maanantai 17. heinäkuuta 2023

TRAAGINEN SUUNNITTELIJA

Julkaistavaksi kaikkialla valtamediassa sekä työvoimapalvelujen sivulla:

*

Koska valtamedia on yhteisellä hyväksi havaitulla päätöksellä siirtynyt kokonaan pois varsinaisesta uutistoiminnasta ja keskittynyt puhtaasti sovellettuun kansalaisvalistukseen niin tarvitsemme uusia ja innokkaita osaajia. Niinpä Valtamedian yhteinen ruikutus- ja rääkymiskomissio julistaa haettavaksi kaksitoista TRAAGISEN SUUNNITTELIJAN tointa.

Traagisen suunnittelijan perustehtävä on etsiä kaikkialta internetistä aiheita, joista vihervasemmistolainen pesäyhteisö voisi loukkaantua ja joista voidaan tehdä lööppiuutisia sekä sitä kautta vahingoittaa kaikkia väärinajattelevia tahoja.

Edellytämme hakijalta:

- Sopivaa akateemista koulutusta. Mieluiten selitteläätiön, sovelletun spedestetiikan ja akateemisen käsitehässimisen oppiarvoja. Myös sopivat opiskelijat huomioidaan.

- Sopivan narsistista ja helposti henkilökohtaisesti loukkaantuvaa, ylireagoivaa sekä hysteerisyyteen taipuvaa luonnetta.

- Sovellettua kykyä löytää äärioikeistolaista ajattelua mahdollisimman monista asioista.

- Sovellettua biologian ymmärrystä ts. kärpänen on suurempi kuin härkä.

- Kykyä ymmärtää että faktat ovat vain sosiaalinen konstruktio ja vain vihervasemmistolaisten analysoimat faktat ovat turvallisia ja hyväksyttäviä faktoja.

- Halua raastaa alas ja häpäistä kaikki se, mitä konservatiiviset ihmiset pitävät tärkeänä.

- Varsinaiset kirjoittajan kyvyt eivät ole hakijalle tärkeitä. Pääasia on löytää mahdollisimman paljon loukkaantumista. Kokeneet sabluunatoimittajamme hoitavat sitten asian eteenpäin.

Tarjoamme:

- Toimittajan palkan sekä jokaisesta uutiskynnyksen ylittäneestä loukkaantumisesta bonuspalkan.

- Yhteiseen hiileen puhaltavan oikeaoppisen työyhteisön.

- Väärinajattelijoiden uran ja jopa elämän tuhoamisesta kumpuavia voimauttavia onnistumisen kokemuksia.

Hakemukset osoitteeseen Valtamedian yhteinen ruikutus- ja rääkymiskomissio.

HAE ROHKEASTI! OSAAMISTASI TARVITAAN! TULE MUKAAN OIKEAMIELISEEN YHTEISÖÖN! SUOMI ON PELASTETTAVA VIHAFAKTOILTA JA VÄÄRÄLTÄ DEMOKRATIALTA!


31 kommenttia:

JJR kirjoitti...

Karrikoitu YLEn työpaikkailmoitus.

Anonyymi kirjoitti...

Eduskunnan istuntotauon keskeyttäminen näyttää menevän myös käsitehässimisen puolelle. Oppositiohan vei vaatimuksen keskeyttämisestä ensin medialle ja sitten vasta puhemiehelle jolla on valta päättää. Asia on opposition mielestä vakava kun joku on joskus kirjoittanut nettiin ruman sanan niin kuin se on. Kiirekin on, syksymmällä ei asiaa ehdi enää käsitellä.

Hallitus ei em syystä ole kuulemma toimintakykyinen. No ei se nyt ole muutenkaan. Eduskunta on lomilla eikä sinne voi viedä esityksiä. Itse en näe että asiat olisivat juuri nyt niin ajankohtaisia ja "tärkeitä" että eduskunta pitäisi kutsua koolle eli, Halla-aho teki oikean ratkaisun.

Puoluebroilerit voisivat joskus miettiä mitä muurahaiskansalainen ja patriootti on asioista mieltä. Auktoriteetti on siitä kummallinen että sitä ei voi ottaa. Se annetaan ja on ansaittava.

Tapio Suhonen kirjoitti...

Nyt Yrjö kalastelet vaarallisilla vesillä!!!
HS tulee ja kopioi ideasi ja hyvästä läpästä tulee todellisuutta, siis vielä enemmän kuin se nyt on.
Toinen huono asia on, että HS tuskin tulee maksamaan ideapalkkiota.
Parodia on hauska, mutta liian lähellä todellisuutta.

Gottihan Se kirjoitti...

Ykä, sinun pitäisi kyllä tarjota palveluitasi näille hörhöille rahaa vastaan. Sen verran osuva on tämä työpaikkailmoitus!

Siten pieniä mietteitä tästä tekastusta kaaoksesta, joka on nyt ollut menossa jo jonkin aikaa...

Kovasti ovat yrittäneet toitottaa, että Suomen maine menee maailmalla ja Suomesta kirjoitetaan ulkomailla jne. Niin no, näin ulkosuomalaisena voin sanoa, että tämä ei pidä paikkaansa. Kukaan täällä ei tiedä tai ole kiinnostunut mitä Suomessa tapahtuu. Moni ei edes Suomea kartalta löydä. Parit uutiset on jotkin vihervassari lehdet kirjoitelleet, kiitos heidän Suomi-yhteyksien jotka ovat yrittäneet näitä juttuja puskea niille. Kukaan ei täällä vain niitä "uutisia" ole lukenut, koska Suomi ei kiinnosta ketään. Joten ne kirjoittelut loppuivat lyhyeen.

Suomen maine maailmalla voidaan tiivistää kysymykseen "Mikä maine?". Ainoat asiat mistä ihmiset ovat maailmalla kuulleet on, että Suomi on maailman "onnellisin" maa, Talvisota, Ari Vatanen, Kimi Räikkönen ja Jari Litmanen.

Suomalainen alemmuuskompleksi on jopa pahempi kuin Irkkujen. Kunhan joku kirjoittaa jotakin "positiivista" Suomesta jossain maailmankolkassa, niin heti torille! Jos jotain "pahaa" kirjoitetaan, niin "maine" on menetetty maailmalla ja kaikki tietää sen!

Sitten toisekseen, miksi ryssien niin sanottu "hybridi" vaikuttaminen on nyt tyystin unohtunut ja VMP ottaa täkyn kaikesta mitä tulee eteen? Eikös tämä Leivinjauho-Sannan aikakaudella ollut iso juttu? Kaikella kritiikillä oli ryssän kanssa jotain tekemistä?

Viimeisenä näyttää siltä että Antti Lindtmanin homoeroottiset väkivaltanatsifantasia kuvat on sitten unohdettu tyystin VMP:n toimesta noin 24 tunnin jälkeen? Kai ne oli niitä "paremman" ihmisen tekeleitä?

Joppos123 kirjoitti...

Ykän kirjoitushan on jo täyttä totta. Valtamedian hautomona toimii TAU. The Yliopisto missä mies menstruoi ja synnyttää ja nainen saa siemensyöksyn ja kivestyrän. Pseudotieteitä ja "musta kun tuntuu" viboja jo vuodesta 2019.

Joppos123 kirjoitti...

Antti Lindmanin homoeroottiset kainalontuuletukset ovat vaan niiiin eri juttu ja läppää ettei niitä lasketa.

QroquiusKad kirjoitti...

Ei näitä ole tarvis hakea.
Kyllä näitä riittää halukkaina hakijoina ihan issessäänkin ja yliopistot tuottavat joka vuosi tuhansia lisää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys JJR:lle, Anolle, Tapio Suhoselle, Gottihan Se:lle, Joppos123:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

JJR: Sepä se.

Ano: Oikeita huomioita.

Tapio: Oikeastaan minä vain kirjasin vallitsevan tilanteen.

Gottihan Se: Kiitokset. Ja joo, Finland… what is Finland?

Joppos123:

Viesti1: Nämä asiat olivat kyllä mielessä postausta väsätessä.

Viesti2: Totta, ja kuvaa hyvin vihervasemmiston kaksinaismoralismia.

Qroquius Kad: Valitettavasti tilanne on juuri näin.

Anonyymi kirjoitti...

Mitkähän mahtaa olla tärkeimmät kriteerit todistusten ohella kun Tampereen yliopistoon otetaan viestintää opiskelemaan uusia opiskelijoita? Voiko olla sattumaa, että erään tutkimuksen mukaan yli 90% opiskelijoista kannatti punavihreitä puolueita? Suomeksi sanottuna se tarkoittaa myös sitä, että journalismin taso ei tule tulevaisuudessakaan häikäisemään.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Rouva Ano. Joo, ei ole sattumaa ja joo, ei tule häikäisemään. Sinänsä ei kai kukaan tervejärkinen ole aikoihin viitsinyt edes yrittää Tampereen yliopiston toimittajakoulutukseen.

Anonyymi kirjoitti...

Siinäpä olisi v-p "rotta" timoselle uranjatketta. Nykyään itäsuomen ylijäämäopistossa kiljun valmistusta yrittää oppia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Eiköhän opiskelijoiden valinta tuonne ole helppoa. Kas koskahan viimeksi tuonne on joku täysjärkinen hakenut?

Ano: Ja sivuaineena aisankannattamisen maisterin tutkinto:

https://twitter.com/Lassukat/status/1680666500749840384

Soijapoikien soijapoika. Työväen sankari.

Anonyymi kirjoitti...

Onko oikeuslaitos nykyään vasemmistolaisten tuomarien ohjauksessa? Tutkinto Lapin yliopistossa pätevöittää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Kohtuullisen selvää.

Ano: Käytännössä koko lailla.

Joppos123 kirjoitti...

On osa nuoristosta sekaisin, onneksi vain osa.
Nytkin tuli remmiin se 12000 .
Noita vitun ryssän faneja ja muita runkkuja me ei tarvita.
SDP vetää nyt ihan ryssän laariin
Niin ne teki aikaisemminkin.
Kandee hakea juttuja

Anonyymi kirjoitti...

Aamukahvin kanssa ei pitäisi lukea mediaa, on tukehtumisvaara. Iltasella oli Iltasanomien traaginen suunnitelija Erno Laisi kirjoittanut kommenttiuutisen. "Perussuomalaisten on nöyrryttävä rkp'n edessä". Muuten hallitusta ei ole.

Tiedä minkälaiseen parlamentaariseen ajatteluun tuo näkemys perustuu. Parinkymmenen prosentin kannatuksella pitäisi nöyrtyä neljän prosentin edessä. Hätäisempi luulisi asian olevan juuri päinvastoin.

RKP on vaa'ankieli asemassa ja voi kaataa hallituksen, mutta se on rkp'n päätettävissä, ei perussuomalaisten. Jos rkp kaataa hallituksen syillä mitä on tuonut julki niin hallitus kaatukoon. Itse en saa edes selvää tarkalleen mitä ne syyt ovat.

Anonyymi kirjoitti...

Erno Laisi vihaa persuja, ihan vain sen takia kun laisin ollessa Eteläsuomen-Sanomien toimittelija ja tuolloin Hollolan PS kaatoi Lahden kapungin suunnitelman nielaista Hollola suupalana. Ja jota laisi kannatti ns. kybällä. Tuon jälkeen laisi ei ole nähnyt mitään hyvää perussuomalaisissa. Eli happamia sanoi joku jostain. Nyt laisin pidäkkeitä ei ole laisin, onhan hän suuren persuvihamielisen lehden toimittajaoletettu. Iltapaskan.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Anolle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Tuli kommentistasi mieleen se, että vielä joku aika sitten Suomelle naureskeltiin kun se oli pitänyt yllä asevelvollisuuden ja voimakkaan puolustuksen. Ei muuten enää naureta.

Ano: Samaa mieltä. Voi todeta että RKP:llä on noussut kusi päähän.

Huru-ukko: Kiitos lisäyksestä. Nuo kuntaliitoksethan säännöllisesti tappavat suurkuntien reuna-alueet ja kaupunkikeskusta nielee kaiken.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo työpaikkailmoitus voisi (ja voikin) olla ihan totta pikkusen sanamuotoja viilaamalla. Silti VMP on vähän liian iso kaadettavaksi vaikka niin toivonkin useasti ja hartaasti. Jos Suomeen saataisiin se, sveitsiläistyyppinen suora demokratia, niin ei näistä asioista kuten kuka on natsi ja kuka ei, pitäisi edes riidellä.

Yksi pikkujuttu saattoi tulla mieleeni. Saksalaiset natsithan olivat NSDAP, eli KansallisSOSIALISTINEN TYÖVÄENpuolue. Eli isänmaallisia vasureita. Jos lukee heidän puolueohjelmaansa, niin menee hyvinkin punaiselle puolelle. Ja sitten asiaan: Koska sotien jälkeen vasemmistopuolueet taas sallittiin, niin suurimmaksi niistä kohosi SKDL. He olivat ns. "asevelisosialisteja", jotka olivat nähneet sodat, vanhimmat ehkä myös sisällissodan. Eli niiden poliittinen kulma oli se, ettäjoo, Suomesta pitää tulla sosialistinen valtio, mutta ei aseellisen kapinan kautta, koska ihmisiä tappamalla ei asiat parane. Eli, he olivat kansallismielisiä sosialisteja, jotka olivat työväen puolella. Eli Suomen poliittisessa historiassa ehkä lähimpänä natsipuoluetta kuin mikään muu. Poislukien nykyvirhevasemmisto.

https://youtu.be/uSOsRRYSV34 <-- Anter on taas äänessä, ja pistää taas vasureille jauhot väärään kurkkuun. Hyviä katseluhetkiä toivotan.

--Madri

Anonyymi kirjoitti...

Noista liitoksista. Kärkölä oli/on liian mitätön, että "kelpaisi", etenkin Lahdelle. Nastolan päättäjät lankesivat houkutukseen ja nyt moni siellä kiroaa typerää päätöstä, koska mikään liittymäsopimuksessa sovittu ei ole pitänyt paikkaansa. Hollola torjui entisen kylänsä seiraanilaulut täpärästi juurikin persujen johdolla ja siitä pitäen toimittelija laisi on ollut persuvihaaja.
Jokainen juttu ja kommentti häneltä on persuvastainen, nykyisessä asemassaan "suuren" iltapäivälehden toimittajaoletettuna hän saa suurempaa näkyvyyttä kuin ollessaan paikallisen aviisin kirjoittelija. Tyyli ei ole siitään muuttunut. Samaa jaskan pauhantaa yhä.
Huru-ukko

QroquiusKad kirjoitti...

Asevelisosialistit nimenomaan eivät olleet SKDL:ssä vaan SDP:ssä.

SKDL muodostui päinvastoin siten, että SDP itsepuhdistui äärivasemmistolaisesta aineksesta niiden lähtiessä puolueesta liittoutumaan kommunistien kanssa.
SDP:hen jääneet kansallismieliset sosialidemokraatit tekivät aseveliyhteistyötä oikeiston ja keskustan kanssa, kunnes Rafael Paasio sysäsi heidät syrjään 1966 avaten puolueen kommunistien agenteille;
edistyksenerkeille ja tawjahavofkoille.
Sillä tiellä puolue edelleen on.

Mitä tulee sveitsiläiseen suoraan demokratiaan, ei siitä ole mitään hyötyä niin kauan kuin viherkommunistit saavat hallita valtamediaa mielensä mukaan ja uskotella suomalaisille, ketä saa äänestää ja ketä ei.

Anonyymi kirjoitti...

Osaisko joku tulkata suomeksi, mitä tarkoittaa seuraava Joppos123:n kommentti: "On osa nuoristosta sekaisin, onneksi vain osa.
Nytkin tuli remmiin se 12000." Siis mikä ihmeen 12000!?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Madrille, Huru-ukolle, Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Madri & Qroquius Kad: QK on oikeassa. Asevelisosialistit vaikuttivat nimenomaan SDP:ssä. Ja suora demokratia tosiaan vaatisi puolueettoman median.

Huru-ukko: Näitä kuntaliitoksia perustellaan usein säästötoimilla ja byrokratian vähentämisellä. Kokemus osoittaa että lopputulos on yleensä juuri päinvastainen. Ja kyseinen toimittaja lienee löytänyt Ilta-Ryönästä oman pesänsä.

Ano: Helppo suomentaa. Kas heinäkuun alussa astui palvelukseen 12.000 uutta varusmiestä.

Joppos123 kirjoitti...

Ei tarvitse mennä kuin pari vaalikautta menneisyyteen niin löytyi vihervassareissa aika monta kuikkaa jotka halusivat lakkauttaa asevelvollisuusarmeijan.
Jos ryssä ei olisi hyökännyt Ukrainaan niin eiköhän tyttöfemma olisi lakkauttanut koko touhun.
Tuli vaan löysät pöksyyn kun äkkäsivät olevansa niitä ensimmäisiä tappolistalla.
Niinhän se oli Ukrainassakin. Ne uittivat noin 500 erikoisjoukkohäiskää Kiovaan. Tehtävänä oli tappaa koko hallitus mutta vituixmän.
Suurin kiitos kuulunee CIA:n tiedustelulle.
Ne kaikki 500 tapettiin.
Se herätti kaikkivoipan samariinin. Se ymmärsi olevansa ihan niinkusta tappolistan ykkönen jos sheisse alkaisi lentämään tuulettimeen.
Näin nämä hommat menee.
Jonkun verran näistä olen edelleen käryllä vaikka täältä reservistä huutelen.
Ei verkostot ole kadonnut mihinkään.

Joppos123 kirjoitti...

Kaveri on intin vastatiedustelussa ja tuossa taannoin jutusteltiin tästä "viidennestä kolonnasta".
Heillä on seurannassa noin 150 tyyppiä joista osalla on kaksoiskansalaisuus,eli ne suijailee mielinmäärin rajan yli.
Anukset ja desantti bätmänit ovat pelkkä savuverho. Saavat julkisuutta mutta ei ne mitään tekijäukkoja ole.
Mulla on aika vahva luotto, että meidän virassa olevat hoitavat homman ja ei ne sitä yksin tee varsinkin kun nyt ollaan NATO:n täysjäseniä.
Sekös aiheuttaa aikalailla paljon peppukipuilua vihervassareissa ja ryssänkätyreissä.
Kyllähän tuo hallituksen ajojahti on pääosin masinoitu Kremlistä.
Näissä jutuissa on aina hyvä kysyä, kuka hyötyy jos hallitus menisi nurin?
Veikkaan, että syksyllä tämä pointti tulee vahvasti esille.
Nyt Halla-Aho pitää tiedon pimennossa.
Kyllä muutkin puoluejohtajat ovat saaneet ihan samat raportit.
Älämölömedia on astunut paskaan ja RKP.
Nyt koetellaan sitä kestävyyttä hybridisodassa.

Joppos123 kirjoitti...

Kiitos Ykä kun avasit mitä tarkoitin. Sitä on sen verran "siiloutunut", että ei aina muista ettei kaikki ymmärrä näitä irrallisia heittoja.
Mutta itse asiaan.
12000 on aika vähän menneisiin vuosiin.
Se johtuu siitä, että kutsunnoissa raakataan aika kovalla kädellä pois ns "latva-B-kakkoset ja muut sopimattomat".
Tuosta 12000 saadaan se joukkotuotantoon tarvittava porukka mitä SA-joukot tarvitsee. Vanhempi sakki siirretään muihin hommiin ja sijoitus muuttuu.
Tuosta noin 12000 on varaa nipistää vielä se 15% keskeytyksiin ja muihin syihin.
On nuo aika tarkkaan laskettu.
Ennen jokainen lattajalka otettiin inttiin. Nykyisin ei oteta.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös tuo Joppos123:n 12 000 ole se jäljelle jäänyt kelpuutettu osa?

Sitä ennen on karsiutunut ja karsittu sellaiset 30% pois. Näitä ei palvelus huvita, eivät pysty, kunto heikko, mahassa kiertää paha olo tai muuten on "latva-bee".

Eli siis palvelusväkeä ikäluokassa olisi tulossa listoilla 18 000, mutta siitä karsitaan epäkelpo kolmannes pois...

heppa

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja hepalle & kiitos kommenteistanne. Ilman Ukrainan sotaa PV:tä varmasti pyrittäisiin karsimaan ja julistettaisiin että ainoa uhka on ilmastomuutos.

QroquiusKad kirjoitti...

Wanhoina Hywinä Aicoina vuosina 1919-39 kutsunnoissa hylättiin asevelvollisia epäluotettavien ainesten (punikkien pojat) lisäksi täysin mielivaltaisin syin, esim. huonojen hampaiden takia.
Osasyynä oli säästää ja mitä väliä;
eihän sotaa enää koskaan tule!

Sodan tultua ja mentyä periaatteeksi tuli, että kutsunnoissa riviin vaan kaikki, jotka eivät olleet sokeita tai muutoin vammaisia tahi ykköstyypin diabeetikkoja.
Ellei B2-mies mihinkään muuhun palvelukseen pystynyt, hänet voitiin aina laittaa hevostalleille lapioimaan munkkeja.

Hevosten poistuttua lopullisesti reserviin ja sieltäkin pois on nämä tapaukset vapautettu rauhanajan palveluksesta C-luokkaan.
Nykyään sinne siivotaan paljon sellaisia, joista vielä puolisataa vuotta sitten yritettiin tehdä Miehiä.
Menestys oli, no, vaihtelevaa.

Mutta mitä ihmeen järkeä on kouluttaa rauhan aikana riitaojia, joista voi olla varma ettei heistä ole tositilanteessa minkäänlaiseen rintamapalvelukseen?
Parempi kuin vapautetaan jo kutsunnoissa ja LKP:ssa katsotaan, josko heille löytyy jotain mihin kykenevät kotialueella.

Anonyymi kirjoitti...

Joppos 123:n ansiokkaisiin kommentteihin liittyen:

Kuka hyötyisi hallituksen kaatumisesta? Jostain syystä veikkaisin, että EU hyötyisi siitä enemmän kuin Kreml. Ellei sitten asia ole niin, että nämä kaksi ovat ainakin Saksan osalta yksi ja sama asia (vrt. Scholz, Schröder, Itämeren kaasuputket jne.) Kolmas vahva ehdokas "hyötyjäksi" on ihan kotoperäinen media- ja elektroniikkamaailman tylsistämä osapopulaatio, joka perustaa elämänsä tulonsiirroille ja noin 13-vuotiaan tasolle ominaiselle "kapinoimiselle", vailla vaivaa, vailla vastuuta. Niitähän näkyi tänäänkin marssimassa Helsingradin katuja pitkin ja poikin.

Mutta täytyy sanoa, että tällaista mediasotaa ei ole ihan vähään aikaan nähty. Sen todistavat minua vanhemmatkin ihmiset (+80 ikävuotta). Kertonee siitä, että on osuttu kipeään paikkaan.

PS-lehdenjakaja

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja PS-lehdenjakajalle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Olen kanssasi pitkälle samaa mieltä. Minunkin inttiaikana rivissä oli porukkaa, joita ei olisi tarvinnut sinne väkisin raahata.

PS-lehdenjakaja: Olen myös sinun kanssasi pitkälle samaa mieltä. Tulee muistaa, että nimenomaan se edellinen hallitus vei Suomen NATOon.