maanantai 12. lokakuuta 2020

RASISTISEN TURVALLINEN KUNTA

Hujajärven kunta, hieman tuonnempana…

Hyijät-Hämeessä sijaitsevan pienen, neljäntuhannen asukkaan Hujajärven kunnan kunnanjohtaja Käykö Keuhko istui toimistossaan, kävi läpi kuntansa tilannetta ja oli varsin tyytyväinen. Aikanaan kunnan asukasluku oli laskenut – niin kuin muitten syrjäisten kuntien – mutta kunta oli selvinnyt loppujen lopuksi kohtuullisen hyvin tukemalla pienteollisuutta ja matkailua jonka ykköstykki oli tietenkin mökkimatkailu. Sijaitsihan kunta Järvi-Suomen reunoilla ja sen alueella oli mainioita mökkijärviä. Kunnan väkiluku moninkertaistui kesäisin ja se näkyi paikallisissa kaupoissa.

Erityisen iloinen kunnanjohtaja Keuhko oli siitä että kuntaan oli viimeisen puolen vuoden aikana muuttanut pysyvästi asumaan kaikkiaan kaksikymmentä uutta perhettä. Kaikki olivat lapsiperheitä. Olihan kunnassa vapaita ja halpoja sekä vuokra- että omistusasuntoja että kunnan tarjoamia puoli-ilmaisia tontteja. Kunnanjohtaja Keuhko oli pyytänyt päästä tapaamaan jokaista kuntaan muuttanutta perhettä ja perheet olivat suostuneet tapaamiseen mielellään.

Tapaamisten sisältö oli kaikilla Hujajärvelle muuttaneilla sama. Ensinnäkin mahdollisuus. Joku vuosi aikaisemmin koronahysterian myötä oli käynyt ilmi että varsin suuri määrä työtä saatettiin tehdä etätyönä ja sillä itse asiassa säästyttiin turhilta kokouksilta ja muultakin tyhjän paskan hiertämiseltä. Näitten perheitten kaikki vanhemmat olivat siirtyneet pysyvästi etätyöhön. Mikä puolestaan mahdollisti heidän muuttamisensa asumiskustannuksiltaan paljon kohtuullisimmille alueille. Niin kuin esimerkiksi Hujajärvelle. Ja kaikki nämä vanhemmat toimivat yrityksissä. Nettoveronmaksajina.

Mutta muuttamisen suurin syy oli se, että kaikki olivat lapsiperheitä. Kaikki olivat tulleet pääkaupunkiseudulta. Jokaisen perheen vanhemmat olivat todenneet saman: Haluamme taata lapsillemme turvallisen koulun. Kaukana pääkaupunkiseudun etnohelvetistä jota ei saa edes sanoa etnohelvetiksi. Rangaistuksen uhalla.

Hujajärvellä ei koskaan ollut notkumassa etnisesti edistyksellisiä turvapaikkahuilailijoita. Ja vaikka kunnassa joitain kovaäänisiä viherkalkkunoita – eihän siitä syövästä yksikään kunta ollut säästynyt – olikin niin kuntaan ei oltu koskaan perustettu ensimmäistäkään vastaanottokeskusta. Paikallinen pizzeriakin toimi suomalaisvoimin. Olipa paikallinen peruskoulu – Käykö Keuhkon esityksestä – palkannut kaksi kouluvahtimestaria. Molemmat olivat parimetrisiä ja 120-kiloisia miehiä joiden ainoa tehtävä oli välituntivalvonta. Välitunnit olivat erittäin rauhallisia eikä oppilaisiin kohdistunutta kouluterroria ollut. Kouluvahtimestarit olivat alkuun nostaneet muutamat pahimmat häiriköintiä yrittäneet oppilaat välitunnin ajaksi roikkumaan kauluksesta naulakkoon mutta muut oppilaat olivat porukalla todistaneet että näin estettiin heikompien rääkkääminen. Saivat mitä tilasivatkin. Asiasta ei lopulta tehty edes valituksia.

Kunnanjohtaja Käykö Keuhko oli hoksannut että kuntaa ja erityisesti sen turvallisuutta kannattaa mainostaa internetissä. Niinpä kunta suunnitteli mainoksen:


Heti kun mainos oli levinnyt netissä niin kunta oli saanut parikymmentä uutta kyselyä. Edelleen pääkaupunkiseudulta, lapsiperheiltä ja nettoveronmaksajilta. Kunnan rakennuspuoli kartoitti lisää vapaita asuntoja joihin halukkaita voitaisiin sijoittaa. Tulijoilla oli myös suuri into rakentaa omakotitaloja ja kunnallahan riitti tonttimaata jota voitaisiin myydä hinnalla sentti per neliö.

Kunnan tulevaisuus näytti hyvältä. Nettoveronmaksajiin kuuluvia täysin tolkullisia ja rauhallisia sekä rauhaa arvostavia lapsiperheitä oli tulossa aina vain lisää. Kunnanjohtaja Keuhko saattoi olla enemmän kuin tyytyväinen itseensä ja alaisiinsa. Kunnan hallinnossa kun oli se henki – joka ei ollut Suomessa välttämättä kovin yleinen – että hallinto oli kuntalaisiaan varten eivätkä kuntalaiset hallintoaan varten. Käyhkö oli jopa sanonut julkisesti että meillä viranomaisilla on vastuu kuntalaisillemme emmekä saa sitä koskaan unohtaa.

Mutta kunnanjohtaja Käykö Keuhkon hyvä mieliala muuttui antikliimaksiksi yhdessä hetkessä. Hänen työhuoneensa ovi aukesi. Hän ajatteli että sisään tuli kanslisti mutta hänkin sentään koputti aina ensin. Nyt sisään astunut jakkupukuinen nainen tuli sisään lupia kyselemättä.

- Kukas… olettekos te varannut tapaamisajan… en tunne teitä…

Nainen läiskäisi Keuhkon pöytään henkilökortin:

Nainen totesi tylysti:

- Niin kuin siinä kortissa lukee, olen sisäministeriön ihmisten asioihin kärsänsä työntävä saneleva virkahenkilö Lennipirkitta Löröttät-Sixteen. Tiedätte myös että koska kortissa lukee ”sisäministeriön erikoistoimintayksikkö” niin minun hallinnollinen hauikseni on noin tuhat kertaa suurempi kuin teidän. Ja olen tullut ilmoittamaan teille että tämän kuntarähjänne rasismilla ratsastaminen loppuu tähän päivään.

Keuhko katsoi tuon jakkupukuisen riivinraudan henkilökorttia ja virkakoneiston jäsenenä tiesi että nyt hänen toimistoonsa oli tullut The Valta. Hän uskaltautui silti kysymään:

- Ja mitähän helvettiä te tarkoitatte sillä rasismilla ratsastamisella?

Löröttät-Sixteen laittoi henkilökorttinsa takaisin käsilaukkuunsa ja vastasi:

- Sitä teidän kuntanne mainosta. Hujajärvi. Halvat asunnot. Halvat tontit. Tervetuloa. Turvallinen kunta. Erityisen turvallinen lapsiperheille. Kouluterrorista vapaa koulu.

- No mikäs siinä on vikana? Sehän on totta. Hujajärvi on niin aikuisille kuin lapsille turvallinen kunta.

- Turvallisuus on määriteltävä asia ja tärkeintä siinä on se, että kuka sen määrittelee. Niin sisä- kuin opetusministeriö määrittelee asian niin että suomalaiset – siis kantasuomalaiset – lapset hyötyvät nimenomaan monikultturistisesta kouluympäristöstä ja teidän kuntanne mainoskampanja antaa sen mielikuvan että monikultturistiset koulut eivät olisi muka turvallisia. Niissä kouluissa on kuitenkin taattu etnisesti edistyksellisten oppilaitten turvallisuus erittäin hyvin mitä taas Hujajärven kunnassa ei ole tehty ollenkaan.

- Helvetti. Nimenomaan ne etnisesti edistyksellisethän siellä pääkaupunkiseudulla tavallisia suomalaisia terrorisoivat. Eikä Hujajärvellä niitä ole ollenkaan joten miten me voimme taata olemattoman turvallisuutta?

Löröttät-Sixteen katsoi Keuhkoa niin kuin ihminen joka tiesi omaavansa absoluuttisen vallan:

- Etnisesti edistyksellinen kantasuomalaisiin kohdistuva terrori on vain rasistista vihahuhua jota ei olla koskaan näytetty toteen. Ei virkakoneistossa eikä valtamediassa. Eikä muulla ole merkitystä. Kyseiset lapset ovat intersektionaalisessa Suomessa etuoikeutetussa ja uhatussa uhriasemassa. Uhatuksi heidän asemansa tekee jo se, että heitä on vähemmän kuin kantasuomalaisia. On turha selittää että tietyissä kouluissa ja aina enenevissä määrin he ovat enemmistö. Kun katsotaan demografiaa he ovat vähemmistö ja teidän surkea kuntanne saa nyt ottaa osaltanne vastuun heistä.

- Ja kuinkahan?

- Ensinnäkin lopetatte tuon valheellista turvallisuutta mainostavan kampanjanne. Ja te perustatte kuntaan vastaanottokeskuksen johon sijoitetaan kahdeksankymmentä kappaletta Turkin pakolaisleireiltä tuotuja nuoria.

- Jaa te meinaatte niitä jotka ovat 25 – 30 vuotiaita mutta jotka tulevat Suomeen 14 – 16-vuotiaina?

- Ikä on määrittelykysymys. Ja määrittelyoikeutta ei ole teillä.

- En minä noihin vaatimuksiinne suostu. Minä olen kumminkin kunnanjohtaja.

- Ette ole enää. Sillä sisäministeriö ottaa kuntanne pakkovalvonnan alaisuuteen koska kuntanne selkeästi rikkoo intersektionaalista tasa-arvolakia. Ja siitä puheenollen kuntanne mainos rikkoo myös intersektionaalisen tasa-arvolain pykäliä se, tää ja toi sillä siinä esitetään selkeän cis-seksuaalinen traditionaalinen kokonaan valkoinen perhe jollain lailla tavoiteltavana tilana. Lain rikkominen johtaa parhaimmillaan kahden vuoden ehdottomaan vankeustuomioon.

Löröttät-Sixteen piti pienen taidepaussin jonka aikana hän onnistui katsomaan Keuhkoa nenänvarttaan pitkin alaspäin vaikka olikin miestä selvästi lyhyempi. Sitten hän jatkoi:

- Lisäksi muistutan että kuntanne syyllistyy intersektionaaliseen talousrikokseen. Se, että houkuttelette kuntaanne nettoveronmaksajia on rikollista koska se on selvä sabotaasi pääkaupunkiseudun intersektionaalis-monikultturistista ohjelmaa vastaan. Ohjelmaa, joka on määritelty hallitusohjelmassa ja joka kaipaa nettoveronmaksajia. Mikäli kyseinen sabotaasi jatkuu, niin kunnallenne lyödään viiden prosentin korotus kunnallisveroon. Ja sen veron tuotto menee hallituksen määrittelemiin tarkoituksiin pääkaupunkiseudulla.

- Ja se sabotaasihan loppuu. Sillä  huomenna alkavat tässä kunnassa uudet, intersektionaalisen raikkaat tuulet. Tänne saapuu virkaatekeväksi kuntakomissaariksi Nilveena Tvätt-Vittvätt sisäministeriön erikoistoimintayksiköstä. Hän pysyy tehtävässään niin kauan kuin kuntanne kirjopesu kestää. Te toimitte hänen alaisuudessaan avustavana kunnanjohtajana eli toisin sanoen teette juuri niin kuin hän sanoo. Minä en kysy, onko teillä kysyttävää. Hyvästi.

Kovasti Margot Honeckeria muistuttanut jakkupukuhirviö poistui kättelemättä Keuhkon toimistosta. Keuhko oli hetken aikaa paikallaan ja tuijotti monikultturistiseen kaukaisuuteen. Sitten hän otti puhelimen ja soitti serkulleen jolla oli kenttäsaha:

- Morjens… mites, kun aikanaan meidän törpötellessä sinä sanoit että minä pääsisin halutessani sulle taapelimieheksi koska tahansa… vieläkös se tarjous on voimassa… ai milloinka… no vaikka huomenna… meikäläisen irtisanoutumisaika kunnanjohtajana alkoi ja loppui just nyt… selvä, nähdään huomenna… morjens…

Seuraavana päivänä Nilveena Tvätt-Vittvätt saapui kunnantalolle ja kysyi kanslistilta:

- Missäs se kunnanjohtaja on? Tai siis avustava kunnanjohtaja? No se Käykö Keuhko vai mikäsenytoli? Jaa loparit? No, sehän sopii. Mitä vähemmän setämiehiä sotkemassa käytännön pakkomuokkaamista teorian mukaiseksi, sen parempi.

Nilveena istui kunnanjohtajan työtuoliin ja soitti ensi töikseen kunnansihteeri Aatos Hötköselle:

- Tvätt-Vittvät tässä. Tiedätte kyllä kuka minä olen. Käsken teitä poistamaan välittömästi sen kuntanne mainoksen kaikkialta internetistä. Ja laitan teille sähköpostilla uuden mainoksen. Pistäkää se jakeluun kaikkialle. Ja nostatte samalla muualta tulevien vuokraa kunnan asunnoissa neljäsataa prosenttia sekä pistätte samalle porukalle tonttihinnan sadaksi euroksi neliöltä. Aikaa kaksi tuntia. Jos ei siinä ajassa onnistu, niin aloitan irtisanomismenettelyn mukaiset toimenpiteet.

Nilveena katkaisi puhelun sen kummemmin hyvästelemättä ja nojasi tuolissaan taaksepäin. Tästä oli hyvä alkaa. Tällä kuntapahasella oli paljon intersektionaalista oppimista. Ja hänhän osasi opettaa. Jos ei muuten niin väkisin… ja sehän häneltä sujui… sovelletun tasa-arvon hengessä…17 kommenttia:

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Saas nähdä, milloin nuo riivinraudat pistävät Sölvesborgin ruotuun! Kamala kunta, kun ei oteta vastaan ja suojaan sotaa, vainoa ja kidutusta pakenevia väriviallisia. Tsemppiä suidlanderi-ruotsalaisille siellä!

Tai milloin tulee kotipitäjäni Alavieskan vuoro, joka muistuttaa muuten Hujajärveä: Ei väriviallisia, pienyritystoimintaa on hyvin ja kunnanjohtaja voi nojautua tuolissaan taaksepäin. Mutta taas: Kuinka kauan? Tsemppiä, pikku-Alaska!

Nils- Aslak kirjoitti...

Tuo kehityskulku on täysin selvä ja monissa Ruotsin kunnissa jo koettu. Filipstadin pitäisi nostaa kunnallisveroa 10% laakista, jos meinaa selvitä.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006250410.html

Feyris Nyannyan kirjoitti...

itse asun kunnassa, sanotaan sitä vaikka nyt esim "kaupungiksi". Kumminkin. Asun kunnassa jossa mikään vihreys ei ole päässyt nostamaan limanvihreää päätään. Ei ole rajoituksia koronasta, ei ole rättipään rättipäätä, eikä rättipään rättipään rättipään päätä, tai edes rättiä, ehkä pari kappaletta jossain rasvaisessa limapitseriassa. Automaattisesti ne on tänne installoitunut kuin virus Commodoreen 80-luvulla. Mutta koko blogikirjoitus tuntuu niin tutulta. Ehkä on siunaus asua pikkukylässä. Koulut, kunta, kaikki virastomaisuus toimivat omilla säännöillä kuin jossain Neil Hardwickin ohjaamassa maalaissarjassa 90-luvulla. Se on todella tärkeää. Se on se ydin kun joku kysyy että mitä on Suomalaisuus, mitä on oikeus ja järki. Juuust hjust vitun sitä.

ps. jouduin tämän kommentin takia todistamaan etten ole robotti. Mutta oikeasti olen. Tai siis en. Koska olen androidi. Joten en tiedä mitä vastata tuollaisiin kysymyksiin, joten valehtelin. Transihmisyys robottiuden ja ihmisyyden välillä on vaikeaa.

Pinlaareni kirjoitti...

Kiitos kirjoituksesta. Olipas verenpainetta nostattava visio tulevaisuudesta. Huh.

Olen monesti pohtinut sitä, että eroavatko ruåtsin ja Suomen tuhoamiseen tähtäävät toimet toisistaan. Oma vaatimaton mielipiteeni on, että eroavat hyvinkin.

ruåtsissa strategia vaikuttaa olevan se, että rikkaus levitetään ympäri maata. Tällöin syrjemmässäkin/pohjoisemmassakin olevat hyvinvoivat alueet mädätetään - moskeijakarttasta voi saada osviittaa.

Suomessa strategia vaikuttaa toisenlaiselta. Syrjäseudut, maaseutu jne. muutetaan haittaveroilla (ilmastohysteria), sitten kielloilla (diesel, polttoöljy, bensa), palveluiden karsimisella jne. vaikeiksi asua. Maaseudun tuhoutuessa tuhotaan samalla elintarvikkeiden huoltovarmuuden viimeisetkin rippeet.

Tällöin pottunokat muuttavat harvoja jääräpäisiä poikkeuksia lukuunottamatta asutuskeskuksiin. Silloin tyhmää kansaa on helpompi kontrolloida ja alistaa månikuldyyrille, ja kunniakansalaisten jännille kohtaamisille. Viherpunikkien valtionterrorin ohella. Jääräpäiset syrjä-/maaseuduille jääneet tietenkin etsitään ja...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Terho Hämeenkorvelle, Nils-Aslakille, Feyris Nyannyanille ja Pinlaarenille & kiitos kommenteistanne.

Terho & Nils-Aslak: Ruotsissahan se kuntien kyykyttäminen on Suomea pidemmällä. Saan nähdä, kuinka kauan maan Suomea vahvempi talousveturi kestää. Tässä linkissä on taas sitä suomalaista etnisesti edistyksellistä turvallisuutta:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006667105.html

Feyris Nyannyan: Toivotaan, että kuntasi voi pysyä jatkossakin samanlaisena. Ja ihminenkin on, tota noin, kone. Sitä ei vaan ole tehty raudasta.

Pinlaareni: Olet mielipiteessäsi oikeassa. Tosin luulen, että tällä hetkellä tuo syrjäseutujen pakkotyhjentäminen tapahtuu nimenomaan ilmastomannekiinitouhun nimissä.

Qroquius Kad kirjoitti...

Ei ihminen ole kone. Ihminen on hauras ja lyhytikäinen organismi;
miehen siittämä, naisen synnyttämä, syyttömänä syntymään tuomittu tähän viheliäiseen maailmaan häneltä kysymättä.
Hän keikkuu täällä vähän aikaa ja lopulta yhtyy luonnon kiertokulkuun.

Juutalaisuudessa on keskeinen opinkappale, että ihminen kuolee lopullisesti vasta sitten, kun kukan ei enää muista häntä.
Sehän tapahtuu siis sitten, kun Pallon kamaraa tallaa vain ihmisiä, jotka ovat syntyneet muistettavan kuoltua.

Kaiken tämän ajan kone sen kun jauhaa ja myllyttää uupumatta.

Nimetön kirjoitti...

En ihan noin pessimistisesti näkisi tulevaisuutta kuin Pinlaareni. Yrjöhän on kuvannut tilannetta johon ollaan ajautumassa kirjoituksillaan Pimeistä maista. Ne perkaman jäärät, ei ne muuta sinne kuutioasuntoihin, ei millään. Siirtyvät vain sinne pimeille maille. Lehdissä ollut jo juttuja muuttajista. Kuka Multialle, kuka Sallaan, kuka minnekin. Kuitenkin pois pääkaupungin, tai minkä tahansa "rikastetun" alueen keskuksista. Mikä on hyvä se.
Sitä mie ihmettelen ittekseni, että miksi meillä ei karkoiteta näitä sekopäitä kun kakku on syöty, keralla maahantulokiellon. Kaipa niillä on paremmat ihmisoikeudet kuin pottunokilla.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Tämä menee filo-ottiatuotan puolelle joten en jatka tätä sen enempää. Ja lihaa & vertahan se Feyris Nyannyankin on.

Huru-ukko: White flight on varmaan lisääntymässä mutta valtakoneistomme pyrkii kyllä vaikeuttamaan sitä kaikin tavoin. Ja joo, niillä mainitsemillasi on paremmat ihmisoikeudet kuin meillä. Ehkä osa valtakoneistosta ja -mediasta tajuaakin hirvittävän virheensä mutta ego ei kestä sen tunnustamista. Siksi valehtelua jatketaan ja tehdään siitä normi.

Pinlaareni kirjoitti...

Kiitos Huru-ukolle vaatimattoman, jos kohta pessimistisen näkemykseni huomioimisesta. Olet aivan oikeassa siinä, että on paljon ihmisiä (minä mukaan lukien), jotka haluavat jättää rikastettujen taajamien tai sellaiseksi pakotettujen, humun jälkeensä. Ja hyvä niin.

Nykyisellään ei ole vielä tarvetta häippästä hyvältä asuinalueelta mihinkään, vaikkakin näillä nurkilla asuu ns. hyvä ihmisiä - joista monet hyvistä ihmisistä ovat kovin suvaitsevaisia. Pessimistinä mulla on useampia rikkauden "väistötiloja" mietittynä - ja tietenkin kotivaroja. Nimenomaan pimeiltä mailta.

Rahtikontit ja Antonovit ovat mielestäni ovat hyviä keinoja - mutta ei vissiin sovi koska jakamattomat ihmisoletettujen oikeudet.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pinlaareni. Pessimistiset skenaariot ovat valitettavasti niitä todennäköisimpiä. Minähän vaimoni kanssa tein white flightin jo aikaa sitten. Antonovin vuokraus on liian kallista. Laivojen rahtikontit riittäisivät.

Nimetön kirjoitti...

Hmm.. Antonov, oliko se 225 ja rahtikontit olisi kelpo välinen palautuslentoihin. Sopivassa kohti konttien laukitukset auki, lastiluukku perästä auki, kone jyrkkään nousuun ja moottorit täysille. Nousee muuten melko rivakasti, melkein pystysuoraan.
Huru-ukko

SuiGeneris kirjoitti...

Uskaltaisiko tuollainen eukko oikeasti kulkea yksin ilosanomaansa levittämänsä. Meinaan että joku muukin kuin minä, vanha ukko, päättäisi muuttaa tulevaisuuden suuntaan, omalla pienellä osuudellaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja SuiGenerikselle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Laitetaan nyt laskuvarjo kumminkin.

SuiGeneris: Luulenpa että uskaltaa. Ovathan suomalaiset kuuliaisen itäsaksalaisia. Ja ehkä Lennipirkitalla oli pistooli käsilaukussaan.

Ukkeli kirjoitti...

Perustuslain mukaan asuinpaikan voi valita vapaasti. Jos maalla ei viihdy, sinne ei jää. Etnisesti edistykselliset haluavat hekin elää omiensa keskellä enemmistönä.

Ruotsia kannattaa seurata, siellä tosiaan kokeillaan vanhaa keinoa: solution to pollution is dilution. Kun saasteita levittää laajemmalle, se laimenee. Mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuu, kun edes Lennipirkitat eivät pääse saasteita karkuun. Jossain hekin asuvat ja vastuuta voi joutua kantamaan hyvinkin henkilökohtaisesti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ukkeli. Jossain vaiheessa Ruotsissa Libanon-kynnys ylittyy.

Pikkusika kirjoitti...

Dystopia on vaan lajina kerrassaan mahtava, hieno teksti jälleen!

En-ihan-vähän ole saanut ja ottanut vaikutteita Ykän kirjoituksista...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pikkusika ja lämmin kiitos.