perjantai 7. heinäkuuta 2023

PÄIVITETTYÄ DEMOKRATIAA

Ja muuta sanastoa

Nythän on vihervasemmistossa ja vihervasemmistolaisessa Valtamediapuolueessa VMP:ssä menossa pahaksi äitynyt poliittinen raivotauti ja sen vuoksi tällainen tavallinen käppäukko ei oikein meinaa pysyä vauhdissa mukana. Yritän siis ymmärrysharjoituksella hieman hahmottaa tuon pesäajattelevan lössin aivoituksia ja vaatimuksia. Ainakin noin pääpiirteissään, sillä melkoinen osa vihervasemmistolaisesta ajattelusta menee sinne läränormaalin puolelle jossa truth is not out there. Aloitetaan.

Demokratia

Demokratia on tila, jossa muurahaiskansalaisilla on oikeus ja velvollisuus äänestää valtaan uusi vihervasemmistolainen hallitus. Mikäli muurahaiskansalainen äänestää demokraattisissa vaaleissa demokratian pelisääntöjen mukaan toimivia perussuomalaisia on hän toiminut demokratian vastaisesti. Tässä uusdemokratiassa ajattelu ei ole suotavaa, totteleminen puolestaan on ja kaikenlaiset vertaamiset tiettyihin totalitaristisiin maihin ovat demokratian vastaisia.

Sananvapaus

Sananvapaus tarkoittaa sitä, että vihervasemmistolaisella valtamedian toimittajalla on oikeus puhua mälkyttää aivan mitä häntä huvittaa ja julkaista kaikki väitteensä vaikka ne eivät pitäisi paikkansa. Siinä tapauksessa jos kyseistä toimittajaa arvostellaan ja vieläpä perustellusti, on kyseessä hyökkäys samanvapautta kohtaan ja samalla on kyse tietysti myös maalittamisesta johon valtamedian toimittaja ei tietenkään koskaan syyllisty. Samoin ajattelu että muurahaiskansalaisella olisi toimittajaan verrattava sananvapaus on luonnollisesti hyökkäys sananvapautta kohtaan.

Äärioikeisto

Äärioikeistolla tarkoitetaan niitä ihmisiä jotka eivät jaa vihervasemmiston ajattelumaailmaa. Mikäli äärioikeistolaiseksi tulkittu kiistää olevansa äärioikeistolainen, on se jo todiste äärioikeistolaisuudesta. Kyseessä on vain pirun kiero äärioikeistolainen. Myös natsi-termiä on käytetty, mutta äärioikeistolainen on epämääräisyydessään parempi. Sinänsä jos muurahaiskansalaiset ja äärioikeistolaiseksi tulkitut huomauttavat että natsit olivat itse asiassa sosialisteja nekin on kyseessä vain äärioikeistolainen jaarittelu.

Misogynia

Kaikki mahdollinen vihervasemmistolaisiin naisiin kohdistuva arvostelu. Erityisesti perusteltu sellainen.

Tällä pohjalla saattaa hieman ymmärtää vihervasemmistolaisia. Saattaa jopa tehdä johtopäätöksen että vihervasemmisto nykyisessä kiukussaan uskoi absoluuttisen valtansa kestävän täältä ikuisuuteen. Lisätään tähän vielä että mehän emme ole VMP:n pahinta paskamyrskyä vielä nähnytkään. Mutta se on tulossa, koska Jussi Halla-aho ilmoitti olevansa käytettävissä presidenttiehdokkaaksi. Ja vihervasemmistolaisen ajattelun mukaan jo se on itsessään demokratian vastaista sillä muurahaiskansalaisen velvollisuus on äänestää presidentiksi vihervasemmistolainen lakia vihervasemmistolaisen luovasti tulkitseva Pekka Haavisto.

Ai niin, meinasin unohtaa olennaisen tärkeän termin eli vihapuhe. No, siitä saa hyvän käsityksen kun lukee esim. tätä blogia joka on vihervasemmistolaisen ajattelun mukaan täyttä vihapuhetta. Ja lisäksi sananvapauden vastaista sillä niin bloginpitäjä eli minä sekä mainiot kommentoijat syyllistyvät ajatteluun. Ja muurahaiskansalaisen ajatteluhan on paha, niin kovin paha rikos päivitettyä sananvapautta vastaan.

No, hyvää viikonloppua kaikille. Ajattelua ei kannata lopettaa. Vaikka se joskus päätä särkeekin.


18 kommenttia:

Turhautunut Kansalainen kirjoitti...

Erittäin hyvin kiteytetty. Itse en oikein ole viime päivinä jaksanut missään mitenkään tiivistää tulkintojani (kun on loma), mutta tuossa todettiin asia juurikin kuten itsekin näen. Kuten yleensäkin kaikesta tässä erinomaisessa blogissa!

Anonyymi kirjoitti...

Tällä viikolla ruumita tuottavan marksilaisuuden kanssa flirttaileva äärivasemmistolainen Turun Sanomat julkaisi jutun, jossa joku veroelätettävä politiikantutkijaksi tituleerattu piilokommari antoi ymmärtää, että somealustoja pitää sensuroida, koska niitä käyttävät muurahaiskansalaiset kärsivät "ylivertaisuusvääristymästä" (vai mikä se hieno tieteelliseltä haiskahtava termi oli?) poliittisessa ajattelussaan. Siis tavallinen tallukka ei osaa ajatella oikein poliittisista kysymyksistä.

En muista, että viime vuosisadan alun korkeintaan kiertokoulua käyneiden, paskalle ja hielle haisseiden puniikkityöläisten kansankiihottajilta omitut äärikommunistiset mielipiteet olisivat koskaan olleet polittisen historian tutkijoiden mukaan ongelma. Jostakin syystä tätä vihavasemmistolaista ääriliberalismia arvostelevat arvokonservatiivit eli tolkun ihmiset ovat niin vaarallisia vinotumineen, että heidät pitää vaientaa.

QroquiusKad kirjoitti...

Eipä tähän ole mitään lisättävää edes minulla, joka aina keksii johonkin jotain jostain.
Siinä seisoo kaikki kuin Kiinan Muuri.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäpä tuohon sanoisi. Loppupelissä Jussi peitoaa humupekan kuus nolla Valtavalemedian paskamyrskystä huolimatta. Jussi osaa perustella ja argumentoida höpöhöpö ihmiset sinne mihin he kuuluvatkin: Marginaaliin.
Uskoakseni kansa on kyllästynyt tähän saneltuun, että tee näin niin saat kruunun? sitten joskus..
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

VMPstä tulee mieleen myös eräs alatyylinen selitys kirjainyhdistelmälle, joka kuitenkin usein kuvaa hyvin valtamediapuolueen sanomaa...

Tapsa vaan

Heikki kirjoitti...

Vasemmisto vielä viestii maailmalle, että meillä on natsiministereiretä. Tietysti heidän vassarit nielee koukun ja ja jatkaa paskamyrskyä. Joku harva voi sitten uskoakin natsihallitukseen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Turhautuneelle Kansalaiselle, Anolle, Qroquius Kadille, Huru-ukolle, Tapsalle vaan ja Heikille & kiitos kommenteistanne.

Turhautunut Kansalainen: Kiitokset. Pitäähän muurahaiskansalaista opettaa ajatella oikein.

Ano: Mikähän hitto on tuo ylivertaisuusvääristymä? Vai oliko senkin idea että muurahaiskansalainen ei saa ajatella kun sillä ei ole sopivaa akateemista koulutusta?

Qroquius Kad:

Viesti1: Kiitokset.

Viesti2: No joo, siihen olisi voinut laittaa EU:n tosin en minä Yhdysvaltoihinkaan hirveästi luota.

Huru-ukko: Jos Jussi on pressanvaaleissa niin hänellä on vastassaan valtamedia joka ei keinoja kaihda ja valtaosa ihmisistä kuitenkin lukee vain valtamediaa.

Tapsa vaan: Joo, kyllähän se kirjainyhdistelmä oli hieman tarkoitushakuinen.

Heikki: Joo, vihervasemmisto on saanut tuon pyörremyrskyn likasangossa levitettyä ulkomaillekin.

Anonyymi kirjoitti...


Chapeau Ykä.

Siinä oli tiivistettynä varmaan paras tämän hetken poliittinen kuva suomessa.

Ei ole lisättävää kuten moni muukin on maininnut.

Meillä on Tavja Havosen ajoilta liikaa ylensyöneitä tytteleitä joiden aika on jo mennyt.
Yliopistot käyty tyhjäntoimittajaksi.
Mitään eivät osaa ja vaikka osaisivatkin niin eivät suostuisi tekemään.

Ne Kallion baarit,tiedättehän...

Ne 16 Sanoma-Oyn valjastamaa hyeenaa jahtaavat yhtä nuorta poliitikkoa töikseen.
Etätöinä baarissa muutaman viinilasillisen jälkeen
Ohikulkevat spuget ihmettelevät moista rappiota.

No,pääasia että tytöt on parempia.
Kysykää vaikka opetushallitukselta.

Regards Josef


Kalle Pelttari kirjoitti...

Olipa taas aikamoista tykitystä Ylen ja MTV:N perjantaiaamun ohjelmista. Eli jatkui se johdonmukainen perusuomalaisten ajojahti vai sanoisinko tuhman sanan maalittaminen, niin jälkiviisaissa kuin pöllöraadissa. Eikö YLE tosiaan löydä ohjelmiinsa vähääkään puolueetonta keskustelijaa. Ehkä Saarikivi yritti vähän, mutta naiset jyräsivät täysillä, ei sellaista pahaa, jota perussuomalaiset eivät olisi tehneet. Joku uusi naiskommunistikin oli saatu mukaan. Pöllöraadissa taas jatkettiin samalla linjalla. Iltalehden Vesala taitaa olla perussuomalaisten pahimpia vihollisia, masinoi ilmeisesti koko toimittajakaartin Junnilan perään. Kun tuli puhetta Antti Lindmanista, niin hän se vasta puhdas pulmunen oli. Talouslehden päätoimittajan mielestä Antti Lindmaniin on tullut jopa enemmän särmää näiden natsi-kuvien myötä. Ei voida muka verratakkaan, että olisi kysymys samanlaisesta asiasta kuin Junnilalla. Nämähän olivat vaan teini/lukiolais-pojan normaaleja kolttosia. Se puolueettomista raadeista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Josefille ja Kalle Pelttarille & kiitos kommenteistanne.

Josef: Kiitokset ja hyvin tiivistit asiantilan itsekin.

Kalle: Joo, ja mitenkähän olisi ollut jos Lindtmanin tilalla olisi ollut joku perussuomalainen kansanedustaja?

-TR- kirjoitti...

Transfobia on jo sanakin niin typerä että se on pakko olla jotenkin vitsinä keksitty mutta on sen koommin vakavana juurtunut.

Minkähän fobia-päätteisen sanan he keksivät halveksimaan ihmisiä jotka eivät tykkää pikkulapsista seksuaalisesti kiinnostuneista ns ihmisistä?

Anonyymi kirjoitti...

Jossain huomasin uutisen, luovuttu on maalittamisen sorvaamisesta laiksi. On kuulemma vaikea määritellä. Vihapuhettakaan ei taida rikoslaki tuntea. Vaikea määritellä tarkoittanee tässä tappauksessa että, vaikea kirjoittaa lakia koka koskisi vain tiettyä ryhmää kansalaisista. Lakihan pitää olla kaikille sama vaikka tuomiot vaihtelee. Onhan mm natsiksi nimittely pahinta vihapuhetta eikä sitä voi lakitekstissä erikseen pois sulkea.

Gottihan Se kirjoitti...

Eipä tuohon ole mitään lisättävää, oli niin tyhjentävästi kirjoitettu!

Halla-aho olisi sekeästi pätevin pressaehdokas, mutta eiköhän tuo VMP tee Halla-ahon voittamisesta mahdotonta tai johan se on sen tehnyt. Ei meitä vihapuhetta pursuvia äärioikeistolaisia ole tarpeeksi ääniä antamaan. NPC:t uskoo mitä VMP saivartelee ja niitä on yli puolet kansasta.

Mutta joo, taidetaan nähdä lopullinen VMP:n romahtaminen Suomessa tuohon Ameriikan malliin. TDS (Trump Derangement Syndrome) tulee muotoon PDS (Perussuomalaiset Derangement Syndrome). Onhan se tosin aina ollut niin, mutta ei vielä olla ihan TDS:n tasolla... Ei siihen enää tosin kauaa mene.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä taitaa olla vasta alkua. Jatkossa alistetaan kaikki äänestämään pyrkivät kansalaiset valheenpaljastuskokeeseen, jossa kysytään muutama tarkoin valittu kysymys ja jos niihin vastaa "väärin", viedään äänestys- ja muut kansalaisoikeudet ja joutuu eheyttämisleirille. Näin saadaan yhteen hiileen puhaltava kansa. Tämänsorttinen systeemihän toimi pitkään ja ansiokkaasti itänaapurissa.

Rouva Ano

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Hyvä, että sain Ykän blogista tuoreet sanakirjamäärittelyt, että (o)saan vastedes käyttäytyä oikein tässä viherhulluvasemmistohumpassa.!Sitä näin meikäpoika-käppäukko tarttee ohjeistusta nykyajassa elämiseen.Kun on tota värikirjoikin ympärillä ihan jokapäiväisessä elämässä. Turun Hansakorttelissa nääs asioidessani ei aina tiedä onko valkoinen mustaa vaiko päinvastoin vaiko saatanan prideä.

Anonyymi kirjoitti...

Pedofobia? Voisko siinä olla TR:än seuraava fobia. Ykän teksti oli taas asiaa kuten aina. Jotain ihmeellistä siinä on, ettei nää ihmiset kykene muuttamaan mieltään. Että kun teorian ja todellisuuden välillä nyt selkeästi on havaittavissa kasvava juopa niin sen sijaan, että pyrittäisiin korjaamaan/hyvittelemään tehtyjä virheitä. Mutta ei. Päinvastoin vauhtia kiihdytetään vahingon maksinoiniseksi ennen kuin todellisuus lopulta lopettaa nämä puuhastelut. Jotain narsismia tai muuta luonnevauriota moisessa kyllä on. Kuten myös tuossa pyrkimyksessä hiljentää eriävät mielipiteet. Koskaan ei ole ollut sellaista aikaa, jolloin sensuurin kannattajat olisivat olleet hyvisten puolella. Sen verta noilla tuntuu olevan totalitaristisia vaistoja, että näennäisestä natsijahdista huolimatta nämä samat tyypit olisivat seisseet 30- luvulla tukevasti Hitlerin joukoissa.

QroquiusKad kirjoitti...

Pedofobia tarkoittaa lasten pelkoa.
Ehkäpä se kannattaisikin lanseerata yleiseen käyttöön perusteeksi naisille, jotka eivät halua lisääntyä saadakseen ratsastaa kikkelikarusellissa ympäri ympäri ympäri:
he potevatkin pedofobiaa!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys TR:lle, Qroquius Kadille, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Ano1:lle, Gottihan Se:lle, Rouva Anolle, Terho Hämeenkorvelle ja Ano2:lle & kiitos hyvistä kommenteistanne ja lisäyksistä. Erityisesti nostan esille Ano2:n huomautuksen joka pitää täysin paikkansa. Eli tämä nykyinen suvaitsevais-tiedostavaisto istuisi täysin luontevasti mihin tahansa totalitaristiseen järjestelmään.