keskiviikko 28. lokakuuta 2020

KÄPPÄUKOT JA RUIKUTUSVALTA

Huitsinnevadan Örnätjärvi, näinä päivinä…

Erään örnätjärveläisen omakotitalon saunan savupiipusta kohosi jälleen kerran paksu savu joka jäi matalapaineella manttaalille roikkumaan häviten hiljalleen ja levittäen samalla maailmaa tuhoavia pienhiukkasia. Pienhiukkaset saattoivat vielä sisältää sikapartikkeleitakin sillä kiukaalla valmistui pikkuhiljaa kiuaslenkki. Samanlainen savu nousi talon vieressä olevasta grillikodasta ja tulenlieskat valaisivat pimeää ja sateista syysiltaa. Näky oli näillä selkosilla varsin tuttu joten manttaaleilla majailevat eläimet arvasivat että pian pihalle tulee kaksi rumaa käppäukkoa kropat höyryten ja kädessään tölkilliset Tsuhnan Kostoa ja suupielessä voimasavuke Boston.

Siinähän olivat Perskeleen Ykä ja Lötjösen Eelis jotka saunoivat vietettyään päivän maastossa. Nyt ei oltu metsällä pyssyn kanssa vaan avustettiin paikallista maan- ja hirvenviljelijää Hösni Muparaista. Mukana oli muitakin Örnätjärven Erämiesten miehiä ja talkooporukka valmisteli eräällä Hösnin pellolla olevia hirvenmunia talvehtimista varten peitellen ne ensiksi heinillä ja turpeella sekä sen jälkeen pressuilla. Siellä ne sitten talvehtisivat ja kuoriutuisivat keväällä.

Vielä suojaamattomia hirvenmunia Hösni Muparaisen pellolla

Saunassa toverukset muistelivat ensiksi niitä pentuaikoina väänneltyjä ulkomaalaisten urheilijoitten nimiä joille sitten nauraa kätkäteltiin sitä nöösipojan räkäistä naurua. Ainakin ruotsalainen pikajuoksija Per Bäck oli Pierun Paukku ja amerikkalainen motocrossari Brad Lackey taas Räplä Kii. Kun pierun paukut ja räplä kiit oli käyty läpi niin Ykä otti hörpyn Tsuhnan Kostosta ja kysäisi Lötjöseltä:

- Sehän on silviisii että viranomaiseksi itsensä mieltävä valtamedia tunkee sitä pakkorakkautta etnistä edistyksellisyyttä kohtaan jatkuvalla syötöllä. Huomasitkos sen Ylen uusimman alaleuanväpätyksen josta meidän käppäukkojenkin tulisi kuulemma ottaa opiksemme ja hävetä yleensä ja erikseen?

- Joo, meinaat sitä ”“Mistä sä oot kotoisin?” Viisi rasistista mokaa, joilla sinäkin ehkä syrjit, vaikka tarkoitat hyvää”-juttua. Siinähän puhutaan sitä kovin muodikasta newspeakia eli mainitaan ne ”mikroaggressiot” joitten perusidea on että teit mitä hyvänsä tai et tehnyt tai jätit tekemättä niin rasisti olet joka tapauksessa. Häpeä, tsuhna. Ja paina pääsi häpeän merkiksi alas. Tosin sekin on katsekohtaamisen välttelyä ja sitä myötä rasismia sekin. Ja se minua eniten siinä vuodatuksessa jurppii että suomalaisen pitäisi automaattisesti pitää jotain selkeästi afrikkalaisen näköistä suomalaisena. Vaikka se olisi tullut kaksi viikkoa sitten Suomeen ja sanonut taikasanan ”asylum”.

- Just. Aivan niin kuin totaalisen sekoittunut monikulttuurinen ja monietninen Suomi olisi ainoa hyväksyttävä ja tavoiteltava tila. Ja onhan meinaan niin että kun tuota pakkorakkautta ja pakkoitsehäpeää syötetään jatkuvasti joka tuutista niin sehän kääntyy itseään vastaan vaikka ei ne valtamedian törpöt sitä tajua. Tavallinen ihminen, kyllästyttyään tuohon loputtomaan tuputtamiseen alkaa automaattisesti vittuuntua kun vain näkeekin tummempaa orvaskettä vaikka asia ei olis aikaisemmin haitannut ensinkään. Ja se tavallinen tyyppi tuumii että kun minut rasistiksi joka tapauksessa tulkitaan niin ollaan sitten sellaisia, saatana. Ja tuumii myös että ehkäpä minä muodostan mielipiteen ihmisestä ihan keskenäni enkä yhdenvertaisuusasiantuntijan ja ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin Michaela Mouan opastuksella. Tuosta tittelistä ”ratkaisukeskeinen lyhytterapia” tulee mulle muuten mieleen lähinnä Stalinin NKVD. Sekin hoiti terapiansa lyhyesti ja perin ratkaisukeskeisesti.

Lötjönen sytytti uuden voimasavukkeen ja totesi:

- Jos mennään ajatuksissa tuonne 1980-luvulle niin ei silloin ollut tätä pakkorakkauden pakkosyöttämistä. Ja toisaalta jos silloin kaltaisemme pottunokka näki tyypin jolla oli tummempi orvaskesi niin se ei ollut tyypistä moksiskaan koska se saattoi tehdä tiettyjä johtopäätöksiä.

- Jep. Ensimmäinen oli se, että sillä on viisumi Suomeen. Hyväksytty sellainen.

- Toisekseen se, että se ei missään tapauksessa ole muuttanut tänne 22-vuotiaana pysyvästi suomalaisten elätettäväksi.

- Kolmannekseen kyseinen tyyppi ei harrastanut esmes alaikäisten raiskaamista. Se harrastus olisi lopetettu alkuunsa eikä silloin edes tiedetty koko ilmiöstä.

- Neljänneksi pottunokka tiesi että kyseinen tyyppi oli täällä jollakin asiallisella asialla.

- Ja viidenneksi pottunokalle olisi ollut lähinnä Pahkasika-tyyppinen juttu että kyseinen tummemman orvaskeden omaava tyyppi nostettaisiin joskus tulevaisuudessa Suomessa jalustalle jonkinlaisen ansiottoman arvonnousun arkkityypiksi.

- Eikä pottunokka olisi voinut kuvitellakaan että siinä tulevaisuuden Suomessa olisi ammattikunta, sanotaan nyt perkele suoraan että papisto joka vaatii suomalaista häpeämään suomalaisuuttaan ja väärää suhtautumistaan kehitysmaalaisiin. Ja sen suhtautumisen saisi määritellä vain se papisto keskenään.

Ykä tumppasi oman voimasavukkeensa ja totesi vielä:

- Ja saattaapa olla että se tummemman orvaskeden omaava tyyppi oli 1980-luvun Suomessa huomattavasti tyytyväisempi kuin nykyiset pylväspyhimykset. Se kun oli Suomessa omilla ansioillaan ja tiesi sen. Mutta nyt sitä tarvitaan lähinnä viralliseen uhriutumisasemaan. Täällä kun on nykyisin olemassa ihan uusi vallankäytön muoto eli uhriutumisvalta. Tosin sekin termi on turhan lievä.

- Jep. Sillä se oikea termi olisi ruikutusvalta. Me ollaan siirtymässä ruikuttajien totalitarismiin. Mutta eiköhän me siirrytä saunaan. Näillä selkosilla ei sentään vielä hipit hillu, anarkistit askartele eikä ruikuttajat rehvastele.

Ykä lisäsi tulisijaan hieman puuta seuraavaa taukoa varten ja käppäukot poistuivat jälleen löylyyn. Viha-ajatuksia siellä varmasti taas puhuttaisiin. Ei niistä perkeleistä koskaan tiennyt. Niistä käppäukoista. Kuinkahan ne saisi lopullisesti hävitettyä tästä nykyisestä edistyksellisestä, suvaitsevaisesta ja tiedostavasta Suomesta? Kun nehän syyllistyivät synneistä suurimpaan. Eli eivät ottaneet vakavasti ihmisiä jotka halusivat niin palavasti tulla vakavasti otetuiksi. Jos ei muuten niin ruikuttamalla.

Käppäukot. Ne elää vielä. Ja – piru vie – nuoremmatkin käppäukkoutuvat jatkuvalla syötöllä.

10 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Kurssikaveri muistelee vieläkin suorastaan kaihoisasti kun joskus 1970/80-lukujen vaihteessa oli ollut isänsä kanssa autoilemassa ja isänsä oli hämmästyneenä huudahtanut Pielisjoen siltaa ylitettäessä: "katsos! ilmielävä neekeri!"

Eivät arvanneet silloin kuinka "arkipäiväinen" näky tuosta muodostuisi Joensuuhunkin reilun vuosikymmenen kuluttua...

ja ei, en koe neekeri -sanaa rasistiseksi koska sellaisena se minulle(kin) on peruskoulussa opetettu. Onpahan vain negro -sanan suomennos ajalta ennen puolestaloukkaantujia.

"Etymologia
espanjan ja portugalin sanasta negro ('musta') < latinan sanasta nigrum, joka on akkusatiivin maskuliinimuoto adjektiivista niger ('musta') < indoeurooppalaisen kantakielen juurisanasta *negr- tai *negʷr- ('värillinen', 'tumma') "


-Tvälups-

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Vaikka kehitysmaalaisten kansainvaellus onkin näiden vuosikymmenien -- ja taivas varjelkoon, varsinkin tulevien -- ilmiö, nuo itsensä valistuneeksi valtaeliitiksi mieltävän porukan asenteet, eli ylimielisyys jolla se pakkosyöttää "oikeita arvoja" ja "faktatietoa" niin sanotuille tavankansalaisille, ovat kyllä ikuisempi ilmiö.

Pakkosyötöstä esimerkiksi runoili jo yli puoli vuosisataa sitten Paavo Haavikko, jota Henkisen Maanpuoluksen Suunnittelukunnan joka kotiin jakama propagandapläjäys "Suomalainen" suututti. ""Suomalainen, pakkomielle joka talouteen. --- He tekevät meistä kaikista aikaa myöten kommunisteja. Ja meistä tulee kommunisteja.""

Haavikko uskoi enemmän puihin kuin ihmisiin, puupäihin. Kokoelman seuraavalla sivulla on se kuuluisa runo, jonka paikkansapitävyys on vuosikymmen vuosikymmeneltä käynyt YLE:n ja HS-valtalehdistön journalistiarmeijoita lukuun ottamatta selväksi aika monille, ja jota vielä nykyisinkin sopii siteerata:

""Parodia on jo kauan ollut mahdotonta. Ne tekevät sen itse.""

Tuota Haavikkoa on allekirjoittanut tässä viime aikoina lueskellut uudelleen. Kaikessa ristiriitaisuudessaaan nerokas ja ehdottoman omaehtoinen tyyppi. Hänessä on jotain samanlaista kuin oli Kari Suomalaisessa, joka joutui kai ensimmäisenä tämän HS-valtajournalismin tulilinjalle "rasistisine" pilapiirroksineen.

Siitä lähtienhän tämä suomalainen keskustelu on ollut yhtä kiertoilmaisujen kyhäilyä ja kerrostamista. Nyt ollaan jo täysin eksyksissä. Puhutaan edelleen esimerkiksi "mahanmuutosta", "pakolaisuudesta", "siirtolaisuudesta" tai varsinkin "turvapaikoista", vaikka se mitä maailmassa nyt on tapahtumassa, on maailmanhistorian valtavimmaksi kasvava kansainvaellus.

Sillä ei todellakaan ole missään aiemmassa historiassa vertaa -- se ei ole vain määrällisesti satoja tai tuhat kertaa kaikkia aikaisempia vaelluksia massiivisempi, vaan myös laadullisesti täysin kestämätön. Eikä sitä toistaiseksi pystytä käsittelemään kuin tekopyhien propagandististen oppien ja kiertoilmausten varassa.


Nimetön kirjoitti...

”Oleskelulupa” taitaa näissä maahanmuuttoasioissa olla ainoa oikea termi eikä mikään kiertoilmaus. Oleskelemaanhan suurin osa kehitysmaiden asukeista tänne tulee eli tekemään sitä samaa mitä tekivät kotimaissaan sillä erolla vaan, että täällä siitä oleskelusta maksetaan. Ja hyvin maksetaankin. Siinä on mielestäni ainoa syy maahantulijoiden nuivaan suhtautumiseen, ei ihonvärissä, kuten Ykä myös blogissaan toi hyvin esille. Ja sekään ei ole tavallisen kansalaisen syy, vaan syy on vallitseva järjestelmä, jonka poliitikot ovat luoneet ja jota heidän täytyy kynsin hampain puolustaa. Vaikka liipasimella on koko suomalainen hyvinvointiyhteiskunta, on ylivoimaista tunnustaa, että päin mäntyä on menty.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Seppo Oikkoselle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: Aivan samanlaiset muistot minullakin. Tätä nimien ja termien kieltämistä täytyy vastustaa sillä sille ei tule loppua. Ennen kuin ollaan Orwellin uuskielessä.

Seppo: Parodia on mahdotonta joo, mutta nimenomaan se yliparodia meidän tulisi ottaa tosissamme. Ja sen myötä tosiaan valheet muutetaan newspeakilla totuudeksi. Tässä voisi muuten siteerata myös Mauno Koivistoa:

”Minua rasittaa, että on joku eliitti, joka kertoo mitä mieltä kansan pitäisi olla ja antaa tuomioitaan ja hyväksymistään sen mukaan”.

Rouva Ano: Jep. Oikeastaan minä en syytä niitä, jotka yrittävät päästä tänne elätettäväksi. Vaan suomalaisten tekemää typerää järjestelmää joka mahdollistaa sen ja kannustaa siihen. Huulipunahallitus ei sitä sinänsä aloittanut mutta se hioo sen huippuunsa. Ja on tosiaan karmeaa huomata että vaikka valtakoneistossa löytyy huomattava määrä ihmisiä jotka ymmärtävät tehdyn virheen suuruuden niin sitä ei vaan uskalleta tunnustaa. Osalla vaikuttaa pelko, osalla ego.

Ironmistress kirjoitti...

Tällainen herkkupala löytyi: https://www.youtube.com/watch?v=qLvrjUlD2z4

Redneck Piece of White Trash. Eli mikä sopii Juppiterille, ei sovi härälle.

Nimetön kirjoitti...

Ja – piru vie – nuoremmatkin käppäukkoutuvat jatkuvalla syötöllä.
Tostapa tuli noutamatta ajatus, kepun "ajatuspaja", (mahdoton yhtälö, kepu ja ajatus) että pajan porukka veti hiilenmurun tai jonkun sieraimeen Tynkkysen mietteistä. Miettetistä joissa hän yleisten gallup-sääntöjen tulkinnan mukaan totesi nuorison olevan vahvasti Perussuomalaisten linjoilla. Ei niin voi tulkita lausui ajatukseton paja. Ja kun sen tulkinnan oli oikeaksi tulkinnut myös työkseen moisia tulkintoja tekevä. (Taloustutkimuksen päällikkö)
Se on sama kuin sen entinen "oikean palokunnan päälikkö) VPK: miehelle sammutetun talon nurkalla: Värin sammutettu.
Huru-ukko, käppäukko koukkupolvin:)

Nimetön kirjoitti...

Moro!
Sitä vaan ihmettelen miten vanhan tyytyväisen tummahipiäisen ukon kuva riisipaketin kyljessä on rasismia, mutta ei esimerkiksi TV mainoksissa, joissa tuota vaaleaa tummempaa pintaa esiintyy jo lähes joka mainoksessa. Vastaavia esimerkkejä vakka kuinka paljon.
PT median juttu Ikean mainoksesta joka oli todettu rasistiseksi, pisti kyllä miettimään, oliko kyseisen mainoskuvan suunnittelija lähes onnistunut niin sanotussa piilovittuilussa....hmmm. mutta "parempi ihminen" joka mainoksen ilmiantoi, ei tajunnut sen todellista viestiä.

S.EP.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ruukinmatruunalle, Huru-ukolle ja S.E.P:lle & kiitos kommenteistanne.

Ruukinmatruuna: kiitos linkistä.

Huru-ukko: Totta joo, mutta toisaalta hyvin suuri osa nuoria naisia kannattaa puolestaan vihervasemmistoa. Mistä voi tehdä johtopäätöksen että hyvin suuri osa naisista on äärimmäisen onnellisia sillä he ovat vapauttaneet itsensä sekä loogisen ajattelun että reaalimaailman kahleista.

S.E.P: Tuo mainosten pakkosyötetty etninen diversiteetti alkaa tosiaan jo oksettaa. Samoin kuin se, että puolestaloukkaantuminen on muuttunut kilpaurheiluksi. Pannaanpas tähän vielä se PT-median juttu:

https://pt-media.org/2020/10/27/paivan-rasismiplajays-talla-kertaa-hoosiannaa-huudetaan-ikealle/

Nimetön kirjoitti...

Nuo Ykän luettelemat 5 kohtaa osuvat kyllä naulan kantaan. Liekö siinä syy miksi PS:n kannattajissa on myös meitä tummemman orvaskeden omaavia. Kyllähän se vituttaa tulla rinnastetuksi loisiin, jos on yhteiskunnan sääntöjen mukaan koko elämänsä yrittänyt elää. Eikä ole mukava että 25v tyuöuran jälkeen, minunkin oletetaan elelevän muiden pussista.

Eipä tarvinnut 70-ja 80-luvuilla kokea kateutta tai vihaa. Kaikki alkoi siitä kun Vekaralla armeijassa ollessani, siihen naapurin hotelliin majoitettiin Somput. Jos ennen sitä joku minua ulkonäköni vuoksi haukkui, tai katsoi vinoon, niin se oli aivan 100% varmuudella laitapuolen kulkija. Nyt sitä tekevät ihan tavalliset ihmiset.

T: 70-luvulla Suomessa syntynyt kotineekeri Simo

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Simo, kiitos kommentistasi ja kaikkea lyckaa.