perjantai 9. lokakuuta 2020

YLEN ESIMERKILLINEN YKSILÖ

Eli lyhyesti Ylen opetustehtävästä

Ylehän toteuttaa opetustehtäväänsä opetettaviensa kustantamana ja luonnollisesti ilman minkäänlaista vastuuta opetettavilleen/elättäjilleen. Opetustehtävänsä myötä se tuo kerta toisensa jälkeen esille mielestään esimerkillisiä yksilöitä roolimalliksi meille muurahaiskansalaisille. Tuoreimpana tapauksena muuan 26-vuotias häiskä. Häiskä päättää lopettaa opiskelunsa ja ryhtyä ammatti- ja tapaleikkipartisaaniksi ts. liittyy Elokapina-liikkeeseen joka riekkui tuoreeltaan myös Helsingissä.

Kyseinen liike leikkii aloittelevaa terroristiorganisaatiota joka rikkoo lakia ja haittaa ihmisten elämää tietoisesti. Erityisesti täällä Suomessa – joka hoitaa ympäristöasiansa esimerkillisesti ja on luonnonvarojen nettotuottaja – sen toiminta on pelkkää oman egon ruokkimista tavallisten ihmisten kustannuksella.

Mutta Ylen mielestä kyseinen tyyppi ja kyseinen järjestö ansaitsee ja tarvitsee ehdottomasti positiivista julkisuutta. Ovathan nämä leikkipartisaanit Ylen mielestä niinqu oikeassa. Mainittu kyseinen häiskä muuten lopetti nimenomaan uskonnon opiskelut joten ehkä häiskä vaihtoi vain yhdestä uskonnosta toiseen – Ylenkin tunnustamaan – uskontoon.

Mitenkäs muuten, jos kansallismieliset ihmiset ilmoittaisivat että olemme porukalla valmiita rikkomaan lakia saadaksemme aikaan haluamamme muutokset niin mahtaisiko Yle kirjoittaa asiasta kivan human interest-jutun vai nostaisiko se taivaankorkeen metelin väkivaltaisesta äärioikeistolaiseksi tulkitusta porukasta? Joka vielä kiertäisi lukioissa kertomassa toiminnastaan?

Mutta näin lyhyesti voi todeta että tässä oli taas yksi Ylen mielestä esimerkillinen ihminen. Opiksi ja opastukseksi meille muurahaiskansalaisille.29 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...


Vielä en ole kuunnellut tätä.
Hourulan väen ilmastovallankumous
löytyy kuunneltavana ossitiihonen.com
Mikko Paunion kirjasta.

Meni jo. Kiina pyrkii hiilineutraaliksi
vuonna 2060. Hourulan väkeä tosiaan, kuvitteleeko
Suomi pelastaa maailman. Mikähän on
elokapinalaisten todellisuus.

https://yle.fi/uutiset/3-11563285

Siinä on ainakin yle sertifikaatin saanut
hyvä ihminen. Tässä on virhe,
hyvä se on vertailla Venäjään.

https://yle.fi/uutiset/3-11569805

Ekku kirjoitti...

Yle ja Pravda ovat kyllä antaneet näille häiriköille runsaasti julkisuutta ja asia on esitetty kovin positiivisessa hengessä.
Nämä akateemiset hihhulit, mitä joukossa pyörii tuntuvat enimmäkseen edustavan näitä "humanistisia tieteitä".
Joku tohtorikoulutettava naisoletettu siellä poseerasi muutama päivä sitten.

Pitäisiköhän lakia muuttaa siten, että yhteiskunnan rahoittamaan, akateemiseen virkaan ei pääse, jos pohjalla on vaikea sakkotuomio jostain virkavallan vastustamisesta tai vahingonteosta?

Ei sitä aiemmin saanut edes henkilöauton ammattiajolupaa, jos oli useampi ylinopeussakko pohjalla.

Nykyään kyllä ilmeisesti saa ihan millä taustalla tahansa.

Nimetön kirjoitti...

Pitipä tämä ylen juttu tarkistaa. Tuli jotenkin mieleen, että opiskelijoilla on kiian hyvät edut ja olot. Lähdetään opiskelemaan joutavia, ei ammattia ja lopetetaan opiskeli sitten jonkun vielä joutavamman asian takia.

Tuo hemmo on kyllä ihan turha tyyppi. menis töihin, vaikka mäkkäriin tai siivojaksi. Ja lakkais häiriköimästä.

Pyssymies

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Elokapina, mitenkä voi olla mahdollista että esiteollisella ajalla siis Eem-kaudella edellisellä lämpimällä jaksolla 100000 vuotta sitten oli alueemme keskilämpötila +3°C korkeampi vaikka euroopassa ja aasiassa ei ollut kuin neandherthalilaisten mammutin grillausnuotiot. Olisi kiva kuulla ilmastohörhöjen selitykset. Maan akselin 20000 vuoden välein tapahtuvasta heilahtelusta ne tuskin tietävät ja akseli heilahtelee omaan tahtiin huolimatta ilmastopäätöksistä.

KKi kirjoitti...

Niinpä

"
Ei sitä aiemmin saanut edes henkilöauton ammattiajolupaa, jos oli useampi ylinopeussakko pohjalla.
"

Aikoinaan ammattiajolupaan piti olla ns. nuhteeton.
Nykyäänhän sen kupongin saa läpsy kuin neekeri, kunhan saa sandaalin maahan.

Se on sitä vatuuuntuntoista™ liikenneturvallisuutta.

Noh, onhan täällä raskaankin puolella hallitsevana kilpailukykyiset™ eestiöhtymämeehet ja litulatut. Kepuli kokkarepolitiikka jyrää.

YLE taasen... Niin, eikös oikein laissa sanota YLE:n tehtäviin kuuluvan monikulttuurisuuden edistäminen?
Ei kai YLE:n lakisääteinen tarkoituskaan ole olla puolueeton tiedonvälittäjä vaan ihan laissa määrätty propagandakone. Sellaisena ihan OK ja ilmeisen toimiva.

Itse kuuntelen mielelläni huumorikanava YLE puhetta. Erityisen hauska oli mahakura ja pötsiörkki (tai jotain, sinnepäin) ohjelma. Pari etnisesti edistyksellistä pikkupissistä jotka löysivät rassisimia aivan kaikesta. Hupaisaa tarinaa.

Tämä on tätä aikaa. Jokaisella voimalla on vastavoimansa. En tiedä, Ykä, näemmekö me mutta maamme tulee näkemään vielä fasisimin ja natsismin nousun. Ei siinä muodossa kuin -30, -40 luvulla, vaan uudelleen muotoiltuna.

Mutta nyt elämme lipilaaria vaahtokarkkiaikaa. Seuraa vitunmoinen kaaos ja sitten fasismi. Ja kierros alkaa alusta.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Vielä tästä elokapinasta jos paprikasumutteen sijasta oltaisiin käytetty sammutuskalustosta tuttua 3 tuuman letkua pistesuihkulla niin sillä yksin olisi saatu ruipelot nurmikolle. Myöskin jos olisi ollut valkoisen nokian nuoriso-ohjaajat käytössä niin ei tulisi edes mustelmia. Sitten olisi voitu ottaa perinteiset mellakkahaulikot ja ampua papupusseja vaikka semmoisia idätettyjä samoja millä karhuille ja hirville annetaan karkoitus.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Miksi pitää käyttää tiukkoja otteita? Olen katsellut pitkään amerikkalaisia klippejä Portlandista ja muista kaupungeista. Jos huligaaneille antaa pikkusormen ne vie mellakoidessa koko käden. Portlandissa on sama joukko riehunut 4 vuotta pormestarin ja valtuuston suojelemana. Nyt kesän aikana kaupungin syyttäjälle tuli poliisilta yli 700 esitystä syytteistä joista vihervasemmistolainen liberaali kulttuurimarxisti syyttäjä jätti 540 syyttämättä. Tosin osa Portlandin pokiisista on nykyään liitovaltion apulaissheriffejä joiden kanssa ei kannata ryhtyä mittelöön kun jutut menevät liittovaltion syyttäjälle ja luvassa on pitkäaikaista hoitoa liittovaltion oikaisulaitoksissa, täällä istuu murhasta vähemmän kuin viet pikkupojan lakin ja tappelet äipän kanssa tytöille on tyrkyllä 15 vuotta ehdotonta ja kaksi lainoppinutta iät noin 30v polttivat molotohvinkoktailella taisi olla 3 poliisiautoa New Yorkissa ja molemmille on luvassa 40 vuotta. Mutta jos meillä ei oteta vakavissaan uhkaa ja taputellaan päähän sekä ymmärretään järjestöä jonka johtaja vaati yritysjohtajien ja politikoiden ampumista. Meillä on vielä lyhyt muisti, ei ole kuin 55 vuotta kun esimerkiksi samanlaisista piireistä sikisi 30 vuoden riesa yhteiskunnalle eli rote armee fraktion.

Joppos123 kirjoitti...

Valtaosa noista leikkipartisaaneista ei varmasti edes tiedä mitä ideologiaa heidän edustamansa liike oikeasti edustaa.
Brittiläinen johtoguruhan kehouttaa tappamaan yritysjohtajia ja ei ympäristöuskovaiset politiikot.
PVL lakkautettiin paljon valjumpien tavoitteiden tai keinovalikoiman vuoksi.
Kaasu oli ihan oikein ja uhriutuminen perkeleelisellä ulinalla odotettua.
Myös mätäsalon suhtautuminen asiaan oli täysin ideologian mukaista.
Päivä päivältä se akka vituttaa vain enemmän.
Asiasta sivuun.
Jos joku joskus väittää, että vaikkapa formulat eivät ole urheilua puhuu soopaa.
Käytiin tänään äijäporukan kanssa ajamassa cart:ia. 20:n kierroksen yhdistetty vapaat harkat ja aika-ajot ja siihen perään 30 kierroksen kisa.
Joka ukko, myös ne nuorimmat ja kovakuntoisimmat olivat ihan sippi kisan jälkeen.
Olo on kuin olisi ensin juossut 10 cooperia pötköön ja sen jälkeen ottanut kehässä täyden matsin.
Oli muuten 25 vuoden tauon jälkeen ihan helvetin kivaa. Autot olivat sähkövehkeitä mutta oli niissä ruutia.
Ei vanha ukko ihan ruosteessa ollut, edelle pääsi vain pari meidän Top Gunia. Ne jätkät olivat aika ylivoimaisia, niin pitääkin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Ekulle, Pyssymiehelle, Patelle Pankavaarasta, KKi:lle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Yle jakaa sertifikaatteja ja ne jaetaan tietyillä uususkonnollisilla periaatteilla.

Ekku: Tämä voisi olla harkittava idea.

Pyssymies: Suomessa on yleensäkin liikaa yhteiskuntatieteen opiskelijoita joita varten sitten tarvitaan akateemisia suojatyöpaikkoja. Jotka ovat kansantalouden vinkkelistä pelkkä syöpä.

Pate:

Viesti1: Tämä on totta mutta se tietoisesti unohdetaan. Faktoilla kun ei pääse ruokkimaan egoa.

Viesti2: Luulen, että rivipoliisi ei olisi välttämättä pannut pahakseen. Ja itselläni ei olisi kyynel moisesta vierähtänyt.

KKi: Itse vältän Yleä tietoisesti. Ei verenpaine kestä. Ja se jonkinlaisen natsismiversion nousu ei ole mitään foliopipoilua. Kun maltilliset äänet vaiennetaan – niin kuin nyt pyritään tekemään – niin jossain vaiheessa nousee esille se vähemmän maltillinen porukka joka ei viitsi puhua vaan toimii. Eikä sekään vaihtoehto ole kenellekään mukava.

Joppos123: Lyhyesti todettuna tuo katsauksesi pitää täysin paikkansa. Ja asian sivusta voin todeta että itse en ole koskaan ajanut noita. Ei ole vaan tullut tilaisuutta vastaan eikä asiakseen tule mentyä. Itse olen tässä viime päivinä viettänyt vapaita ja käynyt metsällä kuin kautta oli vielä muutama päivä jäljellä

Tinahattu kirjoitti...

Kyllä olisi parasta panna kunnon vasistimeininki päälle. Ei sitä tarvitse pelätä.
Nykyajan euvostoalamainenhan on oppinut fasistikammon Neuvostoliitosta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tinahattu. Puhdasta natsihallintoako siis kaipasit?

Tinahattu kirjoitti...

Joo, Mussolinin meininki ja junat aikataulussa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tinahattu. Kommenttisi on julkaistu. Itse en ole tuosta niin innostunut. Tosin nykyinen EU:n touhu alkaa olla varsin vaskistista sekin.

Joppos123 kirjoitti...

Hallituksen kannattaisi olla huolissaan vittuineista meistä. Me kuitenkin ollaan se joka päättää jos alkaa hommat mennä mahdommiksi.
Me ollaan Marinin viimeinen vaihtoehto, ei anarkistit.
Mieluummin vedän ranteet auki kuin tottelen Marinia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123: Jep. Me ollaan niitä, jotka saavat tämän yhteiskunnan toimimaan. Ne anarkistit eivät ole.

Nimetön kirjoitti...

26 vuotias opiskelija, joka lopettaa opiskelun hämmästyttää hieman. Tuossa iässä olin jo laittanut opiskelun telakalle ja tein kahta työtä, koko- ja puolipäivästä tai kahta 6 tunnin päivää. Ja vapaapäivinä tein keikkahommia. Muuttoja, roudauksia asennuksia. Myös treenit veivät aikaa. Sivuhommina valmensin, ampujia, pyöräijöitä ja sotataidon opiskelijoita - näin rahoitin omaa harrastustani. Opintotukea kun ei ollut - ja lainalla en halunnut oleilla, niin että menin töihin ja keräsin rahaa. rahaa kului tietysti harrastuksiin, patruunoihin, aseisiin, treenimatkoihin, muihin kapistuksiin. Juu, ja en pitänyt tittelinäni "opiskelijaa".

Kymmenkunta myöhemmin sitten aloin uudelleen opiskella ja vaihdoin opiskelualaa ja valmistuinkin aika nopeasti. Lady of the House oli jo mukana kuvioissa ja ihmetteli meininkiä. Olen kuulemma monomaanikko kun jotain opiskelen, kuukaudessa pitää tulla vähintäin 8 opintoviikkoa, vuodessa 100...

Turhaa universtaalla on aikaa tappamassa notkua, vauhtia voi hakea työelämästä. Joutava "aktivismi" on todella joutavaa.

Pyssymies

Nimetön kirjoitti...

KKi:lle

Laki Yleisradio Oy:stä löytyy täältä:
https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1993/19931380

Sanaa monikulttuurisuus ei laissa esiinny. Mutta lain 7 § sisältää säännöksiä siitä, millaista ohjelmaa Yleisradion tulee lähettää. Siinä sanotaan näin:

"Yhtiön tehtävänä on tuoda monipuolinen ja kattava julkisen palvelun televisio- ja radio-ohjelmisto siihen liittyvine oheis- ja lisäpalveluineen jokaisen saataville yhtäläisin ehdoin. Näitä ja muita julkisen palvelun sisältöpalveluja tulee tarjota yleisissä viestintäverkoissa valtakunnallisesti ja maakunnallisesti.

Julkisen palvelun ohjelmatoiminnan tulee erityisesti:
1) tukea kansanvaltaa ja jokaisen osallistumismahdollisuuksia tarjoamalla monipuolisia tietoja, mielipiteitä ja keskusteluja sekä vuorovaikutusmahdollisuuksia;
2) tuottaa, luoda, kehittää ja säilyttää kotimaista kulttuuria, taidetta ja virikkeellistä viihdettä;
3) ottaa ohjelmistossa huomioon sivistys- ja tasa-arvonäkökohdat, tarjota mahdollisuus oppimiseen ja itsensä kehittämiseen, painottaa lapsille ja nuorille suunnattuja ohjelmistoja sekä tarjota hartausohjelmia;
4) kohdella ohjelmatoiminnassa yhtäläisin perustein suomen- ja ruotsinkielistä väestöä, tuottaa palveluja saamen, romanin ja viittomakielellä sekä soveltuvin osin myös maan muiden kieliryhmien kielellä;
5) tukea suomalaisen kulttuuriperinnön vaalimista, suvaitsevaisuutta, yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja kulttuurista moninaisuutta sekä huolehtia ohjelmatarjonnasta myös vähemmistö- ja erityisryhmille;
6) edistää kulttuurien vuorovaikutusta ja ylläpitää ulkomaille suunnattua ohjelmatarjontaa;
7) välittää asetuksella tarkemmin säädettäviä viranomaistiedotuksia ja varautua televisio- ja radiotoiminnan hoitamiseen poikkeusoloissa."

Niin siis lain mukaan. Kuten nähdään, samassakin numeroidussa kohdassa asetetaan ohjelmistolle useita tavoitteita tai vaatimuksia. Osittain ne saattavat olla jopa ristiriidassa keskenään. Sama yksittäinen ohjelma tuskin voi palvella kaikkia laissa asetettuja tavoitteita, mutta lähetetäänhän samoillakin kanavilla eri aikoina päivästä ja viikosta useita erilaisia ja eri nimisiä ohjelmia. Eri asia, ovatko jotkin näistä tehtävistä käytännössä saaneet ylikorostetun aseman ja jotkut toiset jääneet vähemmälle huomiolle tai jopa täysin laiminlyöty. Voitaisiinko Yleisradiota vastaan jopa nostaa oikeusjuttu, jos jokin laissa säädetyistä tehtävistä on jätetty kokonaan huomioon ottamatta?


Nimetön kirjoitti...

Olette niin saakelin nössöjä, että että inisette vaan. Menkää istumaan yllärinä sisäministerön ovien eteen joskus kahden jälkeen ennen kuin sieltä ollaan töistä lähdetty ilmoittamatta mihinkään ja sen jälkeen ilmoitatte mielenosoituksestanne, että ette liikahdakkaan ennenkuin sisäministeriössä keksivät mikä sen ministeriön oikea tehtävä on eli suomalaisten turvaaminen ei esim. terroristien suomeen sulauttaminen.

Ette päästä sieltä työntekijöitä ulos ennenkuin ovat tehneet sen duunin mihin ne on palkattu _ja kun istutte niiden ovien edesä rauhanomaisesti ei teitä voi poistaakkaan ministeriön ylimmän johdon mukaan_, ette tietenkään ilmoita etukäteen sinne menevänne vaan vasta paikan päältä jotta joutuvat jäämään ylitöihin.
Vaatimuksissanne tulee olla, että heille ei korvata mahdollisesta kotiin myöhästymisestä yhtään mitään verorahoista eikä lyhennetä muilta päiviltä työajoista.Siinä olisi ihmettelemistä sisäministerillä kun osoitettaisiin mieltä sen puolesta, että tekevät työnsä.

Mutta...

Tänne kirjoittavat suuret sankarit ym. ei tuollaiseen pysty kun tekee sitä 48tuntista työpäiväänsä 8 päivää viikossa jollaista jokaisen pitäisi tehdä koska se on jumalan nimeen elämäntarkoitus ja saada miehuus armeijassa kun poikien paskantuoksussa sitä oppii matkalaukkuja kantamaan ja ymmärtää että aina tehdään kuten pomo sanoo ja miehen tehtävä on omata pomo jota palvella ja kun ei töissä olla niin palvotaan muita herroja vaikka televisiosta tai sitten mennä vankilaan, jos ei pomoa palvo niin kuuluu vankilaa.

Juoskaa siellä metässä se 20km lenkki jollainen jokaisen miehen tulisi juosta joka ilta munasillaan rumien miesten kesken ja mielellään valmentaa potkupalloa tai jotain muuta gay-urheilua sekä kimppapaskantamista riulla(tai mennä vankilaan) sehän se maailman pelastaa. Ette pysty edes istumaan ulkona kylmällä kivellä puolta tuntia pidempään kun itku tulisi, eturauhanen temppuilisi ja housuun lirahtaisi tai tulisi kusiumpi vaikka siinä olisi puisto vieressä jossa voisi vaihtomiehityksellä käydä.

Joten en edes odota lehdistä lukevani naureskellen mitään kohdan mielenosoitus alta.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Kyseinen helsinkiläinen uskomustieteiden opiskelija Anton Keskinen ilmeisesti näki valon, ja se oli sitten menoa.
Pekka Myllykoski lauloi samasta ilmiöstä, joskin laulun tapauksessa lopputulos oli erilainen.
https://www.youtube.com/watch?v=7dOHocUkePU&ab_channel=FreudMarxEngels%26Jung-Topic

Antonin tulee kuitenkin muistaa, kuten kaverini totesi isoisästään: "Isoisäni sanoi aina, että kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. Hieno mies, surkea kaapintekijä."

Joppos123 kirjoitti...

YLE puolueettomana ja koko kansan yhtiönä on täysi vitsi. Nyt kun Marinin "kasvotenagate" tuli julki niin se ei päässyt uutisiin edes sivulauseessa. Trumpin naamaan puhjennut finni menee uutisoinnoissa heittämällä ohi.
Me tarvitaan YLE:n kaltainen organisaatio mutta ei nykyistä. Koko paska pitäisi lakkauttaa ja rakentaa uudelleen.
Täydellinen organisaatiomuutos, väestä puolet pois ja jäljellejäävien kova karsinta.
Onhan se aika perseestä, että meistä jokainen joutuu maksamaan siitä, että meille vittuillaan päivittäin päin naamaa. Jos muuta ei keksitä niin pistetään jokin nyyhkytarina "13" v muhammedista joka ui haiden seassa Afganistanista Suomeen turvaan sotaa ja vainoa. Passi hukkui mutta i-pad ja geelipurkki ei, nyyh.
Marinin hallituskaudella YLE:n uutisointi on muuttunut astetta valikoivammaksi. Siinä missä muut mediat ottavat esiin hallituksen perseilyitä niin YLE vaikenee.
Mutta hei, huoli pois. Tänäänkin jos katsoo töllöä niin me ollaan natseja, elovalkea maailman ainoa toivo, Trump itse saatana ja samariini ihana. Maksellaan ne maksimit moisesta munille potkimisesta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle, Ano1:lle, Ano2:lle, Veijo Hoikalle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: En osaa sanoa mikä lie yhteiskuntatanhuajan keskimääräinen valmistumisaika. Mitä tulee aktiivisuuteesi niin pakko tunnustaa että itse olen aina ollut vähän laiskanpulskea jätkänvötkylä.

Ano1: Kiitos lisäyksestä.

Ano2: Neljän aikaan aamuyöstä näyttää tulevan komeita avautumisia. Pitäisköhän minunkin joskus kokeilla?

Veijo: Jos hieman aiheen ulkopuolelta toteaa niin tuon kappaleen läskibasso-osuus oli aika veikeä.

Joppos123: Juuri näin. Yle ei ole kansallinen yleisradiokanava vaan vihervasemmistolainen propagandakanava.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Tässäkin tapauksessa elokapina nauttii samanlaista valtiovallan erityissuojelua kuin liito-orava tai saimaannorppa. Sisäministeri Hutisalon suhtautuminen ei ollut mikään yllätys. Keväällä kun sisäministeriö teetti selvityksen turvallisuustilanteesta elokapina katsottiin vaaralliseksi extremistijärjestöksi, mutta ullatus ullatus sisäministeriön valtiosihteeri Olli-Poika Parviainen ilmoitti että se ei ole ministeriön virallinen kanta. Niin että Ohisalojunge ja Ohisalojugend voivat marssia kaduilla tekemässä omia iskujaan. Kun tiedetään että missäs ne vihreänliikkeen juuret ovat nìin en yhtään ihmettelisi vaikka Ohisalojugend valitsi maata symboloimaan ruskeat paidat ja tunnussävelmäksi Al'Anttilan "Luo Lippujen" tai laulavat sitä alkuperäisversiona "Fahne Hoch".

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pate. Nähtäväksi jää että mitä tuon porukan täytyy tehdä ennen kuin vihervasemmistolainen valtakoneisto tuomitsee sen. Tuhopoltto? Murha?

Ja Yle jatkaa human interest-linjallaan tuon paskasakin kanssa:

https://yle.fi/uutiset/3-11583412

Qroquius Kad kirjoitti...

Pelkäänpä pahoin, että sitä Eloegoilu-Anarmomarkon tekemästä murhasta tulee jokin tämäntapainen reaktio:

"On äärimmäisen ikävää, että jotkut yhteiskuntamme tiedostavat ja ympäristövastuulliset ihmiset katsovat tulleensa ajetuiksi niin nurkkaan, että heidän ainoa hätähuutonsa on poliittinen väkivalta.

Mutta meidän on ymmärrettävä tämän olleen pelkkä yksittäistapaus, joita ei saa yleistää eikä sillä saa leimata Nuoria Älykkäitä Ympäristötiedostajiamme.
Meidän on sen sijaan katsottava niihin juurisyihin, jotka heidät ovat nurkkaan ahdistaneet:
fasismi, rasismi, natsismi ja muu persulaisuus!
Ilman Jussi Halla-ahon hullu-uhoa tätä ei olisi tapahtunut!

Meidän on myös asetettava tämä oikeisiin mittasuhteisiin:
poliittinen murha kestää vain hetken, mutta rasismi, fasismi, natsismi ja muu persulaisuus ikuisesti!

Yhdistäkäämme siis kaikki voimamme hävittääksemme yhteiskunnastamme sitä tuhoavat voimat:
fasismi, rasismi, natsismi ja persulaisuus!"

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Luulenpa että valtamedian ja valtakoneiston reaktio olisi juuri tuollainen. Erityisesti painotettaisi sitä hätähuutoa. Ja muistutettaisiin että me setämiehet olemme se todellinen paha. Vaikkei me muuta olla tehtykään kuin soitettu poskeamme.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Kun kysytään mitä, Michiganissa pidätettiin BLM supporteri taisi muuten jäädä FBI:n haaviin joka suunnitteli kuvernöörin kidnappaamista. Sinänsä ei mikään ihme kun järjestön johdossa on nainen jolla oli pitkä kakkupurtavana terrorismista mutta Bill Clinton armahti viimeisenä työpäivänä. Kun elokapinan takana kansainvälisesti on järjestö jonka vetäjä on julkisesti antanut fatwan politiikoille ja yritysjohtajille järjestö joka on ilmoittanut hyväksyvänsä perinteisen mellakoinnin ja huliganismin lisäksi sabotaashit. Järjestö joka muistuttaa poliittista äärijärjestöä, kulttia tai uskonnollista hurmahenkistä lahkoa on ihan selvää ettei jäsenistön yläkerrassa kaikki ole kohdillaan. Ei ole kuin ajan kysymys kun joku valopää saa ylhäältä viestin missä kokee äärimmäiset toimenpiteet eettisesti ja moraalisesti hyväksytyiksi. Kannattaa verrata minun ja Yrjö-Perskeleen nuoruuden RAF:n syntyyn aivan samaa SWJ social war justice porukkaa joka pyrki parempaan yhteiskuntaan omalla kampfzeitilla. Tie helvettiin on aina kivetty hyvillä aikomuksilla. Villi veikkaus on että joku Pissa-Liisa todennäköisesti on pyromaani joka polttaa jonkun joka edustaa vastuuntunnotonta hiilijalanjälkeä levittävän kohteen tai sitä edustavan. Pahimmassa tapauksessa se voi olla vanha murhapoltto. Veritekojen tekoon tuosta porukasta ei oikein ole se vaatii luonnetta ja tuo porukka ei pärjää millään eteläamerikkalaisella kaupunkisissien tai hizbollah/hamaskoulutusleirillä, kouluttajat voivat naurukohtauksineen traumatisoitua ajatuksesta.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Niin ja väkivalta, uskon että elokapina törmää väkivaltaan menemällä aivan väärään paikkaan ja aikaan. Kokeilisivat vaikka levittää globaalia internationalistista sanomaa esim. Viipurissa, Lahdenpohjassa tai Pitkärannassa unohtamatta vaikka Kantalahtea tai Murmanskia kun ei sitä aina tarvitse mennä Pietariin mittauttamaan vakaumustaan. Eikä sitä tarvitse mennä kuin väärään kuppilaan onnistuneen atakin jälkeen elvistelemään tai nakkikioskille syömään vegelihapiirakan.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Kevennykseksi ja pyhäpäivän ratoksi hengenkohotusmusiikkina voisi kuunnella Korsuorkesterin "Paavolla on laavu".

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pate ja kiitos hyvistä lisäyksistä.