lauantai 4. toukokuuta 2024

EI SEN SELVEMMIN VOISI SANOA

Täällä voiman pimeällä puolella on jo aikaa sitten sanottu että Suomi ei voi olla koko maailman sosiaalitoimisto. Suvaitsevais-tiedostavaisto on yleensä kiertänyt väitteen koska siihen suoraan vastaaminen ”kyllä” paljastaisi ihmisen täydeksi idiootiksi. Mutta joo, vasureitten mielestä Suomen todellakin tulisi olla koko maailman sosiaalitoimisto. Vasureitten surullisenkuuluisa Veronika Honkasalo teki sen varsin selväksi:

Väitän, että jos 1970-luvun ja vielä 1980-luvun vasemmistolaisille aina kommunisteja myöten olisi esitetty kysymys ”onko Suomella velvollisuus ottaa maahan pysyvälle elatusautomaatille jatkuvasti kasvava määrä kehitysmaalaisia” niin vastaus olisi ollut että älä ny horinmummoa puhu.

Mutta Honkasalo puhuu ja puhuu sujuvasti. Kas kun hän on pakkomielteinen ja faktoja vihaava yksilö joka elää ikiomassa rinnakkaistodellisuudessaan. Joka pitää oikeutenaan määritellä, mitä on tuomittava rasistinen retoriikka. Kyseessä on muuten vasureitten ensimmäinen varapuheenjohtaja ja ehkä jopa seuraava puheenjohtaja. Ja valitettavan moni vihervasemmistolainen elää samassa rinnakkaistodellisuudessa kuin Honkasalo.

Jos Suomessa olisi varsinainen media eikä vain VMP niin se esittäisi kaikille vihervasemmistolaisille kansanedustajille pari kysymystä:

1. Onko Suomella todellakin velvollisuus ottaa maahan pysyvälle elatusautomaatille jatkuvasti kasvava määrä kehitysmaalaisia?

2. Jos on, niin millä perusteella ja millä rahalla?

Ja rasismista hokeminen ei riittäisi vastaukseksi.

32 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielipiteet voisivat muuttua, jos tuollaisten rasismihömpöttämisten esittäjät laitettaisiin kokemaan realismia.
Eli hyysäreitten nettopalkasta ulosmitattaisiin 70 % suoraan titlitettäväksi näiden hyysättävien sosiaalimenoihin. Ja jos perheellinen hyysäri, niin ulosmittaus koskisi koko perheen nettotuloja. Ja jollei tuloja olisi, niin sitten realisoitaisiin omaisuutta.

Bogreol kirjoitti...

Olen varma, että jos Honkasalo olisi ollut minun Kyproksen matkallani huhtikuussa, hän olisi yltynyt sielläkin marmattamaan rasismista. Hotellin lähes koko alemman suorittavan tason henkilökunta oli afrikkalaisia, huolehtivat nurmikosta, uima-altaasta, siivouksesta, ravintolan pöytien kattauksesta jne. Palmut huojuvat, meri kimmeltää ja musta palvelija tarjoilee valkoisille drinkkejä. Honkasalo olisi todennäköisesti puhunut sorrosta, apartheidista, syrjinnästä ja rasismista; minulle tuli mieleen kolonialismi, käänteinen kolonialismi, jonka peruskuvasto on vain säilynyt samana. Afrikkalaiset kolonisoivat nyt Eurooppaa tuomalla työvoimaa vaihtamaan vähäisemmällä ammattitaidolla varustettuja eurooppalaisia, joiden syrjäyttämisestä ei vasemmisto puhu mitään, mutta afrikkalaisten "jättäminen" palvelijan asemaan on tietenkin syrjimistä. Sosiaalitoimistona oleminen kelpaa kyllä Honkasalolle ja kaltaisilleen, eivät he välitä veronmaksajista puolen sentin vertaa, tavallisen rasistisen suomalaisen kansan selkänahasta kun voi loputtomasti ammentaa.

Anonyymi kirjoitti...

Eihän vihervasemmistoa ole ikinä kiinnostanut se, mistä rahat heidän esityyksiinsä revitään. Raha on ja lainaa saa maailman tappiin. Yksi verenpainetta nostattava kansanedustaja on myös vihreiden Inka Hopsu. Noin kaksi viikkoa sitten eduskunnan puhujapöntössä pitämässään puheessa hän esitti, että Suomeen pitää saada 40.000 maahanmuuttajaa joka vuosi ja kaikin keinoin on edistettävä kaikkien halukkaiden pääsyä tänne. Miten aikuinen ihminen voi päästää suustaan jotakin noin typerää! Hopsu ei ilmeisesti ymmärrä, että niistä toivotuista osaajista kilpailevat kaikki muutkin maat ja Suomi Pohjolan perukoilla ikävine ilmastoineen, törkeine verotuksinneen ja kalliine elinkustannuksineen ei ole se ihan ensimmäinen eikä toinenkaan vaihtoehto. Ainoa vetovoimatekijä on messevä sosiaaliturva, jolloin tulossa on vain sitä porukkaa, joka pitäisi käännyttä rajalta bumerangina samantien takaisin. Näytöt on annettu; yli 30:n vuoden kokemukset nykyisenlaisesta maahanmuutosta Suomessa ovat osoittaneet vastaansanomattomasti sen, että liian vieras ja primitiivinen kulttuuri ei ole yhteiskuntaa missään mielessä rikastuttava voimavara vaan pikemminkin päinvastoin.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Voihan Rysälän korkki. Meni mehut pöydälle!

Anonyymi kirjoitti...

Joo, mä kävelin n. viisivuotta sit Hesarilla Veronikan ja Dan Koivulaakson perässä Vaasan aukiolle (piritorille) kuuntelemaan Veroniikan puhetta mm. rasismista yms. paskasta, mistä nyt piritorilla huumeitten lisäksi puhutaan. Yritin pinnistellä ja ymmärtää Veroniikan puheesta sitä sanomaa, josta hän paasasi. Olen kai jotenkin pihalla, mutta en ymmärtänyt oikeasti muuta kun sen, että Dan ja hän olivat tulleet puhumaan nk. umpipaskaa. Ainoa asia, jonka sain selville varmasti, oli että Suldaan Said Ahmed oli ostanut (varastanut tai saanut) kultaisen Suomen Leijonavaakunan kaulaansa. Sitä kun Suldaan esitteli suu korvissa muille kommareille, niin se oli heille kuin olisi kertonut jonkun hyvän vitsin, sellaisen hyvän Suomea ivaavan vitsin. Ainakin hilpeyttä tuo raivostuttava musta epeli sai aikaan tovereissaan. Siis, Suomea ivaten, yhdessä. Tosin Paavo ja Paleface puuttuivat. Itse en ymmärtänyt sitäkään.

Heikki kirjoitti...

Oliko vihreiden vai vas.liiton esitys: kiintiöpakolaisia otettava 3000/v. Minimissään tekisi 3000×1500€×12kk =54 mijoonaa per vuosi lisää menoja.
Mistä rahat, viimeaikoina ovat vassarit selittäneet, että lisää velkaa vaan, niin puolet eu maistakin tekee. Eikä velkaa tarvitse maksaa takaisin. Ei tarvita leikkauksia, turha huolehtia.
Ikävä kyllä korot täytyy maksaa ja Suomi velkaantuu eu:n ennätysvauhtia. Isoja maita ei pystytä kurittamaan, mutta entäs pieniä. Pikkupankitkin voi kaataa, mutta ei isoja.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

No eikö joku minua "viisaampi" tuossa taannoin sanonut että rotuja ei ole olemassakaan. Siitä voikin sitten tehdä sen johtopäätöksen että rasismiakaan ei ole olemassa.

Anonyymi kirjoitti...

Nuo julman kommunismin perilliset saavat aukoa onttoa päätään vain siksi, että aatteen veturivaltio Neuvostoliitto sattui olemaan voittajien puolella toisessa maailman sodassa. Pari sataa miljoonaa uhria vaatineen aatteen kannattajien pitäisi virua kiven sisässä, enkä tarkoita eduskuntataloa. Vasemmistolaisuus on vakava mielisairaus, jota potevat pitää laittaa holhouksen alaisiksi. Vasemmistopuolueet pitää lakkauttaa vihaa lietsovina järjestöinä.

Anonyymi kirjoitti...

Arvostettu komissaarimme Juntta Urpilainen mainitsi ykkösaamussa, että meidän täytyy noudattaa maahantunkeutujissa kansainvälisisä sopimuksia. Hän jätti (taas) mainitsematta mitä sopimuksia. Missä allekrjoitettu ja ratifioitu.

Rasismista vähän. Olen seuraillut käveleviä kierteleviä ihmisryhmiä jotka eivät näytä kantasuomalaisilta. Kuulemma jokin opastettu tutustumiskierros. Asunnotkin heille järjestetään, toimeentulosta huolehditaan, palkkatyötäkin etsitään ja harrastuksiakin viran puolesta.

Vertailun vuoksi, itäsuomesta tulee nuorimies armeijan viimeiset päivärahat taskussaan. Hän on saanut paikkakunnalta työpaikan. Asuntokin löytyi ja takuuvuokra on vipattu vanhemmilta. Tästä päivästä alkaen hän maksaa ja huolehtii kaikesta itse. Näkeekö joku tässä vielä rasismia? Jos, niin minkälaista.

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä niin. Miettikääpä jos vihervasemmisto tekee paluun 3 vuoden päästä. Honkasalo sisäministeriksi. Ja virheet todellakin taas lausuneet levottomia. Että kymmeniä tuhansia pitäisi tuoda/päästää joka vuosi. Jos ne ovat vallassa muutaman vuoden päästä, niin en ihmettelisi vaikka muslimi foorumi otettaisiin mukaan jallitus ohjelmaa tekemään. Näin kärjistäen.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Mihin ihmeeseen tuo edellinen kommenttini on tarkoitettu?
Ehkä se on osa ajatuksenvirtaa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1.lle, Bogreolille, Rouva Anolle, Ano2:lle, Ano3:lle, Heikille, Yhel Turkkulaasel, Ano4:lle, Ano5:lle ja Ano6:lle & kiitos kommenteistanne ja lisäyksistänne. Karmeinta on se tosiasia että tuollaisia ihmisiä äänestää pelottavan suuri ihmisjoukko. Ei ole mahdotonta että kyseinen Honkasalo olisi seuraavassa hallituksessa.

QroquiusKad kirjoitti...

Niin, mehän tiedämme että Lady Veronica ja kaltaisensa ovat sellaisia kuin ovat ja siksi tekevät mitä tekevät.
Siksi ei heiltä kannata kysyä yhtikäs mitään.
Kysymykset on osoitettava sille joukolle, joka Lady Veronicaa ja tyttökavereita seuraavissa(kin) vaaleissa eduskuntaan äänestää:

1. Onko Suomella todellakin velvollisuus ottaa maahan pysyvälle elatusautomaatille jatkuvasti kasvava määrä kehitysmaalaisia?
2. Jos on, niin millä perusteella ja millä rahalla?

Mutta tiedämmehän me jo, mitkä ovat vastaukset:

1:
"Kyllä! Se on Suomen velvollisuus, koska Suomi riisti nykysii kehitysmaita siis niiii-in hirrrveeesti silloin kun ne oli Suomen siirtomaita!!"
2:
"Mähän sanoin jo! Sen tervan takia, mitä Suomi ryösti Somaliasta niihin orjalaivoihin, joilla Suomeen tuotiin ne orjat jotka hiellään rakensi tän Helsingin!!
Ja se maksetaan niillä rahoilla, jotka on rikkaiden rahasäilöissä!
Kun ne revitään auki ja rahat jaetaan tasan kaikille, sillon kaikilla on kivaa ja keltään ei puutu mitään!
Sen lisäks voidaan ottaa valtionvelkaa! Mulle opetettiin just yliopistossa, ettei valtionvelkaa tartte maksaa takas!!
Tajuutsä tyhmä setämies?!!"

Anonyymi kirjoitti...

Unohdit taksikuskien ihmisoikeudet. Muunmuassa. Sehän on ihmisoikeus sekä suorastaan velvollisuus suomalaisilta hyväksyä tyyliin kehitysmaalainen käytäntö. Raiskista sekä muun sellaisen hyväksyminen. Sitäpaitsi, jos kehitysmaalainen saa läpi sormien esim lukiotodistuksen, vaikka on tullut suomeen vasta muutama vuosi sitten, mutta on asunut kirjastossa vmp:n mukaan, ja oppinut suomen lukio oppimäärän tuosta noin vaan, niin onhan se ihmeellistä. Ajokortinkin saa tiskin alta. Kuten muistamme. Tulkit hoitavat kirjalliset jne. Seuraamme tätä sivusta, kuten idiootit.

Anonyymi kirjoitti...

Rasismitiedonannon voi työntää paikkaan, jonne aurinko ei paista. Erkkopeen masinoima häpeäkampanja.

Sanonnan meni päin honkia voisi muuntaa muotoon meni päin Honkasaloa.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Anolle ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: En tiedä, pystyvätkö ne ajattelemaan edes noin pitkälle. Ehkä ne vaan ajattelevat että se on niinqu oikein ja persut on niinqu natseja. Hirvittävän moni ihminen – eritoten nainen – toimii mielikuvien varassa eikä edes halua kuulla faktoja.

Ano: Erittäin hyviä huomioita.

Tapsa vaan: Todennäköisesti se tiedonanto oli hallitukselle joku pakkorako jolla uhrattiin pyhälle lehmälle.

Joppos123 kirjoitti...

Onhan se silkkaa rasismia jos ei elätetä ihan kaikkia.
Veronika voi vaan jatkaa paskanjauhantaa. Jos me äänestäjät emme enää äänestä Veronikaa niin se perse ei enää leviä.
Tämä kuuluu äänestäjille.

Joppos123 kirjoitti...

Veronikan kohdalla voisin todeta, että jos mwnossa olisi kivat leikkihetket niin jatkaisin matkaa.
Jos jäisi siihen niin eiköhän veronika saisi meikästä syyllisen.
Antaa veronikan jatkaa mielikuvitus elämäänsä ja kun tulee totuus vastaan niin ei välitetä.
Antaa kärsiä siitä mitä tilasivat.

Anonyymi kirjoitti...

Niin. Miten helvetissä voi suorittaa lukion oppimäärän, jos olet tullut suomeen esim 2015, etkä osannut edes lukea? Näin kärjistäen. Enkä edes kärjistä. Kun tyttäreni, joka todella sitkeästi oppimishäiriöistään huolimatta nyt valmistuu, miten se on mahdollista? Eikö se ole rasismia? Mikä helvetin velvollisuus meillä on maksaa tuollaisten ohikaista kulkijoiden koulutus, mistä ei ole mitään hyötyä? Et sinä suorita lukion oppimäärää ilman täydellistä suomenkielen taitoa jne. Stna.

Anonyymi kirjoitti...

Tyttäreni opiskeli niin perkeleesti ja hirveä stressi. Valvottiin öitä ja vanhemmat auttoivat. Samalla luokalla oli somali joka mukamas pääsi läpi kaikista läpi tuosta noin vaan. Ilman uusintoja. En usko vähäänkään. Ja oli kuulemma oikein ns mentori uusille opiskelijoille.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Voi olla, että kyseiset naikkoset vielä jossain vaiheessa ruikuttavat suomalaisten miesten apua. Voi vaan olla, ettei kiinnosta auttaa.

Ano: Opettajatuttavillani on aivan samanlaisia havaintoja. Pyhää Lehmää pidetään pystyssä.

Anonyymi kirjoitti...

Sanonnan meni päin honkia voisi muuntaa muotoon meni päin Honkasaloa.

Tapsa vaan

Entisinä aikoina laulettiin: Vielä niitä hpnkia humisee tuolla Suomen salomailla.
Tuosta voi johtaa tuon Tapsan lauseen muotoon: Vielä nnitä honaksalon honkia humisee päin mäntyä.
Huru-ukko

Strix Senex kirjoitti...

Rukousmylly on tiibetinbuddhalaisissa rituaaleissa käytettävä esine, joka koostuu varteen kiinnitetystä pyöritettävästä sylinteristä ja sen sisään laitetusta rullalla olevasta rukouspapeista. Uskovaiset uskovat, rukousmyllyn pyöriessä mantrat ja paperille kirjoitut rukoukset tulevat luetuiksi. Honkasalolainen puhemylly toimii samalla periaatteella, toistelee samoja mantroja ja rituaalisia puheita eikä ota vastaan mitään informaatiota, mutta on äänekkäämpi ja vaatii jatkuvaa voitelemista huomattavilla rahamäärillä.

Muuten olen sitä mieltä, että Suomen suurin uhkatekijä on tämä henkisen pysähtyneisyyden aikaa edustava rukousmyllyperiaatteella toimiva media, joka toistelee vuodesta toiseen samoja alkeellisia, pariin kolmeen kapea-alaiseen teemaan rajoittuneita rituaalinomaisia juttuja. Esitystekniikka kyllä kehittyy mutta sisältö vain alkeellistuu ja tantuu.

Juha R kirjoitti...

Kiitokset taas mainiosta julkaisusta. Tämmöinen sattui silmään, kun on ihan tässä kotipaikkakunnan lähellä tapahtunut. Ei nyt ihan suoraan liity tähän postaukseen, mutta varmaan olisi aika helppoa rakentaa joku aasinsilta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kommentti-securitaksen-ex-turvapomolta-miljoonakusetus-irakilaisperhe-sai-agenttielokuvan-kaltaista-suojaa-turhaan-vartijat-luotiliiveineen-mukana-kaikkialla/8931006#gs.8cqgrc
Toivottavasti linkki toimii. Tässähän konna on ollut aivan han-suomalainen, mutta kusetuksen mahdollistaa tietysti se, että kunniakansalaisten edunvalvontaa ei kukaan uskalla kyseenalaistaa, rasismin pelko nääs. Mitenkähän paljon tällaista vastaavaa puuhastelua maassamme harrastetaankaan juuri tähän r-pelkoon tukeutuen? Tämä oli tällä kerralla sen verran hurja juttu, että ylitti jopa uutiskynnyksenkin. Valtionpäämiestason suojelua tavalliselle matuperheelle miljoonilla. Saapas nähdä kuinka monta viikkoa iltapäivälehdet ja muu valtamedia jaksaa tätä pitää esillä. Oma veikkaukseni on, että jossakin nollan ja olemattoman välimailla liikkuu, kun on noita tärkeämpiäkin asioita tiedotettavana. Ensimmäisenä tietty sen yhden torven kännitörttöily aseen kanssa, joka varmaan jatkuu EU-vaaleihin saakka.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Strix Senexille ja Juha R:lle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Näin voisi sanoa.

Strix Senex: Varsin toimiva vertaus. Ja joo,, olen täysin samaa mieltä kanssasi mediasta,

Juha R: Ja se matuperhe tuskin tuota maksoi. Kuka maksoi?

QroquiusKad kirjoitti...

Sehän kerrottiin tuossa Maikkarin uutimessa, kuka tuon jamesbondailun maksoi:
Järvenpään kaupunki eli käytännössä Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen Keusote.
Se puolestaan haki ELY-keskukselta kustannusten korvaamista kyseisistä laskutuksista.

Maksaja oli siis suomalainen veronmaksaja niin kunnallis- kuin valtiotasolla.
Hänen tappiokseen nuo murrin perseeseen hukatut kolme megaeuroa jäävät.

Olisihan se mukavaa, jos suomalainenkin voisi saada oikeassa hädässä ollessaan tuollaista suojelua.
Se vain on varattu maamme uusille hallitsijoille, joita kumartaa tämä valtio joka on sodassa omia kansalaisiaan vastaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Nyt kun vielä tietäisi että millä perusteella tuo kyseinen agenttioperaatio on hyväksytty.

QroquiusKad kirjoitti...

Menihän se läpi, kun Securitate-pomo satuili kunniamurhan uhasta, johon saattoi liittyä ISIS tai al-Qaida sekä vihjaili vielä Eeuu-rahoitteisesta projektista, jolla tutkittaisiin kunniamurhien estämistä.

Johan siinä oli taikasanoja riittävästi hyväksyä kaikki mitään tarkistamatta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Mitenkäs se oli? Tulijat tuovat Suomeen uutta ja välttämätöntä osaamista.

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisille on valtiovalta varannut todella vain velvollisuuksia ja maksajan roolin. Nuorena on mentävä töihin heti kun kynnelle kykenee ja töitä on tehtävä hamaan kuolemaan saakka. Veronmaksajia tarvitaan. Suomalaiset vanhenevat ja huoltosuhde heikkenee. Paino on sanalla suomalaiset.

Juha R kirjoitti...

Joku viisaampi on sanonut, että Eurooppa tulee kaatumaan rasismin pelkoon. Tämä Järvenpään tapaus on yksi hyvä esimerkki siitä. Ei uskalleta kysyä edes yksinkertaisia kysymyksiä, ettei vain epäiltäisi rasistiksi. Tulijoiden motiivien epäily on rasismia, taisi sanoa eräskin ministeri noin vuonna 2015. Onneksi on hiukkasen edes muuttunut ääni kellossa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Juha R:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Joo, tosin ne nuoret eivät oikein tahdo päästä nykyisin töihin.

Juha R: Se rasistiksi leimaamisen pelko jäytää suurta osaa Eurooppaa. Ja estää järkevien päätösten teon.