sunnuntai 9. heinäkuuta 2023

URHOJANSA KANSANVALTA ESIIN NOSTAA KAIKKIALTA

Kyllähän se vaan on sillä lailla että tämä nykyinen hallitus on pian kaadettu ja vallankumouksen ratsut laukkaavat pian pitkin Suomen kaupunkeja. Onhan meinaan niin, että duunarit, nuo työn raskaan raatajat ovat saaneet tarpeeksi ja nousseet kaduille. Ohessa kuvamateriaalia Tampereelta:


Aitoa asiaa ei tule enää piilottaa. Kansanvaltuuskunta takaisin.


Duunarit marssivat


Lisää haalariväkeä

Ja tulevia punaisten plutoonanpäälliköitä:

Ensimmäinen

Toinen

video


Ja tietysti myös naisplutoonien päälliköitä

video

Eli kyllähän meidän käppäukkojen, rasistien, transblööbikkojen yms äärioikeistolaisiksi tulkittujen päivät ovat luettu. Tuota vihaa ja työläisvoimaa vastaan on vaikeaa taistella.

Ja hjuu, postaus kuului sarjaan ”ei voinut mieltänsä malttaa”.

38 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Tivaako tuo ensimmäisen plutoonan päällikkö kuvaajalta:
"Did You just assume my gender?!"
On meinaan tota samaa näköö kun siinä Ameriikan pimussa, mitä ny silmät ei oo ihan niin tapillaan.
Mutta on pojaat (Did You just...!!) voimaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mitähän mahtaisi toveri Lenin tuumata moisista kummituksista? Taitaisi todeta, että unohdetaanpa tämä vallankumous nyt välittömästi.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

”Läppänatsihallitusta” vastaan näyttivät marssineen. Onko Mansessa marssittu Venäjän hyökkäyssotaa vastaan?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Tapsalle vaan ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Piru vie, nyt kun sanoit niin selviä yhtymäkohtia on.

Tapsa vaan: Eikä tarvitse mennä Lenininkään saakka. Aarne Saarinen saattaisi raapia päätään ja ihmetellä.

Ano: Eiköhän siellä olla vaan elämysmatkailevassa muodissa mukana.

Anonyymi kirjoitti...

Tiedä vaikka saataisiin värivallankumous tännekin. Onhan sen maailman mätäpaiseen presidentti tulossa kylään. Amerikan suurlähetystö varmaan alkaa kamppanioimaan että suomalaispojille pitää opettaa koulussa että neekerin kulli perseessä on parasta mitä maailmalla on tarjota ja että se on ainoa keino puhdistautua valkoisuuden synnistä. Ranskassahan tälläinen toiminta on jo Wikileaksin ansiosta paljastunut.
No, värilliset murhaaja raiskarit ja hintti/transupedarit ovat varmaan se hinta, joka meidän täytyy maksaa että saamme kuulua läntiseen arvoyhteisöön. Onneksi tai vahingoksi ihminen ei voi nähdä tulevaisuutta, koska jos toisen maailmansodan sotilaat olisivat nähneet millaisiksi heidän maansa muuttuvat vuonna 2023 niin he olisivat varmasti kaikki vaihtaneet puolta Hitlerin puolelle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Kyllähän täällä on tuo mielettömyys opittu jo kauan sitten ilman Sleepy Joetakin.

Heikki kirjoitti...

Tässä oli sitten näyte oppositiosta!

klova kirjoitti...

Jos sosiaaliturva ja suojatyöt lakkaisivat nämä ihmiset eivät olisi hengissä ensi keväänä.

Se olisi noiden marssijoidenkin aina välillä hyvä tiedostaa. Toisaalta ei heistä mitään vaaraakaan ole, mielenterveyspotilaista harvoin on.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Heikille ja klovalle & kiitos kommenteistanne.

Heikki: Tuotahan se vasemmisto tuppaa nykyisin olemaan.

klova: Luulen että osa heistä jopa tiedostaa sen. Ja he haluavat tilanteen jatkuvan entisellään.

Anonyymi kirjoitti...

Tuon kuvissa olevan sukupolven syntymän aikoihin Rakennusliiton puheenjohtaja palautti vasemmistoliiton jäsenkirjansa. Sanoi että duunarilla ei ole enää puoluetta mitä äänestää. Duunareiden puolueelle olisi vieläkin tilausta olemassa. Palkat ovat surkeat ja verot korkeat.

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi, jos olen hieman "pihalla" tapahtumista.
Mutta kuka on se "Amerikan pimu", jota Qroquius Kad tarkoitti?
Asian kaiketi pitäisi olla ilmiselvä, ja niin taisi olla Yrjöllekin, mutta ainakaan minulle se ei ole.

Anonyymi kirjoitti...

Noille jos jakaisi aseet ilman käyttöohjeita tai nettiyhteyttä niin...

Pistimiä ei parane antaa, tulee liian hurmehista!

Eli uhka ei saa menettämään yöunia muutoin kuin korkeintaan pettymyksen vuoksi.


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi muuta todeta kuin että kaikkia se leipä elättää. Yhtäkään noista ei kukaan työnantaja palkkaisi. Ehkä on tarkoituksella tehty itsestään ihmisen irvikuva, että voi syyttää yhteiskuntaa kaikenlaisesta syrjinnästäja ja saa oikeutuksen elää sen kustannuksella, marssia punalippujen kanssa ja aukoa päätään kun ei muuta osaa.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Ensin säpsähdin, että miten se ykä nyt noin luovuttaa. Mutta kuvat nähtyäni hymähdin ja ajattelin, että nuo kuvissa esiintyvät, mitä lie onkaan, eivät saisi edes horsmaa kaadettua ojan penkasta. T. Oloneuvos

Joppos123 kirjoitti...

Hätähän se loisille tulee kun on olemassa todellinen vaara joutua töihin. Tähän asti vasemmisto on pitänyt huolen siitä, että kalja-ja röökihuolto pelaa sohvanpohjalle.
Kännissä ja aineissa koko sakki koko ajan niin ei siinä töihin voi mennä kun kukaan ei huoli.
Kyllä jää orastava vallankumous torsoksi tuollaisilla leikkipartisaaneilla.
Ei käy kyllä edes sääliksi.

Janne kirjoitti...

Onko tuo plutoonanpäällikkö numero 2 kenties Rapalan mannekiini? Rautaa on naamassa enemmän ku paikallisessa K-Raudassa.

QroquiusKad kirjoitti...

Ameriikan pimu on tuo tuossa:

https://knowyourmeme.com/photos/1182659-did-you-just-assume-my-gender

Ämmä, josta selvästi näkyy, että on ämmä alkoi vaahdota poliisille joka pyysi häntä vähän rauhoittumaan puhutellen "Ma'am".

Krypta kirjoitti...

Hyvät kuvat ja riittävän lyhyt teksi leikkipartisaaneista. Eipä taida duunia tehnyt yksikään. Kama ja kalja huolto pelaa kelan kautta.

Bogreol kirjoitti...

Olin Helsingissä kun Ylpeys marssi, samannäköistä väkeä kuin ylläolevissa kuvissa joskin suurelta osalta vielä räikeämpiä, alastomampia ja säälittävämpiä. Samaa uusmarxilaista joukkoa joka tapauksessa, kulttuurivallankumousta tekemässä.

Kaksi Hollywoodin elokuvatähteä olivat Pride-kulkuetta todistamassa, ja tiettävästi Glenn Close kirjoitti Instagram-tililleen "on huojentavaa olla maassa jonka enemmistö kannattaa ja juhlii moninaisuutta" (HS 5.7.23). Nyt tiedämme kuinka yhdenmukaista ja samannäköistä moninaisuus on, pintaa vailla syvempää sisältöä. Helsinki oli yhtenäisin lipuin ja symbolein koristeltu kuin Nürnberg natsien vuoden 1934 puoluekokouksessa. Sivullinen juhlamieleen yhtymätön katselee marssijoita hämmentyneenä, ihmisoikeuksia vaille jääneet ja sorretut osoittavat kuinka ajavat asiaansa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Seppo Oikkoselle, Ano1:lle, Ano2:lle, Taisteluvälineupseerille, Rouva Anolle, Oloneuvokselle, Joppos123:lle, Jannelle, Qroquius Kadille, Kryptalle ja Bogreolille & kiitos kommenteistanne. Kaiken kaikkiaan voi todeta että jos tuota kuvakavalkaadia olisi esitetty joillekin 1970-luvun vasemmistoduunareille ja sanottu että tuossa kuulkaa on vuoden 2023 vasemmistoa niin oltaisiin siinä päätä raavittu.

Ja Qroquius Kad jo linkittikin sen Amerikan pimun.

vieras kirjoitti...

Huomasiko Yrjö että rajavalvonta otetaan käyttöön Joe Bidenin vierailun takia? Tässä kävi mielessä että Joe voisikin lomailla Suomessa ekstra-aikaa. Olisi hyvä syy jatkaa rajavalvontaa.

Noin muuten, rajavalvonnan voisi sopivasti "unohtaa" päälle sen jälkeen kun Joe on poistunut maasta. Todetaan tarve jatkaa rajavalvontaa esim. Ranskan turvallisuustilanteen takia ja siksi että Venäjän hybriditoiminta on aktivoitunut monissa maissa.

https://twitter.com/rajavartijat/status/1676916986310172672

Trilisser kirjoitti...

Se tässä mietityttää, että ymmärtävätkö nuo tyypit, että heidän olemassaolonsa edellytys on länsimainen kapitalistinen yhteiskuntajärjestys, jota he niin innokkaasti vastustavat ja yrittävät tuhota? Luulevatko he, että heillä olisi ollut juurikaan elintilaa esimerkiksi sankarinsa Che Guevaran ihanneyhteiskunnassa?

Joppos123 kirjoitti...

Eihän rajojen kyyläys ollut mikään ongelma körönän aikanakaan. Siellä tosin sisäministerin käskystä syynättiin pottunokat rokotustodistuksineen, kähtävät ja yöntimot senkuin lampsi maahan.
Rajamiehiä hillottiin mm Pelloon Imatralta asti. Kahden viikon keikka kerrallaan komennusperusteisesti. Halpaa kuin saippua, veronmaksajan kannalta.

QroquiusKad kirjoitti...

Luin tuon Bioleninismi-kirjoituksen kahteen kertaan, mutta häpeäkseni on tunnustettava etten ymmärtänyt mitä siinä sanottiin.
Aivan liikaa yliopistoihmisen teoriaa ja kirjallista kikkailua, johon sanoma hukkuu.
Ainakin näin tyhmältä kuin minä.

Anonyymi kirjoitti...

Nimimerkki Riikan scripta-kirjoitukset nostettu illan il:n otsikoihin.

Ei lopu persujahti ennenkuin hallitus vaihtuu/kaatuu.


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys vieraalle, Trilisserille, Vittuuntuneelle Stadilaiselle, Joppos123:lle, Qroquius Kadille ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

vieras: Huomasin joo ja kannatan ajatustasi. Kerrankos sitä asioita unohtuu…

Trilisser: Luulisin, että hyvin harva heistä tajuaa.

Vittuuntunut Stadilainen & Qroquius Kad: Tuossa kirjoituksessa on minunkin kohdalla ongelma että se on niin akateemista englantia ettei minun kielitaitoni siihen oikein riitä.

Joppos123: Joo, oli prioriteetit kohdallaan. Muuta vahdittavaa olisi ollut ja on vieläkin.

Tvälups: Yritys on ainakin kova. Riikkahan tuossa kommentoi asiaa blogissaan. Löytyy tuolta sivupalkista.

klova kirjoitti...

Itse olen aina noudattanut ohjetta että voisin kirjoittaa kaiken myös omalla nimelläni. Suosittelen sitä myös muille.

En ole ikinä mm ymmärtänyt jonkun poliitikon huorittelua, somalien nimittelyä tai hekumoinut väkivallalla. Koska se kaikki jää internettiin ja koskaan ei tiedä mitä tapahtuu. Ja koska se on helvetin tyhmää ja moukkamaista.

Asiansa voi ilmaista kyllä niin ettei tarvitse jälkeenpäin hävetä tai selitellä tai erota.

QroquiusKad kirjoitti...

Minä luin sen suomeksi kääntäjän kautta enkä siltikään tajunnut.

Prozac kirjoitti...

En usko että kovin helposti kaatuu. Kokoomus ei halua uusia hallitusneuvotteluja demareiden kanssa. Kristilliset ei lähde minnekään. Erkoopee taas on epävarma tapaus. Tiedä vaikka ottaisivat ritolat. Taitaa silloin olla hallituksen tie pystyssä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys klovalle, Qroquius Kadille ja Prozacille & kiitos kommenteistanne.

klova: Se on niin helppo sanoa. Jos kirjoittaa niin, ettei varmasti ärsytä vihervasemmistoa niin ei kirjoita mitään. Kas kun faktojenkin esille tuominen ärsyttää.

Qroquius Kad: Minä yritin englanniksi.

Prozac: Tuskin kovin helposti. Voi sinänsä olla että se RKP pääsee kiristämään vielä lisää.

klova kirjoitti...

Ärsyttäminen ja esim väkivallalla hekumointi on eri asia. Sanna Marinin arvostelu ja hänen nimittämisensä sekopää huoraksi ovat eri asia.

Ei suomessa ketään tuomita siksi että kertoo mielipiteensä jostain poliittisesta henkilöstä tai puolueesta ronskiakin kieltä käyttäen. Korkeintaan joutuu eroamaan ministerin tehtävistä. Ainakin jos aloittaa anteeksipyytelyn.





Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, klova. Minä näe, että nimenomaan sitä asiallista arvostelua halutaan hiljentää. Toisaalta jos netin menneisyydessä löytyy sitä asiatonta niin sitä käytetään hyväksi. Nettihän kun ei unohda. Tietysti vihervasemmistolle sallitaan ihan omat standardinsa.

-TR- kirjoitti...

Suomen kaltainen pehmovaltio on sellainen missä nuo variksenpelättimetkin voivat ilmaista mielipiteensä ja ihan hyvä asiahan se onkin että voivat.

Monessa muussa maassa ei tuollaista karnevaalikulkuetta kauan katseltaisi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, TR. Totta. Mutta noille variksenpelättimille ei kannata luovuttaa valtaa.

Anonyymi kirjoitti...

Purra alistui ja pyytää anteeksi. Seuraavaksi sitten esittää eronpyyntönsä ministerinvirasta kuten Junnilakin teki..?

Tämä on joko ennakolta sovittua teatteria tai sitten nuo ovat sen luokan vellihousuja, että parempikin kun hajoitetaan koko orkesteri sillä eihän tämä lopu nyt enää ikinä!

Voi voi.

Johan se rkp:n Adelcreutz totesi ettei hallitusohjelmaan kirjattuja maahanmuuton kiristyksiä ole tarvetta toteuttaa...


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

https://gefira.org/en/2016/12/04/ngos-are-smuggling-immigrants-into-europe-on-an-industrial-scale/

Wanha video mutta sama meno jatkuu edelleen...

QroquiusKad kirjoitti...

Vai näin tämä menee.
Niin se rintama sittenkin alkoi murtua, ja huomatkaa:
persut eivät ole vielä tehneet yhtä ainoaa hallitustointa!

Saamme nähdä, että jos niiden aika tulee, yhdenkään ei anneta onnistua.
Oppositio torppaa ne kaikki huorapuoluetta edustavan Pää-äMmä Urpon myötäsukaisella avustuksella.
Tämä jatkuu kunnes hallitus kaatuu ja uusien vaalien alla ilmoitetaan suoraan, ettei perusja tulla enää koskaan päästämään hallitukseen kun ne ovat näköjään kaikki rassisteja, nassisteja ja vaskisteja.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Anolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Tvälups & Qroquius Kad: Itse asiassa se anteeksipyyntö oli vain siinä otsikossa. Ei varsinaisessa kirjoituksessa. Mutta on totta että nöyrtymällä ei saa kuin lisää nöyrtymistä. Ja Orposta ei ole tosinaan mitään apua. Tvälupsin huomio RKP:stä oli osuva. Kieltämättä kasetti alkaa hajoamaan.

Ano: Kiitos linkistä. Tuo tulee jatkumaan kunnes se lopetetaan.