maanantai 3. heinäkuuta 2023

OPETUSHALLITUS, WOKELLUS JA PINNANMAA

- Hyvää päivää, hyvät kuuntelijat. Täällä Antero Lärvänen Huitsinnevadan paikallisradiosta. Olemme saaneet haltuumme hieman ohjeistusta siitä, kuinka opetushallitus haluaa kasvattaa nuoria suomalaisia kansalaisia. Vieraanamme on täällä Huitsinnevadan kunnan koulutoimenjohtaja Kauko Khnyssistö joka kertoo siitä, mikä on pinnanmaalainen suhtautuminen näihin ohjeisiin, jotka aika laajalti ovat kyllä käskyjä niin kuin nykypäivänä on huomattu. Tervetuloa lähetykseen, Kauko.

- Kiitos, Antero ja terveiset kaikille kuuntelijoille.

- Jos lähdetään näistä ohjeistuksista niin ensimmäisenä pistää silmään tämä ”Miten lapsen kielitaito vaikuttaa siihen, miten lapsi pääsee mukaan leikkeihin tai saa äänensä kuuluviin? Vain suomenkielinen ympäristö saattaa aiheuttaa ulossulkemista, jos lapsi ei osaa puhua hyvin.”

- Ei mitenkään. Pinnanmaa on suomenkielinen ja vain suomenkielinen ympäristö, kouluissa puhutaan suomea ja oppilaalla on velvollisuus opetella se suomen kieli. Koska meillä ei täällä toimita jalustalle nostettujen turvapaikkahuilailijoiden tarpeiden mukaisesti niin asia ei ole minkäänlainen ongelma. Ei suomalaisia lapsia voi asettaa kärsimään valtion järjettömästä maahanmuuttopolitiikasta.

- Tuohon varmasti osaltaan liittyy tämä kohta eli ”Miten suomalaisuutta ilmaistaan ja rakennetaan puheessa, kuvissa ja teoissa? Kuka ja millainen on suomalainen?” Mikä on Pinnanmaan koulutoimen näkemys?

- Suomalainen on etninen suomalainen. Sitten täällä on joitain oikein mukavia ulkomaalaisia tyyppejä joita vastaan meillä ei ole yhtään mitään mutta eivät he itsekään pidä itseään suomalaisina niin kuin mekään emme pidä heitä. Mutta he ovat ihan arvostettuja kansalaisia.

- Ja asia jatkuu eli ”Pystyvätkö esimerkiksi ruskeat ja mustat lapset sanoittamaan kokemuksiaan valkoisessa kasvu- ja oppimisympäristössä?”

- Me seuraamme kyllä tapahtumia muuallakin Suomessa ja sen perusteella voimme sanoa että eiväthän ne sanoita kokemuksiaan – koko termi on sinänsä itsessään mitään tarkoittamatonta paskapuhetta –  vaan terrorisoivat tavallisia suomalaisia oppilaita. Me olemme kyllä varautuneet asiaan ja jos Pinnanmaalle tulee kouluterrorista kiinnostuneita etnisesti edistyksellisiä oppilaita niin tarvittaessa käytämme terapeuttista Umpf – Tsöpp-menetelmää.

- Minä tunnen terapeuttisen Umpf – Tsöpp-menetelmän mutta kaikki kuulijat välttämättä eivät. Kerrotko siitä siis hieman?

- Toki. Se koostuu kolmesta vaiheesta:

1. Varoitus. Ensimmäinen ja viimeinen.

2. Remmiapeli.

3. Suossa uittaminen, perseen tervaaminen ja koko suvun pysyvä karkoittaminen Pinnanmaalta sekä sen omaisuuden takavarikoiminen.

- Ja ymmärtäisin tämän olevan yksi syy siihen, miksi turvapaikkahuilailijat eivät missään nimessä halua Pinnanmaalle. Mutta otanpa esille vielä yhden asian joka opetushallituksessa on kovasti tärkeä mutta joka täällä Pinnanmaalla ihmetyttää. Eli ”Sukupuolen moninaisuudesta voi jakaa ikätasoisesti tietoa lapsille kertomalla esimerkiksi, että joillain pojilla on pimppi tai on mahdollista kasvaa aikuiseksi naiseksi, vaikka olisi syntymässä määritelty pojaksi.”

- Tässähän opetushallitus on lanseerannut pakolliseen käyttöön muodikkaan ”musta tuntuu-biologian” mutta me täällä toteamme siitä sen, mitä Hömpstadin Vähänköehkäopistokin on todennut. Eli kyseessä on maailmanhistorian ehkä ensimmäinen muodin ja mielisairauden yhdistelmä jossa sinänsä terveeksi tulkittavat ihmiset yrittävät parhaansa mukaan levittää kyseistä mielisairautta. Jopa lapsiin. Vain, koska se on muotia. Mutta meillä Pinnanmaalla biologia on edelleenkin biologiaa eikä meillä tarvita unisex-vessoja. Jos joku opettaja alkaa levittää musta tuntuu-biologiaa niin hän saa kenkää ilman irtisanomisaikaa. Pinnanmaalla ei kerta kaikkiaan sotketa lasten ja nuorten pääkoppia wokeltamisella.

- Tämähän on oikea linja mutta valitettavasti se täällä Suomessa on voimassa vain Pinnanmaalla niin kuin case Mäenpää viimeisenä osoittaa. Tulisi aina muistaa että jos vihervasemmisto saa oikeuden määritellä sen mitä puhutaan, kirjoitetaan ja ajatellaan niin silloin elämme totalitarismissa.

- Teutates ja Belenos Pinnanmaata siltä varjelkoon. Mutta haluaisin vielä kertoa opetusmetodeistamme hieman.

- Ilman muuta. Kautta Teutateksen.

- Meiillähän yhdelläkään oppilaalla ei ole luokassa älyhärpäkettä. Jos sellainen löytyy, niin opettajalla on oikeus lyödä se moskalla paskaksi. Ja me käytämme opetuksessa nykymaailmassa aivan vallankumouksellista opetusvälinettä.

- Joka on?

- Oppikirja. Siis sellainen paperille painettu. Jota pitää lukea. Joka ei ole interaktiivinen eikä muitakaan hienoja sanoja. Käytämme lisäksi kyniä ja paperia ja meillä ei ole mitään avoimia härväystiloja vaan luokkahuoneet joissa istutaan pulpeteissa.

- On selvää, että Pinnanmaan opetustoiminta on hyvissä ja järkevissä käsissä eikä täällä muutenkaan hipit hillu eikä anarkistit askartele. Kauko Khnyssistö, kiitos haastattelusta. Täällä Antero Lärvänen, siirto rutioon.

- Ja täällä paikallisration rutio. Kun Juha Mäenpään kutsuvierasasema Provinssirockiin kerran lgbtqtiityytyttävistä syistä peruttiin niin kutsumme hänet vieraaksi Huitsinnevadassa pidettävään Rähmä-rockiin. Siellähän esiintyvät mm. rynnäkköhumppayhtye Ylermi Vilvatväinen & Hässitty Käsitys, heavy-orkesteri Some Löpö, folk metal-orkesteri Völlövä Sininen sekä taidepunk-orkesteri Smelle Triljoona jonka kappale Moottorisaha On Jäässä on tällä hetkellä Pinnanmaan listaykkösenä. Festivaalin turvallisuusjärjestyksestä vastaa käppäukkojen turvallisuuspalvelu Kalakukko-Special. Tervetuloa viihtymään! Festivaaleille jossa hipit ei hillu eikä anarkistit askartele.

Pinnanmaa. Wokellusvapaa vyöhyke.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sateinen maanantaiaamu muuttui hetkessä hauskaksi lukutuokioksi aamukahvia hörppiessä. Vaikka totta toinen puoli, nauroin vedet silmissä. Kiitos taas kerran! Kun tässä maassa kaikki alkaa mennä niin yksioikoiseksi ja totiseksi, sinulle Ykä pitäisi alkaa suunnitella naurunedistämispalkintoa!

Rouva Ano

Gottihan Se kirjoitti...

Pinnanmaa kuulostaa sen verran hyvältä paikalta, että pitää torpan haku keskittää sinne!

Vasarahammer kirjoitti...

Ollaan next levelillä, kun Provinssirockista heitetään ulos, kun kehtaa sanoa, että pojilla ei ole pimppiä..

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos päivän piristyksestä. Elämme hulluja aikoja. Keskustelin tuossa tyttäreni kanssa ja muistelin kuinka olin mukana hänen syntymässään. Aloin siinä sitten vitsillä juttelemaan näistä titityy asioista. Eli woke,bride yms. En tiedä oliko tyttäreni vastaus vitsi, mutta kysyi onko kaikki hyvin? Ja että onko dementiaa tms oireita. Ja että on tasan 2 sukupuolta jne. Sekä tietävät/ymmärtävät tämän nykysekoilun, joka on naurettavaa. No ainakin oma jälkikasvuni on vielä järjissään.

Vittuunttunut NettoVeronamaksaja kirjoitti...

Oikeassahan tuo Mäenpään pruukasi olla.

Vaan sitä jäin miettimään, notta miten tuo 'ulkoruotsalainen taikina' pruukaa sanoa kun Linnéa sanoo että pojilla voi olla pimppi ja tytöillä pippeli.

Lainaus lainauksesta ym. Tsadin Pravdassa:

"Lindquist on ylpeä koulunsa saavuttamista tuloksista..."

" ”Lapset ovat kuin taikinaa, josta leivomme kolmannen luokan päättymiseen mennessä hienoja leipiä. On mahtavaa seurata lasten edistystä, kun aluksi he hädin tuskin tietävät, miten kirjaa pidetään kädessä.” "

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009688162.html

Anonyymi kirjoitti...

Poikani kysyi, no niin iskä. Mitä olet vetänyt?

QroquiusKad kirjoitti...

Eilen ojensit minua kun olin käyttänyt interjektiota "Pimps!" kepeän komediallisesti elävöittämään tyttöajattelua, mutta tänään kirjoitat itse pimpistä?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Gottihan Se:lle, Vasarahammerille, Ano1:lle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Ano2:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Suuret kiitokset. Ja ne siteeraukset opetushallitukseltahan eivät tosiaan olleet fiktiota.

Gottihan Se: Jep. Kun se vaan olisi olemassa.

Vasara: Todella next levelillä. Jopa warp speedissä.

Ano1: Toivottavasti mahdollisimman moni nuori pysyy tervejärkisenä.

VNV: Sanoisin, että pelottavia lauseita.

Ano2: Olikohan tämä jatkoa Ano1:lle?

Qroquius Kad: Siteerasin opetushallitusta. Niin että kumikuitti ei pure.

Anonyymi kirjoitti...

No, suomenkielen inhottabvimpia sanoja eli ottiatuota. Vokellus leviää kuin paska pelloille keväällä. Ja se "äärioikeisto" eli kokkarit komppaa täysillä.
Se median väittämä äärioikeisto eli persut yrittää laittaa jarruja vaan sen huutavat ÄÄRIVASEMMISTOLAISET virhehipit kumoon valtavalemedian avustuksella.
Ja ei millään pahalla veli QK, jätä tosiaan hieman vähemmälle ne pimpspimppa jutut. Jookosta? Kyllä me ne ymmärretään ne aivan hyvin vähemmälläkin, ja ne jotka ei ymmärrä eivät niitä ymmärrä enemmälläkään toistolla. Asiaahan sinä puhut, mutta joku saattaa kiihottua hieman liikaa ja väärällä tavalla.
Huru-ukko

QroquiusKad kirjoitti...

No jos minä sitten yritän.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Ottiatuota on sinänsä usein ihan käyttökelpoinen sana. Ja joo, meidän valtamediamme on vaalien jälkeen siirtymässä vihervasemmalta äärivihervasemmalle.

Qroquius Kad: Kiitos. Sinulla on paljon asiallista sanottavaa muutenkin.

QroquiusKad kirjoitti...

En ole nähnyt Louhimiehen "Tuntematon"-versiota elokuvana, vain TV-sarjana johon on leikattu teatteriversiosta pois jätettyä materiaalia.
Siksi en tiedä oliko tämä loppupuolen mainio kohtaus elokuvassakin vai vain sarjassa:

Rokka tuijottaa metsään manaillen puoli-itsekseen, miksi upseerien pitää aina olla hänen kimpussaan ilman mitään syytä.
Vanhala katsoo häntä iloinen hymyntirri naamallaan ja kysyy:
"Oletkos koskaan miettiny että se vika voiskin olla sinussa?"

Rokka kääntää katseensa synkkänä Vanhalaan, ilmeellä että mitä kaveri nyt lätisee?
Vanhalan katse ei väistä eikä hymyntirri kapene.
Niin Rokka kääntää katseensa takaisin metsään ja jupisee puoli-itsekseen kuinka hänhän on aina silkkaa asiallisuutta, mutta kun ne upseerit...
Varmuus on kuitenkin poissa;
Vanhalan sanat kylvivät Rokkaan epäilyksen siemenen hänen Oman Asiansa lopullisesta oikeutuksesta.

Ei sitä itse huomaa, milloin lakkaa olemasta asiallinen ja huvittava, kun omasta mielestä kaikki omat jutut ovat maailman parhaita.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Kukaan ei ole täydellinen. En varsinkaan minä. Se uusimman Tuntemattoman tv-versio muuten oli hyvä, elokuvassa jäi paljon oleellista pois.