torstai 6. heinäkuuta 2023

VAHINGONILO JA KESKISORMI

Onhan selvää että vahingonilo on iloista alhaisin mutta joskus se vaan tekee niin eetvarttia. Meinaten, kun tämä natsihysteria on lähtenyt Suomessa täysin lapasesta niin johan siinä saivat demaritkin oman osansa case Antti Lindtmanin muodossa. Jään odottamaan valtamedian kirjoituksiia joissa tuomitaan vihervasemmistolaisten poliitikkojen nuoruuden tölväilyjen kaivelu ja vaaditaan, että se kaivelu pitäisi kohdistaa vain perussuomalaisiin koska vihervasemmisto on niinqu oikeessa.

Eiköhän vihervasemmiston kannattaisi pikkuhiljaa jättää tuo natsihysteria ja keskittyä itse asiaan. Eli varsinaiseen eduskuntatyöhön. Eli jos sillä on valittamista hallituksen toimista niin valittakoon ja mielellään perustellusti. En tosin tiedä, että mitä perusteita löytyy jos hallitus edes hiukan yrittää korjata sitä, mitä vihervasemmisto on tuhonnut. Mutta näyttää siltä että demokratian perään huutavalle vihervasemmistolle ei kelpaa demokraattisten vaalien tulokset.

Lyhyen postauksen toisessa osiossa voi todeta että perussuomalaiset näyttivät komeasti keskisormea valtamedialle nostamalla Wille Rydmanin ministeriksi. Yrittihän valtamedia tuhota Rydmanin koko uran täysin. Ehkä asia on muistutus VMP:lle että se ei kuitenkaan päätä Suomessa aivan kaikkea.

Ja sekös VMP:tä sapettaa.


31 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Ei tämä ole kuin iltapäivälehtien skuupin- ja lööpinaihe vähäksi aikaa.
Sehän on jo nyt lähestulkoon pyyhkäisty pois päiväjärjestyksestä sivuun Oikeiden Asioiden, eli hirmuisen ÄÄÄRRRIoikeistohallituksen kauhistelusta.
Lindtmandtti itse on selvinnyt kohusta vitsiksi kuittaamalla ja olankohautuksella, koska on Hyvä Ihminen.
He saavat tehdä pahojakin asioita, kun taas Pahat Ihmiset kuten Junnila eivät hyviäkään.

Schwamm drüber, sanoi saksalainen ja jatkoi Suomen kauhukabinetin kauhistelua.

Anonyymi kirjoitti...

"Jään odottamaan valtamedian kirjoituksiia joissa tuomitaan vihervasemmistolaisten poliitikkojen nuoruuden tölväilyjen kaivelu ja vaaditaan, että se kaivelu pitäisi kohdistaa vain perussuomalaisiin koska vihervasemmisto on niinqu oikeessa"

No johan noita on ollut mutten jaksa kaivaa kun twitter vaatii reggausta, mutta oula silvennoisen ja tero hämäläisen raivo on jo pimeää ja siellä on tuon suuntaista kyllä paljon. Ja perussuomalaiset luonnollisesti löivät eka ja haluavat tuota, just..

Anonyymi kirjoitti...

Nyt ei auta muu kuin toivoa sitä, että valtioneuvoston jäsenten hermot kestävät. Tuumaakaan ei saa antaa periksi. Median raivo on ollut ennennäkemätöntä ja vääristely käytännössä jatkuvaa rumputulta. USA:n tilanteesta on sanottu, että demokraatteja ja republikaaneja ei yhdistä enää edes se kuuluisa omenapiirakka. Meillä nokkapokka on vähintään yhtä rajua, ja oikeusjuttuja on odotettavissa. Ensimmäinen on jo tulilla. Purra on osoittanut johtajuutensa. YLE taistelee rahoituksestaan hamaan loppuun saakka, ja valtalehdistö heittää kapuloita hallituksen rattaisiin niin paljon kuin ehtii niitä pajukosta vuolemaan. Nyt katsotaan, kenen perse kestää tervaamista.

PS-lehdenjakaja

Anonyymi kirjoitti...

https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000009699242.html

Ei tarvinnut Ykä pitkään odottaa.

Tapsa vaan

Joppos123 kirjoitti...

Rydmanin valinta ministeriksi on keskisormenosoitus niin rääkyvälle medialle kuin Orpolle.
Orpo heitti Rydmanin bussin alle ennenkuin väitetyt ahdisteluasiat oli edes selvitetty. Jälleen esimerkki paskasta johtamisesta.
Poliisihan teki kaksi erillistämesitutkintaa Rydmanista ja molemmissa päädyttiin siihen, että mitään rikosta ei ole tapahtunut.
Media ja muutama vihervassarifemakko yritti tuhota miehen koko uran ja elämän mutta vituixmän.
Mäenpää on tehnyt rikosilmoituksen case Provinssirockista ja ihan oikein.
Toivottavasti asia harjataan perinpohjin ja puolueettomasti.
Aletaan olla sillä tasolla mitä Ykä on jo ennustanut eli ajatusrikoksia aletaan syynätä.

Kalle Pelttari kirjoitti...

Johan kaksi lainoppinutta muistaakseni Iltalehdessä vaati, että tätä kaivelua ei muka pitäisi jatkaa niin pitkälle, että löytyy Antti Lindmanneja. Sanontaa keskisormen näyttäminen kokoomukselle, tuntuu olevan vihervasemmiston vakiotermi nyt, kun sitä voi sanoa perussuomalaisille ja kokoomukselle. Mikä huuto ja hammasten kiristys siitä olisikaan syntynytkään, jos sivistyneet ihmiset (perussuomalaiset ja kokoomus) olisivat sanoneet samaa Sanna Marinille. Keskisormen näyttäminen kohdistui juuri niin päin, että elinkeinoministeri Wille Rydman sitä näytti niin HS:lle ja muulle valtamedialle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Anolle, PS-lehdenjakajalle, Tapsalle vaan, Joppos123:lle ja Kalle Pelttarille & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Juuri tältä vaikuttaa.

Ano: Oli mullakin joitain huomioita twitterin puolella mutta en ehtinyt kaivella.

PS-lehdenjakaja: Olet oikeassa. Ja toivotaan että perse kestää sillä valtamediahan ei tätä höökimistä lopeta.

Tapsa vaan: Eipä tarvinnut ja tuo persuvastainen Lindtmanin valkopesu oli kyllä aika omalaatuinen.

Joppos123: Täysin totta.

Kalle: Hyviä huomioita sinullakin.

Joppos123 kirjoitti...

Minun mielestä on todella huolestuttavaa kun nykyisin perättömillä syytöksillä muutama mielenvikainen ihmisvihaaja voi tuhota kenen tahansa menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden vain rääkymällä somessa.
Onneksi tämä ei Rydmanin kohdalla onnistunut.
Miettikääpä vaikkapa kuinka monta uraa tai elämää #meetoo tuhosi.
Osa teki itsarin kun paine kävi liian suureksi.
En väitä ettei seassa olisi ollut oikeasti paskoja ihmisiä mutta väitä, että sivussa meni aika paljon myös ihan syyttömiä.
Näitä syytöksiä ilman syytä heittävät sakit ovat sadistisia ihmispaskoja. Ne varmaan saavat orkun kun joku tekee itsarin tai tuhoutuu muutoin.
En vain voi käsittää sellaista raadollisuutta ja pahuutta.

Teutjärvi kirjoitti...

Ranska palaa, Ruotsissa on pieni sisällissota, ei koske meitä, niinkuin 30 luvulla
suurvallat rakensivat panssarivaunuja, ei koskenut meitä, meillä on tärkeintä
olla tukkanuottasilla pikkuasioista.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Narsisti kun loukkaantuu niin se loukkaantuu verisesti... Koska narsisti on aina uhrin puolella, ja koska uhri on aina viaton, ja koska narsisti saa uhrirooliin samaistumisesta voimaa ja omankädenoikeuden tuhota se joka narsistia ei halua nuoleskella ... Hmmm... Ihme juttu tuo, että vaikka meillä lukioissakin opetetaan psykologiaa, nämä ihan perusjutut perusnarsismin vammoista ei vaan arkielämässä koskaan tule käsittelyyn... Mietityttää että mitähän ne toimittajatyttöset oikein on psykan tunnilla kuunnelleet ja miettineet.

Havukka-aholla Konsta mietiskeli että "vielä on monta mojovaa ajatusta ajattelematta". Ehkä nää toimittajatytöt miettii että "vielä on monta mojovaa tunnetta tuntematta".

Se muuten taitaa oikeesti olla se psykologian opetus vähän Pirkkalan monisteen asteella. Kun itse kävin koulua, uskontoa ja psykologiaa opetti sama äijä -- joka kyllä oli ihan sekopää ihan kummassakin aineessa, joten se siitä. Nuo opetushallinnon edistykselliset voimat nykyään tyrkyttää pilteille ihan kaikenlaista todellisuudentajutonta huuhaata, voisi olla jo aika sisällyttää oppimateriaaliin ihan oikeetakin tietoa narsismista ... eikö?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Teutjärvelle ja Seppo Oikkoselle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Olen aivan samaa mieltä kanssasi. Ja valitettavasti niitä ihmisiä on huomattavasti enemmän kuin vain muutama.

Teutjärvi: Valitettavasti tilanne on juuri tuo.

Seppo: Oliskos niin että totuus siitä kuinka paljon narsistit yhteiskuntaa pyörittää olisi liian pelottavaa julkaista?

Anonyymi kirjoitti...

YLE otsikoi:

"Analyysi: Petteri Orpon onnistui lytätä Wille Rydman, vaikka mainitsi hänet nimeltä vain kerran"

Ja tätä avataan seuraavasti:

"Pääministerin viestintästrategia oli selkeä. Tehokas tapa vähätellä vastustajaa on olla mainitsematta häntä edes nimeltä."

Mietitäänpä: Rydman potkitaan sivuun todistamattomien rikosepäilyjen takia. Hän eroaa kokoomuksesta itse ja liittyy toiseen puolueeseen. Vähän aikaa sen jälkeen hän on ministeri kokoomusjohtoisessa puolueeessa oltuaan sitä ennen puolueensa konservatiivisiiven riviedustaja.

Onko tässä jotain ristiriitaa?

PS-lehdenjakaja

Joppos123 kirjoitti...

Ei ole kovin hohdokas tulevaisuus länsimailla jos jokaisen vokelluksen mukaan sännätään. Meidän pitäisi kuitenkin täällä olla diktatuuria vastaan ja samaan aikaan annetaan löysää pienten mutta äänekkäiden sakkien vouhotuksille.
Ne pienet sakit jos pääsisivät ehdottomaan valtaan niin alkaisi savupiipuista tupruttaa mustaa savua ja se ei tulisi hiilestä.
Onko niin, että me olemme vaipuneet samaan koomaan kuin muinainen Rooman valtakunta ennen tuhoaan?
Ketään ei enää kiinnosta muu kuin oma perse.

Maailmaa johtaa tai on johtavinaan hullut, juopot ja seniilit.
Ryssän tsaari alkaa jo silminnähden olla aika ulapalla. Rakkikoira Medvenev räksyttää kännipäissään someen ihan mitä sattuu. Sille mulkulle mulla olsi yksi lahja. Ikäänkuin vastavuoroisesti siitä kissasta minkä se toimitti punamuumille.
ONYX 11,7 grammaa ja vauhdilla.

Bieden on ihan ulapalla kaikesta. Sekaisin kuin seinäkello. Minun mielestä on rääkkäystä lennetellä sitä pitkin poikin maailmaa tuossa kunnossa.
Ei tarvitse olla mikään lekuri kun huomaa ettei se kaveri ole enää tässä todellisuudessa.
Dementia on tappava tauti ja se vie aika nopeasti loppuvaiheessa.

Xin Pi kiinassa kuolaa jo nyt siperian perään ja ei itseasiassa edes peittele sitä.
Ei sekään jätkä ole mikään nuori. Putelle tulee jossain vaiheessa aika tukalat oltavat. Kiina ei hyväksy ydinaseen käyttöä Ukrainassa ja nyt putte tunkee alokkaita lihamyllyyn.
Ydinasevaltiot USA, GB, Ranska on jo aikoja sitten ilmoittanut, että jos putler käyttää ydinasetta Ukrainassa niin he tuhoavat kaikki ryssän joukot Ukrainan maaperällä, mukaanlukien Krimi.
Putte pelkää NATO:a ja sen voimaa. Ihan syystä.
Väitänpä tässä ja nyt seuraavaa.
Jos NATO päättäisi lähteä ryssälään niin joukkojen muodostamisen jälkeen Moskova olisi vallattu alta kahden viikon.
Valtaosa ajasta menisi ajamiseen ja huoltamiseen.
Taisteluita ei olisi nimeksikään. Vähän sama homma kuin aikoinaan Irakissa. Irakin armeijan piti paperilla olla maailman neloseksi rankattu.
Turpaan saivat ja tuelta.

vieras kirjoitti...

Persuilla on yksi ässä hihassa jonka ne voivat näyttää kokomukselle jos tulee kova paikka: talouden tasapainotus onnistuu vain persujen tuella. Demareiden kanssa se ei onnistu. Kokoomus joutuisi perumaan vaalilupaukset talouden tasapainotuksesta, jos se haluaa demarit hallitukseen. Kokoomus joutuisi suostumaan lisävelanottoon ja uusiin veronkorotuksiin.

Persut voi sanoa kokoomukselle: Haluatko ihan varmasti demareiden kanssa hallitukseen, kun tiedetään minkä hinnan demarit vaativat siltä? Haluatteko että IMF koputtaa ovelle neljän vuoden päästä? Miten käy kokoomuksen uskottavuudelle talouspuolueena?

Persut voi tehdä kokomukselle tarjouksen josta se ei voi kieltäytyä: saatte talouden tasapainotustoimenpiteet, mutta sillä on hinta. Persuille annetaan vapaat kädet maahanmuuttopolitiikassa ja kriminaalipolitiikassa.

Lisätarjouksena persut voi ottaa pahiksen roolin. Mutta silloin kun media heittää paskaa hallitusta kohti, persut ei aio olla ainoa paskanheiton kohde, vaan osa paskasta osuu kokoomukseenkin. Kokoomus on vuositolkulla onnistunut pitämään median paskanheiton vähäisenä, koska kokoomuksella on hyvät madiataidot sekä mediasuhteet. Nyt kokoomus joutuu käyttämään mediataitoja siihen miten menetellään kun paskaa heitetään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys PS-lehdenjakajalle, Joppos123:lle ja vieraalle & kiitos kommenteistanne.

PS-lehdenjakaja: Kai kokoomukselta voisi kysyä että miten meni noin omasta mielestä.

Joppos123: Hyviä huomioita mutta mahdollisesta sodasta en lähde ennustamaan mitään.

vieras: Hyviä huomioita sinullakin. Jos hallitus muuttuu niin että demarit tulisivat persujen tilalle niin siirryttäisiin takaisin vekselivetoon. Ja pahiksen roolihan persuilla on joka tapauksessa niin ei siitä lisäryönästä kannata välittää.

QroquiusKad kirjoitti...

Valitettavasti asia on juurikin niin, että me olemme nyt samassa tilanteessa kuin Länsi-Rooma 470-luvulla.
Perinteiset miehiset hyveet on sotkettu paskatunkioon halveksittaviksi ja tilalle nostettu tyttöjen estrogeenihöperehtiminen.
Ei meitä auta miesten hallussa vieläkin oleva ylivertainen sotilaallinen voima, kun sen voiman käyttöön vaadittava poliittinen tahto on tyttöjen käsilaukuissa ja siellä pysyy.

Me saamme nähdä eurooppalaisen sivistyksen tuhoutumisen elinaikanamme.
Abendlandin aurinko on pian laskenut ja tilalle nousee islamin puolikuu.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Kyllähän tilanteessa on ikäviä yhtymäkohtia Rooman rappioon. En lähde ennustamaan mutta aika asioiden korjaamiseen on vähissä. Ja ennen kaikkea se tahto korjata ne on tärkein. Kyky toki olisi vielä.

vieras kirjoitti...

En ole persuista huolissani.

Sen sijaan kokoomukselle on varmasti outoa mikäli joutuu paskanheiton kohteeksi. Kaiken sen jälkeen kun on vuositolkulla madellut punavihreiden toimittajien edessä. Kokoomusjohdossa olisi hyvä miettiä oliko se matelu sittenkään toimiva taktiikka.

Joppos123 kirjoitti...

Tässä on muutama skenaario.
1. Putte laskee sen varaan, että Wagner hyökkää Puolaan. Ei siis valtiollinen ryssä vaan Wagner.

2. Wagner tuhotaan sinne ja ongelma ratkaistu. Valtiollinen ryssä pesee toki kätensä.

3. Putte avaa uuden rintaman kohti Kiovaa. Se kokovartalokulli vähän vihjaili tähän suuntaan noin kuukausi sitten.

Johtopäätksiä:
Ei uskalla edes proxynä hyökätä NATO maahan. Liikaa riskejä ja tappio olisi varma.
Se antaisi NATO:lle syyn ottaa käyttöön 5 artikla.
Wagnerin läsnäolo Valkoryssissä on vain keino pitää herra likasanko aisoissa.
Likasangon armeija on aikalailla paska mutta kykenee pitämään oman kansan aisoissa.
Likasanko tietää, että jos se laittaa koko 50 000 käsittävän armeijansa Ukrainaan niin ne teurastetaan ja itse likasanko joutuu ottamaan hatkat.

Joppos123 kirjoitti...

Veliseni QK on liian synkkä.
Siinä vaiheessa kun alkaisi sota olemassa olosta niin se snadi kovasti rääkyvä tärähteneistö olsisi kusi sukassa.
Nyt ne pitävät meteliä kun kaikki on liiankin hyvin.
Mä luotan meihin kansana. Me ollaan tarvittaessa aika vittumaisia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys vieraalle, Joppos123:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommeteistanne.

vieras: Se olisi hyvä kysymys esittää kokoomukselle.

Joppos123: Niin kuin sanoin, niin en lähde spekuloimaan asiasta josta en varsinkaan kirjoittanut. Mutta joo, suomalaiset ovat historian saatossa pystyneet olemaan varsin vittumaisia. En usko, että se geeni on hävinnyt.

Qroquius Kad: Joo, kyllähän tuo herättää lähinnä myötähäpeää.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä natsit ovat kauheita. Alistavat naiset kaapuihin, joukkoraiskaavat lapsia, puukottavat ja ryöstävät kaduilla... vai mitä nää nyt onkaan?

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Yle Watch kirjoittaa aikamme ja Suomen sairaudesta erinomaisen, valitettavan osuvasti.
Kas tässä joudumme elämään:

Olemme saaneet maailman, jossa ihmiset elävät keskellä kulutuskeskeisestä oravanpyörää, infantiilia itsekeskeisyyttä, luontokatoa, saasteita, väestöräjähdystä ja kansanvaihtoa. Voittajien manageriaalinen valtio on tuonut meille loputtoman maahanmuuttoinvaasion, pakkomonikulttuurin, globaalisti värillisen enemmistön "vähemmistökiintiöt", sensitiivisyyskoulutuksen, mustien kritiikittömän palvonnan, lgbt- ja transhulluuden ja holokaustiteollisuuden. Ohjekirjanaan Aldous Huxleyn Uljas uusi maailma valtaapitävät ovat antaneet meille poliittisesti korrektin sallivuuden, huumeet, vähä-älyisen viihteen ja näköalattomalle nuorisolle itsetuhoisuuden. Me olemme saaneet tiukemman asekontrollin ja turvattomammat kadut kuin myös rap-musiikin ja raiskausten tukikeskukset. Meidän pitää olla kiitollisia myös "vaihtoehtoisista elämäntavoista", sodomiasta, aidsista, avioeroista, lapsettomuudesta, rikollisuudesta, korruptiosta ja kaikenlaisesta aikalaishulluudesta. Tilanteen ollessa tämä ajan hengen puolustajilla ei pitäisi olla mitään perustetta tuomita yhtäkään menneisyyden aikakautta absoluuttisin ja totalisoivin termein.

Anonyymi kirjoitti...

Omikohan Rydmanin potkujen syynä Kokoomuksesta EU:n elvytyspaketin vastustaminen ja nihkeä suhtautuminen maahanmuuttoon? Mielenkiintoista on nyt nähdä hallituksen toiminta, kun seuraava avustuspaketti, toistaiseksi vähän takapakkia saanut ennallistamisohjelma tai "siirtolaisten" taakanjako EU:sta tulee hyväksyttäväksi. Kuinka syvään Suomi-neito nyt niiaa vai pidetäänkö viimeinkin ryhdikkäästi oman kansan puolta?

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Eikös Wille savustettu kokoomuksesta elinkeinojen yrityksestä. Poliisin mielestä se ei ollut rikollista.

vieras kirjoitti...

Jussi Halla-aho on valmis presidenttiehdokkaaksi. Tämä on kunnon källi ja trollaus, puhumattakaan että valittaisiin. Täältä on tulossa ääni Jussille.
https://youtu.be/WF8w_gAx6X8

Anonyymi kirjoitti...

Sitä odottaessa!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Terho Hämeenkorvelle, Rouva Anolle, Ano2:lle, vieraalle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Joo, ei ne tainneet niitä natseja olla ollenkaan…

Terho: Tuossa oli kyllä Ajan Henki ikävän osuvasti tiivistettynä.

Rouva Ano: Epäilemättä tuo oli yksi suuri syy. Ja sehän noitten mainitsemiesi asioiden kohdalla on kysymysmerkki että kokoomus on federalistinen puolue joka ei ole vielä laittanut EU:lle hanttiin missään.

Ano2 & Ano3: Nämä kommentit jäivät minulle vähän epäselväksi.

vieras: En kylläkään usko että Jussi on tuossa trollimielellä vaan tosissaan. Ja sehän on selvää että asian tiimoilta alkaa valtamedian paskamyrsky potenssiin kolme.

Anonyymi kirjoitti...

Jussi perusteli kyllä hyvin sen, juurikin sen että miksi hän lähtee kisaan mukaan. Ja nimenomaisesti Perussuomalaistenlistalla, jos ja kun hänet valitaan PS:n ehdokkaaksi. Eikä kuten eräät nimeltä mainitsemattomat puolueidensa ehdolle pyrkivät.
Jussihan sanoi, että hän on kansanlikkeen eli perussuomalaisen kansanliikkeen ehdokas jos niin halutaan eikä peitellysti jonkun homokepuliikkeen ehdokas.
Ja tuo ennusteeis Ykä, että paskamyrsky alkaa ja iskee valevaltamediassa arvtenkin jo huomenissa ja siinä kaivellaan menneisyydestä siellä olemattomatkin sanomiset ja ne olevatkin tahallaan ymmärretään väärin.
Toisaalta, tämä on vain arvaus ja veikkaus, tuo kaikki sataa Jussin laariin kulunutta sanontaa käyttääkseni. Kansa alkaa olla melko täynnä pakkosyöttöä ja jaskan pauhamista.
Vaan ans kattoo ny kuin äijän käy. Tai laitan arvauksen: Toinen kierros, höpöpekka vs. Jussi. Jussi vie kisan kuus-nolla.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi, mutta hieman ohi aiheen: Trafikom toimi nopeasti. Tiistaina jätin ajokelpoisuustodistuksen (lääkärin todistus) ja tänään tuli uusi kortti. Ajolupa myönnetty seuraavta viisi vuotta. Samalla tuli myös liikuntaesteisten pysäköintilupa, eli saan parkkeerata lähes kaupan sisälle, no ainakin ovelle:)
Eli nyt kun saataisiin ihan oikea Suomesta ja suomalaisista välittävä pressa niin mikäpä tässä olisi ollessa ja odotellessa noutajaa vaikka seuraavat kymmenen vuotta:))
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. En lähde sinänsä ennustamaan mutta olet kommentissasi oikeassa. Ja onnittelut kortista.