maanantai 26. lokakuuta 2020

23. EPISTOLA

Jatketaan suvaitsevais-tiedostavia epistoloita ja siirrytään elokuulle 2020 jolloin minihame-utopistihallituksemme antoi autoilijoille ensimmäisen niistä monista tulevista lahjoistaan eli ilmastonmuutoksen nimissä annetut polttoaineitten veronkorotukset.

Lasku yksityis- että ammattiautoilijoille yhteensä tommonen 250 miljoonaa euroa per vuosi eikä yksikään ryöstetty euro vaikuta ilmastoon mitenkään. Koko autoiluun kohdistuva ideologinen rangaistusvero menee lyhentämättömänä utopistien törsättäväksi utopistiin tarkoituksiin. Eikä sitten mihinkään muuhun. Merkille pantavaa muuten on se, että on löytynyt yksi (1) kpl vihreitä jotka ovat hoksanneet että suurkaupunkien ulkopuolella on mahdotonta elää ilman autoa. Hän on – yllätys sinänsä – Pekka Sauri:

Sauri oli neljä kuukautta maalla etätöissä ja teki johtopäätöksen:

Kesällä totesin noin kymmenessä sekunnissa, että maalla asuminen ilman autoa on täysin epärealistinen ajatus. Maaseutunäkökulmasta cityvihreiden autottomat keskustat, pyöräilybaanat ja joukkoliikennepainotus näyttävät kovin kaukaisilta ja varmasti monen mielestä silkalta naiivilta kohkaamiselta.

Hotellin respassa ei odoteta, että hoksaamisilmiö yleistyisi vihreissä. Tai no, vaikka se yleistyisikin niin maaseudun näivettäminenhän niiden tavoite on muutenkin.

Jatketaan. Etnisesti edistyksellinen väkivalta ja muu riehuminen lisääntyy mutta jos viralliselta taholta kysyy, niin syynä eivät olekaan etnisesti edistykselliset vaan joku muu. Näin kertoo meille kukas muu kuin komisarius Jari Taponen:

POLIISIN ennaltaestävän toiminnan johtaja Jari Taponen nostaa yhdeksi syyksi suuren järjestyshäiriömäärään koronaviruspandemian vaikutukset.

Nähtävästi Ruotsissa se korona on sitten riehunut jo viimeiset kaksikymmentä vuotta. Ja se korona on jo – piru vie – organisoitunut. Onko virus oppinut ajattelemaan? Miksi meille ei olla kerrottu tästä? Myös rikoskomisario Jukka Larkio tekee parhaansa vähätelläkseen ongelmaa:

”Täällä on niin sanottuja katujengejä, jotka eivät ole kuitenkaan siinä mielessä jengejä, että niillä olisi johtaja tai jonkinnäköinen hierarkia”.

Hienoa. Ongelma hyvin kierretty. Ja sehän tekee kuolleista vähemmän kuolleita ja hakatuista sekä ryöstetyistä ja raiskatuista vähemmän hakattuja, ryöstettyjä ja raiskattuja. Mennäänpäs sitten vuosi taaksepäin ja annetaan puheenvuoro tahattoman komiikan mestarille Iikka Kivelle:


Jengi muuten tykkää James Bondista enemmän kuin Iikka Kivestä. Ja mikä on se jengi jonka puolesta kyseinen tahaton koomikko puhuu? Hän ja hänen peilikuvansa? Vaan tässähän oli kyse siitä muodikkaasta kulttuurisesta apprpörpörjostakin johon syyllistyvät tietenkin vain ja ainoastaan valkoiset. Sama ei toimi koskaan toisinpäin eli esmes tästä kuvasta ei ole koskaan noussut tiedostavaa meteliä:Eikä se meteli nouse täällä hotellin respassakaan. Se, että mustalla tytöllä on päällään lapinpuku ei tee saamelaisista yhtään vähemmän saamelaisia. Koko kulttuurinen apprpornpörröily on vain yksi tapa monien joukossa päästä julkisesti triggeröitymään ja osoittamaan omaa edistyksellisyyttään. Johon omalta osaltaan ovat erikoistuneet ne pari citysaamelaista jotka ovat tehneet uhriutumisesta itselleen ammatin. Kaikille triggeröityjille voi antaa ohjeen että lyökää kyynärpää kiveen. Kyllä se ainakin hetkeksi helpottaa.

Tiedostavuuteenhan kuuluu tietysti kaikenlainen feminismi ja valtamediamme tuo esille siihen liittyviä erittäin tärkeitä asioita niin kuin esmes nämä:


Tällähän maailma paranee ja nämä ovat ehdottomasti valtakunnan uutisia. Jatketaan elokuuta. Vaikka koronavirus eli lähinnä viruksen vastaiset toimet ovat hyvää vauhtia lamaannuttamassa suomalaista elinkeinoelämää niin sehän ei estä vihreitä elämästä haavemaailmassaan:


Vihreitten linjahan on se, mikä koko maan linja on ollut jo pitkään. Eli: jatketaan uskollisesti sitä, mikä on mennyt perseelleen viimeiset kolmekymmentä vuotta ja uskotaan että 80.000 kehitysmaalaista tuovat tullessaan 80.000 nettoverotyöpaikkaa. Maassa, joka kärsii pahasta työttömyydestä. Kysehän on pelkästä pakkomielteestä. Se on vaan kallis ja vaarallinen pakkomielle.

Pysytään elokuussa ja aletaan metsästämään kuunatseja. Ja metsästyksen johtajana toimii tietysti meidän kaikkien tuntema ja suuresti arvostama Tytti Tuppurainen:


On sinänsä fiksua taistella jotain sellaista vastaan jota ei ole olemassakaan. Sillä silloinhan siksi joksikin voi määritellä, no, ihan minkä lystää ja saada välttämätöntä ja väistämätöntä leikkipartisaanigloriaa. Huomattavaa muuten että ministeri ei osaa erottaa fasismia ja nationalismia toisistaan. Tuppurainen toteaa myös että SDP on aikaansa edellä. Sitä se kieltämättä on, sillä hotellin respassa ei muisteta ensimmäistäkään valtiota joka pyrkii pelastamaan koko maailman tuhoamalla oman maansa elinkeinoelämä ja sitä myötä elämän edellytykset. Vielä tietäen että se itsetuhoisuus ei vaikuta siihen muuhun maailmaan yhtään mitään. Mutta aikaansa edellä oleva SDP toimii pääministeripuolueena juuri näin.

Siirrytään syyskuun puolelle ja noudatetaan tasapuolisuutta. Ne kuuluisat Nuoret Älykkäät Naiset eivät ole ainoa porukka joka onnistuu puhumaan ja ennen kaikkea ehdottamaan levottomia. Sen taidon osaa myös Suomen yksi menestyneimpiä varamiehiä eli valtionvarainministeri Matti Vanhanen joka loihelausui seuraavan ehdotuksen:

Valtiovarainministeri Matti Vanhanen (kesk) ehdotti Väestöliiton väestöpoliittisen raportin julkistustilaisuudessa uutta ”pikalinjaa” helpottamaan työperäisten maahanmuuttajien oleskeluluvan hakemista. Tällä pikalinjalla olisi hakijalle myös hintansa:

”Hän voisi vastineeksi sitoutua esimerkiksi opettamaan yliopistossa, mentoroimaan nuoria yrittäjiä tai muutoin hyödyttämään suomalaista innovaatioympäristöä”, Vanhanen suunnitteli.

Vanhanen suuntasi ehdotuksen EU:n ulkopuolisille ”huippuosaajille ja työllistäjille”.

Lukija tietää kyllä minkälaisia huippuosaajia ja työllistäjiä Suomeen on erityisesti sieltä EU:n ulkopuolelta tullut viimeiset vuosikymmenet. Voisiko joku kertoa sen Matillekin?

Ollaan edelleen syyskuussa. Suomessa asuu suomalaisia, jotka ovat valkoisia ja jotka haluavat tietysti itsensä näköisiä lapsia. Mutta vasemmistoliiton kansanedustajaa Hanna Sarkkista tämä ei miellytä:

Miksi ei haluttaisi? Mikä itsetarkoitus se on saada Suomeen mustia vauvoja? Niitä syntyy Afrikassa ihan urakalla. Pitääkö valkoisen pariskunnan hankkia musta mies ns. kyntötöihin että tilanne miellyttäisi Sarkkista? Muistutetaanpa lukijoita että kyseinen Sarkkinen tulee olemaan sosiaali- ja terveysministeri vuosina 2021 – 2023.

Edelleen syyskuuta. Suomen yksi suurimpia syöpiä on yliturvotettu – nimenomaan akateemisella hölynpölysuojatyötekijäpuolella – julkinen sektori. Ja sama linjahan jatkuu. Tässä yksi esimerkki:

Kyseinen Gros toteaa:

Olen sitä mieltä, että sanoilla on merkitystä. Siksi on mietittävä termejä, joita käytetään. Kun termit ovat positiivisia, saadaan aikaan positiivista energiaa.

Johon hotellin respasta todetaan että onko nyt todellakaan varaa tällaiselle new age-pelleilylle? Hallituksemme pitäytyy myös vanhassa viisaudessa eli ei työttömyys suinkaan vähene yritysten toimintaedellytyksiä parantamalla vaan lisää virkakyöstejä palkkaamalla:

Syyskuussa kävi myös ilmi että utopistihallituksemme on opettanut valkoposkihanhet sekä puhumaan, lukemaan että kirjoittamaan suomen kieltä:

Ja laitetaanpa sitten hieman ykkösluokan tekopyhyyttä. Niin kuin lukija tietää, ovat lapsiavioliitot varsin yleinen ja vastenmielinen ilmiö maailmalla. Kuinkas Suomen Lähetysseura vastustaa tätä ilmiötä? No näin:

Niin. Mikähän olennainen asia tuossa kuvassa on pielessä? Ja keitähän siinä syytetään asiasta jota jotkut aivan toiset tekevät?

Laitetaan sitten muistutus suomalaisille:

1. Suomi ei ole itsenäinen valtio.

2. Suomea johtaa EU:n komissio aivan niin kuin Rauhanvaltiota aikanaan politbyroo.

3. Yksi näistä komissaareista on ruotsalainen Ylva Johansson joka toimii EU:n sisäasioista vastaavana komissaarina:

Ja mitäs kyseisellä Johanssonilla on meille suomalaisillekin sanottavana? No tätä:

– Maahanmuutto on normaali asia, maahanmuuttoa on aina ollut ja sitä tulee aina olemaan. Maahanmuutto on tehnyt maanosastamme [Euroopasta] niin menestyksekkään kuin se nyt on, Johansson paukutti ja jatkoi:

– Meillä on nyt paljon maahanmuuttoa Eurooppaan ja se on juuri sitä mitä me tarvitsemme. Me tarvitsemme nämä ihmiset, sillä me [eurooppalaiset] ovat vanheneva kansa.

- Kaikilla on oikeus saada jäädä [Eurooppaan], he tulevat olemaan osa yhteiskuntiamme. Me tarvitsemme maahanmuuttajia ja meidän pitää ottaa vastuu pakolaisista.

Eli jälleen kerran paradoksi: Kyseessä on välttämätön voimavara jota ilman ei pärjätä. Ja se välttämätön voimavara on samalla väistämätön velvollisuus josta on pidettävä huoli. Maksoi mitä maksoi ja oli seuraukset mitkä oli.

Hotellin respassa tuumitaan että kumpi on pelottavampaa:

1. Ämmä ei tajua, mitä puhuu.

2. Ämmä tajuaa, mitä puhuu.

Voisiko muuten  todeta että nimenomaan eurooppalaiset ovat tehneet Euroopasta menestyksekkään? Jaa, mutta sehän oli rasismia.

Muistutetaanpa myös että suomalaiset järjestelmäpuolueet vihreistä kokoomukseen ovat federalistisia puolueita. Toisin sanoen Suomen itsenäisyyden vastustajia.

Ja eihän tää mikään epistola olisi jos tässä ei olisi Jari Taposen tahatonta huumoria:

Syksyn aikana on taas noussut esille (ja valtamediassa tämä hoksataan joka kerta ensimmäisen kerran) etnisesti edistyksellinen kouluterrori. Mutta kuinkas lapsiasiavaltuutettumme Elina Pekkarinen näkee asian? No näin:

Eli tuontiväkivaltaa ei ole olemassakaan vaan tuontitavara oppiikin väkivallan suomalaisilta. Pyörähdetäänpä sitten Ruotsin puolella – Ruotsihan on aikakone joka kertoo mitä meillekin tulee tapahtumaan – ja huomataan että ruotsalainen yhteiskunta menettää pala palalta otteensa etnisistä enklaaveista:

Voidaan todeta että Ruotsi on jo menetetty eikä Libanon-kynnys ole enää kaukana.

Muistutetaanpa sitten siitä että maassa laittomasti notkuva ulkomaalainen on maassa laittomasti notkuva ulkomaalainen eikä mitään muuta. Sekä valtakoneistomme että valtamediamme ei ajattele näin vaan käyttää niistä laittomasti maassa notkuvista termiä ”paperiton”. Ja ne ihmiset jotka hyysäävät ”paperittomia” eli laittomasti maassa notkuvia ovat valtamedian – erityisesti Ylen – näkövinkkelistä jonkinlaisia sankareita:

”Salaisessa paikassa toimiva paperittomien telttaklinikka”? Ehkä nämä ihmiset leikkivät leikkipartisaanileikkiä kuvitellen olevansa Oskar Schindlereitä jotka suojelevat ihmisiä alistavan natsihallinnon alla. Jos unohdetaan tuo roolileikki niin he suojelevat ihmisiä joitten ei kuuluisi olla Suomessa. Mutta varmaankin siitä saa hyvän ja tiedostavan mielen. Ja toimivat valtakoneiston hyväksymänä ilman minkäänlaista henkilökohtaista riskiä.

Pysytään edelleen syyskuussa. Tässä blogissa aikaisemminkin esillä ollut vasemmistoliiton Mia ”haluan Suomen, jossa turpeen sijaan palaa patriarkaatti” Haglund joka esiintyy työväestön edustajana joskaan hotellin respassa ei tiedetä että onko hänellä minkäänlaista kokemusta varsinaisesta työstä kaipailee taas sosialismia:

Hotellin respassa muistutetaan että sosialismissa tuotantovälineet eivät ole työntekijöiden vaan puolue-eliitin omistuksessa ja muistutetaan myös viimeisimmästä tämän kaltaisesta kokeilusta. Eli kuvassa venezuelalainen banaani ja banaanin hinta:

Mutta ehkä se tällä kertaa onnistuisi…

Ja annetaanpa sitten suunvuoro selitteläätiön ja sovelletun spedestetiikan tutkijalle Emilia Paloselle:

Ensinnäkin Palonen vetää esille sen kuuluisan äärioikeiston jota tässä maassa ei ole olemassakaan. Ja sitten hän toteaa:

Korona on aiheuttanut hyvin epätasa-arvoisen tilanteen. Keskiluokkaiset paperinpyörittäjät kyllä voivat valita, tekevätkö työnsä etänä vai toimistossa, mutta matalapalkka-aloilla samaa valinnanvaraa ei ole.

Entäs ne, jotka eivät ole tulleet töihin ollenkaan vaan kantaväestön elätettäväksi? Kyseinen asiantuntija Palonen on muuten äärivasemmistolainen niin kuin yleensä valtamedian ns. asiantuntijat ja tässä hänen aikaisempaa antia:

Eikös se populismi ollut pahasta?

Jatketaan. Kun Ylen toimittaja Marja Sannikka kysyi kerrankin jotain asiallista niin kuinkas sisäministerikkömme Maria Ohisalo vastasi?

Hotellin respan kysymys joka on esitetty monta kertaa ennenkin: Mitkä kansainväliset sopimukset vaativat Suomea ottamaan tänne pelkästään elätettäväksi tulevia elintasosiirtolaisia jotka vielä syyllistyvät rikoksiin? Voisiko sisäministerikkö vastata? Geneven pakolaissopimus ei sellaista vaadi.

Ja laitetaanpa epistolaan sitten vielä muuan Ylen toimittelijan ihmetystä:


Joko toimittelija esittää tyhmää tai hän on oikeasti tyhmä. Laitetaan hotellin respasta vinkki. Silloin kun Tukholma oli sellainen normaali, kiva, skandikaupunki niin bloods/crips-meininkiä ei ollut. Koska siellä oli vain niitä normaaleja ja kivoja skandeja.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin…

26 kommenttia:

Qroquius Kad kirjoitti...

Kyllä sinä veli Ykä nyt harppauttaa rojautit tosi pahan harha-askeleen!
Ei Tenstassa mitään mutiaisten ulkonaliikkumiskieltoja ole ollutkaan:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=30922&start=15#p1085146

Minfoon linkattu Helsingin Totuuden artikkeli on maksumuurin takana, mutta tuohon linkkiin referoidun sisällön perusteella me tiedämme nyt, ettei Tenstassa ole koskaan ollut mitään ulkonaliikkumiskieltoja!

Ruotsin lähiöissä ei ole mitään no-go-zoneja!
Mitään klaaneiksi järjestäynyttä rikollisuutta ei ole koska sitä ei ole!
Jos onkin, se on omaksuttu ruotsalaisten omasta, sairaalloisen rasistisesta klaanijärjestelmästä!

Pelottavan suuri osa Helsingin Totuuden maksavista lukijoista uskoi tuonkin valeuutisen tasan sellaisenaan.
Sen mukaan he äänestävät.

Qroquius Kad kirjoitti...

Edellisestä unohtui:

mikäli joku kokee nykymenon jostakusta johtuvaksi, jopa siinä määrin että kyseiseltä taholta voisi odottaa ja jopa vaatia Tehokasta Katumista, on toki palautettava ajattelumme realistiselle, kokonaiskuvan tasolle:

https://www.hameensanomat.fi/kolumnit/kokonaiskuva-on-monelta-hukassa-1604734/

Juuri näin!
Muistakaame kaikki juuri nämä sanat, kun joltakulta taholta vaaditaan jälleen kerran Tehokasta Katumista yhden nimenomaisen ihmisen hölmöilystä...

Eiku tota siis se oliki se Hyvä Taho? No ei sit mitää!!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Ns. vallitsevan olotilan jatkuvasta kiistämisestä tulee mieleen se Irakin tiedotusministeri joka uhosi kovasti vaikka jenkkipanssarit olivat jo Bagdadissa. Tosin taiteellinen vaikutelma kiistämisestä tuli jo Maria Petterssonin jutussa ”rauhallisesta Malmöstä” vietyä ehkä äärimmäiseen huippuunsa. Mutta joo, suurin osa ihmisistä vieläkin nielee kaiken sen mitä valtamedia niille suoltaa. Mikä tulee valitettavasti näkymään tulevissa vaaleissa.

Historix kirjoitti...

Kyllähän nämä epistolat hiljaiseksi vetävät: kuinka syvä ja loputon on inhimillinen tyhmyys! Se on toden totta suurin ihmisten maailmassa vaikuttava voima.

Silti hyvä, että jaksat koostaa epistoloita. Ne toimivat yhteisenä muistina ja tarvittaessa niistä voi hakea materiaalia keskusteluihin. Epistolat ovat hyvin vuosien varrella koonneet kronologian tästä tapahtumain kulun hulluudesta. Ei ainakaan voi enää vedota poliittisen muistin lyhyyteen. Siinä ne typeryydet ovat luetteloituina - lue pois ja ajattele!

Erasmus Rotterdamilainen kirjoitti 1500-luvun alussa ironisen hyökkäyksen tyhmyyttä vastaan. Kirjassaan hän nimeää tyhmyydeksi naisen. Ykän epistoloita seurattuaan on helpompi ymmärtää, miksi Erasmus totesi näin. Eipä silti, näyttää siltä, että tyhmyys on 2000-luvun suomalaisessa yhteiskunnassa se ainoa alati lisääntyvä luonnonvara - niin naisten kuin miestenkin keskuudessa.

Siteeratakseni Raamatun luomiskertomusta: nainen ylpistyi haluten olla Jumalan veroinen, lankesi ahneuteensa ja tyhmyyteensä sekä houkutteli mukaansa miehen. Turmiohan siitä tuli, siihen loppui paratiisi. Vanha kertomus sopii oman aikamme raameihin yllättävän hyvin - vai mitä profeministi"miehet" ja muut soijapojat. Onhan nutturat varmasti nätisti?

Nimetön kirjoitti...

Kuka kerran keksitään.. eli kappas kuinka media ei ole vielä keksinyt Ruotsin jengien olevan suomalaista alkuperää? En Finne igen!


-Tvälups-

Nimetön kirjoitti...

Epistolan viimeinen kuva kyllä läsähti päin näköä ihan kunnolla. Niin jatkuu, sehän tässä vähän huolestuttaa, eikä niin vähääkään. T. Oloneuvos

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Historixille, Taisteluvälineupseerille ja Oloneuvokselle & kiitos kommenteistanne.

Historix: Ehkä näitä on hyvä tehdä ja jatkaa. Nähdäänpä ainakin minkälaisessa syöksykierteessä ollaan. Ehkä niissä on jopa ainesta tulevaisuuden historiantutkijoille jos maamme joskus päätyy järkevämmälle tolalle. Mitä tulee Erasmus Rotterdamilaiseen niin pakko sanoa että siinä on pointti. Suomi on ollut pitkään miespuolisten opportunistien vallan alla, joskin feminismi on saanut pala palalta enemmän valtaa. Mutta opportunistitkin saattavat kääntää takkinsa Sen sijaan nyt meillä on naisutopistien valta. Naisutopistien, jotka ihan oikeasti uskovat siihen mitä julistavat. Tajuamatta tai edes miettimättä mitä se saa aikaiseksi.

Tvälups: Joo, Slussenin sissit. Ja tulee muistaa että Hell´s Angels MC Stockholm oli alunperin ruotsinsuomalaisten MC Perkele. Finnjävlar… f-f-för helvete…

Oloneuvos: Jep. Eikä meidän mielipidettämme kysytä. Girl Power jyrää nyt.

Nimetön kirjoitti...

Suomalainen demokratia on kyllä asia, jolla ei kannattaisi kehua retostella; meitä johtaa yhden kansanedustajan enemmistöllä pääministeripuolueeksi täpärästi päässyt SDP, vieressä kiehnää vähiten vaaleissa ääniä saaneet puolueet ja melkein satapäinen lauma avustajia, joita kukaan ei ole missään vaaleissa äänestänyt. Sukupuolijakaumaa en tiedä, mutta ainakin hallituksessa naiseus on vahvasti yliedustettuna liian nuoren iän ja olemattoman kokemuksen ja ymmärryksen kanssa. Jälki on sitten tämän näköistä, punavihreä eliitti/virkamiehet ja media komppaa; näin hoituu myös USA:n presidentinvaalikampanja tunti tunnilta ja ”asiantuntijoiden” spekuloinnit siihen väliin, vaikka emme niissäkään vaaleissa voi äänestää. Oman maan ongelmat voi sen ja koronan varjolla jättää lapsipuolen asemaan kuten on tehtykin, mutta viime viikolla onneksi sentään saatiin sovittua 50 miljoonaa lisää kehitysapuun!

Mutta mihin me joutuisimmekaan ilman Ykän blogia? Vaikka olisi minkälainen kirjoittamisen mestari, niin kuluuhan näiden juttujen tekemiseen aikaa ja Bostonia (?) kuvineen kaikkineen, joten ei voi muuta kuin nöyrästi kiittää, että omalla persoonallisella ja terävällä tavallasi pidät meidät ajan tasalla ja tuot esille niin konkreettisesti sen, mikä tässä maassa on mennyt vituralleen. Olet kirjallisen tavan Kari Suomalainen!

Rouva Ano

Nimetön kirjoitti...

Kyllä minä niin mieleni pahoitin kun huomasin neekerillä kännykän. Kulttuurista omista, kännykkä on pohjoismaalainen keksintö, kuuluu vai fennoskanien käyttöön. Niinsaatana.

Pyssymies

Nimetön kirjoitti...

Moni saattaa muistaa kotimaisen laulun, laulun jossa lauletaan, että hitto joo mä en pelle oo jos en mies mä olla saa, jotenkin näin se meni. No, tuota ei ainakaan Taposesta ole tehty.
Huru-ukko

Nimetön kirjoitti...

Onhan se tietysti vanhana raksaäijänä lohdullista huomata, että äärifemakot jatkavat rakennustyömaiden ikiaikaista perinnettä: v##unkuvien raapustelua.
Työmailla, missä sisällä tupakointi ja hissikuiluihin kuseksiminen on yhä arkipäivää, saattaa tavan talliaiselta olla v##unkuvan julkaiseminen lopputilin uhalla kielletty.
Syy: Homot voivat suuttua. (sarkasmalarm)

voijumala###

Nimetön kirjoitti...

1. Ilman muuta tuo veronkorotus kirpaisi eniten yksityis- ja ammattiautoilijoita, mutta myös joka ikistä kuluttajaa. Logistiikkakustannusten nousu siirtyi kaikkiin hintoihin, ja taas tietenkin "hieman" ylöspäin pyöristettyinä.

2. Pekka Sauri - tuo rakastettu mini-Haavisto - koki siis herätyksen, mutta eiköhän tuo landepaukku-imago nopeasti karissut kun pääsi taas takaisin fillaritaivaaseen. Ja muuten, vaikka asuisikin ihan vihreiden ydinalueella cityvihreiden liikenneideologiat näyttävät siltikin "silkalta naiivilta kohkaamiselta". - Maaseudun näivettämishaluiset cityvihreät taitavat muuten olla niitä noloja tyyppejä, jotka häpeävät maaseututaustaansa. Samaan aikaan: ihania nuo maahanmuuttajat jotka eivät yhtään häpeä, vaan päinvastoin haluavat pitää entisistä tavoistaan tiukasti kiinni.

3. Jos on kaksi vaihtoehtoa lisääntyneille järjestyshäiriöille, niin maahanmuuttajat ei se oikea ole - mikäli Taposta on uskominen. "Korona laittoi stiletin käteeni", kertoi murtunut Ahmed. "Korona oli 180 cm pitkä valkoinen mies joka kohteli minua epäkunnioittavasti." Ja tämän todistajalausunnon jälkeen murtui Taponen.
jatkuu
tira+

Nimetön kirjoitti...

4. Jos Katja haluaa piirtää kuvia kaikenlaisten (suomeksi: rutkasti ylipainoisten, tätä ei kukaan mies olisi uskaltanut sanoa mutta katti pöydälle eli tätähän se kehopositiivisuus oikeasti tarkoittaa) kehojen puolesta, miksi hän ei sitten piirrä niitä kehoja vaan genitaaleja? Raflaavaa ja sillä saa klikkauksia ja edes hetkeksi huomiota. Esim. korvien piirtämisellä ei saa.

5. Mitä ihmettä tämä niin rakastettu uudissana "työperäinen" mahtaa käytännössä tarkoittaa? Vihreät vaativat 80.000 UUTTA työperäistä entisten lisäksi. Vanhanen vaatii oleskelulupien helpottamista niinikään työperäisille. Ei näin Mattiseni, se peräisyys ei riitä. Pitää olla valmis työpaikka ja sitten saa maahantulo-, työ- ja oleskeluluvan mikäli asiat ovat kunnossa. Kukahan ehtii ensimmäiseksi ehdottamaan migrin valikoimaan työperäisyyslupaa? Ja voi varjele, Vanhanen vielä maalailee että hakijalle on tässä helpotuksessa hintansa: joutuisi jopa sitoutumaan tekemään työtä!

6. Ei jumalauta, levähdysalueita hanhille! Toki sitä jaksaa sitten pikku levähdyksen jälkeen paremmin liidellä tuhoamaan seuraavaa peltoa, mutta sehän ei ole cityvihreän ongelma, mikäli ei ole luomupelto. Ei sitten tullut mieleen, että huonosti liikkuvat ihmisetkin tarvitsisivat levähdyspaikkoja - niitä kutsutaan penkeiksi. Ei tarvitse olla Stefan Lindforsin 140 tonnin kammottavia luomuksia, ihan vaan tavallinenkin riittäisi. Mutta kun on hanhihallitus puikoissa, mitäpä muuta voisi odottaa. Samaan aikaan muistetaan syyllistää vanhuksia jotka lentävät etelään koska siellä penkkejä riittää joten käveleminenkin mahdollista. Eikä niistä hanhista riesaa koska ne löytyvät sieltä mistä kuuluukin eli kuppiloiden ruokalistoilta.

7. Rohkea nainen tuo Emilia Palonen kun uskaltaa verrata islamia pinaattilettuihin, vähemmästäkin on päitä tippunut. Hieman vertauksensa tosin ontuu: mitä pahaa pinaattiletut ovat kenellekään tehneet ja mitä pahaa islam? Tässäpä oiva tutkimuskohde jollekin tohtorikoulutettavalle.
tira+

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Seuraavaan Epistolaan aineksensiemenperunaa:

Eteläpohjalainen tissiposki, Kauhavan rumavallesmanniudesta unelmoiva KePun ryhmäpiiskuri @kurvisentwiit kertoi missä sitä matalampaa satelliittiseurantaverotusta peritään.
"...Jos käyttää autoa alueilla,joissa ei ole pyöräilyn tai joukkoliikenteen mahdollisuutta...."

Mitä noihin halpoihin alueisiin nyt sitten jää?
- vesistöt kesäisin ja kelirikkoaikaan
- suot
- umpimettät
- tunturit

Lissu vaan kirjoitti...

Hetkinen..vastuunkantajaksi oli asetettu The Man,Mr Adam,jonka perään Herra haaksirikon jälkeen kyseli,ei vaimon!
Mutta kuinka ollakkaan,akan vikahan se tietysti oli!
-Vaimo jonka annoit olemaan minun kanssani,antoi minulle siitä puusta ja minä söin.
Ei puhettakaan että Mr. Adam olisi ohjannut rouvan hellästi, mutta päättäväisesti sivummalle ja keskustellut niljakkaan viekoittelijan kanssa hetken verran miehekkäästi kahden kesken.
Totuus on, että antoi kaiken tapahtua koska lankesi samaan kuin rouvansakin. Mutta yritti vielä viimeiseen asti väistää vastuutaan ja vierittää kaiken toisen tyhmän syyksi.
Uskon ihan vakavasti,että moni feministi syvällä sisimmässään kaipaa turvallista ja vastuuntuntoista Miestä johon voi levosta käsin luottaa.
Ja naisväen kasvattamat soijapojat samanlaista isää.
Itse olen kasvanut ajassa jolloin perheessä oli normaalia tietty järjestys,oli itse Virtanen ja Virtaska ja heidän yhteiset lapsensa.Ihan hyvä perusta.Mutta marxilainen riistoajattelu on luikerrellut siihenkin kuvioon ja sillä tiellä jatketaan..

Nimetön kirjoitti...

ei pysty, tulis tuutin täydeltä vihapuhetta jos antais kommenttia. 110 % sama mieltä Yrjön ulostuloista vuosien varrella ja voipi olla paree etten anna enempiä kommentteja, ettei Tapolat pääse kiinni ja laita rautoihin. Sisällissota tästä vielä vuosien saatossa tulee jossei meno muutu. Ei tietty vielä hetkeen mutta vuosien saatossa voipi olla sekin edessä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Pyssymiehelle, Huru-ukolle, voijumalalle, tira+:lle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Lissulle vaan ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Määrittelit demokratiamme ja sen tilan osuvasti. Mutta asenne hallituksella on niin kuin se olisi vallassa suorastaan pohjoiskorealaisin prosentein. Enkä ole varma, kuinka helposti se luopuu vallastaan. Vaaleista huolimatta. Sitä vartenhan niitä vihapuhelakeja kehitellään. Ja lämmin kiitos kannustuksesta.

Pyssymies: Ja samahan koskee mitä tahansa länkkäritekniikkaa niin Afrikassa kuin islamilaisissa maissa jotka ovat tunnettuja monista asioista mutta eivät teknisistä innovaatioistaan. Mutta siitä huolimatta kulttuuriseen apprpörröttämiseen voivat syyllistyä vain ja ainoastaan valkoiset.

Huru-ukko: Juu, sehän oli freukkareitten kappale. Viekää minut baariin veljet, tuoppi ostakaa. Muutama tuoppi sopivassa herraseurassa voisi tehdä Taposelle ihan hyvää.

voijumala: Joo, noitten femakkojen julkinen kiinnostus omaan elimeensä on kyllä omituista. Vähän niin kuin pikkutytöllä joka on hoksannut että kas, mullahan on tämmönen.

tira+:

1. Täysin totta. Mitä hallituksemme ei tunnu tajuavan. Tai sitten se ei edes välitä.

2. Saurin kohdalla kyrpii myös se Saurin asekomitea joka aloitti suomalaisen aseenomistajan kyykyttämisen. Mutta en oikein usko tuohon cityvihreitten maaseututaustaan. Heidän vanhempansa saattavat ollakin maalta kotoisin mutta sen verran luonnosta vieraantunutta porukkaa tuo on.

3. Tuosta tuli elävästi mieleeni tämä Kari Suomalaisen pilakuva:

https://www.kansalainen.fi/wp-content/uploads/071117_erityisosaaminen.jpg

4. Täysin totta tuokin. Ja huomiotahan tuolla haetaan. Ego tarttee ruokaa.

5. Tämä ”työperäinen” on tätä newspeakia jota käytetään kun ei oikein kehdata sanoa että kyseessähän on vain pakkomielle saada Suomeen lisää kehitysmaalaisia.

6. Totta tämäkin ja ehkä tähän väliin kävisi aiheeseen sopiva kappale:

https://www.youtube.com/watch?v=VwiG1Z6UT28

7. Kyseessä on hyvä esimerkki siitä kuinka ns. tutkija on nykyisin tosiasiassa saarnaaja.

VNV: Hyvä huomio järjettömästä asiasta. Ja mietin vaan että millä helvetillä se koko seurantajärjestelmä toteutettaisiin.

Lissu vaan: Minä en itse asiassa oikein tiedä, mitä ne feministit haluavat. Minun ja heidän ajatusmaailmansa ovat niin kertakaikkisen kaukana toisistaan.

Ano: Et ole varmasti ainoa kyrpiintynyt.

Historix kirjoitti...

Lissulle sen verran, että analogiani luomiskertomuksen ja nykypäivän välillä esittää miehen vastuunpakoilijana, juuri kuten tuotkin esille. Eli vaikka nainen (Eeva) oli aloitteentekijä, kuten nykyisin nämä femakot, suvakit ja järjestelmäpuolueen eriväriset (vihreät/punaiset/siniset) naiset, niin mies on kummassakin tapauksessa paennut yhteiskunnallista vastuutaan. Kuka nykyisin minnekin; urheiluun, harrastuksiin, kylttyyriin - onhan näitä keinoja kieltäytyä näkemästä todellisuutta ja tarttumasta tapahtumiin. Näin miehet ovat jättäneet yhteiskunnan akkojen johdettaviksi Epistoloissa nähdyin seurauksin (lue akat munilla ja ilman).

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Historix. En ole uskonnollinen enkä lähde uskonnollisiin vertauksiin mutta olen samaa mieltä kanssasi. Maassamme on sekä poliittinen että mielipidevalta hysteerisillä ja ruikuttavilla utopistisilla ämmillä eikä valtakoneistossa yksikään mies uskalla sanoa ääneen että ne todellakin ovat vain hysteerisiä, ruikuttavia ja utopistisia ämmiä.

Tupla-J kirjoitti...

Etsimättä mieleen tulee Raspailin Camp of the Saints esimerkkinä kirjasta, joka selittää sen, mitä Tukholmalle tapahtui ja miksi.

Lissu vaan kirjoitti...

Eikö se Marxin strategiaa ollut hajoittaa yhteiskunta alkaen sen pienimmästä perusyksiköstä eli perheestä. Sitä kautta astui kaiketi feminismikin kuvaan mukaan, kun avioliitto on lähtökohtaisesti sortorakennelma.
Tytti hiljensi Reininkin sedän, kun meni ja kuulutti synnytystalkoiden perään. Se on sitä aatetta.

Noin yleisesti ottaen nämä imago-feministit haluavat.
Se on itsetarkoitus, kun ei sille tasa-arvovaatimukselle oikein enää muuta aihetta löydy. Vallanhalu on tietysti kyltymätöntä.
Tämä intersektiomikälie piti keksiä, että voi vielä syventää tätä valtaa puuttua ihan mihin tahansa tasa-arvon nimissä.
Naisasialiitto Unionin poliittinen ohjelma on jotain sellaista jolle ei oikein ole sanoja. Kun tehdään feminististä turvallisuuspolitiikkaa.. Unionin tasa-arvoisesta varhaiskasvatushankkeesta tulee rumaa jälkeä. Asialla unionin naiset (äitejä ja isoäitejä itsekin) tietysti Setan tuella.

Nimetön kirjoitti...

Huomasimpas juuri: Tämä blokihan on tärähtäneistön MMM-kirja. luulisin pääsyn Ykän sivuille poikivan lujasti rispektiä muiden tuulimyllyn lämmittäjien keskuudessa.

Ja sittn kun historian suuri pyörä kääntyy, tarjoaa sivusto todistusaineistoa sitä etsiville.

Ja ihan muuta: Toi taulapäämatin kuva on kyllä hieno. Tavoittaa jotan oleellista em. hemmon älynlahjoista.

Pyssymies

Nimetön kirjoitti...

Pyssymies kirjoitti:
"Ja sittn kun historian suuri pyörä kääntyy, tarjoaa sivusto todistusaineistoa sitä etsiville."

Nyt olisi hyvä kerätä tietoa mokuttajien "hyvistä teoista" tarkasti lähteistettynä. Tätä voisi tehdä kuka vaan mahdollisuuksiensa mukaan. Syntyy hajautettu "hyvien tekojen" rekisteri, jolle voi olla tulevaisuudessa käyttöä.

Acc

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tupla-J:lle, Lissulle vaan, Pyssymiehelle ja Acc:lle & kiitos kommenteistanne.

Tupla-J: Tämä oli uusi tuttavuus mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta. Sitä vaan ei olla taidettu suomentaa.

Lissu vaan: Se ei ollut itse asiassa Marxin strategiaa vaan näitten kulttuurimarxilaisten (Frankfurtin koulukunta). Ja niiden ero näihin nykyhärvääjiin on se, että se, mikä kulttuurimarxilaisilaisille oli vain keino tavoitteeseen pääsemiseen on puolestaan näille nykyhärvääjille jo tavoite itsessään.

Pyssymies: Luulisin muuten että Hommaforum on se varsinainen MMM. Onhan sillä paljon enemmän lukijoita.

Acc: Nettihän on siitä mainio että se ei unohda. Mutta rekisterien tekemisessä tulee olla varovainen ettei tee laitonta henkilörekisteriä.

Nimetön kirjoitti...


Pyhien leiri Jean Raspail Julkaistaan keväällä 2021 (Kiuas Kustannus)
Alkuperäinen nimi: Le Camp des saints Käännetty englanniksi: The Camp of the Saints
https://www.risingshadow.fi/library/book/8795-pyhien-leiri

Johan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Johan ja kiitos vinkistä. Täytyy panna korvan taakse.