torstai 29. lokakuuta 2020

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA CXXIX

Eli vihervasemmiston ristiretki reaalimaailmaa vastaan jatkuu ja jatkuu…

Kaljupäisiä uutishavaintoja on tällä kertaa kaksi kappaletta ja ne molemmat koskevat viherjohtoisen sisäministeriön/sisäministerin tuoreita edesottamuksia joita voi kyllä yhtä hyvin sanoa pakkomielteiksi. Samalla ne kertovat hyvin siitä että se, mikä koskee suomalaisia, ei koske etnisesti edistyksellisiä. Ensimmäinen pakkomielle on tietysti tämä ilmastohysteria ja siitäpä kertoo sisä- ja pakkomielleministerimme Maria Ohisalo joka näemmä hoitelee viraapelinä myös liikenneministerin pestiä:

Maria Ohisalo: Näyttää siltä, että polttoaineen hintaa pitää korottaa

Liikenteen päästöjä on vihreiden puheenjohtaja, sisäministeri Maria Ohisalon mukaan vähennettävä reilusti. Hän luonnehtii liikennettä erääksi haastavimmista sektoreista päästöjen vähentämisen kannalta.

– Olemme jo päättäneet hallituksessa puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä, ja tästä tavoitteesta on pidettävä kiinni, Ohisalo toteaa blogissaan.

Koska päästöjen puolittaminen vaatii Maria Ohisalon mukaan niin suuren muutoksen, on kaikki keinot etsittävä.

– Liikenne- ja viestintäministeriön selvityksen mukaan näyttää siltä, että emme pääse tavoitteeseen ilman fossiilisten polttoaineiden hintojen korotuksia.

Ja muistutetaanpa taas kertaalleen, mitä näillä Ohisalon ja muiden pakkomielteisten vaatimilla jatkuvilla polttoaineen hintojen korotuksilla saadaan aikaiseksi:

1. Yksityisautoilu muuttuu jälleen astetta kalliimmaksi ja vaikka vihreät eivät sitä tajua niin valtaosa Suomesta on sellaista aluetta jossa ilman yksityisautoa ei pärjää.

2. Logistiikan kustannukset kasvavat jälleen kerran ja saa monet kuljetusyrittäjät miettimään että paniskos sokeria tankkiin ja alkais elämäntapaintiaaniksi.

3. Logistiikan kustannuksen kasvu näkyy totta kai kasvavina tuotteitten hintoina joka puolella joten pakkoilmastoveroa joudutaan maksamaan lisää jokaisessa ruokakassissa.

4. Kyseessä ei ole – vaikka Ohisalo niin höpöttää – mikään pakon sanelema välttämättömyys vaan valta-aseman mahdollistama ryöstö. Ilmastoon asia ei vaikuta mitenkään vaan raha menee suoraan valtakoneiston törsättäväksi ja itse kyykyttämisellä vain ruokitaan omasta mielestään edistyksellisen ihmisen aina nälkäistä egoa. Ja koska sitä egoa voi ruokkia vain suomalaisten kustannuksella – koska muut haistattavat suomalaisille vihervasemmistolaisille paskat – niin egonleipää revitään pala kerrallaan suomalaisten selkänahasta ja tuhotaan siinä sivussa suomalainen elinkeinoelämä. Mutta tuntuuhan se varmaan selkänahan repijästä hyvälle ja edistykselliselle.


Ja sitä törsättävää rahaa tarvitaan sillä ilmastokyykytys ja hiilijalanjäljen laskeskelu koskee täällä Suomessa tietenkin vain suomalaisia. Etnisesti edistykselliset ovat eri juttu. Mistä kertoo toinen kaljupäinen uutishavainto. Jossa on mukana – mahdoitteko arvata – muuan Maria Ohisalo:

Sisäministeriö etsii keinoja, jotta laittomasti maassa olevat voisivat hakea oleskelulupaa.

Sisäministeriön mukaan ohjelmassa etsitään keinoja oleskelulupien kehittämiseksi niin, että ilman oleskelulupaa maassa oleskelevalla on nykyistä paremmin mahdollisuuksia oleskeluluvan hakemiseen ja varmistetaan heille välttämättömän toimeentulon ja huolenpidon turvaava johdonmukainen ja selkeä palvelujärjestelmä koko maassa.

Siinä se pääasia joka itse asiassa lopullisesti romuttaa suomalaisen turvapaikkajärjestelmän. Seuraava lause onkin sitten pelkkää kosmetiikkaa sillä tavoite näkyy kyllä ensimmäisessä lauseessa.

Toisaalta sisäministeriön hankekuvauksessa kerrotaan, että ilman oleskelulupaa Suomessa olevien paluita edistetään eri keinoin ja että keskeistä on, että henkilöt, joilla ei ole oleskelulupaa Suomessa palautetaan tai he palaavat kotimaihinsa.

Valtamediakin huomasi että nuo asiat menee hieman ristiin. Mitäs siihen toteaa eräs Ohisalo?

- Tässä on kyse eri keinoista, joilla pyritään estämään varjoyhteiskunnan syntymistä. Jo edellisellä hallituskaudella saatiin huomata, että paluita ei kovista ponnisteluistakaan huolimatta voida edistää määräänsä enempää.

Näin ensittäin hotellin respasta voidaan todeta että ruotsalaiset ovat päässeet monikultturistisessa pakkomielteessään Suomea huomattavasti pidemmälle. Siellä ei olla saatu aikaiseksi ainoastaan varjoyhteiskuntaa vaan Ruotsista kokonaan irrallaan olevia eksklaaveja joihin ruotsalaisilla ei ole muuta osuutta kuin elatusvelvollisuus. Ohisalon ja vihervasemmiston tavoite on päästä samaan. Tai ehkä ne kuvittelevat ettei niin meillä käy. Niin kuin aikanaan kuvittelivat ruotsalaisetkin. Mutta sinisilmäinen typeryys ei ole lieventävä asianhaara.

Toisekseen voidaan todeta että mitään kovia ponnisteluja asian eteen ei olla edes tehty. Sellainen on täyttä paskapuhetta. Laiton maassaoleskelija on laiton maassaoleskelija. Piste. Ilman newspeakia. Jos hän ei suostu poistumaan vapaaehtoisesti, niin hänet tulee laittaa telkien taakse pelkälle leipä- ja puuroravinnolle ja ilman minkäänlaista viihdettä. Halu poistua vapaaehtoisesti löytyy silloin kyllä hyvin herkästi.

Jo pelkkä pyrkimys muuttaa laittomat maassanotkujat lopullisesti laillisiksi on taas yksi lenkki suomalaisten sisäänheittotuotteitten ketjuun ja se pannaan varmasti merkille etnisesti edistyksellisemmillä alueilla. Mutta niin tämä, kuin ilmastohysteria on vihervasemmiston pakkomielle. Pakkomielle, jota koko kansakunnan tulee kumartaa ja jota vihervasemmisto tulee jatkamaan niin kauan kuin se siihen vain pystyy.

Aikamme kuva: Valtiomme on vihervasemmiston käsissä ja sen seurauksena sekä suomalaisten talous että yhteiskuntarauha romutetaan. Sen sijaan ne, jotka vastustavat tällaista syöksykierrettä ovat vihapuhujia ja äärioikeistolaisia. Ja valtakoneistossa löytyy varmasti paljon ihmisiä jotka tietävät mihin tämä suunta lopulta päätyy. Mutta jokainen on suuton sanaton.

Niin kuin hyvässä totalitaristisessa valtiossa kuuluu ollakin.


27 kommenttia:

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Ajatollah Khomeinilta aikanoinaan islamilaisen tappotuomion, fatwan, saanut kirjailija Salman Rushdie on esimerkki sellaisesta suojelua tarvitsevasta henkilöstä, jollaisia varten turvapaikka-ajattelu oli alkujaan tarkoitettu. Nykyisinhän siinä ei ole kyse mistään samanlaisesta, vaan nyt ko. lainsäädäntöä sovelletaan massoihin, jotka vaeltavat Lähi-Idästä ja Afrikasta Eurooppaan.

Niin sanotun punavihreän ajattelun vahvistumisen ja laatumuutosten myötä ollaan päädytty "identiteettipolitiikkaan", jossa samaistuminen "ismeihin" on korvannut samaistumisen oikeasti suojelua tarvitseviin yksilöihin. Salman Rushdie totesi, että jos se mitä hänelle tapahtui tapahtuisi tänä päivänä, hän ei enää saisi poliisisuojelua, vaan hänet tuomittaisiin "vihapuhujana".

Se on niin ohut, tämä nykyisten nuorten sukupolvikokemus. Ja heistä siis meillä tämä naisjoukko on noussut valtapaikoille. Ja lainsäädäntö on heidän käsissään. Ja todellisuudentaju on ties missä.

Turvapaikka-ajattelu on nyt kaikenlaisiin kiertoilmaisuksiin hukutettua koko ajan kasvavan ja valtaviin mittasuhteisiin vielä paisuvan kehitysmaalaisten kansainvaelluksen suojelua ja legitimointia. Nyt yritetään -- ja varmasti onnistutaankin -- sulattamaan turvapaikkalainsäädäntö ja työperäistä maahanmuuttoa koskeva säännöstö yhteen. Lopputulos on tietysti tosiasiassa kaikkien aiemman aidon lainsäädännön taustalla vaikuttaneiden oikeudentuntojen lopullinen romuttuminen ja kokonaan uusi, institutionalisoitu, hmmm, millähän termillä sitä pitäisi kutsua, ehkä "kulttuurisen narsismin tarvitsema, miespuolisista kansainvaeltajista koostuva suojelukohteiden joukko". Tai jotain.

Ohisalon kannanottoja ja touhuja seuratessa alkaa tosiaan ymmärtää, mitä "tippaleipäaivoilla" tarkoitetaan. Uusi turvapaikkapoliittinen instituutio tulee tosiaan juristerisestikin olemaan todellinen yliyleistävien käsitten sekava narukerä.

Olavi Koskela kirjoitti...

Se lienee näiden viherhörhöjen suurimpia saavutuksia saada media jatkuvasti kutsumaan hiilidioksidiemissioita negatiivisella sävyllä varatulla sanalla 'päästö'. Vaikka kyseessä on maapallon elämälle välttämätön ainesosa ilmassa, ja jota ilman hörhötkään eivät salaattejaan puputtaisi tai lattekahvejaan litkisi. Hiilineutraalius, my arse! Tässä tuli joku päivä sitten töllöstä kohtalaisen hyvä dokumentti Puolan Solidaarisuus -liikkeen vaiheista. Me tarvitsisimme kyllä vastaavan liikkeen panemaan kampoihin näille neukkulan totalitarismin jatkajille, jotka ovat luikerrelleet maan hallintoon.

Nimetön kirjoitti...

Jotenkin olen alkanut ajatella, että nainen ja vaikutusvaltainen poliittinen virka on huono yhdistelmä. Ja naismainen mies samassa asemassa yhtä huono.

Nimetön kirjoitti...

Soon Moro,
Tässäpä lisämausteeksi linkki aihetta hyvin käsittelevään juttuun!
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jotukarjalainen/punavihrea-hallitus-lisaa-veroja-ja-valvontaa/

Valitettavasti suunta on alaspäin ja muutosta suuntaan ei, kuten linkin takana olevassa jutussa todetaan, taida enää demokraattisin keinoin saada!

Nykyhallitus poistaa työttömyyttä vain lisäämällä verovaroista syöviä suojatyöpaikkoja! Ei ihme, että PunaVihreiden kannattajat ovat pääosin pitkällekoulutettuja naisia!
Raha tulee seinästä ja Sähkö pistorasiasta!

Voi Aikoja Voi Tapoja

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Seppo Oikkoselle, Olavi Koskelalle, Anolle ja Voi Ajoille Voi Tavoille & kiitos kommenteistanne.

Seppo: Totesit:

”Se on niin ohut, tämä nykyisten nuorten sukupolvikokemus. Ja heistä siis meillä tämä naisjoukko on noussut valtapaikoille. Ja lainsäädäntö on heidän käsissään. Ja todellisuudentaju on ties missä.”

Ja tähänhän se ongelma tiivistyy. Ja sen myötä tulee kommunistitasoinen kyky valehdella itselleen. Karmeinta vaan on että varsinaisessa valtakoneistossa kukaan ei uskalla sanoa että keisarinnan perse on paljas.

Olavi: Totta joo. Ja jotain Solidaarisuus-liikettä tarvittaisiin tännekin. Suomalaiset ovat vaan vieläkin kilttejä itäsaksalaisia. Yksi syy siihen on se, että suurin osa ihmisistä seuraa pelkkää valtamediaa.

Ano: Jotenkin olen kanssasi täysin samaa mieltä.

Voi Aikoja Voi Tapoja: Tuossa kirjoituksessa nykytilanne tiivistyi ikävän osuvasti. Ja montakohan nettoveronmaksajaa mahtaa niissä punavihreissä naisissa olla? Tai montako sellaista jotka edes ymmärtävät mitä nettoveronmaksaja on?

Nimetön kirjoitti...

Ootkos Yrjö lukenut tämän ?
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2020/10/20/twerkin-supertahti-tinzen-videoilla-tanssivat-valkoiset-ihmiset-ja-siita-hanta?utm_source=whatsapp-share&utm_medium=social
Mielettömyydellä ei ole mitään rajaa. Joku valkoinen tekee jotain mutta koska valkoinen niin kunnia ja kiitos pitää antaa parille mustalle tuntemattomalle koska kulttuurillinen omiminen. Pisti ihan vihan puolelle moinen. Kyllä sitä Suomalaisellakin perse heiluu orvaskeden väristä huolimatta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Joo, olen törmännyt tähän. Osuva esimerkki siitä kuinka tää rasisminetsimispelleily on lähtenyt lapasesta. Mutta hei, ehkä twerkkauksenopettajat aloittavat jatkossa oppituntinsa ajan hengessä vaikkapa näin:

”Vaikka länsimaat ovatkin kehittäneet tieteen, tekniikan ja toimivat yhteiskunnat niin afrikkalaiset ovat kuitenkin oppineet heiluttamaan persettä”.

Nimetön kirjoitti...

Ranskassa tapahtuu kauheita. Maltillisten muslimien joukkopolvistumista odotellessa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Joo, taas uusi yksittäistapaus. Montakohan kertaa muuten islamilaiset ovat osoittaneet mieltään Euroopassa islamin nimiin tehtyä väkivaltaa vastaan?

Nimetön kirjoitti...

Maria Ohisalo: Näyttää siltä, että polttoaineen hintaa pitää korottaa.

Mitä sisäministerille polttoaineen hinta kuuluu? Luulisi liikenneministerin tai valtiovarainministerin tontille kuluvan tuon korotuksen tai ympäristöministerin.

Muiden "keskustelunavausten" kanssa aika erikoista linjaa ajaa tämä ministerimme. Mikä lie tavoitteensa? Hutisalo näyttää kaipaavan Ritasalon seuraan, miksi en ymmärrä. Pitäisikö jonkun ohjata hoitoon. En niinkään pidä yhdestä hutisalosta väliä mutta politiikalle ei olisi hyväksi moinen.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Luulenpa että Ohisalolle on noussut vihervasemmistolainen kusi päähän. Tyyliin ”vittu, minähän voin tehdä mitä minua huvittaa”. Ja karmeinta on että niinhän hän tällä hetkellä voi tehdä.

Qroquius Kad kirjoitti...

Hilpeä Huti-Maisa taisi tuossa polttoaineen hinta-asiassa puhua Vihreiden puoluejohtajana eikä ministerinä. Sinänsä asialla ei ole mitään väliä, koska Huti-Maisa on Suomen hallitsijatar, jolle kukaan ei voi mitään.

Ei tossun alla viihtyvä Sauli Väinämö, joka haaveilee valtansa rippeiden luovuttamisesta Brysseliin. Vielä vähemmän Manna Sariini, tuo kaulakorutissityttö. Mikä pääministeri muka?
Ha ha ha! Sehän on uutistenlukija!

Suomen hallitsijatar sekä pää-, sisä-, puolustus- ja oikeusministeri on hilpeä Huti-Maisa Herself! Kunnia olkoon hänelle, korjaan Hänelle niin Maan päällä kuin taivaissa sekä kaikille, joita kohtaan hänellä on Hyvä Tahto.
Ja niitähän riittää Lähi-Idässä ja Afrikassa.

Aamen!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Itse asiassa Suomessa pitää valtaa Feministinen Puolue, sillä sekä Ohisalon, Marinin ja Anderssonin poliittiset näkemykset natsasivat parhaiten juuri siihen. Sauli Väinämö taas on tunnustautunut federalistiksi eli Suomen itsenäisyyden vastustajaksi joten hän on harvinaisen väärä mies Suomen presidenttinä.

thinker Dill kirjoitti...

Tuossa eilen Husqvarnalla mäntyjä klapin mittaisiksi pätkiessä tuli mietittyä tätä nykymenoa:
- eikös tämä halloween ole pahimmanlaatuista kulttuurista omimista?
- jos sen Räsäsen raamatunsiteeraamisesta lähdetään syyttämään, niin pitäisikö syyttäjästä tehdä rikosilmoitus? Siis uskonrauhan rikkominen tai kiihotus kansanryhmää vastaan?

Muistakaa käyttää VPN-yhteyttä ja suosikaa lähimaksua! Siis käteistä.

Nimetön kirjoitti...

Olisi mielenkiintoista tietää, millainen ja kuinka pysyvä työpaikka pitää olla, että saa jäädä Suomeen, vaikka on saanut kielteisen päätöksen. Kelpaako toimiminen taksikuskina vai sukulaisen omistaman pizzpaikan lähettinä vai vaaditaanko korkeampaa osaamista maahanmuuttajien kokemusasiantuntijana, tulkkina, vastaanottokeskuksen työntekijänä tms. töihin, joita ilman nykyisenlaista maahanmuuttoa ei olisi olemassakaan. Vanhainkotien työvoimapulaan, jota yhteen aikaan esitettiin motiivina maahanmuutolle, ei laittomista tai edes laillisestikaan maassa olevista ole hyötyä. Ainakaan muslimimiehet eivät moisiin raskaisiin töihin lähde ja naiset eivät voi, koska kulttuuriset syyt estävät heitä hoitamasta miehiä. Virolaiset ja venäläiset ovat vieneet rakennusalan isojen toimijoiden työpaikat. Minkä alan työpaikat seuraavaksi viedään suomalaisilta, jos valtiovallan tarkoituksena on järjestää töitä muualta tulleille ihmisille, vaikka heillä ei olisi minkäänlaista oikeutta edes olla täällä? Suomalaisista ei ole niin väliä, koska oman kansan etu on vaarallista. Ranskassa tämä on tainnut taas konkretisoitua viime päivinä, mutta meillä ei pelätä. Meillä kun äärioikeiston uhka on pahempi, kuten eräs naistoimittaja eilen yritti tv:ssä jankuttaa, vaikka haastateltu poliisijohtaja puhui ihan muusta terrorismista.

Rouva Ano

Nimetön kirjoitti...

"Sisäministeriö etsii keinoja, jotta laittomasti maassa olevat voisivat hakea oleskelulupaa." - Täh?

Nämä RIKOLLISET pitää karkottaa. Ei etsiä puliveivauskeinoja maahan jäämiseen. Kännön aikaan viisumis ja oleskelulupaa piti muistaakseni anoa ULKOMAILTA, suomen lähetystöstä. Ei sitä haettu virkatyönö ilkomaisen laittoman oleilija puolesta.

Virkamiehet puuhastelevat ihan outoja nykyään. Mitäs niissä maanpetospykälissä sanotaankaan...

Pyssymies

Ironmistress kirjoitti...

Tässäpä toinen herkkupala juutuuban syövereistä.

https://www.youtube.com/watch?v=GVIlMRa6sLU

Rebel Son - Quit Your Bitchin'

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys thinker Dillille, Rouva Anolle, Pyssymiehelle ja Ruukinmatruunalle & kiitos kommenteistanne.

thinker Dill: Sanoisin että Halloween on lähinnä pakkosyötetty juhla. Ei sillä ole Suomessa mitään tekemistä. Ja uskonrauha puolestaan ei nykyisin koske kristinuskoa. Ja suomalaisiakin saa mollata minkä keksii vaan.

Rouva Ano: Näissä työpaikoissa tai siis ”työpaikoissa” tulee epäilemättä auttamaan Ahmedin Näennäistyöpaikka Oy. Ja tuo äärioikeiston jatkuva etsiminen olisi huvittavaa ellei se olisi vaarallista. Sillä äärioikeistolaisuushan on nykyisin vain tulkintakysymys ja tulkitsijoita kyllä löytyy.

Pyssymies: Juuri näin.

Ruukinmatruuna: Tuntematon suuxruus minulle mutta kappaleen nimi on kieltämättä osuva.

Nimetön kirjoitti...

Halloween on markkinamiesten tuoma juttu. Irlantilainen juttu muistaakseni alunperin. Ei todellakaan kuulu suomeen, meillä pyhäinpäivä ja kekri. Emme tarvitse krääsäjuhlää. Samaa paskaa on "Ystävänpäivä" P. Valentiniuksen päivä - HALOO: suomi on protestanttinen ei katolinen.


No, kauppalopoilla ei ole ymmärrystä. Eid tai halloween, kassakone kilisee iloisesti. Ei siihen hehkutukseen ole tarvis mukaan lähteä.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Joo. Nuo ovat aivan keinotekoisia juhlia tänne. Koskahan joku keksii että lanseerataanpas Thanksgiving Suomeen?

Nimetön kirjoitti...

Ja eikös Amerikassa olla menty jo sille linjalle, että kristillinen merkitys on poistettu joulusta ja toivotellaan vain ”Happy holidays”. Koska meillä? Halloween on niin sairas ”juhla”, että en näe siinä mitään mieltä. Ihmiset voisivat boikotoida mokomaa ja jättää krääsän, noitahatut, tekokurpitsat, luurangot, hämähäkit ja halloweenin väreihin soinnutetut leivonnaiset kauppojen hyllyille. Kuolemassa ja erilaisissa peloissa ei ole mitään hauskaa. Eikö tämä korona riittäisi ainakin tällä kertaa.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Rouva Ano. Joo, happy holidays siellä toivotellaan. Naurettavaa. Meillä sitä ei varmaan yritellä kun sanassa ”joulu” ei ole viittausta Kristukseen. Jenkeillä on Halloween, he ovat tottuneet siihen ja saavat viettää sitä kaikessa rauhassa. Meillä sitä ei tarvita.

Qroquius Kad kirjoitti...

Kunhan ei vaan sitä joulun peruuttamista alettaisi jo meilläkin valmistella:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006706439.html

On se kätevä tekosyy tuo Wuhan-nuha;
Tulekohan ensi kesänä saunakielto samoin perustein?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Tämän koronan kohdalla olen pannut merkille että tartunnoista uutisoidaan suurena uutisena mutta kuolleista ja teho-osastolle joutuneista ei. Ja se määrä on varsin pieni. Ei voi välttyä ajatukselta että hallitus haluaa pitää koronapoikkeustilan voimassa mahdollisimman pitkään.

Tinahattu kirjoitti...

Maria Ohisalo päästelee pierujaan. Eduskunnassa on 200 kansanedustajaa.
Mitä toiset siellä touhuavat?

keski-ikäinen pikkupoika kirjoitti...

Itseänikin kovasti pelottaa tuollainen syrjäytyminen ja varjoyhteiskunnan syntyminen. Ratkaisuksi ehdotan, että kaikki lait poistetaan niin ettei rikollisuutta enää ole. Sitten ei kenenkään enää tarvitse kärsiä sakoista, vankilatuomioista tai leimautumisesta rikolliseksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tinahatulle ja keski-ikäiselle pikkupojalle & kiitos kommenteistanne.

Tinahattu: Hyvä kysymys. Persut pistävät hanttiin mutta hauis ei riitä.

keski-ikäinen pikkupoika: Huumerikospuolellahan tuohon ollaan jo pikku hiljaa menossakin.