torstai 13. heinäkuuta 2023

KYSYMYS VÄKIVALLASTA

Kun Valtamediapuolue VMP jaksaa pitää yllä noitavainojaan väkivallasta fantasioivista perussuomalaisista niin itsellä juolahtaa mieleen eräs kysymys. Mutta sitä ennen pari hyvää ja muistuttavaa kommenttia aikaisemmasta postauksestani:

Trilisser:

Arhinmäki myös herjasi jalkapallo-ottelussa serbejä "murhaajiksi" ja ylisti 2 poliisia murhannutta Steen Christenseniä.

(Kirjoittajan välihuomautus: Tämä oli se ”kannustushuuto” jalkapallo-ottelussa eli ”Missä on Holsti, Missä on Palo? Steen Steen Christensen!”.

kt:

Dan Koivulaakso, hulinoimassa saksan maalla, Li nimitti hallitukseensa valtiosihteeriksi.

(asiasta hieman muistuttava video)

Kysymys: Nostiko Valtamediapuolue VMP noita asioita millään tavalla esille? No ei nostanut. Tuliko lööppiskandaali? No ei tullut? Palataanko noihin vielä vuosien jälkeen? No ei palata. Ja miksiköhän? No, kas siksi kun vasemmisto on niinqu oikeessa. Ei heitä koske samat vaatimukset kuin muita.

Ja sitten se varsinainen kysymys. Ei liity itse asiassa noitavainojen kohteena oleviin perussuomalaisiin vaan yleensä ajatteluun ja kirjoittamiseen:

Kun luette jatkuvasti uutisia kehitysmaalaisten suomalaisiin kohdistamista – ja lisääntyvistä – seksuaali-, väkivalta- ja alistusrikoksista niin eikö ole aivan normaalia että itselläkin mieleen nousee väkivaltafantasioita? Kas kun millään muulla tavalla sitä touhua ei enää lopeteta. Se porukka ei usko kuin voimaa. Ja se on oppinut että suomalaisilla ei sitä ole. Tai vaikka olisi, niin ne eivät uskalla eivätkä ennen kaikkea saa sitä käyttää.

Ne suomalaiset tarjoavat lääkkeeksi väkivaltaan terapiaa ja puhumista jolla voidaan auttaa ”nuorison” pahoinvoinnissa. Ei se porukka voi pahoin. Päinvastoin, se voi oikein hyvin. Suomalaisten kustannuksella.

Jos ihmiselle tulee tästä jatkuvasti kasvavasta suomalaisiin kohdistuvasta väkivallasta mieleen väkivalta niin ei hän ole väärässä. Eikä millään muotoa sairas. Ennen kaikkea hänen ei tarvitse pyytää anteeksi mitään. Väärässä ja sairaita ovat ne, jotka edelleenkin haluavat kieltää kyseisen tuontiväkivallan olemassaolon ja jos he joskus harvoin tunnustavat sen olemassaolon niin he väittävät sen johtuvan siitä, etteivät suomalaiset ole vieläkään oppineet aidosti rakastamaan toiseutta vihervasemmiston vaatimalla tavalla.

Elämme edelleenkin tilanteessa jossa suomalaisen sanoma sana on vakavampi asia kuin tuontitavaran tekemä väkivallan teko. Mikä voisi olla sairaampaa? Mikä voisi olla tuomittavampaa? Ja vihervasemmisto haluaa säilyttää sen tilan täältä ikuisuuteen.


46 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se ja tuollainen touhu alkaa korpeemaan kantasuomalaista. Katselee vaikka viimeviikon videoa, jossa on tarjolla vallan värikästä pöhinää ja etnistä värinää, jossa tuommoinen narukäsinee*eri kivittelee ihmisiä apinanraivolla.

Vantaan Pähkinärinteessä näet kuvattiin väkivaltatilanne, jossa Suomeen saapunut ikoneinsinööri-kultamunarikastuttaja lyö ja potkii ihmisiä ympärillään.

Kyllä nousi verenpaineet tappiin. Varsinkin kun kahdeksan vierestä seurannutta kantismiestä ei tehnyt mitään riehujan rauhoittamiseksi. No, yksi punapaitainen yritti hieman jotain, mutta sakinhivutus jäi antamatta. Toisen videon perusteella tyyppi olisi ehkä saatu hallintaotteeseen...

Suoraan työelämästä liki vastaava tilanne. Asentajaporukka oli korjaamassa rikottua linja-autopysäkkiä ns. etnisesti värikkäällä asuinalueella.

Korjattavalle pysäkille jäi linja-autosta musta, ulkomaalaissyntyinen mieshenkilö, silmät seisoen päässä. Tämä kuukerihenkilö meni pysäkillä bussia odottaneen suomalaisen teinipojan viereen istumaan. Teinipoika yritti heti poistua tilanteesta ja penkiltä.

Kuukeri veti teinipoikaa takaisin penkille istumaan, pitäen häntä tiukasti syliotteessaan. Teinipoika vastusteli. Työporukka oli puuttunut tilanteeseen suusanallisesti, jolloin mies irrotti otteensa teinipojasta ja poika pääsi pakenemaan epämiellyttävästä tilanteesta.

Tämän jälkeen ei-toivittava käyttäytyminen (riehuminen ja potkiminen) oli kohdistunut työryhmäläisiin. Potkut olivat osittain osuneet, mutta potkut eivät kuitenkaan aiheuttaneet fyysisiä vammoja.

Yltiöpäisesti riehuessa kuukeri oli näyttänyt asentajille useasti kansainvälistä "kurkku-poikki" -merkkiä. Samalla huutanut, mölissyt ja viskonut työauton lavalla olleita tavaroita yrittäen osua niillä asentajiin. Tämmöisiä vielä pitäisi kohdella tasavertaisina tulijoina?

Soitto hätäkeskukseen ja riehujan tuntomerkkien kertominen päivystäjälle. HÄKEn päivystäjä oli kertonut, että kas,tuntomerkit täsmäävät aiemmin tehtyyn ilmoitukseen. Aikansa apinanraivolla riehuttuaan kuukeri oli noussut seuraavaan linja-autoon.

Että tämmöistä etnistä värinää saatiin tällä kertaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tuo käyrä tässä itse kullakin on siellä rajan tuntumassa. Eipä Väyrynenkään silti vitutukseen kuollut, mutta
kyllä toi toimittelijoiden ja vassariporukan jatkuva paskanjauhanta lujille ottaa..

Sepi

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Suomalaisilla on takanaan noin seitsemän sadan vuoden historia vieraalla kielellä hallittuna kansana, ja tästä alistushistoriasta suoraan seuraa se että meillä muiden vastaavassa asemassa olleiden kansojen tavoin on taipumus jakautua kaikissa kiistakysymyksissä kahteen leiriin -- ja meille ominaiset asenteet ovat siis alistamis- ja alamaisasenteita.

Suomalaisen yhteiskunnan perusvastakohtaisuudet hallitsevan eliitin ja niin sanotun tavallisen kansan välillä ovat poikkeuksellisen suuret, sanoi sosiologiamme grand old man, Erik Allardt.

No, kahtiajaothan ilmestyvät kaikkien vähänkin kipeämpien kysymysten ympärille, ja niille on siis ominaista se, että koko yhteiskunnallinen legitimaatio -- se "oikeutus" jolla koko yhteiskuntaa koskevista asioista puhutaan -- toteuttaa aina tuon saman jakokuvion, josta esimerkiksi Ykä nyt puhuu puhuessaan Valtamediapuolueesta ja noitavainoissa pahuuden projektion kohteeksi joutuvista toisinajattelijoista.

Kansallisen alistushistoriamme lisäksi on sitten näitä yleismaailmallisempia syistä nykyisiin mielipidelynkkaus- ja noitaoikeudenkäynteihin. Kulttuurisen narsismin nousu on sellainen tekijä. Niin oudolta kuin se kuulostaakin, yhä useampi lapsi jää näinä aineellisen hyvinvoinnin aikoina varhaisessa kehitysvaiheessa vaille tarvitsemaansa perusturvallisuutta -- ja seurauksena on se, ettei ihminen koskaan kasva aikuiseen autunomiaan, vaan jää hoivasta ja huomiosta riippuvaiseksi -- siis vaikutusten ja vaikutelmien vastaanottajan, "objektin", rooliin, jossa sitten on helppoa ja houkuttelevaa samaistua uhrorooliin -- ja erilaisia uhriajattelun muunnoksiahan aikamme on ideologisella rintamalla täynnä.

Siinä on oikeustajun kannalta se ansa, että koska kaikki uhrit ovat alitajunnassa viattomia, uhrirooleihin samaistuva narsisti kuin huomaamattaan ottaa ja omaksuu omankädenoikeuden ja alkaa paasata yhteiskunnallisistakin kysymyksistä jumalallisen oikeassa olemisen valtuuksin.

Näitä saarnamiehiähän -- ja varsinkin naisia -- poliittinen elämä ja tuo valtamedia on nyt täynnä. Ajattelusta puuttuu kaikki tositieto ja varsinkin kaikki syvyys ja itseymmärrys -- mutta kaakatus on kova ja persut saavat kanankakkaa niskaansa jatkuvana kaatona.

Enpä tiedä onko asioille tehtävissä mitään. Olen joskus ehdottanut kansallista psykoanalyysia -- jotain sellaista me ensi hätään tarvitsisimme.

Mutta narsistisella sukupolvella on näitä suuria huoliansa. Vaikutusten ja vaikutelmien vastaanottamisen tarve on hirmuinen, ja ekstriimielämyksistä on tullut elämänsisältö. Politiikka on muuttunut kesäradaksi jossa joukko jatkuvaan pubertaaliseen parinmuodostusvaiheeseeen jämähtäneitä nuoria naispoliitikkoja tanssii raivokkaasti vääntelehtien. Jo parikymppisillä loppuu ihonahka kesken, vaikka olisi vielä niin monta makeaa tatueerausta saatava...

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa Huomenta!

Tuo video danin lausunnosta on kuvattu Turun terroriteon vuosipäivänä. Danin ristiretki saksaan riehumaan ja toisten omaisuuden hajottaminen oli tapahtunut tätä ennen. Saksassa oli G20 maiden tapaaminen. Danimme raportoi omalle seinälleen miten hyvä fiilis ja mahtava meno paikan päällä oli hajoittaa paikkoja. Terrorijärjestö antifan kannattaja Lii huomio tämän uroteon ja nimitti tuon huligaanin valtiosihteerikseen Suomen tulevaisuutta kehittävään työryhmään. Edellisen jutun kommenteissa esiintyi Saramon nimi. Muistatteko, Saramo oli, ennen kansaedutajaksi tuloaan, valtion apuja saavan marttakerhon nokkamies. Iltasanomissa oli juttu jossa kerrottiin valtion apuja väärinkäytetyn ja ne perittäisiin takaisin (käräjät). Sittemmin asiasta ei kuulunut mitään. Pelastiko viisikkohallitus pinteestä vai mikä tuli?

kt

Anonyymi kirjoitti...

Purran vastaiseen ajojahtiin liittyy lisäksi se, että Yle, HS, IL, IS, MTV, ovat irrottaneet pari räväkkää lausetta kokonaan irti kontekstistaan. Ja asiaan myös kuuluu se että "Suomen kansainvälinen maine on kärsinyt". Purra on jo pyytänyt anteeksi, mutta "asiantuntijat" ovat jo ilmoittaneet, että anteeksipyyntö ei riitä. Joten ajojahti jatkuu...

Kalle Pelttari kirjoitti...

Eikös se ollut niin, kuten matikan tunnilla opetettiin, että kun minkä tahansa jakaa nollalla, on yhtä kuin ääretön. Siis VITUTUS/0 = ∞ (ääretön vitutus)

Anonyymi kirjoitti...

Niin... "Riikka"- nimimerkillä joku kirjoitteli levottomia sellaisella alustalla, jossa kirjoittajien ei tarvinnut rekisteröityä tms. eli kuka hyvänsä on voinut käyttää ko nimimerkkiä... Tämän seurauksena Valtionvarainministeri pyyteli - 15 vuotta myöhemmin- anteeksi ties kenen kirjoituksia... Aika järjetöntä.

Oppositiopoliitikko esiintyi valokuvassa kuula-aseeksi VÄITETYN aseen kanssa samanaikasesti, kun porukka ympärillä tekee natsitervehdyksiä...
Ketään ei tunnu kiinnostavan se, oliko ase, kuten väitettiin kuula-ase, vai tapahtuiko kuvassa mahdollisesti jopa rikos?.. Täysin järjetöntä.
- Lukija
Ps. Itse en uskaltaisi esitellä omaa kalustoani missään kuvissa, joka ei suoraan liity harrastukseen, ja silloinkin teen sen tarkan harkinnan jälkeen...

Trilisser kirjoitti...

Pienellä nettihaulla löytyy Arhinmäestä vanha Iltalehden artikkeli "presidenttiehdokas Arhinmäestä". Siinä nuo asiat mainitaan, mutta hyvin myötäsukaiseen makuun ja lisätään kuinka Erkki Tuomioja ja Joschka Fischerkin oli "pahoja poikia" (Fischerkin pesunkestävät anarkistituholainen) jne. Että sävy on ihan jotain muuta kuin PS:n jäsenten osalta.
Komiikkahorisontin tuolla puolen on sekin kauhistelu Junnilan vitseistä muka antisemitisminä. Jostain syystä meidän mediamme ei oöyristynyt kun Egyptin presidentti Mursi vuosia sitten kutsui juutalaisia muistaakseni apinoiksi.
Samaten USA:n kongressissa on mm. todella kovan linjan juutalaisvihaaja Ilhan Omar, mutta hän onkin demokraatti, muslimi ja nainen eli täysin ihqu suomen vehervassareille ja medialle.
Ja vaikkapa sokerina pohjalla: kun Usa:n ulkoministerinä oli musta nainen Condoleezza Rice, niin suomalainen vasemmisto (ja media) hakkasi häntä kuin vierasta sikaa ja esimerkiksi suomalaisen vasemmiston rakastamat amerikkalaiset vassariaktivistit (olikohan jopa Jesse Jackson) haukkuivat Riceä narkkihuoraksi. Eipä silloin yksikään suomalainen toimittaja kauhistellut "misogyniaa".

Anonyymi kirjoitti...

Nyt taisin syyttää Arhinmäkeä Koivulaakson tekosista, mutta en pyydä anteeksi. Saman tympeän aatteen kannattajia ovat kuitenkin. Muutenkin tämä anteeksipyytely alkaa olla jo noloa. Viimeisenä toistaiseksi siinä kunnistautui tuore ulkoministeri Valtonen; mennä nyt pyytämään anteeksi 15 vuotta vanhaa, silloin yksityisen ihmisen kirjoitusta netissä Turkin ulkoministeriltä! Matelulla ei näköjään ole mitään rajaa. Suomi on kuulemma kokoansa suurempi vaikuttaja, mutta taitaa olla sitä vain rähmälläänolossa milloin mihinkin ilmansuuntaan.

Bidenin vierailun yhteydessä Ylen toimittaja haastatteli USA:n Suomen suurlähettilästä Mikko Hautalaa, kysyen mitä Amerikassa tuumataan hallituksen natsikohusta! Tämä ylittää jo parodiahorisontin, mutta eihän toimittaja Ylen toimittaja muuten olisikaan.

Kannattaa käydä katsomassa muistin virkistämiseksi Youtubesta Ruben Stillerin Pressiklubi, jossa hän Saska Saarikosken ja Leif Salmenin avustuksella yritti ottaa niskalenkin Jussi Halla-ahosta. Taattua Yle-laatua ja kolme vastaan yksi -asetelma ei ole muuttunut miksikään vuosien saatossa. En voi olla ihailematta Halla-ahon viilipyttymäisyyttä, joka takuulla raivostutti ripittäjiä. Nuo kolme olivat kaiken lisäksi totaalisesti aivan pihalla, sillä eivät nähneet tulevaisuuten yhtään kengänkärkiään pitemmälle.

Rouva Ano

Joppos123 kirjoitti...

Siinä on vähän semmoinen juttu, että kantakirjasuomalaisista on tarkoituksella kasvatettu pienestäpitäen alistuvia nössöjä.
Itse kasvatin omista pojista itsestään huoltapitäviä junnuja jotka tarvittaessa osaavat tapella.
Aika monta tuntia tuli niiden kanssa vietettyä tatamilla ja narukehässä.
Nyt he siirtävät sen osaamisen omille lapsilleen.
Jokaisella junnulla on jo ammatti ja oma perhe. Ne pojat eivät käännä poskea ja jos ei omat voimat riitä niin tietävät, että aina voi kilauttaa faijalle.
Ei ole kilautusta tullut ja hyvä niin.

Vanhin pojanpoika nyt 6v ja aika hyvin se veti "pistareihin" kun kävin viimeviikolla moikkaamassa.
Kysymys ei ole mistään väkivallasta sinänsä vaan siitä, että nykymaailmassa ihan kuten ennenkin heikkojen yli kävellään ja vahvat kusee päälle.

Joppos123 kirjoitti...

Jottei nyt kukaan luule, että olisin joku väkivaltaa ihannoiva nahkapää niin selvennetääpäs hieman.
Nahkapää, kyllä mutta yleensä olen aina pyrkinyt väistämään tilanteet missä voisi joutua kähinään.
Joskus ei vaan ole ollut mahdollisuutta ottaa ritoloita.
Jos esmes aikoinaan vaimoa tai kavereita on ahdisteltu niin se on ollut menoa.
Näin käppäukkona opetan lapsenlapsia ja muistutan aina siitä, että siinä on oma vastuunsa jos lähdetään nyrkkihippasille.
Suomen lainsäädäntö on siinä mielessä perseestä, että jos löytyy taustaa kamppailulajeista tai ammattisotilaana olemisesta niin aina olet lähtökohtasesti syyllinen.
Yhdet sakot olen aikoinaan saanut nakkikioskitappelusta mutta muutoin ei mitään.

29051453 kirjoitti...

Rouva Anolle Jussihan oli juuri todennut ettei eduskuntaa aleta minkään Twitter-viestien perusteella koolle kutsumaan. Tuo pressiklubi on aivan legendaarinen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Sepille, Seppo Oikkoselle, kt:lle, Ano2:lle, Kalle Pelttarille, Lukijalle, Trilisserille, Rouva Anolle, Joppos123:lle ja 29051453:lle & kiitos hyvistä kommenteistanne ja lisäyksistänne. Siteeraan vähän Joppos123:sta:

”heikkojen yli kävellään ja vahvat kusee päälle.”

Näinhän on ja vihervasemmisto haluaa tämän tilanteen säilyvän. Sillä lisäyksillä että se haluaa kaikista suomalaisista puolustuskyvyttömiä heikkoja.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Ai niin, siitä legendaarisesta pressiklubista kirjoitin aikanaan itsekin:

https://yrjoperskeles.blogspot.com/2009/02/eleita-ja-ilmeita.html

Anonyymi kirjoitti...

Riikka ei sentään ole järjestänyt pilvihippoja valtion piikkiin kuten eräs.

Isä Nicolae kirjoitti...

Nå men Ykä & muut pimeäläiset!

Tottahan toki väkivaltauutisointi lisää väkivalta-aatoksia, samoin kuin Hollywood-sotafilmit lisäävät sotia jne. Aivan erityisesti jäyhissä pohjolan vaaleakutrisissa heimomies-arvioitu-olentopuoliskoisissa, jotka heti "triggeröidyttyään" rientävät vähintään pesäpallomaila kädessä torille synkeistä luolistaan. Näinhän voimme päätellä, ellemme peräti lukea, aina niin tietäväisen lehdistömme ja puolueettoman valtioteleviisiomme esityksistä - konsultoiduista vakaista asiantuntijoista puhumatta.

Samoista lähteistä ymmärrämme me kantapaikka-asukit (tuhannesti ja yhdesti anteeksi etuoikeuteni, vaalea hipiäni, lihansyöntini ym ym) senkin, että moista primitiivisyyttä ei esiinny Väli- ja Arabianmerien lämpimäisten aaltojen syleilystä, auringon lakkaamatta valaisemista hiekkamaista ja lauhkeiden tuulien tuudituksesta meille rikkautta muassaan kantaneissa, rennon leppoisasti asioita ottavissa uusasukkaissamme. Päinvastoin, heidän maahantulonsa vain ajallaan vähentäisi tuota paheksuttavaa peräeurooppalaisessa elimistössämme vaanivaa vihaksipanemisen geeniä.

Niin jotta vaatteet vaan riekaleiksi ja tuhkaa otsalle ripottelemaan me peripohjolaiset piiloaggressiivit, eihän sentään 3,5 miljoonan suomalaisen tietotuutti YLEnanto voi tohtoreineen-professoreineen olla väärässä. Eikä Alma-konserni liioin, eihän.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Qroquius Kadille ja Isä Nicolaelle& kiitos kommenteistanne.

Ano: Ei järjestänyt niin eikä hänestä todellakaan tullut valtamedian pyhimys.

Qroquius Kad: Tulee muistaa vielä että nuo kehitysmaalaiset tulevat aina porukalla yhtä vastaan.

Isä Nicolae: Hyvin kuittailtu.

Anonyymi kirjoitti...

Vuonna 2008 Yhdysvalloissa pörssiromahdus ja pankkikriisi. Laineet löivät euroopaankin. Venäjän ja Georgian välinen kahdeksan päivän sota. Suomessa anonyymi nettikommentoija naputteli JH-a:n vieraskirjaan mielipiteitään Riikka -nimimerkin takaa. Vain viimeksimainittu oli historiallisestikin merkityksellistä!

Asioita kun suhteuttaa aina kulloinkin ajankohtaisiin tapahtumiin...


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Vihreä Lanka julkaisi vuonna 2008 Mokkakikkelien reseptin kuvien kanssa. Näin lehdessä reviteltiin: "Vihreän Langan elegantit mokkakikkelit uppoavat nirsompaankin seurapiirineitiin. Viivi Avellanin yritykset selittää rasistisiksi syytetyt lausunnot ovat kuin hersyvästä brittiläisestä komediasta: Avellan onnistui selityksillään muuttamaan nolon mokan julkiseksi katastrofiksi.

Samalla Avellan teki palveluksen Suomen kielelle. Hän nosti vanhan ruman sanan mokkakikkeli julkisuuteen.

Mutta mikä mokkakikkeli oikein on? Voisiko olla esimerkiksi hienostokahvilan takahuoneissa tarjoiltu tuhma leivos?"

"Lisää poliittisia ja epäkorrekteja reseptejä löydät Vihreän Langan keittiösivuilta."

Mutta hups, eipä noita luvattuja sivuja enää löytynytkään.

Nämä ylläolevat tekstit on samalta vuodelta kuin Riikka Purran asiayhteydestään irrotetut lauseet, mutta niistä poiketen pelkkää hersyvää brittiläistä huumoria ja Suomen kielen rikastusta...

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: Täysin totta. Vihervasemmistolla on prioriteetit ”kohdallaan”.

Rouva Ano: Totta joo. Mutta Vihreää Lankaahan ei enää ole. Eivät vihreät sitä enää tarvitse. Miksi tarvitsisivat, kun niillä on Yle?

Kalle Pelttari kirjoitti...

Voiko vitutukseen kuolla kysyi muuan Paavo Väyrynen tosiaankin. Nyt kun on lukenut ja kuunnellut "asiantuntija" Timo Soinia, niin hänen olemuksestaan paistaa oikeasti se vitutus, koska perussuomalaiset ovat kovin suosittuja ja nyt hallituksessa. Nyt tuli tietysti balsamia haavoihin, kun niin moni perusuomalainen on joutunut toimittajien ja vihervasemmiston koulukiusaamisen eli aikuisten maailmassa maalittamisen kohteeksi. Seteliselkärankainen oikein nautti jossain lausunnossaan, että MINÄ olin oikeassa silloin kun erottiin 2017. Rasisteja ja natsejahan ne muut olivat jo silloin. Nyt on kaivettu jo esiin Riikka Purran lausunnot 2019 mustista säkeistä. Anteeksipyynnöt eivät auta mitään, joten turhan saa tekemättäkin. Keskusta yrittää saada Halla-ahoa kutsumaan eduskunta kesätauolta äänestämään Purran luottamuksesta. Eivät kuitenkaan ole vielä uskaltaneet esittää asiaa virallisesti, vaikka Halla-aho sanoi, että laittakaa vaikka sähköpostia tulemaan, niin asiasta tulee virallista. Saa nähdä, kestääkö Kurvisen kantti, saattaa gallup lukemat painua sinne 5% tiennoille mihin ne keskustan osalta kuuluvatkin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Kalle Pelttarille & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad:

Viesti1: Oh my God in Heaven!

Viesti2: Voisiko olla niin että Pravda on tehnyt taas hieman tarkoitushakuista uutisointa ts. valehtelua?

Kalle: Soinihan on katkera poliittinen ruumis jolta jäi se hillotolppakin saamatta. Se, että kyseinen jätkä kelpaa nykyisin valtamedialle ”asiantuntijaksi” kertoo valtamediasta paljon. Ja jos kepu todellakin jatkaa tuota linjaa niin se merkkaa itsensä lopullisesti vihervasemmistolaiseksi puolueeksi. Mitähän isäntämiehet mahtavat tuumia siitä?

Anonyymi kirjoitti...


"Rouva Ano: Totta joo. Mutta Vihreää Lankaahan ei enää ole. Eivät vihreät sitä enää tarvitse. Miksi tarvitsisivat, kun niillä on Yle?"
Ja ennekaikkea tsadin pravda eli hesari.
Ja joo, nuo Ruova Anon ja Taisteluvälineupseerin kommentit todistavat, että sillä ei ole mitään väliä mitä sanotaan, mutta se on ratkaisevaa, että kuka on sanoja.
Nyt kepulit kurhisen mukaan töhistäytyvät vaatimaan eduskuntaa koolle muka äänestämään Purran luottamuksesta. Eli nyt nähdään jos ja kun näin tehdään, että onko petterille kasvanut munat? Eppäilen suurersti. Petterin pitää nyt, jos aikoo jatkaa pää-ämmänä kertoa ettei minkäänlaista lipsumista suvaita mokomassa teatteriesityksessä miltään hallituspuolueelta vaan äänestyksessä, jos se tulee, pitää kaikkien hallituspuolueiden edustjien olla paikalla ja äänestää luottamuksen puolesta. Ja ellei näin ole, hän kiikuttaa eropaperit Mäntyniemeen ja ehdottaa samalla Saulille, että joo, hajota eduskunta ja määrää uudet vaalit. Ei tämä revohka muuten selviä.
Kas kun se peppukipu on vihavihervasemmistossa niin suurta. Ei siihen auta edes Son Lönsonin genitaalihiekkakaan. Ei edes tupla-annoksena.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Ohoh, kuinkas se nyt kun vuosien perseily kolahtikin omaan nilkkaan. Jutun imaamin kanssa olen samaa mieltä, mutta kyynisesti epäilen hänen lausuntojensa aitoutta ja vilpittömyyttä – koraani ja sunna sallii meille vääräuskoisille valehtelun. Mutta joo, olihan taas lähtökohdiltaan sen kuuluisan parodiahorisontin ylittävä uutinen.

Anonyymi kirjoitti...

Manna Sarin.. eli Samarin on siis saanut uuden työpaikan firmasta joka kierrättää vanhoja presidenttejä ja poliitikkoja puhetilaisuuksissa.
Ok ja hienoa tämä vaan tarkoittaako tämä myös sitä, että prinsessamme jättää eduskunnan vai onko kyseessä pelkkä sivuduuni?
Ja jos näin on niin mitä se kertoo suhtautumisesta kansanedustajan tehtävään, että on aikaa sekä mahdollisuus muihin töihin sen ohessa? Vallankin muutenkin kiireisenä yh-äitinä?


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Kalle: Soinihan on katkera poliittinen ruumis jolta jäi se hillotolppakin saamatta. Se, että kyseinen jätkä kelpaa nykyisin valtamedialle ”asiantuntijaksi” kertoo valtamediasta paljon. Ja jos kepu todellakin jatkaa tuota linjaa niin se merkkaa itsensä lopullisesti vihervasemmistolaiseksi puolueeksi. Mitähän isäntämiehet mahtavat tuumia siitä?

Loikkaavat persujen äänestäjiksi sankoin joukoin arvelen.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Käyvätkö somalivanhukset kaupassa? Minä ihan luulin, että kaupungin kotipalvelu hoitaa heille nuo vaaralliset asiat.

Anonyymi kirjoitti...

Vielä rautalangasta väännettynä: koko tämä polarisaatiokeskustelu lähti liikkeelle valtamediasta, joka syyttelee persujen olemassaoloa "vastakkainasettelun lisäämisestä", koska ilman sitä olisi vain yksi oikea mielipide eli se VMP:n mielipide eikä sitä samanlaisten mielipiteiden harmoniaa uhkaisi silloin yhtään mikään. On absurdia, että joku täällä ns. voiman pimeällä puolella on niin yksinkertainen, että hyppää välittömästi samaan kelkkaan heti, kun joku jossain kuiskaa ilmoille sanan "ryssä". Tämä polarisaation käsite menee siihen samaan tällä hetkellä muodikkaan, valtamedian lanseeraaman poliittisen mumbo-jumbon sarjaan kuin "Suomen tahriintunut mainekuva". Koska koko maailmaa ugandalaisessa nälkämajassa kyykkivään Starvin' Marviniin saakka kiinnostaa ihan vitusti Riikka Purran nettiarkistosta esiin kaivetut 15 vuotta vanhat someviestit.

Anonyymi kirjoitti...

Eduskuntavaalien tuloskartta kertoo miten maakuntien kepuvihreys muuttui Perussuomalaisten väriseksi. Siksi Kepu tuntee katkeruutta ja heidän ykkösvihulaisensa on persut. Eväät näyttävät olevan vähissä kepultakin koska tarttuvat jokaiseen oljenkorteen jolla voi lyödä. Parempi olisi hakea uutta vauhtia juuriltaan. Niiltä isänniltä joilla on vielä klaffipiirongin päällä Raamattu ja Maaseudun Tulevaisuus. Jos puolue hylkää kannattajansa kannattajat hylkäävät puolueen.

Asiantuntija Soini taannoin uhosi että kyselyjä on hänelle tullut monesta suunnasta takaisin päivän politiikkaan. Lausunnon voi laittaa roskaluokkaan pudonneen poliitikon itsetunnon kohottamiseen. Sitä kun ei tarvitse todistella. Soini olisi kepulle viimeinen naula arkkuun. Asiantuntija hän on, kaksi, vai onko peräti kolme puoluetta lopetettu hänen johdollaan.

Anonyymi kirjoitti...

Väkivallasta puheenollen, jos saa turpiinsa se johtuu usein yllätyksestä. Et osaa odottaa että joku lyö. Siksi tiettyjä ihmisiä kohdatessa pitäisi olla kaikki aistit hereillä. Toineen tapa, nykyisin yleisempi, on käydä joukolla yhden kimppuun.

Kaksi on tapaa jos väkivallalla uhataan. Toimia heti ja nopeasti riittävällä voimalla jos voimaa on, tai yrittää vältellä tilanteisiin joutumista. Jälkimmäinen aina parempi jos onnistuu. Nuorempana nyrkkeilytaustalla käytin joskus tuota ensimmäistä. Verbaaliseen taisteluun on turha ryhtyä. Vedin paria kolmea uhkailijaa heti turpiin ja toiset jäivät miettimään kannattaako tuota lähestyä. Enimmäkseen siirtyvät verbaaliseen ja lähdin kävelemään.

Jälkiselvittelyjäkin tuli joista maksoin oppirahat. Menivät tekemään rikosilmoituksen pahoinpitelystä. Minä kun olin käynyt rauhallisten ohikulkijoiden kimppuun. Ei auttanut vaikka sanoin että tuskinpa tässä seisoisin ellen olisi puolustautunut. Näin lakia luettiin ennen ja luetaan varmaan vieläkin.

Anonyymi kirjoitti...

"Asiantuntijoista" puheenollen, kun katselen teeveestä lukuisia asiantuntijoita pari minuuttia tulee mieleeni vanha sanonta jota kuulin lapsena monet kerrat, "jeespoks pallinaama" ja suljen teeveen. En tiedä mistä on sanonta kotoisin, lienee tullut Amerikan siirtolaisten mukana.

Etten yleistäisi, oikeita asiantuntijoitakin on ja sen huomaa heti kannattaako jäädä kuuntelemaan. Niitä on vain turhan vähän.

Anonyymi kirjoitti...

Takiaispuolueen pj Baja-Maja A:son kutsunut apartheid-puolueensa ek-ryhmän koolle.
Sieltä se tulee: coup de grace - puukonisku selkään jälleen kerran!

Eihän tästä tule h-vettiäkään!
Kun samarin omin nokkinensa allekirjoitti yhteisvastuun eu-tukimaksuista (7,2 mrd) vastoin perustuslakivaliokunnan kantaa, pyysi ps eduskunnan koollekutsumista kesken kesäloman. Sitä ei katsottu tarpeelliseksi (moisen pikkujutun vuoksi).
Vaan nyt on löydetty asia, joka puolueet tähän pakottaa! Nettikirjoitukset ajalta ennen eduskuntaa tahi ministeriyttä!

How low can you go?!

Operaatio harjaus Vol 2. etenee...
- eikä lopu ennenkuin persut puhdistetaan valtioneuvostosta yksi kerrallaan tahi koko hallitus kaatuu (eli kaadetaan kepun ja ärkoopeen toimesta).
Eikös vihervasemmisto ole antanut aikamääreenkin? Syyskuun puoliväliin mennessä..? Sillä jollei persut antaudu ja luovuta sitä ennen niin maassa alkaa levottomuudet, lakkoaallot ellei jopa kapina..! Liimatilhet (taustavoimineen!) ovat tosissaan.

Eniwei se on hei-hei Riikka Purra sillä Pervo Otterin kokoomus ei vastusta rkp:ta.


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Kun tätä pelleilyä, sekä kaipuuta Marinin aikaan on tullut seurattua, niin mahtoiko olla ns sattumaa, että tämä sirkus aloitettiin nyt. Olin keväällä mutu tuntumalla sitä mieltä, että jokin haiskahtaa. Että ps on mennyt poliittiseen ansaan. Niin likaista on meno, että luodaan mielikuvaa täällä olevan natsiarmeija valmiina laittamaan hyrskynmyrskyn. Täysin ala-arvoista on tämä ns vallankaappaus masinointi.

Anonyymi kirjoitti...

Tosiaan rkp tänään päättää tämän pelleilyn. Näin luulisin. Mikä farssi. Ihme olisi, jos jatkavat entisten jallitus co painostuksesta huolimatta.

Anonyymi kirjoitti...

Lueskelin hieman menneitä. Täytyy myöntää, että vakio kommentoija QK taisi olla oikeassa. Kuin myös monet muut.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Ano1:lle, Taisteluvälineupseerille, Ano2:lle, Ano3:lle, Ano4:lle, Ano5:lle, Ano6:lle, Ano7:lle, Ano8:lle, Ano9:lle ja Ano10:lle & kiitos kommenteistanne. Jäädään nyt odottamaan että kaataako se rkp koko pakan.

QroquiusKad kirjoitti...

Niin.
Tätähän minä olen useamman vuoden täälläkin toistellut, ja nyt se toteutuu.

Sitä tässä vaan ihmettelen, että nykytilanne näyttää tulleen joillekin järkytyksenä.
Että kuviteltiin Järjestelmäpuolueen antavan reilusti Perussuomalaisille näytön paikan tehdä hyvää politiikkaa Suomen kansakunnan ja valtakunnan parhaaksi ja lunastaa sillä paikkansa Puolueena Muiden Joukossa.
Että Petturi Urpo olisi muuttunut mies, eikä se sama joka raivosi Invaasio 2015:n aikana turhapaikanhakijoiden motiivien epäilemisenkin olevan rasismia.

Miksi tuo olisi joksikin muuksi mieheksi muuttunut?
Miksi Järjestelmäpuolue olisi joksikin muuttunut?
Miksi mikään olisi muuttunut muuksi kuin vuosien tilanne, että PS on tuhottava estämästä Järjestelmäpuoluetta tuhoamasta Suomea Eurostoliiton globlastiksi?

Aivan vakavissani minä tätä nyt kysyn:
mikä tässä on voinut tulla aikaansa edes vähän seuraavalle yllätyksenä?

Anonyymi kirjoitti...

Edellinen blogi taisi olla vitutuksesta. Vituttaahan tämä ilmiselvä mielipide vaikuttaminen, mihin valtamedia pystyy. Voidaankin kysyä, kenellä se valta on? A Vahtera kommentoi, että kun Marinin hallitus teki suomalaisille miljardi tappiot, niin eduskuntaa ei kutsuttu koolle. 1 miljardi on 1000 miljoonaa euroa. Get over it.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Tottahan tuo. Ainoa asia joka sinänsä on yllättänyt että kuinka mahtava tuo rääkymisvallan voima on. Ellei sitten koko näytelmä ollut ennalta käsikirjoitettu.

Ano: Aivan totta.

QroquiusKad kirjoitti...

Tietysti se on ollut ennaltakirjoitettu.
Siihen oltiin valmiita jo Pipilän jallituksessa, mutta Jabba osoittautuikin mukavaksi liittolaiseksi, joka teki parhaansa puolueensa tuhoamiseksi.
Nyt päästiin toteuttamaan suunnitelmaa:

otetaan PS hallitukseen.
Isketään sille puukko selkään.
Tehdään selväksi, ettei PS ole enää ikinä hallituskelpoinen, ellei se saa Unkarilaisjytkyä.
Jos se näyttää sellaisen saavan, se lakkautetaan poikkeuslailla.

Näin se menee.
Minä niin monta kertaa tämän olen toistanut:
Suomen politiikka on rikki eikä sitä voi enää korjata.
Suomessa on vain yksi sallittu puolue, Järjestelmäpuolue.
Jos joku muu puolue yrittää haastaa sen, se tuhotaan.

Suomi ei ole enää demokratia, vaan entisten Itäblokin maiden kaltainen näennäisdemokratia:
on muka monta puoluetta, mutta yksi hallitsee.
Itäblokissa se oli kommunistipuolue.
Suomessa viherkommunistityttöpuolue.

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä. Ps on vihollinen niille betonoiduille hyväveli/ sisko systeemeille sekä hyväveli/sisko järjestelmille. Suojatyöpaikat mitä turhimmissa paikoissa. Ei käy. Niistä nyt vain ei voi säästää. Monista puroista syntyy miljardien menot. Jotka ovat täysin hyödyttömiä suomen kannalta. Ei vaan käy.

Joppos123 kirjoitti...

Tuo mistä veli QK kirjoitti ( tapettu upseeri) pitää osittain paikkaansa. Riku tuli tuhannen jurrissa soittoravintola Hamletista ja joutui taksijonossa tappeluun parin neekerin kanssa. Toinen oli somppu ja toinen joku jamakalainen.
Kaatui ja löi päänsä asfalttiin.
Vaimo oli 3 kuulla raskaana.
Kaartin ukot kävivät kyllä myöhemmin leipomassa huolella turpaan molempia savunahkoja.
Itse en ollut kostoporukassa mukana vaikka palvelin silloin Kaartissa. Rikun oman yksikön jannut hoiti sen homman.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Anolle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Hyvin pitkälle näin. Lähipäivät näyttävät kuinka pitkälle.

Ano: Täysin totta.

Joppos123: Muistan tapauksen. Ja hyvä, jos on annettu edes vähän takaisin.

Joppos123 kirjoitti...

Sai ne aikalailla takaisin. Kun veren kuseminen loppui ja pääsivät sairaalasta ulos niin molemmat poistuivat maasta.
Taisi pojat tehdä tarjouksen mistä ei voinut kieltäytyä.
Se meinasi mennä vähän överiksi. Vähän piti salilla hillitä sitä meininkiä.
Turha lähteä lusimaan noiden apinoiden takia tai sitten pitää hoitaa homma niin ettei jää kiinni ja ei jää raatoja kenenkään tutkittavaksi.

QroquiusKad kirjoitti...

Kurinpalauttajat ilmeisimmin osasivat tehdä Sarvelaiselle ja Rastapäälle selväksi niidenkin ymmärtämällä tavalla, että jos menevät itkemään Hell-Sinkin Polpolle, se kyllä tekee kaikkensa tutkiakseen mutta ei löydä mitään;
joka miehellä on rautainen alibi.
Sitten palattaisiin asiaan.
Jälleen on kaikilla murtumaton alibi, mutta Sarvelaista ja Rastapäätä ei löydy enää mistään.

Tällaisen onnistuminen on nykyään aina vaan vaikeampaa.
Jopa perinteisistä perinteisimmät Hell's Angels ja Bandidos tuppaamaan jäämään kiinni, kun porukka vuotaa kuin seula.
Laatu sen kun heikkenee kaikkialla.

Vantaalla riehuneesta narukäsisomalista tietävät Murhainfossa kertoa ettei olisi somali vaan jostain läntisestä Afrikasta, ja siltä se oikeastaan näyttikin;
eri tavalla jäntevä kuin löysyydestään tunnetut somalit.
Nimi olisi Musa, on kuulemma hatkassa lasu-laitoksesta ja yhdistetty kesän aikana jo kymmeneen eri väkivaltarikokseen tuolla päin, mutta ei vaan saada takaisin laitokseen, kun ei vaan saada.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Jos tyypit olisivat kadonneet pysyvästi niin maailma ei olisi mitään menettänyt.

Qroquius Kad: Jos tuo jätkä saadaan takaisin laitokseen niin se ei vaikuta mitään. Lastensuojelulaitokset eivät pysty enää tekemään mitään. Toivotaan että jätkä onnistuu pääsemään hengestään hatkareissullaan.