitäkin vakaampi oppositio odottamassa Erdon viimeistä virhettä, eli hyökkäystä Kreikkaan tai muuta avointa välirikkoa Lännen kanssa?

Katselisiko se loppuun asti Lännen vastatoimien kaatumista Turkin päälle?
Missä olisivat Turkin kaverit silloin?
Iranissa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ekulle, Catilinalle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne. Taitaa olla niin että turkkilaiset ovat saaneet juuri sellaista komentoa kuin halusivatkin mutta esitetyt kysymykset ovat hyviä. Kuinka paljon turkkilaiset haluavat avointa välirikkoa lännen kanssa?

eki kirjoitti...

Täytyy muistaa taustalla Ranskan toimet pohjois-afrikassa. Osa rikastajista siltä ajalta peräisin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, eki. Tämä ei liene syy hyväksyä nykyisiä murhia.

Qroquius Kad kirjoitti...

Voisinpa suorastaan sanoa, ja sanonkin, että jos pohjoisafrikkalaisten maahantunkeutujien asenne heidän oikeudestaan terrorisoida ranskalaisia perustuu ranskalaisten siirtomaaherruuteen,
ei sitä siirtomaaherruutta olisi pitänyt missään nimessä koskaan purkaa.
Päinvastoin se olisi palautettava mitä pikimmin.

Ei tarvittaisi kuin poliittista tahtoa;
eivätköhän DGSE, DST, DRM ja DPSD sekä ennen kaikkea Légion étrangère olisi kykeneviä hoitamaan loput.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Jep, ja esmes Algeria itsenäistyi Ranskasta vuonna 1962 joten nuorimmatkin siirtomaavallan muistavista ovat jo kohtuullisen vanhoja. Yleensäkin siirtomaavallan lopettaminen ei suinkaan tuonyt hyvinvointia entisiin siirtomaihin. Ja tämä koskee siis Afrikkaa. Ainakin itä-Aasiassa tilanne on toinen.

Nimetön kirjoitti...

Miksi ranska valloitti pohjoisafrikan? Ketä asui pohjoisafrikassa "alunperin"? Arabejako, no ei. Asui paikallisia heimoja, foiniakialaisia, kartagolaisia, roomalaisia. Kristittyjä ennen kuin arabit ja islam valloitti seudun. Ja aloitti merirosvoilun jota sitten kestikin.

Onkos termi barbareskivaltiot tuttu? 1800-luvun alussa alkoi länsi olla niin vahva, että sillä oli lihaksia lopettaa rosvoilu. Ja senpäs tekikin, nahkaniskat lauleskelevat "Montezuman saleista Tripolin rannoille..." - USA:n merijalakväki teki ensimmäisen isomman ulkomaankeikkansa pohjoisafrikkaan. Royal Navy & Co mukana kuvioissa.

Ranska asutti Algeriaan 1871 sodan evakot Elsassista algeriaan ja teki virheen jättämällä alkuasukkaat henkiin. Tai käännyttämättä POIS islamista. Toinen virhe tehtiin myöntämällä itsenäisyys. Suurta osaa siirtomaiden itsenäistämiseesssä oli USAlla, nyt maksaa USAkin tyhmyydestään.

Pikku ennustus: Lännen pitää vallata takaisin pohjoisafrikka ja lähi-itä. Ennemmin tai myöhemmin. Siihen loppuu teroilu ja rosvoilu.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Katsotaan nyt että länsimaat saisivat ensin itse itsensä vallattua takaisin. Esmes jos vasemmistoliberaalit voittavat Yhdysvaltain vaalit niin tulevaisuutta on vaikeaa ennustaa mutta hyvältä se ei kyllä näytä.

Nimetön kirjoitti...

Niinpä, Reconquista pitäisi aloittaa. Vaikka ranskasta vastaamalla päänkatkomiseen ja mellakointiin. En kerro miten, itsekukin saa ihan ite aatella. Mutta muuan korsikalainen pikkumies näytti mallia marseillen kapinaa kukistaessaan...

Yhdysvallat taitaa olla pikku nahinan edessä, Sisällissota II tulollaan, Antifa & BLM vastaan kansalliskaarti ja armeija. Kuinkahan käy.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Jep. Thomas Sowell totesi tuoreeltaan osuvasti “If the election goes to Biden, that could well be the point of no return for this country.”

Lissu vaan kirjoitti...

Villa-pellava sekoitekankaan käyttöä koskevan säädöksen rikkomisesta ei langetettu kuolemanrangaistusta. (3Moos 19:19 ja 5Moos 22:11).
Yleensä näillä tämänkaltaisilla säädöksillä on ollut hyvin käytännöllinen merkitys omassa yhteydessään. Lisäksi niillä on hengellinen sisältönsä.

Juutalaiset eivät ottaneet Messiastaan vastaan eli eivät ymmärrä vieläkään, että vanha liitto (VT)perinnäissääntöineen on kumottu uudella liitolla (UT) Kristuksessa. Todellisuudessa ko. säädös ei koskekaan ketään.

Nämä mainitsemasi ekumenian kannattajat juuri harjoittavat sitä Raamatun avointa uudelleentulkintaa eli kun ensimmäinen kymmenestä käskystä rikotaan (älä pidä muita jumalia),menee loppukin opista tulkinnanvaraiseksi.

Tätä hedelmää nautitaan yleisemminkin kun kristinusko syrjäytetään kaiken muun uushenkisyyden ja -pakanuuden tieltä. Mitäpä muuta nämä punavihreät edustavat.

Jokainen saa olla kristinuskosta mitä mieltä haluaa, mutta tosiasia kuitenkin on, että juutalais-kristillisellä pohjalla lepää tämä läntinen kulttuurimmekin,jonka alasajoa tälläkin sivustolla kommentoimme.

Meille konservatiiveille Jeesus on Sananmukainen tie, totuus ja elämä. Alkaa vaan tämän liberalisaation myötä käymään yhä tukalammaksi pitää kiinni omasta vakaumuksestaan (esim.tapaus Räsänen) vaikka sen ei pitäisi keneltäkään olla pois eikä johtaa veritekoihin. Kristityt uskollisina omalle vakaumukselleen kaivaa verta lähinnä omasta nenästään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Lissu vaan. Minä olen konservatiivi mutta minulle Jeesus ei ole tie, totuus ja elämä. Sallitko sen minulle? Länsimainen maailma toki pohjautuu tuolle kristilliselle pohjalle. Sitä en kiistä. Ja case Räsänen kertoo lähinnä mielivallasta.

Lissu vaan kirjoitti...

Tietenkin on vapaus uskoa ja olla uskomatta. Kommentoinkin vastauksena Pyssymiehelle, joka mietiskeli näitä valtauskontojen eroja ja ihan oikein hahmottaa sen mille opille liberaalius kirkon sisällä ovia avaa.
Konservatiivit ja liberaalit kirkollisella kentällä oli nyt lähinnä vertailussa.
Mielivaltaista on se, että Räsänen oman kirkkonsa sisällä ottaa kantaa liberaaliin linjaukseen, joka vesittää opin jolle koko laitos on perustettu, ja päätyy poliisitutkintaan.
Mutta se siitä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys. Lissu vaan. Yleensäkin voi sanoa, että kristityt eivät leikkele toisten kurkkuja heidän uskontonsa takia vaan elelevät suht ihmisiksi niin kuin pitääkin. Sen sijaan liberaali nykykirkkomme suorastaan hyväksyy islamilaisten kurkunleikkaamiset. Ainakin se etsii sille hyväksyttäviä syitä. Omasta mielestään hyväksyttäviä.